Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Dallas 2.0 2x05 - A háború áldozatai

2013. május 19. 16:00 - Chat Géza

Ann szarrá keménykedi az agyát, jól megrángatja Ryland kórházi ágyát, hogy érezze (a mit is?) hogy mennyire ura a helyzetnek, pedig nem az, és hogy figyelje meg, fog ő még faszulni, valamikor, valahol.  Elviharzik és a parkolóban esik le a tantusz, hogy konkrétan a gyilkossági kísérlet bizonyítékában koptatja a flasztert. A hatást fokozva, mezítláb megy az őrse, hogy a vérnyomokkal teli veszkó csizmát bizonyítékként leadva vallomást is tesz, hogy ő lőtte le Rylandet. Pazar.

1.png

Pamela2 Cliffnek szabadkozik, amit a vén csotrogány már kevésbé tud elviselni, pláne, hogy nemelőször hallja, a bocs hegy elbaszta apuci lemezt. Baszni rá. Közben a Ewing családbejáratott ügyvéde is befarol a southforki rezidenciába. Annt igen fasza vád alá helyezik, minden király, hirtelen felindulásból elkövetett emberölési kísérlet, ezt az esküdtek két pofára zabálják, plusz a lányod is megtudja, hogy volt régen a faterral a helyzet, mert a bírósági per összehozza a családot, ezt mindenki tudja. Cliff rácsörög Jockeyra, hogy amúgy jót pofázott minap a kis Johnnyval. Ó, hogy az a szarfaszú kis nyomoronc fíreg, Jockey ennyit böfög bele a süket telefonba.

2.png

Ugrunk egy hónapot. Ez így elég unfrankó a szinte már követhetetlen mennyiségű történetszál ködösségét tekintve. Rayland anyja pocskondiázik a tanúk padján, úgyhogy el is vitetik, nem kell ide ez az alpári szöveg, hogy Ann drogos ringyó volt még anno fénykorában. A tárgyalás szünetében Pamela2 megfenyegeti Chirstophert, hogy a büdös életbe nem látja a gyerekeit, ha ilyen faszparaszt marad. Több se kell Christophernek egyből visszavesz az arcából. Pamela2 tovább intézkedik és korrektül vet véget Johnny és közte lévő kapcsolatnak, de a kemény lovag ebbe is belekönnyezik.

3.png

Johnny közben azon ügyeskedik, hogy Elena öccsét rajtakapják, ahogy valami illegális fuvart űz éppen. Konkrétan úgy fogják bemószerolni, hogy a teherautójának a hátsó lámpáját a magánhekus bebassza, ezt a fifikus megoldást, így a zsekák csak kiszúrják, hogy valami nem smakkol a kamionnal.  A bíróság előcsarnokában az első évados főgonoszba is belebotlunk, a venezuelai pénzembert épp kiadják a venezuelai kormánynak. Lehetne valami ennél is bonyolultabb? Kik jönnek még a Ewing Energiavállalatot, meg a Ewing családot lenullázni, he?

4.png

Végre Ann esetét is tárgyaljuk picit. A vádlottak részéről simán ráhúzzák Annre a szaros lepedőt, miszerint ez nem hirtelen felindulásból elkövetett emberölési kísérlet volt, hanem előre eltervezett mészárlás. Nyakig a szarban, mi? A védelem kicsit összekaparja magát, de ez így még édeskevés a szabad élethez. Elena öccsét rendre lekapcsolják, mert autóalkatrészek helyett retikülöket meg tűsarkú cipőket szállított, amiről semmi pecsét, meg semmi okmány sincs, szóval gyanúsan csempészszajrét szállít emberünk. Johnny és Jockey közösen pisálnak a bíróság budijában, némi megbocsátás, de inkább fagyos elhidegülés kígyózik a levegőben. Jön az SMS, hogy Elena öccse sitkón van, ami fasza, mert Samantha és Elena közti szerződés erkölcsi kitételének ezennel nyekk. ezt Jockey is fejből vágja, amin Johnny les egy nagyot, hogy hát ezt most hogy, mire a fater lendíti a verbális sallert, hogy tudjad ám ki vagyok én te fiú! Majd pont Jockey Ewing nem fog tudni valamiről.

5.png

A bíróságon Ryland előadja a hattyúk halálát, hogy Ann egy iszákos partyállat volt, aki nagyívben szírt lánya fejére. Bobby megkérdezi Annt, hogy mi igaz azokból, amit Ryland mondott. Na, hát nem fogja kétszer elmondani, úgyhogy csak hegyezze a fülét, amikor a tanúk padján elregéli mi volt, hogy volt. Ann igazi cingár kislány volt, de mégse figyelt fel rá senki, ellenben Ryland. Kezdetben minden fasza volt, amíg a drága anyós el nem kezdett vérgecivé válni és manipulálni mindenki érzéseit, hogy Ann mekkora egy fíreg. Aztán kiderül az igazság, hogy enyhén kényszeredetten, de azért csak-csak gyógyszerezték Annt, hogy elviselje férje és anyósa váltott műszakos basztatását és a vidámparkban is pont csak egy másodpercre nem figyelt Emmára, amikor Ryland elrabolta, ugye. Sírok.

5,5.png

Christopher látta, ahogy Emma mintha egy műkönnycseppet elmorzsolt volna anyja beszéde alatt, ezért meg is keresi a szünetben, hogy mondjon neki sok okosat. Én nem akarom tömni a fejed, oszt mégis azt teszem, de azért, hogy a muter ne menjen sittre, ahhoz bizony neked is beszélned kell, de ne apád hülyeségét toljad te is, hanem azt, amit érzel, amit a szíved diktál. Christopher életvezetési tanácsait hallhattuk. Emmát hívják a tanúk padjára, ahol elmondja a „szeretlek apa és kösz, hogy megmentettél a hülye anyámtól” monológot, csak most sír is közben, mire Ann mosolyogva sír. Én ezt már nem értem.

5,9.png

A tárgyalóból mindenki kifelé, kivéve Christopher és Pamela2 –és most már értem, azért kellett az egy hónap csúszás, hogy látszódjon Pamela2 gömbölyödő pocakja. Megbeszélik, hogy jobb lesz az egyesség, hogy az ő gyerekeik ne családi viszályban nőjenek fel. Christopher meg is fogja Pamela2 hasát, hogy érezze, ahogy a kis focisták rugdalnak. Az éj leple alatt Pamela2 már egymagában simogatja hasikáját, mire Cliff is megérkezik, hogy büszküljön, mennyire jó ez az egyesség téma, de Pamela2 barátok köztös jelenet végi, hosszan kitartott, semmibe bámuló tekintetéből kiolvashatjuk, hogy úgyse bassza csak úgy át Christophert a palánkon. (Remélem ez még nagyon sokszor el lesz játszva.)

6.png

Még reggel frissiben kihirdetik az ítéletet. Ann természetesen bűnös, úgyhogy bilincsbe is verik hama-hirtelen. Bobby megígéri, hogy nem lesz ennyiben hagyva. Ryland meg csak vigyorog, máris nem fáj annyira az a lőtt seb.

Címkék: dallas
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.05.19. 17:19:00

Köszi az írást!
Pont délelőtt néztem meg ezt a részt, szerintem a tárgylást egész jól megcsinálták. Emmától kicsit mást vártam a tárgyalóteremben Chris hegyibeszéde után.

/Ja, amikor most megjelent a bírósági folyosón, eszembe jutott, hogy jé, "Tóni megborotválkozott"... :)) Na ja, meg a feje kicsit megmalacosodott :( /
süti beállítások módosítása