Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 2x24 - Valley Girls

2013. május 24. 15:00 - Agent "V"

A mai résszel visszatérhetünk a 80-as évekbe, mégpedig Lily életébe, aminek valószínűleg ahhoz van köze, hogy letartóztattatta Serenat. Azzal nyitunk, hogy a fiatal Lilyt látjuk egy cabrioban száguldani a Santa Barbarai tengerparton. Megáll egy telefonfülkénél, ahonnan felhívja az apja irodáját, ahol a titkárnő azt sem tudja, hogy van egy lánya. Megbeszél vele egy talit, majd visszatérünk a jelenbe, ahol a felnőtt Lily érkezik meg a rendőrségre Serenáért. Blair és a srácok fel alá járkálnak és idegesek, nem értik Lily hogy tehette ezt. Érkezik a hárpia, megy a csúnyánnéző meccs, majd Lily és Serena beszélget egy külön szobában, ahol megy az adok-kapok. Lily reméli, hogy Serena megtanulta a leckét, Serena meg reméli, hogy ha anya lesz, akkor nem lesz ilyen szar anya, inkább örökbe adja a gyerekét, de ne legyen Lily mása. Lily indulna és lezárná a témát, Serena pedig közli, hogy az egy telefonja nem az anyjának ment, hanem a végszóra csodálatosan belépő Cece-nek.

1.png

Vissza a múltba megint, a cukimuki gyöngysoros Lily lecsüccsen a filmsztár külsejű papa mellé, aki átlát a szitán és levágja, hogy a lány azért kereste meg, mert kirúgták az internátusból. Hogy ezt honann tudja, az rögtön kiderül, ugyanis érkezik Cece, az előbbinél fiatalabb kiadásban és rohadt jól nézett ki, bár már akkor is iszákos volt. Lily persze elárulva érzi magát, hogy apu rögtön Cecet hívta, mert vili, hogy le akarja rázni. Jön a rábeszélés, vagyis az egymás mellett elbeszélés, mert Lily már a hálószobáját tervezi a papánál, a papa meg közben folyamatosan próbálja lerázni szegényt, majd mielőtt valódi beszélgetés alakulhatna ki, szépen kapja magát és elhúz, Lily meg megszégyenülten és az anyja otromba modorával megy a parkolóba, ahol aztán pityeregve csücsül a Louis Vuitton táskákkal megrakodott kocsijában és néz, hogy hogy hajt el anyu, akit elvileg követnie is kéne hazafelé. Végül elindul, de az arcából ítélve nem hazafelé.

2.png

A jelenben Cece sétából jön hazafelé Erickkel és Lily máris rátámad, hogy húzzon már el a rákba, mert nem akarja vendégül látni, mert pipa még rá, amiért elmondta Rufusnak, hogy örökbe adta a gyereküket. Egy szépen megrakott tálcával menne is Serenát ébreszteni, meg hozzá van nála egy jó adag lelki fröccs is, de szopó van, mert Serena nincs otthon. Éppen Blairrel beszél telefonon, így megtudjuk, hogy még a rendőrségen van, ugyanis inkább ott marad, mint hogy hazamenjen az anyjához. Serena egész jókedvű, szerinte Blair ne aggódjon, tervezze csak tovább Nate-tel az esti szalagavatót, amit már vagy 5 éves kora óta tervez. Blair persze tagad, de azért az ágy alól előkerül egy napló, amibe cuki gyerekrajzon ábrázolta magukat és még a ruháját is megtervezte. Jön Dorota egy jó hírrel, meg egy rosszal. A rossz hír, hogy a szalagavatós ruciját elkúrták a tisztítóban, a jó pedig, hogy Párizsból érkezett egy ruha, ami tökéletes mása annak, amit rajzolt. Hurrrrááááá, csodálatos este lesz. Legalábbis Blair szerint, Nate nem ennyire bizakodó, ugyanis a bazsarózsát valaki felvásárolta, a limót kiadták másnak, a szállodai szobájukat kiadták és Blair ruháját tönkretették. Ezt Chucknak meséli, és megkérdezi, hogy ő áll-e a dolog mögött, aki persze tagad.

3.png

4.png

Lily és az anyja beszélgetni kezdenek, vagyis Lily megint kidobja az anyját, mert lassan olyan lesz, mint Cece, ami nem túl jó és nem is örül neki. A nővérével, Carollal példálózik, aki nem hagyta magát és nyomatékosan megkéri Cecet, hogy húzzon a rákba. A múltban a fiatal Lily megy be egy étkezdébe, ahol a nővérét keresi. Éppen nincs bent, ő meg gyorsan kiutáltatja magát a sznobságával. Kiscsajnak kurva idegesítő volt. Na a lényeg, hogy a srácnak azért biztosan bejön, mert hagyja mondani a süket dumát és segít is neki Carol hollétével kapcsolatban. Owen haverja pont Carollal kavar és egy buliban lesznek, szóval ha Lily gondolja, akkor tarthatnak dupla randit, viszont vegye le a gyöngysort meg a Gucci blézert és vegyen fel valami mást. Feltörik Carol szekrényét és találnak egy közös gyerekkori fotót, ami a fiatal és az érett Lily szívét is megérinti. A jelenben csörög a telefonja, Dan hívja, hogy megtudja, Serena mennyire pipa most rá. Lily nem aggódna, mert az üzikre csak azért nem válaszolt, mert börtönben van. Anyám, hogy a 80-as években mennyire király ruhákat hordtak. Én imádom ezt a korszakot, nem voltak olyan gyászosak az emberek, mint most, ki lehetett tűnni a tömegből. Fiatal Lily öltözik jobbra balra, meg egyik ruhából a másikba, aztán indulnak, mostani Lily meg megy ejteni a vádat, mire kiderül, hogy Serena lelépett. Tuti, hogy Dan vitte ki a szalagavatóra.

