Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kaliforgia 6x03 - Dead Rock Stars

2013. május 01. 15:00 - Chat Géza

A reggeli hitgyülis nyíljunk meg egymásnak mialófaszon egy jól táplált figura köpködi verbálisan a hülye anyósát, amiért folyton az evési szokásaival nyaggatja, mert nem is szívrohama volt neki a két kiló pörkűttes nokedlitól, hanem pánikrohammal egybekötött agyfasz szindrómája a mutter sipákoló fejhangjától. Másnak is van nyűge, de most csak a kamu groupie nyálverését halljuk, amiért megkapja méltó jutalmát: egy nap kimenő, szava. Faith elmehet a rocksztár temetésére és Hank lehet a gardedámja, viszont visszafelé be kell ugraniuk a szívbeteg túlsúlyos evésfetisiszta pacáknak egy raklap bonbonért, meg két hot dogért, mert különben kurvavilágot rendez.

1.jpg

Charlie épp teszteli magát, ezért melegpornót néz, ami rettentő izgalmas, de kicsit sem izgató, persze Hank és Faith pont rányit a 'mackóalsóban melegpornóra lazulás' kellős közepén és ugyan kopasz ügynökünk nem matyizik veszettül, de akkor is gáz, hogy ilyen kényes pillanatban sikerült elcsípni az eléggé metroszexuális ügynököt.

A temetésen tipródunk, mert az egyik no name beengedő ember pont nem ismeri Faithet, viszont a dákeszét annál inkább megmártaná benne, mielőtt azonban létrejöhetne a felszopó deal, megérkezik Krull a harcizom, aki amúgy a Sex Pistols öreg motorosa, Steve Jones. Faith bebocsátást nyer a temetésre, mert most figyelj jól kisfiam, nélküle nem létezne rock’n’roll. Ezt nekem valahogy nem akaródzik elhinni, de mindegy. Hank marad a kordonon kívül, mert ő csak egy nímand kis író, vagy mi a basz.

2.jpg

Charlie meetingje a meleg ügyfelével és főnökével annyira prímán megy, hogy kapcsiból kap a telójára egy fasza melegradar appot, a Grindr-t, és amikor már a meló szakmai, férfi nemi szervektől mentes részére terelődne a téma, megérkezik egy cuki fiúka, aki a budiba invitálja Charliet egy laza szopika erejéig, amit a főnök és az ügyfél is lelkesen támogat, sőt parancsba adják, hogy azonnal tessék leszopatni magunkat Charlie bazmeg! Charlie viszont kevésbé érzi kényelmesnek a szitut, de ha menni kell, hát menni kell. Charlie bevallja a frankót a klotyóban, hogy ő aztán nem meleg, szóval most így nem is akarna zacsipacsizni, de ennek bizony ára van, meg kell kenni költőpénzzel a kis búzát.

3.jpg

Hank Lou Ashby szobra előtt rója le mélyenszántó tiszteletét, aztán jön az özvegy is, aki lelki sivárságát egy kemény harklyozással palástolná. Hank enged a kísértésnek és a bokor rejtekében lerendeznek egy fél dodit, mert ugye Faithnek rendre jönnie kell, hogy tönkrebasszon mindent. Az özvegy persze, hogy felismeri és már kezdődne is a patália, de a rocksztárfeleség annyira el van ázva, hogy inkább pucér seggel tovább áll. Faith Lou szobra tövében sírja el bánatát, hogy kéne neki a híres gitárvirtuóz nyakából a kereszt, mert az az övé ám és senki másé. Hank intézkedik és a nyitott koporsó fölött előadva a lelki kiborulást, keserves sírás közepette lerabolja a hulla nyakából az ékszert. Jön ám Atticus Fetch, hogy ki ez a síró pityogó itten, bassza meg az élet és már kezdődik is a kakaskodással megspékelt hullagyalázás, amit Krull tesz végül helyre. El lehet húzni a gecibe! Faith és Hank már menne, de az özvegy még visszatartaná a nagy lőcsű írót, hogy befejezhessék, amit diszkréten elkezdtek. Atticus pedig Faithet marasztalná, úgyhogy a balhé adva van megint.

4.jpg

Kapunk a gitáristennek beállított halott muksóról egy holografikus képet, eltol egy szólót a gyászolók tiszteletére, majd az érzelmek hullámát meglovagolva mindenki összeborul, mindenki kibékül mindenkivel és Atticus eltol egy kissé gospelles rock’n’roll számot, oszt mehet mindenki az ő rezidenciájába kicsit piázgatni meg drogozgatni.  A fergeteg bulin Faith és Hank a világ minden fájdalmát átérezve beszélnek jövőről és más egyéb rózsaszínes ködbe burkolózó szentimentalista maszlagról. Egyik se megy vissza a rehabra, Hank leteszi a seggét az írógép elé, Faith meg űzi tovább az ihletadó kisiparos múzsa szerepkörét. Faith ledobja a textilt, ugrik egy fejest a mödansziébe és már jön is Atticus, hogy kis kokózásra invitálja Hanket, hogy aztán angyalok negédes nyelvcsapásai illessék ánuszkarikáikat.

5.jpg

Reggel Karen érkezik a szétcsapott bulikéróba, hogy belsőépítészi teendőinek eleget tegyen, de ki fekszik a földön csodás keblek körgyűrűjében, ki más, mint Hank kibaszott Moody. Nem kell őket bemutatni egymásnak, régi már ez az ismeretség, ahogy Hank kapcsolata is az alkalmi drogfogyasztással. Elkezdik rugdalni az írót, mert ennek az anyaszomorítónak rehabon kéne lennie, mondja Karen. Atticus meg azért cipőzi Hanket, mert egyik legatomabb dalszerzeményét a következő kritikával illette : ez a szám olyan, mint amikor egy pitbull megerőszakol egy süket kisgyereket, vagyis nem valami jó. Hank megint lelépett a jobbá válás rögös ösvényéről.

6.jpg

Címkék: kaliforgia
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása