Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x59 - Londonbaby!

2013. május 08. 17:00 - szétcsapott kozákkucsma

Mi jóra számíthatunk a mai részből? Könnyekre és búcsúzásra, sokak imája meghallgatásra talál, de ez nem tesz mindenkit felhőtlenül boldoggá. Ugorjunk is rögtön a közepébe, ébredezik a villa, Marci hívogatja Ritát és néz reménykedően ki az ajtón, Anikó se bír aludni, de persze pont most kell Ritának megjönnie, és mivel Marci és a VV-sztár egymás mellett áll, így ebből egyértelműen következik, hogy lefeküdtek egymással. Van itt gógyi, kérem szépen! Karvaly ezzel a lendülettel elkezdi összecsomagolni a cuccait, Márcselló próbálja nyugtatni, de ha ő felpörög, inkább jobb otthagyni és valami hasznosabbat csinálni. Anikó még próbálna a lelkére beszélni, de Marci a tömegbe menekül, a konyhában már megy a reggeli pletykakör, pillanatok alatt sikerül mindenkinek egymásnak esnie, Anikó Marcinak, Zsófi is Marcinak, erre Anikó Zsófinak, Vivi is Marcit pécézi ki, Lali meg csak próbálna békíteni, végül Dzsó vág rendet a fiatalok között. A szilikonvillába érkezik Tudjukki haza, és belebotlik Szandi bőröndjébe, aki pár napra hazamegy Siófokra, pedig a Petőfi sétány még be lesz deszkázva, szóval nem tudom, hogy mit akar ott kezdeni. Tudjukki rögtön ugrasztja az aktuális lyukat, Vivikét a pár napra.

.1.jpg

Reginek sikerül a műhelyben bekúrnia és végül kidőlt a kanapén, ami instant veszekedésforrás, ráadásul ahogy nézem, még az ajtót se csukta be, riadó! Regi meg is kapja, ami jár neki, van szó gerinctelenségről, hátbaszúrásról és más szörnyű dolgokról. Erre Vöri legnagyobb problémája, hogy nincsen váltáscucca és fogkeféje, Joe hozzávág egy rágót, egyed ezt, ribanc. Marci lépne le otthonról, Anikó tipeg utána, hogy dolgokról beszélgessenek. Márcselló teljesen elvesztette a realitásérzékét, Anikó itt most jogosan hőbörög, hogy miért megint ő a bűnbak, inkább a tettekért való felelősségvállalásra buzdítja a liliomtiprót. Zsófi konyhaművészetének a csúcsa a képek tanúsága alapján a borsos tejbepapiban merül ki, azt annyira én se akarnám a gyomromban tudni, de a szellemi táplálékot is megadja egy kis Anikógyalázás képében. Mielőtt nagyon belelovallnák magukat, szerencsére csöngetnek, a kiskapuban Balázs, a producer áll, aki azért jött, hogy Lalit befutassa a zeneiparban. Halott ötlet, de talán valami viccesbe jó lesz, viszont lehet, hogy csak az ingyenkajáért jött. Laller viszont komolyan gondolja a dolgot, fel is csapott egy lila mikrofonhajat, ami amúgy teljesen fölösleges volt, mert anélkül is ugyanígy nézne ki, és beveti magát! Stayin' alive!

2.jpg

A partiműhelyből már csak Dia hiányzik, aki eleget is tesz lelkiismerete hívásának és megint dolgokat akar megbeszélni. Regi először kiráncigálja őt, de Dzsó észreveszi, hogy az egyetlen munkaerőjének nyoma veszett, nem kell sokáig keresgélnie, az udvar közepén bújtak el. A dolgok megbeszélése nem sikerül, Dius el is vonul, Regi pedig most látja elérkezettnek az időt egy szabadnap kérésre, hogy utána tudjon rohanni. Vöri szendved egy sort, barátság vagy szerelem, szerelem vagy barátság, mi legyen vélem, Dia rövidre zárja ezt azzal, hogy vagy ő vagy Joe. Regi nyomás alatt a dögösebbiket válaszja a kettő lehetőség közül, ennyiben is maradnak.

