Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Dallas 2.0 2x02 - Zavaros múlt

2013. április 23. 10:00 - Chat Géza

Christopher bölcsőt ácsol, de jön ám Johnny, aki menten belerondít a családi idillbe és beszólogat kedvesen, hogy más kölkét felnevelni az az igazi szerelem, böfögi Elenának félvállról. No de mindegy is, mert amúgy is csak a faterhoz jött megdumálni, mi legyen a Samantha háza előtt tanyázó sakál újságírókkal. Halálba velük, ennyit tippelek és nem többet. A bedepizett  Ann kap egy gyenge nyugtatót, amilyet a lovaknak szoktak beadni. Bobby sem nyugszik addig, amíg ki nem deríti, mi a fasz volt az elmúlt 20 évben. A Sheriff már rácuppant a témára, de az csak habog, hogy hát lófasz nincs itt, nem perdöntő nyom. Na majd Bobby megmutassa, hogy köll eztet. Attól félek én is. Samantha már nyúlna is a pohár után, de pont érkezik a szerető kiscsalád, Jockey és Johnny. Az államügyészről majd Jockey bácsi fog gondoskodni. A leggenyóbb Ewing, a Gálvölgyi szemöldökű texasi ranger metaforába oltva osztja a LelkiFRÖCCSöket, mint titkos utalásokat, hogy Samanthának nem kéne megint tütüznie.

1.jpg

Rebecca közbepofázik Frank értekezletén, magyarán fuccs a kaszinó-intézkedésnek, ellenben lesz fasza energiavállalkozás, mert az régen is milyen simán ment, nem is lett alkesz az öreg Tintás Barnes. Na, de nézzük inkább a házasság érvénytelenítéséért vívott ügyvédháborút. A sablontengerbe befigyel az a ’fújde mekkora fordulat’ nevezetű dolog, amikor Christopher koronatanúja jól kibaszik vele és Rebecca oldalára áll. No hát akkor a bátyád jól megrohad majd a börtönben, csak hadd keresem meg. No igen, a Sutter tesóról már csak múlt időben beszélgethetünk, mert egy kicsit gyomron lett lőve ugye, de erről – a kamu Rebeccán kívül – senki sem tud.

Johnny Rebecca limójában szotyizik, hogy beszélhessen egy jót az álnok kígyóval, mely egyetemes szintet súroló eszmefuttatásnak hála megint kiderül, hogy ez nem is a pénzről szól, hanem a hatalomról, Rebecca részéről meg a Christopher iránt érzett elvetemült szerelméről. Jockey eközben megfenyegeti a golfklubban hereveréző államügyészt. De persze ez az ügyész is, mint mindenki, totál fedhetetlen, addig álljunk fél lábon ugye. Bobby Raylanddal beszélget, de kizárólag ügyvédek jelenlétében, nehogy elszabaduljanak a reumás indulatok. Rayland beszólogat, hogy Ann iszik-e már rendesen, szúrja-e a feleseket vagy még csak a receptre kapható antidepresszánsokkal tömi bucira a fejét? Bobby szigorú tekintetéből kiolvashatjuk a mész te a picsába jellegű cizellált üzenetet.

2.jpg

Christopher és Elena öröm bodottágban úszik, mert van fúrótorony olcsóér, úgyhogy jöhet is a szex. Rebecca értekezleten osztja az eszet, majd a nagy meeting után a kopasznyakú Frank kikéri magának, hogy taknyos kisgyerekként, apuci sofőrjeként bánnak vele, de a durci ott szakad félbe, amint Jockey betoppan az üvegfalú tárgyalóterembe. Itt is kioszt egy halálos ítéletet, mert Rebecca nehogy már azt higgye, hogy csak úgy Ewing tulajdonrészt kaphat, mert egy Pamelát már sikerült kifüstölni ugye, szóval vele se lesz túl nagy problem.

3.jpg

Bobby a lovardánál keresgél, de senki nem ismeri Ann szeme fényét, viszont a paripa az ott tömi a zabot, ami Angliából jött egy hete. FÚ. DE. IZGI. EZ. Rebeca leszállítja a zsetont a másik Rebeccának, és utasításba adja, hogy húzzon el a vérbe, mert ha nem, hát  Christopher sittre küldi a gecibe. Eközben Samantha lelkizik a búvalbaszott barátosnéjával, hogy majd az ura úgyis megoldja, ahogy neki is farvizen besegít az öreg Jockey. Úgy is van. A golfpálya méregzöld gyepén csoszogva Jockey átad az államügyésznek egy kompromittáló fotókkal teli telefont, csak hogy érezze, kinek a keze szorongatja éppen a kis golyóit.

4.jpg

Ewing értekezlet, mivel Elena igen ügyes a gazdálkodj okosanban és megint csak jót hoz a cégre, ezért nagyobb részesedést kap. Johnnyt is belengi a szeretetszolgálat nagylelkű légköre és azt mondja, ő is ad a saját részéből, így mindenki egyenlő lesz, 25 százalék részesedés mindenkinek. Mire ez a fene nagylelkűség? Esti whiskyzés a faterral program közben Johnny elárulja, hogy Elena hitelre okoskodja a magánügyeit, magyarán ha pereskedésre kerülne sor, akkor csak a tulajdonrészt tudná felmutatni. Na a szakmázásról ennyit. Tommy még a sírból is fröcsögteti a szaros lepedőt, mert érkezik egy késleltetett csomag Christophernek, benne egy kockás füzetből kitépett fecni, plusz egy teló, telis tele fasza hangüzenetekkel. Miket nem produkál az élet?! Christopher megy is a felvételekkel az igazi Rebeccához, hogy hallga csak, hogyan fenyegetőzik az a nő, akihez átpártoltál, na meg itt van egy másik is, amiben te pofázol, hogy kell a jussod a névváltoztatásért. Szóval akkor egyszerre megyünk is a rendőrségre, mert a vallomásod egy nagy bullshit, meg akkor már egy füst alatt bejelented szépen a bátyád eltűnését, hogy szakadnál szét.

5.jpg

Bobby bazmeg lassan suttogóvá avanzsálódik, kideríti a lóról, hogy 8 éve nyeri a lodoni díjugratókat, és beszarsz, de 8 éve Emma a zsokéja és most kapsz szívgörcsöt, mert a ló tulaja nyolc éve Harris Rayland. Atyafasz, mik vannak itt Dallasban. Jockey teázik egyet Samanthával, ez a fizetség, amiért megmentette a ráncos seggét. Tendáljunk az új generáció felé, Johnny alkudozik egy faszájosat Rebeccával, hogy akkor hogyan is lesz a jutalomosztás a továbbiakban. Rebeccának Christopher szabadalma kell, de az egész. Ja ,hát ha így vagyunk, akkor Johnny is benyújtja az igényt a 100 százalékos részesedésről. Na, az a száz az maradjon csak 55, de az kevés, a 90 meg túl sok és mivel egyik se enged, ezért egy fasza 70 százalék lesz Johnny jussa és egy vad csőrözés, meg egy odaböfögés, hogy az 50 is untig elég lett volna. Már menne is el a lifttel, de Rebecca visszarángatja, hogy vadul egymásnak essenek. Bobby még beköszön a Rayland rezidenciára, de csak a mama van otthon, kiderül, hogy ők voltak, akik elrabolták Emmát. Nahát. Emma is színre lép, hogy őtet nem rabolták el ám, hanem megmentették az anyjától.  Bobby csak pislog, mi már kevésbé, ahogy azon sem basszük fel magunkat, hogy Frank intézte egy drogos kiscsókával a kézbesítést, hogy Christopherhez eljusson az a bizonyos csomag. Talán az egész sorozatra is, de így a második évad első két részére totál elmondható a nagyigazság, hogy nagy akarásnak nyögés a vége. 

Címkék: dallas
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya Ivanov 2013.04.23. 11:01:22

leírás alapján tényleg szar, de ettől függetlenül nézném, de nincs hol.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2013.04.23. 11:09:58

@Mitya Ivanov: Szerintem túl sok konfliktot akartak, akarnak beleerőszakolni az újgenerációs Dallasba, így nincsenek meg azok az álnyugodt családi zabálások Ellie anyunál meg az öreg Jocknál, ahol Bobby és Jocky bájologva szátolthatják egymást meg a kedves barátnőjüket, no meg azok jó édes anyukáját. E helyett megy a kapkodás, hogy követhetetlenül menjen a szarkavarás.

Mitya Ivanov 2013.04.23. 13:56:30

annakidején a Szökés volt ilyen. Ott az nelső évadban a börtönben nyugisan ment a tervezgetés, izgi volt, majd a másodikban a panamai böriben már kicsit kevésbé volt követhető és befogadható, de ami azután jött, arra nincs magyarázat.
Szerintem ez is ilyen
süti beállítások módosítása