Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 6x04 - Hell Bent for Leather

2013. május 08. 11:00 - Chat Géza

Hank épphogy csak betette a lábát a rehabra, máris Charlie márványpultján dönti magába a jófajta whiskyt. Nincs is ezzel semmi baj, azzal viszont annál inkább, hogy Charlie undorító módon próbálja rátukmálni az újabb hollywoodi szarlapátolós melót. Mivel a pénz az kell, ezért Hank rábólint, hogy egye bassza, lehajol azért a húsos pénzkötegért, ha már így hozta az élet.

1.jpg

Charlie módszeres lebuzizása tarkítja a megbeszélést. A dolog iróniája, hogy az éppen aktuális film a Portyán újragondolását is ugyanaz csinálná, aki tönkrebaszta Hank első könyvét és a giccsgyár legékesebb példájaként hatszoros profittal eladta a moziknak. Nem szép az ilyen baszki. A múlt sérelmeit felemlegetve, hogy Hank nem reszelt a főnökasszonnyal, már épp menne a kukába az évszázad üzlete, de akkor meleg motoros feszülős bőrszerkóban beszambázik Robbie Mac, hogy elmondja, vállalja a szerepet és ezt nyomatékosítva kicsit szárazbaszik Charlieval. Az eladást megünneplő az Öklözőben, a Fist nevű meleg bárban lesz a mulatozás, ami sokkal keményebb, mint a Kék Osztriga, mert ez csurig van 1980-ból szalajtott George Michael-ökkel, meg egy raklap szopóálarcos fazonnal, meg egy pult mögött riszáló Bates-szel.

2.jpg

Marcy épp Ophiliát gyantázza és közben arról megy lepety, hogy milyen káprázatos az ő vaginája– mert férfi még nem érintette – és hogy a férfiak meg mind alantas fírgek ugye. Ezt a komoly témát egy vacsora mellett Karen társaságában is megejtik, aki egy jókora adag szkepticizmussal nyakonöntött makacs egyet nem értéssel hallgatja a feminista szentbeszédet, mert ő azért még csak-csak ráfedezne Hank sok nőt megjárt péniszére. A békés férfigyűlöletet két latin szerető kinézetű ombre szakítja félbe, akik egy italmeghívással jutnának közelebb a hölgyek barlangos testecskéihez. Marcy szereli le az urakat egy olyan szöveggel, melyben épphogy csak nem említi a gátszakadásos gyerekszülést, viszont klimaxoló nők altesti megsemmisülését annál inkább. Brávó.

3.jpg

Robbie Mac melegbuliján Hank Alievel csiki-csukizik és húzzák egymás agyát, hogy kinek izzik jobban a lágyéka, aminek nyilván szobára menetel lesz a vége, míg Charlie a kávéfőzésre beosztott asszisztens kis bigével hempereg, illetve hemperegne, ha nem lépne közbe Robbie Mac, a Napnál is melegebb hollywoodi filmsztár. Charlie seggpucéran, totál megrökönyödve áll Robbieval szemben, aki már ki is szabadította forró bőrnadrágjában bepállott egyszemű kobrát. Charlie átmegy gettós buxába és valami nagyon 18. utcai akcentusban kezdi dicsérni Robbie szerszámát, hogy ez aztán pénisz a javából faszikám. Ugye, hogy ugye? Na, akkor harapj rá, de menten! A csöcsjelenlét miatt Charlie nőstény numerája is betoppan, így aztán kénytelen kelletlen beismeri, hogy ő amúgy pont annyira meleg, mint amennyire bantu néger. Hát ezért nem sikerült leszuszakolni a hollywoodi falloszt az ügynök nyelőcsövén. Ez esetben fuccs a melónak. Charlie közli az éppen meglovagolt barátocskájával, hogy bebaszott a melónak, minek fényében további maradásuk indokolatlan és roppant kellemetlen lenne, szóval tipli van elfele.

4.jpg

Hank benéz egy felolvasóestre, ahol Becca olvassa a ”seggem törlöm vele” filozofálgatós irományát. Mivel mégis csak apuci kicsi lánya, ezért elmegy Karenhez, hogy puncsoljon egy kellemeset és hogy elmondja, mekkora istenadta tehetség az ő kis szerelemgyerekük. Blöe.

Címkék: kaliforgia
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.08. 13:39:10

ezt a csárli nem meleg csak úgy csinál dolgot még húzhatták volna, lett volna még benne potenciál.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2013.05.08. 13:43:27

@doggfather: lehet, csak hát ezt az erőltetett szerelmi szálat kellet nyomatni, ami az utolsó rész utolsó 5 percére nyer igazi értelmet.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.08. 14:10:20

@Chat Géza: sajnos igaz.
ez egy igen gyenge évad lett.
süti beállítások módosítása