5.png

80-as évekbeli koncert, kurva jó. Gwen Stefani jó. Jön egy srác, leborítja Owent, és kiderül, hogy Carol a csaja, akinek problémái vannak valakivel. Jön Carol, ezer kérdés záporozik, de dumálni nem sikerül, mennek elintézni valami ügyet. Egy sokkal sznobabb buliba megérkezik Blair, aki tök boldog, amíg nem jönnek a rabszolgák, hogy szavazzák meg a bál királyát és királynőjét. Blair szavaz magukra, persze aztán a csajok csalnak és Nellyre tesznek egy csomó szavazatot, de szerintem erre rábasznak, mert Chuck is meghallja. Egy taxiban Dan magyarázkodik, Serena meg a hátsó ülésen öltözik és az a szomorú, hogy ha tényleg most jönne a börtönből és egy kocsi hátsó ülésén lenne, akkor is tényleg gyönyörű lenne. Ja és ez a világ összes többi nőjére nézve szomorú. Szóval megy a magyarázkodás, de persze úgyis kibékülnek.

6.png7.png

A múltban vagyunk megint, Lily basztatja Carolt, meg szemez a sráccal, aki elég kalácsfejű. Végülis kiderül, hogy Carolnak nem annyira sikerült befutni, mint ahogy mesélte nekik. Vissza a jelenbe, Lily érkezik Rufushoz megdumálni, hogy mennyire nem akart Cecere hasonlítani. Meg azt is, hogy ugye meg akarta kérni a múltkor. Ez az ember egy kibaszott lelki szemetesláda, hihetetlen, hogy ebbe ezerszer bele lehet rúgni. A fiatalok megérkeznek egy buliba, ami azt jelenti, hogy beszöknek egy bulira, ahonnan vissza kell szerezniük Carol klipjét, mert lenyúlták tőlük. A két csaj persze folyamatosan vitatkozik, hihetetlenek. Owen marad szemmel tartani Lilyt, aki egy perc alatt fellázad és megy a bár felé. Háhh..a jelenkori buli is zajlik, Blair örül nagyon, hogy Serena végül mégis hajlandó volt eljönni. Serena meg Dan is jól érzi magát, táncolnak meg buliznak, itt még a valóságban is egy pár voltak, szóval el tudom képzelni, hogy mennyit balfaszkodtak otthon.

Santa Barbarában Lily oldódik, Carol meg megtalálja a srácot, akit keres. A srác rámenne, Carol meg nem akarja, közben jönnek az ütődött haverok, bent meg megy Lily harlequin románca, de csak addig, amíg valami nem csörren. Innentől párhuzamosak az események, mert Blair leugatja Chuckot, mert azt hiszi, ő írta fel Nelly Yukit királynőnek. Santa Barbarában Lily veszi kézbe a dolgokat, miután ki akarják dobni őket. A keménykedésnek az az eredménye, hogy jó kis verekedésbe keverednek, miután egy anorexiás kurva beszól a két csajra. Óriási a buli, Lily a csávóját akarja védeni egy ügyes hátra ugrós, táskával ütögetős módszerrel. A jelenben Penelope hirdeti a királynőt, miközben Blair továbbra is ordítozik, majd pedig lesül a képéről a bőr, mikor Penelope döbbenten felolvassa a nevét. És még itt sem esik le neki semmi, hanem kurvára arrogáns, de Chuck kifejti Serenáéknak, hogy az egész az ő műve, meg a ruha is mert ő is tudott a naplóról és álmai estéjét akarta neki.

8.png9.png

Visszatérünk Santa Barbarába, ahol készülnek a szupi képek, meg Lily hívja anyut, amiért cserébe csak egy oltást kap. Carol is érkezik telefonálni, és pont meghallja, hogy Lily védi őt az anyjával szemben, aki semmit sem tesz kábé. Carol is vált vele pár keresetlen szót, esküszöm bírom ezt a csajt. A jelenben Lily érkezik haza és pont elkapja az induló Cecet, akitől bocsánatot nem kér, de azért maradhatna. Kiderül, hogy annak idején az Owen srácot is ő üldözte el mellőle. Lily megbocsát az anyjának, meg várna pár jó szót, hogy végre kibéküljenek és tovább lehessen lépni. Ez az első pillanat, amikor az öreglányon is a szeretet néhány szikráját látom. A bálban vagyunk, Blairék táncolnak, de a csaj szomorú, valami nem klappol. Mondjuk a pasi, akivel van. Gyakorlatilag virágnyelven szakít Nate-tel, el sem hiszem, hogy végre ő is felfogta. Kicsit később a lépcsőn ücsörög, jön Serena és meséli neki, hogy szakítottak. Szerencsére ez nem egy olyan szomorú pillanat, Serena is jól érezte magát és az anyjának is megbocsátott végülis, ráadásul Blairrel lehet, ami tök jó, meg egyébként is felnevelték egymást. A 80-as években is nagy szeretet van, megy a két csaj hazafelé, de nem kocsival, mert azt Carol eladta az óvadék miatt, szóval felszállnak szépen egy buszra és Lily indul az új élete felé.

Jövő héten évadzáró. Ki izgul?

xoxo

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.27. 19:08:15

énénén! valaki megnyugtathatna, hogy nem csak én nézem-olvasom, hanem más is:DDD így olyan egyedül érzem magam :)
pláne, hogy már a 4. évadnál tartok, Agent, te is rakhatnád gyakrabban a HV-kat :)
süti beállítások módosítása