Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 2x22 - Southern Gentlemen Prefer Blondes

2013. május 05. 15:00 - Agent "V"

Serenának van egy majdnem férje, aki Poppy barátnője expasija. Na, lányok, ez az első számú szabály a csajvilágban: a barátnő pasija még 1 év múlva is tabu, nemhogy 1 nap múlva, kivéve persze ha a barátnő engedi, vagy ha 100%, hogy ő lesz 6 gyereked apja, akinek még a sírban is a kezét fogod. Blair most Nate-tel jár, ami sem Chucknak nem tetszik, sem nekem, de szerintem ez ügyben hamarosan változások várhatók. Innen folytatjuk.

1.png

New York utcáin járunk, Blair Nate-nek panaszkodik, hogy tök gáz lesz az NYU-ra járni. Nate jól kezeli a helyzetet és elviszi metrózni, hogy minél hamarabb átérjenek majd egymáshoz. Rufus a két gyerekét vitte el a bazárba, hogy vegyen nekik bármit, valami antik cuccot, ha már eladta a galériát. A srácok nem kérnek semmit, de mikor Rufus elmegy telefonálni, elkezdik bámulni a gyűrűt, amit az apjuk annyira megnézett, lánykérést vizionálok. Blair érkezik Serenával haza meg egy rakás cuccal, meséli a Nate-tel való élményeit, majd szóba kerül Gabriel, akivel minden tök jó, bár kb semmit nem lehet csinálni vele, mert folyton eltűnik. Blair kémkedne, tök buli lenne, de Serena nem megy bele, ő ebből kinőtt.

Chuck Nate-tel kosarazik és neki meséli a srác a Blairrel való kapcsolatát. Mondjuk én Chuck helyében leütném. Chuck szerint ha parázik azon, hogy a város két végében fognak élni, akkor szerezzen egy szobát középen. Gabriel érkezett vacsira a VdW rezidenciára, meséli a nagy üzleti terveit, majd elfogadja a meghívást egy másnapi estélyre, ahol Lily lesz a háziasszony. Mozizni ma sem marad, mert dolgoznia kell, ami annyira egyértelmű kamu, hogy az hihetetlen. Serena sem túl boldog, attól sem, hogy Blair nem tett le  az ötletéről és azt még nem is tudja, hogy a csaj svájci sapkában kémkedik a ház előtt. Érkezik Chuck, aki persze rászáll, ez egy csodás barátság, a legszebb mégis az, hogy az előttük lévő kocsira a srác Poppy-t dönti, és el is húz vele.

2.png

Másnap Blair Serenát győzködi, aki majd egyedül megoldja a dolgot, Blair meg ápolja a saját párkapcsolatát és kész. Befut Nyálasképű, Blairhez meg Nate, akinek elmeséli, hogy Chuckkal kémkedett és aki úgy tesz, mintha ez nem számítana, de azért mindjárt agyfaszt kap. Gabriel elmondta, hogy Poppy-val még nincs vége és előadja a szerencsétlen fiút, akit a csaj üldöz és zsarol, mert az ő spanjaitól van a lóvé a cégében. Végül megígéri, hogy 1 hét múlva, a szerződések aláírása után szakít a csajjal, addig Serena legyen már türelmes. Fuck you bitch.

Vanessa Dannél van, és mesélne valamit, de nem tud, mert beviharzik Jenny, aki rögtön az apjuk gyűrűbámulását meséli. Vanessa szerint tök jó, ha az apjuk boldog, és mondják meg neki, hogy szerintük király lenne összeadni a két családot. Egy butikban Serena ruhát próbál, Blair meg fikázza. A ruhát is, meg a pasiját is. A második ruha nagyon fasza, én ezt választanám. Blair szerint semmit nem jelent, hogy a pasi egy éve szerelmes belé, merthogy elvileg akkor látta meg, amikor Georgina begyógyszerezte. Kis szóváltás következik, mindketten a másik párkapcsolatát fikázzák, de persze békét kötnek, mielőtt a ruháknak baja esne, bár Blair szemében fura villanást láttam.

3.png

Vissza a galériába, ahol Vanessa visz koffein utánpótlást Rufusnak és gondolom, azt is kiszedi belőle, hogy miért telefonált 1 perccel azelőtt nagyon dühösen.Vanessa sajnálja,hogy eladják a helyet, de aztán kiderül, hogy senki nem érdeklődik a galéria után. Rufusnak kell a lóvé, úgyhogy eladja a zenekaros életművét egy kiadónak, de persze azt is sokkal kevesebbért, mert a tavalyi turnéjuk óta lófaszt se csinálnak. Nate Chucknak mutatja a lakást, amit kivesz azért, hogy az egyetem alatt is Blairrel lehessen. Chuck nagyon nem örül és persze rögtön leesik neki, hogy az egész azért van, mert előző este összefutottak és Nate így akarja körbehugyozni a csajt. Ekkor csörög a telefonja és pont Blair hívja, szép végszó. Blair Serena miatt aggódik és ráveszi Chuckot, hogy nyomuljanak egy utolsót, egy utolsó  genyaságot. Végre kezd ez a sorozat olyan lenni, mint régen. Este a partin Blair berángatja Gabrielt és Serenát S szobájában, ahol a kombinás fiókot mutogatja, míg Chuck Poppy-t vezeti be oda. Van némi meglepettség, Poppy kiakad, bár nem Serenára mérges, hanem a hazug csaló rohadékra. Megint megfenyegeti, hogy ha nem megy vele, akkor tönkreteszi az üzletét, mire a srác angyali arccal közli, hogy odavan Serenáért és Poppy azt csinál, amit akar. Poppy el, Blair pedig összefoglalja a helyzetet, azzal, hogy legalább kiderült, hogy a srác tényleg kedveli.

