Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x46

2013. április 23. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van. 

Prosztó távozásával TökösBula egyedül maradt a tuti négyes mellett, szar lehet neki, de nem sajnáljuk, mert Pókmajom bűvkörében zombult ő is egy ideig. Öten vannak, de a mai adás végére csak négy maradhat, négy döntős, kérem szépen, már csak három nap a 25 miskáig. Mivel a tegnapi adásban két napot emlegetett az Aranyszerszámra sminkelt T69-es, így adott, hogy a mai és a hol napi adás egy napot fog felölelni (a döntőre csak meghagynak egy teljes napot), remélem lesz annyi esemény, hogy ne nyúljak a tökönszúrásra rendszeresített vasvilla felé.

A T69-es ma kékben pompázik, kék a topánka és a karkötő is, a kamerába átfordulás viszont a régi, sose tanulja meg, esküszöm, hogy lehet ezt apró, óvatos mozdulattal is, mint ahogy Lilunak, a VV és Alekosz szintén rettentő szponzorgöncökbe erőltetett háziasszonyának is összejön. A reggeli mellé a zseni zenei szerkesztő a Supertramp Breakfast in America című nótáját nyomja be, a Take a look at my girlfriend sor alatt Niki éppen egy májkrémes kenyérrel vív elkeseredettnek tűnő csatát. Sok a kaja, derül ki, nincs, aki elpusztítsa. Egy asztalnál zabálnak, ez az utolsó reggeli együtt, mondja Dani, ezek szerint igazam van a kettészakított napot illetően. TökösBulának ajtókat nyitna meg 25 millió.

Juan levelet hoz, Kristóf olvas, a két kan elhagyja a hotelt egy kis szórakozásra, amiből persze akármi lehet, időre kell kokaint csomagolni és a vesztes mehet haza, szóval annyira nem kell örülni. Alíz is valami ilyet sejt, illetve azt, hogy ha nem a faszik közül esik ki valaki, akkor a nőknek kell dönteni odabent. Kristóf már belefáradt az egészbe, úgysem az történik, amit elképzelt, minek erőltesse a dolgot. Miközben öltöznek üdvözöljük Niki régen látott, szétálló és Alíz normális formájú csöcseit, az áru kipakolva napozás örvén, TökösBula viszont nem vetkőzik. Lejön Szent Dani, mire a két nő pánikszerű öltözésbe kezd, kissé érthetetlen, mert a pápa ott áll, és szenvtelen arccal nézi végig, ahogy a másodlagos némi jellegek eltűnnek a bikinifelsőkben. Ölelkeznek, búcsúzkodnak.

Amint a faszik távoznak, Nikiék megint levetkőznek, macerás lehet nőnek lenni. Okosnak kell lenni, mondja TökösBula, és ő nem veszi le a felsőt. A lenti képgalériában csöcsök, minden mennyiségben. Kristófék a meglehetősen koszos tengerpartig jutnak szórakozás örvén, de örülnek, mert fentről már látták sokat. Közben a villában Juan hoz levelet enyhe merevedéssel kísérve, míg a fiúk kirándulnak, a nők eldöntik, ki távozzon az Éden hotelből, Alíz bólogat, mint egy nyakfájós műanyag kutya, tudtam, bazdmeg. Négyszemközt kell megbeszélni, párban, ezt Niki kicsit nehezen érti, sejtem én, hogy Detti lesz az ész a Pókmajom-Niki tengely mellett a közös lakásban.

TökösBula vesztét érzi, Alízzal kezdi a beszélgetést, de előtte összerakják magukat közepesen vállalhatóra. TökösBula óvatos lesz Alízzal, mert a kétéves aggyal bíró Nikivel szemben Alíz képes arra, hogy miközben beszélnek hozzá, gondolkodjon. TökösBula Nikit küldené haza taktikából, szíve szerint meg senkit. Alíz szerint a fiúk megnyúznák elevenen, és a seggét sapkaként hordanák, ha Nikit penderítené ki, de hát Niki hol szívből, hol taktikából dönt, és ettől kiszámíthatatlan, ami meg nem jó. TökösBula viszont kőkemény stratéga, így kiszámítható, ami jó. A faszik a tengerparton meg tudják, mi folyik a hotelben. Ülnek egy baszott nagy kavicson, good times.

Alíz jön Nikihez, az egykori királyné a szívét emlegeti döntő faktorként, én kitartok mellettetek végig. Alíz ebből azt szűri le, hogy Niki labilis, eszem megáll. Mondjuk azt megértem, hogy fél a pápa hatásától, oké, de az "ez miatt" szófordulattól hülyét kapok már. Abban mindketten egyetértenek, hogy jobb lett volna, ha tegnap kiesik TökösBula is. Niki szeretné, ha az oridzsinál négyes vinné döntőig a bulit, Alíz szerint ki sem merné tenni, innentől a Niki-TökösBula beszélgetés formalitásnak tűnik. Kicsit persze taktikáznak oda-vissza, annyira nem érdekes a dolog, kivéve TökösBula kijelentését, miszerint Niki elég hullámzó egyéniség.

Na, délután kiválasztunk a verőfényben, a T69-esen csöcskiemelő ruha, a bal melle határozottan nagyobbnak tűnik. A három bula ül egy kibaszott kényelmetlennek tűnő magas sámlin, a faszik beállnak mögéjük, TökösBula értelemszerűen nem kap párt. Niki ruhája kockás, piros, kék, csajom szerint aranyos. TökösBula gyengének érzi magát pár nélkül. Pinokkina keltené a feszkót, kérdezgeti a nőket, mi alapján döntöttek, nem értem én ezt, TökösBula kap két szavazatot, oszt mehet haza, mit kell ezt húzni, a döntőben majd egymás szemit kaparják ki az ún. jóbarátok huszonötmillerért, hadd szóljon. Kristóf szerint Alíznak hihetetlen szerencséje van, és ezzel jó együtt lakni. Szent Dani szerint Niki azért marad, mert Alíz kamálja.

Na, válasszatok. TökösBula kimegy, felmutatja Niki képét, mert hullámzó és instabil, és a legváratlanabb pillanatban lesz stabil. Nem értem, de nem vagyok se pókerosztó, se TökösBula. Niki jön, ő TökösBulát bassza ki, közösségi érdeket és eszet nézett, a fiúk érdekeit is, és csatázni akar Alízzal, aki ezzel finalista, jegyzem meg halkan, a csaj, akit az első héten ki akartak golyózni, most ott áll 25 millió kapujában. Alíz választása jön, borítékolható TökösBula, ezt akarja a köz, az ész, a szív, stb, erre BAZDMEG FELMUTATJA NIKI KÉPÉT, A KIRÁLYNÉ MEHET HAZA. TökösBula el sem hiszi, mekkora mákja van, Kristóf és Szent Dani köpni-nyelni nem tud, Alíz a legnagyobb taktikus, ilyen blindside-ot a Suvivorban is nagy dolog nyomni, bravó. Alíznak elszorult a szíve, de a játék érdekében ezt kellett lépnie, és kibaszottul igaza van.

Nikit egy összefoglaló búcsúztatja, minden csók, zsinórtangás hányás és királymacerálás dokumentálva. A hotelbe visszaérve Kristóf nem érti, mi a fasz van, ezt így most hogy, hát aszonta, eredeti játékosokkal akarja letudni a mókát, hogy is van ez? Ennyi mára, a délutáni napsütésben szakad félbe az összefoglaló, holnap az este eseményeivel folytatjuk, amik ezek szerint megérnek egy külön adást, és hoppácsak, az előzetesben nagy eseményt, Pandorát és párcserét ígérnek, régi játékossal. Nabazdmeg.

Címkék: éden hotel
701 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liller 2011.05.25. 15:54:46

@Benyeszke: @ladyandhenk: én is akarok főzni!!!el is megyek hétvégén szedni:)
@Móka na: igen,asszem nagyjából stimmel!rám nézve annyi az eltérés,h 30 alatt vagyok,de amúgy minden megállapítás igaz rám!:)(és örülök,h amit magamról mondtam,mármint a kinézetemről,azt mindannyiunkra általánosítottad:)

beacska 2011.05.25. 15:55:57

@Móka na: azt hiszem, én vagyok, aki felfele kerekíti az átlagot, de nem baj ;DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 15:57:07

@Benyeszke: nálunk 450!

@nyílegyenes labirintus: Én???????????Mi meg már meg, hö? Ezt szűröd le azok után, h téged akarlak?????????????

Móka na 2011.05.25. 15:57:15

@ladyandhenk: @Liller: Lányok ez egy átlagolás...!!! Tudom, hogy ti 30 alatt vagytok, de gondoljatok a sok öregemberre is... na ez olyan lesz megint mint a tegnapi csúnyázás...!!!!
@ladyandhenk: a cipőre gondoltál?? =)).

nyílegyenes labirintus 2011.05.25. 15:58:45

@Móka na: "filmek, néha egy kevés Tv - sok embernek ez a második követett reality-je - VV1 vagy Survivor után, na és kocsmaaaaaaaaaaa: előnyben részesül a pálinka és a sör. "

Ez stimmel... :)

Itt egy vicc erről:

-Mi a statisztika?
- A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton is be tudja bizonyítani, hogyha 7 napig szorulásom volt, 7 napig pedig hasmenésem, akkor az emésztésem tökéletesen rendben van.

bpetya75 2011.05.25. 15:59:25

@ladyandhenk: A lényeg, hogy itt vagy :)

@Móka na: Nagyjából stimmel :D Kutya még nincs, macska már nincs, gyerek meg 3 van ;-) Ezek a lényeges eltérések :D

További jó szaglászást! Jól csinálod.

@beacska: GL-é tényleg jobban hangzott, de azért én értékelem, hogy ezt valaki egyáltalán megálmodta :D

Móka na 2011.05.25. 16:01:18

Felháborító, hogy mindenki 100%-osan akarja magára húzni a prototípus köntöst!!!! =))

nyílegyenes labirintus 2011.05.25. 16:02:07

@ladyandhenk: Ja ez vallomás volt? Biztos megzavart a válj el, meg a tárgyalás szó! :D

Móka na 2011.05.25. 16:02:20

@beacska: mi si volt ez pontosan? Láttam külön- külön mindkét változatot, de szerintem lemaradtam valami lényeges infóról.

Móka na 2011.05.25. 16:04:17

Ja most jutott eszembe - valaki nem soproni?? Belső infóa kellene.
Kellene nekünk 4 főre szállás Volt fesztivál idején egy éjszakára.. Megyek lecsekkolom hátha ott lesz Toldi :).

Liller 2011.05.25. 16:04:31

@nyílegyenes labirintus: hát még sosem hallottam ezt a viccet,de nagyon értékelem!:)mindig felidegesítem magam a statisztikákon:)
de ez egy olyan találó statisztika lett a társaság homogenitása miatt,h most mégis inkább csak nevettem:)
@Móka na: persze,persze,tudom,h tudod.épp azért írtam,h megerősítselek,h olyan jól szűrted le az infókat,h csak ez az egy nem stimmelt:)

GL-581 g 2011.05.25. 16:05:24

@beacska: Kösziiii! :DDD

"Don Ádám a simlis pénzügyi tanácsadó" - na ezt nem sikerült sehogyan sem kiokoskodni a gTrans fordítás alapján. Az a vágás a videóban, hogyaszongya "Á, nekem már nagyon-nagyon nehéz itt lenni" - priceless! :DDD

@bpetya75: Az nem az én érdemem, inkább a gTrans bikkfanyelvét dicséri. :)
Tegnap Papucs Orrán Pamutbojt fordított még párat, én csak robottal fordíttattam.

Móka na 2011.05.25. 16:07:03

@Liller: Hát azért figyelek egy ideje, az elején voltak még mások is.. róluk is volt infó bőven... :o).

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 16:07:28

@Móka na: életkor 25,
Iskola, munkakör: egyetemi, ha minden igaz, egy pár hét múlva, munka, ha ti is ajánlotok, akkor lesz, remélem, h irodai:D
Fizikum: mosolygós, nagy mellű-ez nem is kérdés:D
Családi állapot: hajadon, gyerek végképp nincs
Háziállatok: 2 kutya, macska max halott!
Ja, a hobbi is stimmel, viszont antialkoholista vagyok:)

Na, gondolom, h ez senkit nem érdekelt:D

GL-581 g 2011.05.25. 16:08:58

@Móka na: Ez nem maradhat ki az életedből, hidd el! :DDDD

www.youtube.com/watch?v=b55908v6rxU

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 16:10:04

@nyílegyenes labirintus: a lényeget nem sikerült kiszűrni, ezek szerint:P

@Móka na: a kémmmmmmmmmmm

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.25. 16:11:33

@GL-581 g: ez fáj, nagyon fáj komolyan. Így megerőszakolni ezt a gyönyörű nyelvet...

Liller 2011.05.25. 16:15:04

@Móka na: azért ijesztő,h azt gondolja az ember,itt arctalanul vandálkodhat,aztán még a ruhamérete is kiderül:)
@ladyandhenk: oh,asszem mi akkor jóban lennénk:)

Móka na 2011.05.25. 16:16:10

@mosoly73: Megalapítottam a találkozzunk Toldival a szélsőségessel, nevű klub-ot =)))))).

Móka na 2011.05.25. 16:18:11

@Móka na: lemaradt egy vessző és szívesen veszem, ha kijavítjátok a klub, klub-ot, inkább klubot??? ha nem tudom.

Liller 2011.05.25. 16:18:14

@GL-581 g: jaj,ez még mindig nagyon fáj:)a Nikoletta de Silicona a legjobb:)))

GL-581 g 2011.05.25. 16:18:20

@Benyeszke: ?
Mármint melyiket? :D

@Móka na: Tegnap óta ezen röhögök. :) Van humorérzékük a Viasatos srácoknak. :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 16:22:14

Most már önéletrajzot is kell írni ide? :)

Liller 2011.05.25. 16:24:05

@ladyandhenk: mármint amiben hasonlítunk?:)hát nagyjából minden egyezik:)25,irodai alkalmazott,hajadon,gyerek nincs,hobbi és legfőbbképpen a fizikum:)(mondjuk én félévente egyszer iszom alkoholt:)

Móka na 2011.05.25. 16:24:20

@mosoly73: tudod .. szeretem a Toldi féle szélsőségeketm infókat gyűjtök a senior változathoz. :).

Liller 2011.05.25. 16:26:08

@mosoly73: hát így a vége felé elkezdtünk személyeskedni:)főleg,h kiderült,h @Móka na úgyis mindent tud már rólunk,felesleges lenne titkolózni:)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 16:26:25

@Móka na: Értem. De az kiderült, hogy ő szélsőséges? Kristóf állította róla, de nem volt olyan sokáig, hogy kiderüljön. Mi fogott meg benne?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 16:27:05

@Liller: én ilyen alkoholistával szóba se állok ám, még elrontasz engem, és még jobban elcsúnyolok!!!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 16:28:56

@Liller: ó hát rólam is kiderült, hogy dagadt háziasszony vagyok, akinek üres az élete, és az élteti egyedül ha egy valóságsót nézhet és szidhatja Pókmajmot? :)

Móka na 2011.05.25. 16:29:33

@mosoly73: Kristófi értelemben szélsőségeskedek párat a nyáron =)), keresek soproni szállást, kérlek mihamarabb update-d magad a kommentekkel =)). :)

Liller 2011.05.25. 16:32:54

@ladyandhenk: oh.kár.most már mindenképp zokogni fogok.túl sok csalódás ért ma:)
@mosoly73: igen,eddig nem tudtuk:)@Móka na: sem tud mindent kinyomozni:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 16:33:46

@Liller: jah, hát éppen vigasztallak:P:)
Na, ne sírj már:P

Liller 2011.05.25. 16:34:56

@ladyandhenk: igen,onnan indultunk ki,h megvigasztalsz és ez lett belőle...nem lehet,h mégiscsak férfi vagy?:))))
na jó,nem sírok,igyekszem inkább a Csudálatos Pöcs seggére gondolni,az mindig segít:)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 16:35:00

@Móka na: Reggel fél 10ig megvagyok az olvasással :) Csak mire minden nap a végére érek, addigra eltűntök. :(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 16:37:35

@Liller: az kellene, h férfi legyek, na ne már:P:P:P

Az a segg, ennyire érdekes?:) Látnád az én pasim pingpongseggét:P:P
Na, leszaladok ebeket etetni!

Liller 2011.05.25. 16:39:33

@ladyandhenk: nem,nem így értettem:)hanem a férfiak szoktak olyat csinálni,h meg akarnak vigasztalni és a végén csak rosszabb lesz:)ezért felmerült bennem,h mégsem mondtál igazat a nemeddel kapcsolatban:)))ha lenne pasim,akkor én is az ő seggéért rajonganék inkább,de addig be kell érnem ezzel:)

GL-581 g 2011.05.25. 16:44:53

@foxglove: Nekem még nem volt meg, köszi. :)

"Ott hirtelen döntést kellett hoznia a stábnak - volt ilyen máskor is?

- Nem is egyszer. A legextrémebb helyzet a döntőben lesz, csütörtökön: az úgy alakult, ahogy azt tényleg senki nem gondolta. Ott a szerkesztői csapatnak tíz másodperc állt a rendelkezésére, hogy hozzon egy döntést, így a műsorvezető sem tudta, mi lesz a vége. A lehető legjobb döntést hoztuk akkor, így látjuk utólag. "

Na, ez érdekes...

terrortűrő tintatartó 2011.05.25. 16:50:42

@GL-581 g: HÉ nyeri :)
viszont örömmel látom, hogy vele a köv. szériában is találkozunk. hátha akkor "olajozottabban" működik már a dolog :D

GL-581 g 2011.05.25. 16:54:07

@Benyeszke: Jaaa! Hogy az a gyönyörű nyelv! :D Egyébként fura: én sosem szerettem, de a Viasat6 ÉH-előzetesében a spanyol nevek és titulusok kimondottan tetszenek. :)

Fúúúú, de kíváncsi vagyok, hogy milyen extrém helyzet adódik a döntőben! A cikk most nem kicsit csigázott fel. Értik ezek a dolgukat nagyon, én mondom! :D

Lehet, hogy Pókmajom visszaszökik, és megint pofonvágja Lassút? Vagy Pöszi egy sárkányrepülőről virágkoszorúkkal dobálja majd Pocok fejét? Vagy T-69-ből elfolyik az olaj?

Liller 2011.05.25. 16:57:35

@GL-581 g: basszus,én asszem nem fogok tudni ma éjjel aludni,annyira izgatott vagyok:)
gondolom Alíz művel valami nagyon meglepőt,azért nyilatkozta T-69 is korábban,h leesett tőle az álla.

GL-581 g 2011.05.25. 17:03:16

@Liller: Ezt nyilatkozta? A döntővel kapcsolatban? Hm... hetek óta mondogatjuk minden Aliz-féle nyilatkozatnál és akciónál, hogy "na ezért ő a nagy taktikus az ÉH2 promóban!", aztán megint jön egy újabb Pocoktréfa. Nem semmi a csaj! :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 17:06:17

@GL-581 g: Nagyon jól csinálta! Együttműködött mikor az kellett (és érdeke is volt) és bátor volt mikor kellett! Az elejétől ő a szimpi nekem, és még a páromnak is, a dagadt háziúrnak is, akinek szintén üres az élete! :)

Liller 2011.05.25. 17:14:38

@GL-581 g: jaja,a Velveten volt vele egy interjú pár hete és abban mondta,h Aliz nagyon meglepte,h mekkora taktikus.bár lehet,h ez a tegnapi akciójára vonatkozott,nem tudom
@mosoly73: ugyan,ha ott vagytok egymásnak,tuti,h nem üres az életetek:)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 17:22:56

@bpetya75: "Mire gondolsz? Én két döntő felvételébe néztem bele, még csak nem is hasonlítottak egymásra. Az egyikben egy fiú meg egy lány tartogatott 1-1 gömböt, amíg a helyi HÉ pillangókat rakosgatott, a másikban meg volt egy 4fiú+2lány és egy 4lány+2fiú csapat és egy 7. srác választott közülük.
Ebből én baromira nem vettem le semmit."

Szerintem:
A két csoportnál 1-1 pár ült és a többiek, valószínűleg rájuk szavazva álltak mögöttük és az utolsó fiú döntötte el melyik pár nyert.

A gömbökkel pedig az dőlhet el, hogy a nyertes pár osztozik-e vagy sem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 17:37:22

nézzenek ki jól és legyenek értelmesek is: valamifajta intelligencia mindenkinél kellett, hiszen ez egy stratégiai játék.

Hát ezen jót nevettem:P:P, tud ez a producer:P

És akkor sem értek egyet, h Dani visszajött! Ezzel nagyon manipuláltak.

Móka na 2011.05.25. 18:13:14

@mosoly73: Nem hiszem el, hogy a sutyi gyerek ilyen nyomokat hagyott. Neki ez lehet a dicsőség, így gyorsan felejtsük is el szerintem....:)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 19:06:32

(Elszállt a netem egy időre és elveszett a kommentem, így próba újra.)

Nahh végig olvastam. Mondjuk a trollokat kihagytam volna. Ahogy mondtam eltűntök ilyen tájban. Mivel Móka na szerint az átlag alkalmazott, így gondolom hazafelé tart a többség, vagy a kocsmába, vagy játszik a kutyáival (szia ladyandhenk), stb. :)

Kíváncsi vagyok valóban Robi jön-e vissza és mi lesz vele. Bár ha a tegnapi részt nézzük, ami egy döntésből állt, amit 2 percben is leadhattak volna, akkor gondolom Robi előbb kétszer megkerüli a hotelt, szikla-mászik, úszik és kerékpároz néhány kilométert, és talán célba is lő az időben nem hazautazott nemrég kiesett, de még bujkáló játékostársakra.
Igyatok kávét! :)
Vagy egyetek gekkót! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 20:19:51

Szerintem, többen is jönnek ma!

@mosoly73: Amúgy nem vagyok átlag, én a "legfölsőbb szinteken" állok a többiekhez képest:)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 20:21:13

@Móka na: bocsi, ezt most nem értem, kiről van szó? (értetlen pillarebegtetés)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 20:22:55

@ladyandhenk: jajj úgy felnéznék rád főnök, hadd legyek a tökösbulád, igen főnök, igen főnök! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 20:24:52

@mosoly73: rendben, de akkor mindent meg kell tenned, és amúgy is gonoszkodni van kedvem:)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 20:31:45

@ladyandhenk: igen főnök! :) (A végén úgyis hátba szúrlak hehe) :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 20:34:38

@mosoly73: messze van az még, kedves alattvalóm! De előtte idegileg kicsinállak:D

nyílegyenes labirintus 2011.05.25. 20:37:46

Mi ez a hülyeség? Ezt komolyan nézi valaki? Elsorvad az agyatok! EzétartittezaZország!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 20:39:32

Nabasszus... a tegnapi kikérképet akciómmal közhírré tette az email címemet és tessék, már jönnek a spamok.... :(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 20:42:46

@nyílegyenes labirintus: mármint nézem-e a kommunikációmat mosollyal?:D Igen, igen, azt igen!:D

@mosoly73: Itt a gonoszkodásom, na tessék!:D

GL-581 g 2011.05.25. 20:44:53

@nyílegyenes labirintus: És különben is, mi vagyunk a világ söpredéke. Ahelyett, hogy párosával olvasnánk a kŐŐŐnyveket. :DDD

nyílegyenes labirintus 2011.05.25. 20:46:24

@ladyandhenk: Ugyan már királylány! Kevés vagy, mint Pókmajomban a jóindulat! :D
Ez nem gonoszkodás...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 20:46:26

@GL-581 g: most mondtam volna én, h azok vtok?:D Jobb így, h te bevallottad magadnak, főleg, miután ráébresztettek a tényre reggel:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 20:47:38

@nyílegyenes labirintus: hát, de na...kicsiben kell elkezdeni, először csak a spamek, majd jönnek más dolgok is, csak nem tornádózom le a jónépet:D

nyílegyenes labirintus 2011.05.25. 20:48:35

@GL-581 g: Így van! Szégyellem is magam piszkosul. :D

GL-581 g 2011.05.25. 20:50:25

@ladyandhenk: Spirituális élmény volt. Megvilágosodás a legfölsőbb szinten. :DD

Hazafele vettem is magamnak három méter kőőnyvet. Fehéret és kéket vegyesen, jól megy a tapétához. :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 20:53:55

@ladyandhenk: Szép munka :)
Node nem ellenem kéne gonoszkodnod, én a pincsid vagyok, a régieket kell kigolyózni! :)

@rie: ezt:
indafoto.hu/mosoly73/image/11800271-668091e4/378943
(Előzetesből lopva)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 20:55:21

@GL-581 g: Párosával könyvet? Mijaz Káma Szutra? :)))))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 20:55:27

@mosoly73: ki mondta, h gondolkozom is?:P Én csak szimplán gonoszkodom! Na, tessék, az egyik kutyám már ki is van golyózva:P

nyílegyenes labirintus 2011.05.25. 20:56:17

@ladyandhenk:
Még eszembe jutott pár:

Kevés vagy, mint Lottinál az evőeszköz
Kevés vagy, mint Pistánál a szókincs
Kevés vagy, mint Kristófban az extasy
Kevés vagy, mint Nikiben a szikikon...

ja várj az utolsó, nem jó... :D

nyílegyenes labirintus 2011.05.25. 21:01:35

@ladyandhenk: tudod, hogy csíplek, eszemben sincs bántani téged... :) (majd reggel reMailek)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 21:03:53

@nyílegyenes labirintus: 1, nem tudsz csípni, nem lenni vagy itt:)
2, darázs vagy?
3, rendben, epekedve várom a levelet, addig nem is tudok már aludni!:)

4, én is kedvellek ám!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 21:07:33

Ha az a meglátás helyes a döntőre, amit ma itt írt valaki, hogy a pillangók/zsákok pakolása nem időt, hanem pénzt jelent, és a nyertes párból az aki eldobja a gömböt, akkor az addig összegyűlt az eldobóé és a fennmaradó a másik páré lesz megosztva, akkor mi lehet amire nem számítottak a szerkesztők (a cikk szerint) és váratlanul érte őket?
Tippem: mindketten egyszerre dobják el a gömböt! Ekkor kitalálják a szerkesztők, hogy akkor osztoznak az addig összegyűlt pénzen, és a maradék pedig a másik páré megosztva és így 4-en nyernek.
Mit szóltok?

rie 2011.05.25. 21:09:22

@mosoly73: akkor már inkább osszák el az itt kommentálók között :) rögtön aktívabb leszek :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 21:09:46

@mosoly73: elég ócska lenne, h a nem találtak volna ki új témát, nem?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 21:10:48

@rie: Hát elég uncsi befejezést találtam ki! Senki se lenne csalódott, és cirkuszt a népnek! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 21:11:53

@mosoly73: igen, uncsi, amúgy is alattvaló vagy, majd én töröm a fejem, te csak bólogass!!!

rie 2011.05.25. 21:12:10

@mosoly73: a döntő beharangozójában az aranyesőben TB ölelgeti Alízt :)Remélem csaj lesz a befutó és nem TB :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 21:13:49

@ladyandhenk: Igenis! Helyemre! :) Tudok pitizni! Kapok vacsorát? :)

rie 2011.05.25. 21:13:50

elletve egy fekete ölelget egy vöröset :) hát vörös csak Alíz van

GL-581 g 2011.05.25. 21:14:12

@mosoly73: Ez egy magyar játék. A világosítósegéd meglép a pénzzel, vesz belőle kokaint, sőt kér hitelre is, zálogba otthagyja a hotellakókat és a stábot vesedonornak. :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 21:15:35

Falmery olvas minket vajon? Kérte h közvetítsünk.

GL-581 g 2011.05.25. 21:16:12

@ladyandhenk: @mosoly73: Erre már nincs riposztom, de lol. :D

@rie: Döntő beharangozója? Huhh, ideje bekapcsolni a tévét! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.25. 21:16:29

@mosoly73: arról már lemaradtál, boccs! Fél 5kor van kaja!

haruka 2011.05.25. 21:20:29

üdv mindenkinek, jaj de jó, hogy pont az uccsó két napot tudom nézni! és még dolgozni se kell! :D
hajrá Kristóf!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.25. 21:22:51

Beharangozó: MA kiderül melyik 4 játékos kerül a döntőbe! Tegnap óta 4en vannak. :)
süti beállítások módosítása