3.jpg

Laller úgy néz ki, mint egy elbaszott nyolcvanas évekbeli elektropop formáció roadja, éppen azt adja elő, hogy mennyire durván be fogja indítani a retrólázat. Helló, az már jó pár éve itt dübörög! Balázsproducer viszont tudja, mi a dörgés, először egy ütős név kell. Lófej kurva kreatívan benyögi, hogy legyen Diszkópatkányok. Húbazz, biztos nem ez jut az emberek 90 százalékának eszébe, ha a retróról van szó. Lallernak sokkal jobb ötlete támad (nem nehéz), és elrobog, közben pedig kibújik a szög a zsákból: nem is Pumukli zenei karrierjének beindítása miatt van itt, hanem valami más indítja be, egy telivér kanca, például. Randira is hívja, hogy abrakoljanak valamit közösen, Vivike közben benyög egy suttyót, de a lényeg most érkezik. Diszkógörények! Ebben látnám is a piaci potenciált, de a szerelmesek inkább húznák már el a csíkot.

3_1.jpg

Márcselló próbálna Ritával dolgokat megbeszélni, sikerül is az egyetlen helytelen megoldást választania: elmondja az igazat, hogy a kis Hannácska feszes punettáját használta ki. Karvaly konteómotorja felbőg, és szexet vízionál minden festegetésbe. Egy kiadós undorítózás után most tényleg nagyon vészjóslóan küldi el Marcit a halál kékeres pélójára, de ő ezt nem nagyon érti, és még mindig dolgokat akar megbeszélni. Menteni a menthetőt, arra még megkéri Ritát, hogy ne mondja el a Baltaarcúnak, de ő erre egy mániákus nevetésbe kezd. Muhaha! Vikike érkezik Tudjukkihez, aki már az ajtóban leteperné, de most állítólag RibiVivi fog vele játszani és nem fordítva. Na meglássuk, de az, hogy arról mesél, hogy milyen balhé van a villában, annyira nem tűnik játéknak, csak picsogásnak. Viszont amikor Tudjukki meghallja azt, hogy Lófej Vivi exével jár, villámcsapásként hasít belé az ötlet: mekkora poén lenne már odamenni hozzájuk és széttrollkodni a randijukat. Pedig igazából csak arra kíváncsi, hogy ki az új pasi, talán mégis sikerült Zsófinak megszelíditenie a vadlovat? Eközben Anikó is jönne haza, de a kapualjból a seggrészeg Marci (két sör van mellette, az egyik bontatlan, kemény!) szól utána és őt hibáztatja, mintha Anikó tartotta volna a pisztolyt a fejéhez, hogy dugja meg Dzsó lányát, de mondjuk ivásra mindig van alkalom.

4.jpg

Mivel az este a legjobb időpont, hogy elutazzunk Angliába dolgozni, Rita is ekkor akarja tovább duzzasztani a második legnagyobb magyar város lakosságát. A teli kofferjével még egyszer körülnéz a lakásban. Az azért jellemző, hogy az összes szereplő egész élete belefér egy bőröndbe, nem jeleskedtek az anyagi javak felhalmozásában. Joe akarná tudni, hogy most akkor mi van, hogy mindenki lelép a lakásból, ki fogja ezután a lakbért fizetni, próbálja maradásra bírni, a gyerehaza.org legjobb indokait bevetve, mint például, hogy mi lenne Ritával Lali hülyeségei nélkül vagy Zsófi nyavalygása nélkül, már csak a Túró Rudi hiányzik. Karvaly csak egy levelet körmölt le a többieknek és elindulna a reptérre. Joe könnyek között ígéri meg a többieknek, hogy felolvassa a levelet, és megesketi Ritát, hogy mindenképpen ír majd a határátkelőblogra.

5.jpg

Lófej és Balázs randija nagyon romi, koccintanak arra, hogy ott vannak, de a bort már nem tudják lehúzni, mert beállít Tudjukki és Vivi kézenfogva, és mindenki teljesen meglepődik, hogy mindenki ott van. Tudjukki rákacsint Bazsira bemutatkozás közben, csak hogy tudja, hogy hol van a helye. Be is vallja nekünk, ha eddig nem lett volna egyértelmű, hogy csak azért jött, hogy jól beleszarjon a kondérba. Elkapja Lófejet a klotyónál, hogy ez a Balázs srác, akit Zsófi két találkozás után a pasijának nevez, rá nézve kellemetlen, de Zsófika megint megmondja neki a frankót, te öntelt hólyag, és ha beindult a pofonofon a szerkesztőségben, minden beszélgetést ezzel pecsételtetnek meg, Tudjukki is kap egy csattanósat, ha Zsófi parasztlengője egy 7-es volt, ez mondjuk 4-es, tudsz te ennél jobbat is, Zsófi!

6.jpg

Dzsó a felettébb kihasználatlan boxzsákon vezeti le a feszkót, Vöri pont rosszkor állít haza összepakolni, azt hittem először, hogy Joe lebasz neki egyet, de csak a költözések napjáról beszél, Regi pedig szintén teljesen besokkol, hogy Rita emigrált. Nem érti azt a kitételt, hogy akkor olvassák el a levelet, ha mindenki ott van, és mintha nem ő lenne a hunyó, követeli, hogy el akarja olvasni. Gondolom azt szeretné tudni, hogy rá mit hagyott Karvaly, de csak valami vacak lehetett, mert Redzsi úgy indul el utána Ferihegyre, hogy még a kamerás se tud arra figyelni, hogy ne látszódjon az árnyéka a gangon. Zsófi csipája is kezd kinyílni, amíg Balázs udvarias módon el akarna az ajtó előtt köszönni, Lófej inkább az akolba csalogatná, amit a nevezett producer nem is utasít vissza. A villába hazaérkezik mindenki, így megkezdődhet a végrendelet nyilvános felolvasása. Márcselló türelmetlen fajta, és kikapja Joe kezéből, nem spoilerezi el, de nagyon kétségbeesik tőle, csak remélhetjük, hogy Rita megírta az igazat. De ez a hiú ábránd elszáll annál a mondatnál, hogy "olyannak szerettetek, amilyen vagyok". A levél annyira szívhezszólóan semmilyen, hogy még Vivike is bedepizik tőle, Marci pedig a második ember lesz, aki Rita után rohan, milyen népszerű lett a kislány.

7.jpg

Ferihegyen Redzsi kétségbeesetten keresi Ritát, már azt hinnénk, hogy végre elrepült, de nem, megkerül a drága, viszont semmilyen rimánkodás nem készteti meggondolásra, viszont egy kedves időzített bombát hagy hátra, amikor elmondja Vörinek is, hogy Marci kivel csalta meg, majd pedig Rita elszáll. Zsófi meghágatta magát, bár nem tudom, engem kurvára zavarna az a krípi plüssmaci, de mivel nem akar semmi romantikázást, elküldi Balázst haza, majd amikor Lali elmondja, hogy Rita lelépett, megint elküldi haza, szegény srácot tényleg a küszöbön kívül akarja tudni. Elkezdnenek a fogaskerekek forogni a fejében, és sikerül összekombinálnia mindent: Anikó és Marci együttes hadai kiűzték az országból Karvalyt, végülis ez is egy interpretáció. Meanwhile at Ferihegy, Márcselló rohangál, mint egy mérgezett egér, de itt már nem lesz nagy egymásra találás, ahogy ezt megtudja Redzsitől. Még egyszer megpróbálkozik bejutni a két őr között, de a helyzet túl fennkölt ahhoz, hogy ebből verekedés legyen, így csak leroskad Vöri mellé és vége, tudom ajánlani Charlie-tól a Nézz az ég felé-t.

8.jpg

Kíváncsi leszek, hogy holnap mit fognak kihozni az egyre fogyatkozó szereplőgárdából, azért lesz még eksön, Regi köpni akar, Márcselló saturészegen fenyegeti Hannát, hogy még visszatér, mint a Terminátor, bízunk bennetek, meg tudjátok csinálni!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

garrett27 2013.05.08. 19:24:14

Nyugtassatok meg, hogy Rita nem retúrt vett!

LacrossE · http://tovabbangliaba.blogspot.hu/ 2013.05.08. 19:36:34

@garrett27: úgyis vissza fog jönni, max. pár hét. De ne legyen igazam.
Tényleg. Ne.

nyuszibusz 2013.05.08. 19:48:46

elég hamar leszervezte a melót

kicsipm 2013.05.08. 20:03:30

Hát, én vonyítva röhögtem itt Tampere mellett Rita "Angliába, dolgozni" mondatán... Mert az úgy megy 1 nap alatt. De a hogyvolton is vonyítva, a hoki VB nézése közben :)

wondorog 2013.05.08. 20:15:36

Ez a Lali visszafordíthatatlanul agyhalott

judy7 2013.05.08. 20:26:45

Hurrá, elment Rita!! Bárcsak tudnám hinni, hogy nem jön vissza.

dorothea10 2013.05.08. 21:32:14

Port.hu-n el lehet olvasni jövő hétig bezárólag a következő részeket. Úgyhogy elSPOILERezem nektek, hogy Rita még visszadugja a nóziját a lakásba.

LacrossE · http://tovabbangliaba.blogspot.hu/ 2013.05.08. 21:58:36

@dorothea10: Legalább addig meghagyhattál volna minket a boldog tudatlanságban.

kozi001 2013.05.09. 10:29:05

"megesketi Ritát, hogy mindenképpen ír majd a határátkelőblogra."
:D

"Elkezdenek a fogaskerekek forogni a fejében, és sikerül összekombinálnia mindent: Anikó és Marci együttes hadai kiűzték az országból Karvalyt, végül is ez is egy interpretáció."
:)
Zsófi művésznőnek külön tanár kell, hogy felfogja h épp most nem Anikó a hibás valamiért.

dorothea10 2013.05.09. 10:43:46

odaírtam hogy spoiler

2013.05.09. 11:22:34

teljesen valószerű, hogy Rita, aki nem beszél angolul, nincs semmi végzettsége, még sztem érettségije se, hirtelen kb. fél nap leforgása alatt munkát talál Angliában

mellesleg megnéztem a WizzAir árát London-Lutonra, ha most akarnék foglalni, akkor 46 ezer magyar forint lenne tokkal-vonóval (a hajnali járat olcsóbb több mint egy 10-essel, de mivel tudjuk hogy Karvaly este repült, ezért ez a reális)

na, hát hogy Ritának nem volt ennyi félretett pénze - úgy, hogy nyilván ha kimész lennie kell nálad egy rakás fontnak - az egész biztos

aztán nem ismer senkit, minden estére hostelba kell mennie, ami kibaszott drága ám egész Englandban..

hát reális, reális

akár 1 hétig is ki fogja ott húzni

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.09. 11:36:00

@Torghelle AIR Sándor: ja, és se barátok nincsenek kint, se pénze, se nyelvtudása. De kimegy Londonba, fél nap alatt. Ez így működik. Jóhogy nem már a spanyolokhoz megy narancsot szüretelni.Dorothea spoilerje alapján lehet hogy ezért fog hazakullogni.
@dorothea10: Engem nem zavar, mással ne foglalkozz :D ha valakit érdekel, elolvashatja a tv újságban is 2 hétre előre a tartalmat. Nyugi van. :) Amúgy is irreális volt az egész akciója a spinének.

p.o.p 2013.05.09. 12:50:53

Nem tudom ki írta ezt a részt, de kritikán aluli volt, az egyik felét szétuntam (Joe ismételgeti a magáét, Regi szenved, Kristóf bunkó...)a másik fele meg teljesen irreális volt...(lsd Rita útja).
Rita levele meg...egy 5éves gyerek használhatóbb levelet írt volna.

Johnny336 2013.05.09. 15:29:52

gyerehaza,org, határátkelőblog - ezeknél a részeknél kulturáltan, de visítottam :)

kisRita 2013.05.09. 15:38:16

Ez a rész nagyon szar volt. csak a nyáladzás ment, talán maholnapra felpörögnek az események!:)

afazekas 2013.05.09. 16:05:53

Valaki tanítsa meg gyorsan angolul Ritát plz!

naezjó... 2013.05.09. 18:06:04

Szinte előttem van, ahogy sétálgat a Sohoban, és rángatja a pakikat az utcán, h are you fucking kidding me? :)

bkrix 2013.05.09. 20:13:31

Ami különösen fáj, hogy a kiscsajoknak ez a példa: legyél negatív, balhézz a pasival mindenért, akkor majd tuti beléd szeret, és sír utánad. Eh.
süti beállítások módosítása