4.png

Brooklynban Vanessa ült neki egyedül egy adag sörnek, mikor megjön Dan. Most jönnek a nagy vallomások, például, hogy Vanessa lefeküdt Chuckkal, meg ilyenek. A család többi tagja sétálgat, J faggatja az apját, hogy mi a baja, aztán meg sem várja a választ, mert szerinte az a baj, hogy meg akarja kérni Lily-t, és ők amúgy örülnének ennek. Kicsit felrázza a faterját, mi meg megyünk vissza a partira. Gabriel telefonál, de csak míg Serena meg nem jön. Addig szerencsére Chuck hallgatózik eleget. A srác adja a szerencsétlent és sajnáltatja magát, Serena szerint meg a leggazdagabb emberek vannak a nappaliban, szóval szerezzen új embereket és kész. Serena el, Chuck pedig érkezik és kezdi faggatni arról, hogy mi volt Georginával. Érkezik Nate, aki még a meccset is kihagyta, és persze az első kérdés az, hogy Chuck is ott van-e. Ekkor előadja az összeköltözés ötletét. Nagy a boldogság, de jön Chuck, aki kiderítette, hogy a srác hazudott arról, hogy hol ismerte meg Serenát, szal induljanak és intézzék.

5.png

Gabriel meséli az üzletét Lily-éknek és Rufuson látszik, hogy itt akar meggazdagodni. Blair rabolja el Serenát és szembesítik a hazugsággal, amit a srác mondott, de persze a csaj nem hisz nekik és szerinte amúgy is döntő érv, hogy az anyja befektet az üzletébe. Vanessa és Dan már a földön fekszenek és sajnálkoznak, hogy a Yale-en biztos nem lesz Dan Humphrey nevű srác. A partin Rufus ráugrik Gabriel üzletére, mint gyöngytyúk a meleg takonyra. A srác inkább más befektetéseket javasolna, de Rufus hajthatatlan, amíg csóró, addig Lily-t sem kérheti meg, vili. Blair és Chuck indulnak vidékre, B nagyon kéri Nate-et, hogy engedje el és bízzon benne. Elindulnak vidékre, oda, ahol Georgina krisnázik. Ott ébrednek reggel, kézen fogva, majd Blair rájön, hogy Chuck csak azért hívta el, hogy ne legyen Nate-tel. Chuck felvilágosítja, hogy Nate-nek is voltak hátsó szándékai, mégpedig, hogy megjelölje Blairt. Chuck megtalálja Georginát, akinek már teljesen átmosták az agyát. Hogy ebből mi lesz?!

6.png

Serena Nyálasképűvel fekszik az ágyban és jól csőbe húzza, mert Georginát lángoló vörös hajjal írja le, és a srác nem tudja, hogy a csaj egy sötét hajú démon. Serena azonnal kipattan az ágyból és szalad haza. Chuck és a Démon sétálgatnak, a csaj nagyon jó és boldog és megváltozott. Megtért, na. Végre a tárgyra térnek, Georgina nem ismeri a pasit, de azt azért elmondja, hogy a srác dumája teljesen kamu, amit mondott az óriási hazugság. Ebben a percben látjuk is, ahogy Poppy a félmeztelen srácra ugrik a hotelben, Chuck meg indulna haza, de sajnos eltűnt a limója. Poppy a beszedett pénzeket nézegeti és együtt hallgatják le Serena üzenetét, hogy visszamegy a hotelbe, mert azonnal beszélniük kell. Kopognak, beszarnak, hogy Serena jött meg, de sajnos Rufus hozta a hülye csekkjét.

7.png

Blair felmegy Nate-hez, elnézést kér, amit a srác el is fogad és mutatná a lakást. Blair közli, hogy utálja ezt a városrészt és egyáltalán minek kérte meg, hogy költözzenek össze. Nate sajnálja és marasztalja, de szerintem Blair nem fog sokáig maradni. Chuck taxira vár, mikor Serena hívja és mondja, hogy elkésett a hotelből. Ekkor viharzik be Poppy és adja elő, hogy a srác fél millióval verte át. Ügyes. Dant reggel Rufus kelti, jön a Yale beszélgetés és Dan már majdnem tovább is lépett. Jön Jenny, hozza a gyűrűt, amit ők vettek meg, hogy az apja kérje meg Lily-t. Milyen cuki kölykök. Chuck és Georgina taxiba vágják magukat és mennek vissza a városba, ennyit a megtért lelkű Georgináról. Elég furán vágták el ezt a mai részt, mert ez a sztori tuti, hogy nem így ér véget, de jövő hétig csók, puszi.

xoxo

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása