Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x45

2013. április 22. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van. 

Az utolsó nagy hurrá indul ma kérem szépen, negyvenmittudoménhánynapja rohadnak a kolumb hotelben honfitársaink és adnak leckét a helyi lakosságnak a magyar virtusból, még négy nap, és kereshetnek más példaképet maguknak. Fehér alapon fekete geometriai mintás ruhában tolják be a T69-est, pornó helyett Vasarely-képeket nézegethettek a karbantartók tegnap éjjel. Nagy robbanással indul a hét, időzített bomba és veszélybe kerülő pár vár ránk 47 percben, nosza. A felkonfok így a vége felé egyre rövidebbek, merül az akksi, mi?

Prosztó vagy lent aludt a nappaliban, vagy csak nem tudja kialudni magát rendesen, mert pont olyan a feje, mint Bak Gyula barátomnak egy húzósabb hétvége után. Bután néz maga elé, és ütemtelenül tapsol valami nóta ütemére, amit csak ő hall a kis fejében. TökösBula is ott van lent, egy cigisdobozt szed cafatokra, és arról beszélgetnek közben, hogy célkereszt van a hátukon. Na jó, ezt én mondom, ők a "minket offolnak majd bazdmeg" fordulattal élnek. TökösBulának viszket a tenyere, Prosztónak egy hete, ekcéma lesz az, kenegetni kéne sűrün. Ők ketten az igazi hírószörvájvörök, állapítják meg, nekik legyen mondva.

Isaura levelet hoz, meg valami baszt mellé, gömbformájút, ez lesz az a bomba, amit a T69-es emlegetett. Graciasz, mondja a világot látott Prosztó lazán, és olvasna, de Niki az istennek nem kerül elő, fene se tudta, hogy ilyen macerás egy zsinórtangát felhúzni. Kristóf gyomra már a gongszó hallatán görcsbe rándul, nem tudom, hogy él végig egy meccset a kispadon. Na végre, megkezdődik Prosztó birkózása a magyar nyelvvel, bombásat játszanak párban. Ez annyit tesz, hogy a bombaalakú basz tízperces váltásokban lesz a pároknál (megkapod, tíz percig tutujgatod, átadod valakinek), míg fel nem robban - azt viszont nem tudni, az mikor lesz, mert Pincsi határozta meg a kiesése után (1 óra 59 perc). Van még egy csavar is, egy védettséget jelentő lap, ha ezt felmutatod, a bombás párnál marad a cucc még tíz percig.

Prosztóék kezdik az első tíz percet, és náluk van a védettség is. Niki keresztet vet (ezt a hármas smárolás alatt nem láttam tőle). A védettséget jelentő kártya is megy körbe, Kristóf és Alíz menten elkezd terveket szőni, milyen ütemben és kinek kellene adni a bombát - úgy, hogy nem lehet tudni, meddig tart a móka, ennek túl sok értelme nincs. Nikiék is agyalnak, Prosztóék taktika helyett kő, papír, ollóval döntik el, hogy Kristófék kapják a bombát a második körre. A lelkes szerkesztők a bomba köré piros dicsfényt rajzolnak digitálisan (vagy megától világít???), ettől olyan lesz a játék mintha egy non-stop mozgó bordély nyílt volna a hotelben.

Na, ez megy két órán keresztül, Niki az egyetlen, aki rájön arra, hogy mivel nem tudni, mikor jár le az idő, tökfelesleges ráparázni a dologra, TökösBula és Kristóf ettől még olyan ideges, mint Pókmajom az egyszeri bróker autója előtt a zebrán. Kristóf szerint a vesztüket a túlokoskodás okozhatja, Szent Dani is idegbeteg. Az egyik körben TökösBula rohanás közben megemlíti, hogy kiesik a csöcse a ruhából. A szünetkártya átadása határozta meg végül azt, ki szop, és igen, a várakozásoknak megfelelően a Prosztó-TökösBula duó kezében robban a szerkezet. Nyugi, nem szakadtak le végtagok. Kristóf úgy örül ennek, mintha a csörgőlabdás BL-döntőt nyerte volna meg. TökösBula szerint Prosztó a hibás, mert nem tudta eőre, mikor robban fel a kibaszott bomba, hát honnan a picsából tudta volna?

Este bombaceremónia lesz, ez egyfajta kiválasztás, ennek örömére mindenki kiglancolja magát, Prosztó beatboxozik, TökösBula meg rappel mellé, pedig erről a tevékenységről már egyszer kiderült, hogy semmi jóra nem vezet. TökösBulának nincs hangja, de ezt ő nem tudja. Niki érzi, hogy jön a játék vége. A T69-es ma este aranyban pompázik, és elmondja, hogy a bombás játék vesztesei közül valaki távozik, mégpedig úgy, hogy a másik két páros tagjai egy-egy bombát helyeznek a túlméretes kémcsövükbe, ezzel jelezve, hogy persona non garata lett belőlük. Ezt a módszert javasolnám a Cannes-i filmfesztivál szervezőbizottságának is, nem olyan snassz, mint egy szaros sajtókonferencia.

A T69-es aranyszínű rucija közelebbről megvizsgálva párducmintás, Sheena a dzsungel királynője hordott ilyeneket, amikor nagyon dühös volt valamelyik páviánra. A hajába ad hoc jelleggel fonatokat tekertek ügyes kolumb gyermekkezek, ehhez is gratulálunk, a kameraman teljesítményéhez meg pláne, hiszen egy felvételben Pinokkina pont úgy csillog, mint az egyik Austin Powers-film gonosz szereplője, Aranyszerszám. Prosztó a ceremónia elején elviszi a balhét, én basztam el, én vittem Nikiéknek a bombát, mert bekapzsultam, és szünet kártyát akartam szerezni. Na, akkor tessen bombával jelezni, ki húzzon a hotelből.

Niki Prosztónak adja ez ő bombáját, Alíz nem érti, miért nem TökösBulát akarja kitenni. Én sem, mert ha lány marad facér, akkor lánynak kell távoznia holnap. Niki szerint azért TökösBula maradjon, mert ő szeret itt lenni. Prosztó a kamerába megint birkózik egyet anyanyelvével, Niki részéről kicsit ellentmondásba keveredtem ezzel kapcsolatosan, mondja, köszönjük, Emese. Kristóf is Prosztónak tesz be. Az indok kit érdekel, jön Alíz, ő TökösBulát akarja kitenni, mert van esze, de Szent Daninak megint nincs, így Prosztó távozik, két nappal a 25 miller előtt, elég szar lehet neki. Nem csalódott senkiben, mondta, ez egy játék, de ha iksz lett volna, és nekem kell dönteni, akkor is én megyek, mert én voltam a hülye. Emelt a főm, és távozom, viszem magammal rettentő fekete stricicipőmet is. S lőn. TökösBula sír, mert érzi, hogy holnap ő megy a levesbe.

Este TökösBula egyedül szomorkodik, Alíz szemüveget ölt és úgy kurkássza Nikit, akinek láthatóan kurvára viszket a combja. Alíz figyelmezteti a többieket, hogy nem szabad leírni TökösBulát, mert keménynő. Ez így most nem nagyon látszik, mert ott sír az ágyban egyre. Na, ez a lapos adás ennyi lett volna, remélem, holnap történik is már valami, mert majdnem lefejeltem a billentyűzetet a hogyvolt írása közben.

Címkék: éden hotel
446 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 15:13:49

@nyílegyenes labirintus: Most már azért na, ilyen helyre menjek kuktának? Ezért plusz gázsi kell és egyéb szolgáltatások is!!!

GL-581 g 2011.05.24. 15:16:44

@nyílegyenes labirintus: "Ez az épület pont jó lesz a Senior Éden Hotelnek... "

Áh, sok a lépcső. :DD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.24. 15:20:24

@nyílegyenes labirintus: Á, mittomén. Ma valami hülyeség motoszkál bennem. Tényleg ugranál nekem egy bombát??? ;)

Liller 2011.05.24. 15:20:37

hú,srácok,most kaptam emailt a záróparty részleteiről:)))nagyon komolyan veszik magukat:)néhány részletet bemásolnék:

Kérjük az alkalomnak megfelelő ruhában jelenj meg (ez laza elegánsat jelent - a face controlnál ezt fogják nézni).

A regisztráció 1 főre szól, kísérőt nem tudsz behozni a rendezvényre, a regisztráltakon kívűl mást nem áll módunkban beengedni a rendezvényre (a party zárt, belépő ellenében sem jöhet be más személy).

keméééééééééééééény

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.24. 15:23:06

@Liller: Laza elegáns? Akkor mondjuk egy farmer+szolid felső bejátszik? Vagy mellykidobós kell? Lehet áthozzák a biztiőröket a Bahnhofból, és verés is lesz? o.O

Liller 2011.05.24. 15:25:05

@neccharisnyás útonálló: ja,gondolom,attól elegáns,h nem papucsban és rövidnadrágban mész,és attól laza,h mindened kilóg,ami csak kilóghat:)))de sosem értem ezt a laza elegánst...
jaj,egyre kevésbé van kedvem menni...
milyen emberekre számítanak ezek,h ilyen fegyelem kell?!

zcsi 2011.05.24. 15:26:11

Na, közeleg a vég, ezzel együtt az új idény kezdete, a tegnapi borzalmas ellaposodás után néhány felvetés a vezérlőteremnek.

1. Kellemetlen, ha egy hétzáró kiszavazás után az itteni hozzászólások száma a szokásos felét sem éri el (lásd múlt csütörtök), ez azt jelenti, hogy kurvára gyenge volt az adás.
2. Roppant kínos, ha a szerkik képtelenek felkészülni egy-egy váratlan eseményre, és nem úgy manipulálják bent a dolgokat, hogy mi idekint elaléljunk a gyönyörtől (Póki kiszavaztatása, Attila kiejtése, a két új egyikének, Robinak hazaküldése mind törvényszerű volt - hol a csavar, emberek? Négy napja szenvedés a műsor!)
3. Megbocsáthatatlan hiba, ha az ÉH 2 előtt sem tanulnak az első rész félresikerült dolgaiból, nem szerveznek jó előre két, de inkább három klikket, amelyek folyamatosan harcban állnak egymással. (itt egyetlen egyszer volt külön szervezkedés, de a három nőnemű egyed öribariját sikerült egyetlen nap alatt Ádám lelkiztetésével szándékosan szétverni)
4. Totális idiotizmus, ha nem próbálják meg eladni a műsort az itteninél nagyobb közönségnek is, azaz a VV kontra ÉH cikkek aránya a Borsban, Blikkben az eddigi 95-5 helyett legalább a 75-25 felé nem tendálna. Különben nem lesz ÉH 3.

Összességében fogyasztható volt ez a pár hét, de ennél legközelebb sokkal több kell.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 15:27:18

@Liller: na, ez jó kérdés; főleg, ha minden tele lesz tinikkel (előre röhögök)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.24. 15:30:18

@ladyandhenk: nem lehetnek bent 18 éven aluliak ezt kb mindenhol hangsúlyozzák, aztán nem tudom mi lesz belőle. Pont most jött még egy levél
Mi a fenét jelent a laza elegáns??

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 15:30:53

@neccharisnyás útonálló: Ugrok!
A lábmosóba, na?
Az eredményt összerakom gif-ben... :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.24. 15:33:35

@Liller: Tudod, mert van olyan felsőm, amiből bár nem lóg ki semmim, egy sima farmert húzva mellé, full elegáns vagyok, mégis kiváló buliba is játszósruhának. ("játszós"= ruha, amit nem sajnálunk, ha véletlen rajtalandol némi folyadék)
Á, szerintem egy klassz felső, meg valami értelmes alsórész teljesen jó. Láttam én már tinit menőhelyről kiszambázni olyan szerkóban, amiben a 100as mellett tolják a munkásnők.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 15:34:23

@Benyeszke: aztán egy ilyen műsor zárásaként ne lennének?????????? Tele lesz Kristóf, Robi, Pitta, Szöszi imádó tinikkel, nyugi!

Befizetik magukat és kész!

Kérdezd meg Lakatos Márktól:P

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 15:35:11

@bpetya75: @ladyandhenk: @GL-581 g: @neccharisnyás útonálló: @Benyeszke: Hát gyerek, én már most látom, hogy ez a munka mellett blogolás, nagyon fog nekem hiányozni, ha vége az ÉH-nek. Nincs valami ötletetek,hol lehetne folytatni?
Vagy szétoffoljuk Benyeszke blogját, na? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 15:39:58

@nyílegyenes labirintus: fú, én, én, én, igazán én benne ebben az illusztris társaságban?????????? (nagyon gyorsan, tán szexin mereget, pislogat szempillát)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.24. 15:40:24

@ladyandhenk: na de nem lehet ezt mondom. Csak az mehet akinek van regisztrációja, nem lehet jegyet venni mert nem lesz.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 15:45:29

@Benyeszke: És miből gondolod, h csak a te korosztályod igényelt jegyet?:) Tuti, h tinik is igényeltek. Kaptak stb...

Egyébként azt elfogadom, h annyira nem tudja magát befizetni:P

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.24. 15:45:58

@nyílegyenes labirintus: amint összeszedem magam (mondjuk ma estig) fellendítem a blogom aztán jöhettek offolni amennyit akartok :D

bpetya75 2011.05.24. 15:48:32

@zcsi: Korrekt értékelés. Remélem összeszedik magukat, mert ezt egy nézhető műsornak találtam, de tényleg fejlődniük kell nem keveset.

@nyílegyenes labirintus: Én szívesen offolok tovább másutt. :D Amíg ki nem megyünk erdőbe, mert akkor csak esőnapon, meg péntekente leszek.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.24. 15:50:34

@ladyandhenk: Hű, akkor ez ilyen gorilla áll a bejáratnál, kezében lista, mondod nevet és ha stimmt, átenged a kordonon? 8O Kokócsík is lesz odabent a pulton?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 15:51:03

@bpetya75: azért annyira nem szeretjük egymást, h személyesen is, naaaaaa:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 15:52:56

@neccharisnyás útonálló: megeshet, attól függ, h kik lesznek a VIP-k...Ha sok lesz a celeb, akár még meg is eshet.:)

carcar 2011.05.24. 15:53:48

LÓ! Mostanában eleve csak szerdán iszok (BL)! Amúgy sem én hánytam vért általában, a közösen elfogyasztott, kisvárdai kishajós rumtól! Tulajdonképpen, akár be is kaphatnád!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.24. 15:58:09

@ladyandhenk: Olyan helyen még nem voltam. Tudom hol van. De nem voltam. :D

Liller 2011.05.24. 15:58:23

@neccharisnyás útonálló: de asszem az én szakadt nadrág,össze-vissza lecsúszó póló kombóm,amiben biciklizem,azért nem laza elegáns:)))főleg,h izzadok,mint a disznó:)))
nekem is nagyon hiányozni fog ez...mikor kezdődik az ÉH2?

Liller 2011.05.24. 15:59:35

@neccharisnyás útonálló: sztem ezek annyira rákaptak a kólára kolumbiában,h tutira ingyen fogják osztogatni a bejáratnál:)különben miért akarnák ennyire szűrni az embereket?:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.24. 16:03:19

@ladyandhenk: Nopersze. Nem bukom a merdzsókulcs-pörgetésre, sorry.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.24. 16:04:10

@Liller: nem hinném, hogy a kóla miatt...elvégre nem kell beugrót fizetni, minőségi cuccot meg tudsz a Nyugati aluljáróban csencselni a csövesektől. Nem lenne jó biznisz

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 16:04:25

@bpetya75: @Benyeszke: @neccharisnyás útonálló: @ladyandhenk: na jó majd megbeszéljük, ha aktuális lesz... :)

"te vagy Bak Gyula? :DD" Tényleg! :oO akkor nagyon LOL!

ipszilon_x 2011.05.24. 16:07:21

Ma este:
- Niki Alizra tesz, mondta interjúban, tőle jobban tart, mert taktikusabb.
- Linda Alizra tesz. 3 oka is van: mert tudja, hogy Ő az okosabb, vele nincs annyira jóban, Ő nem neki adta a bombát!!

- Aliz bármit csinál két szavazattal kiesik!!!! Kár volt elkezdeni este taktikázni, hogy Lindával vigyázzon, a legnagyobb ellenfelének. :(
Eddig játszotta a bambát, de a végén nem bírta már a feszültséget, és ki jött belőle az igazi énje.

Sajnos, pedig Ő a kedvencem.
EH2 beharangozóban is azért mondják Alizt és Ádámot, mert Ők tutira nem nyertek.

Ez sajnos nem tipp, hanem olyan tuti, ha lehetne fogadni nagy pénzzel megtenném.

Nikivel semmi bajom. Szerintem csinos.
Lehet nem annyira okos, de Igazi NŐ. Olyan anyatigris szerű. Ha szeret valakit azt támogatja, de akit nem akkor igaz g* lesz. Kristófot is a második héten ki akarta tenni, amikor az a havernője helyett Alizt választotta. Emlékeztek, Ő kezdte először a kavarást a házban?
Ez pl. újabb indok, hogy Alizt válassza :)

Bocs, ha már volt.

terrortűrő tintatartó 2011.05.24. 16:08:31

no, alig ocsúdok Robi elvesztése fölötti elkeseredésemből, kendtek megmán itt klikkesednek? :)

Sixx, ezt a részt Te is marhára untad, úgy látom, alig vártad, hogy leírhasd az utolsó mondatot...és még van 3 adás :)
a mai sem kecsegtet túl sok trükkel, már ha a lányok kijelentéseit vesszük alapul, de ha véletlenül CScs elkezd gondolkodni, akár Aliz is mehet ma. mondjuk már nem oszt, nem szoroz. azért Baltaarcot nem szeretném győztesnek, túl keveset mocorgott hozzá...

ipszilon_x 2011.05.24. 16:09:55

Ja és nekem speciel tetszett ez a bombás dolog.
Szerintem izgalmas volt, igaz én bele életem magam és érzelmileg is kötődöm a szereplőkhöz.

bpetya75 2011.05.24. 16:11:19

@ladyandhenk: őőőőő, izé, szóval...

Az a tényállás fennforgása, hogy nem értem ezt a bejegyzésedet. Buta vagyok? ;-)

Liller 2011.05.24. 16:14:47

@Benyeszke: ugyan,a Coroba sincs belépő a lányoknak,mégis úszhatsz a kólában,annyi van...állítólag:)

ipszilon_x 2011.05.24. 16:14:49

Milyen furi, két hete még azt hittem Robi fog nyerni, mert Ő szinte minden lánnyal jóban volt bent. Nem úgy mint pl. Dani.
Persze akkor még bent volt Pók. Aztán jött ez a kavarás és Vége.

Hajrá Kristóf!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 16:15:04

Lehet, h én értettelek félre:

"Amíg ki nem megyünk erdőbe, mert akkor csak esőnapon, meg péntekente leszek. "

Ez nekem feltételezi, h személyesen kell találkozni, de lehet, h nekem van melegem:P:P:P:P:P

terrortűrő tintatartó 2011.05.24. 16:20:31

@ipszilon_x: igen, ráadásul úgy gondolom, hogy Szandra döntős párnak eleve befűzte volna. mondjuk mindenképp megérte volna, ha pl. a tegnapi ceremóniát vesszük alapul, így Robi 0 bombával simán maradt volna :D

ipszilon_x 2011.05.24. 16:24:48

@ladyandhenk: Mivel már csak KETTEN vannak, eddig most van a legnagyobb sansza neki is, hogy nyerjen :)

De nem lenne fair, ha Ő lenne a győztes.
holnap kiderül.

ipszilon_x 2011.05.24. 16:27:42

SPOILER KÉRDÉS:
Ki ismeri a rendszert? Itt nem olyan a vége mint a Survival, hogy a végén az eddigi ellenfelek mondják meg ki nyerjen?

Mert akkor kezdhetünk számolni...

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.05.24. 16:29:37

Ez tényleg kurvára uncsi adás volt.

terrortűrő tintatartó 2011.05.24. 16:29:39

@ipszilon_x: volt ilyen opció is, de biztosat senki nem tud(ott eddig).

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.24. 16:32:33

@Liller: Hú, elvből kerülöm a lányoknak ingyen helyeket.

Liller 2011.05.24. 16:36:36

@neccharisnyás útonálló: én is,én is!hajógyári szigeten pl még soha életemben nem voltam

GL-581 g 2011.05.24. 16:47:15

@ladyandhenk: "@ipszilon_x: Bárki, csak ne Dani! "

Bárki, csak ne Aliz! :D

Niki tegnap azt is mondta, hogy ő Alizzal szeretne megmérkőzni a finisben. Pocok pedig az előzetesben puhítgatta Műfogat... majd meglátjuk, milyen eredménnyel.

GL-581 g 2011.05.24. 16:50:47

@ladyandhenk: @GL-581 g: Wáááá! Mellényúltam! :PPP

A kiesésre gondoltam, hogy bárki, csak ne...

Természetesen nem a nyerésre. :D

Nyerésre senki más, csak Aliz. Aliz jó. Aliz okos. Aliz aranyos. Aliz nyerhet. Hajrá Aliz! :DD

Ja, és egyetértünk. Dani győzelme nem lenne túl korrekt dolog... 2x kiesett. Niki győzelme szintén, aki ennyire tökhülye a taktikához, az szégyen, hogy eddig bennmaradt. Hát még ha meg is nyeretik vele! :(

Végezetül megismételném:
Go Aliz, Go! Go-GO-GOOO!!!
POCOKPOWER!
:)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.24. 16:57:03

@GL-581 g: GL, láttad még tegnap este, hogy Niki kétéves agyát mindketten a Pókmajom neszeszerében pusztuló rovarokéhoz hasonlítottuk? :D Ma tűnt fel... Micsoda összhang! Biztos az Aliz szeretet miatt jár egy rugóra az agyunk.. :)

Móka na 2011.05.24. 17:00:55

@Liller: sixx ott lesz, lehet már válaszolt valaki... én meg Beácskától függtem, meg gondoltam lesz egy jó kis 5-7 fős csapat, de tuti mindenki csúnya.. és ezért nem jön.
Kivéve téges mosolygós, nagymellű :).

Móka na 2011.05.24. 17:03:25

@nyílegyenes labirintus: Megvolt az ugrás? Mert ha igen ismétlést kérek :):

GL-581 g 2011.05.24. 17:06:01

@Papucs Orrán Pamutbojt: Jaja! :D Adta magát a poén, le is csaptunk rá ketten. :)

comment.blog.hu/2011/05/24/itt_az_eden_hotel_kapcsolati_haloja

Ez mindenkinek megvan?

Tudományos bizonyítéka annak, hogy Pocok és Lassú érdemli meg legjobban a győzelmet. :D

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 17:06:06

@Móka na: Gondolod,hogy megmutatom azok után, hogy lecsúnyáztál aTöbbiekkel együtt? :)

Kivétel 2011.05.24. 17:07:40

@Móka na: én is Kivétel vagyok:)))))

Móka na 2011.05.24. 17:07:59

@nyílegyenes labirintus: Köszönjük jópár ember nevében, hogy az off-olásból kimaradtunk, mert pl. ma pont kellett dolgozni, most igyekszem pótolni és csak én írok :)...=)).

Szia Vörös!!

Dr Keynes 2011.05.24. 17:12:54

Elég buta dolog ez a bombás marháskodás. Kidobhatták volna ilyen alapon kockával is, az gyorsabb.
Annak lenne értelme, ha mondjuk a kiesettek szavaznának egyet, az csempészne bele izgalmat - következményei lennének a döntéseknek.

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.24. 17:13:30

@GL-581 g: Én még nem láttam, érdekes ábra, köszi! :)

Liller 2011.05.24. 17:34:33

@Móka na: akkor mar csak sixxert is megeri elmenni:)kikerem magamnak a tobbiek neveben!:)es azt nem allitottam,h szep vagyok.vagy szamodra ez volt a definicioja a szepsegnek?:)
en akkor is akarok menni,ha ezer csunya ember lesz ott,eleg,h kristof szep:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 17:54:27

@Móka na: Mihez képest vok csúnya?:) Bár lehet, ki tudja. A páromnak viszont tetszem, na...:P

mizrolist 2011.05.24. 18:43:09

A Viasat 6 a jövő héttől ismétli majd az Éden Hotelt. Összedobtak egy promót is... www.youtube.com/watch?v=b55908v6rxU

nyílegyenes labirintus 2011.05.24. 18:46:04

@ladyandhenk: Hagyjad, amúgy sem mennénk át a face controlon, mert azonnal kiszúrják, hogy csúnyák vagyunk. :)
Majd csinálunk Randa-paty-t párhuzamosan a döntővel, tököm se megy szépek közé! :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.24. 19:19:53

Sziasztok :) Van valami új hír? Hogy áll a kavicsozás? :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.24. 19:30:54

@ladyandhenk: szia :) á, csak hazafelé tartanak, de majd csatlakoznak. :)
Ma nézed?
Remélem Aliz marad, a másik két csaj nem érdemli meg szvsz.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 19:32:55

@mosoly73: szándékomban áll nézni, ez majd a kutyáktól is függ:)

Niki menjen most már, mert nagyon uncsi! Bár az egész műsor is:)

Gondolod, h befutnak, kezdek kétségbe esni?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.24. 19:33:39

Bár ha úgy alakul a döntős párnál ahogy a külföldi adásokból sejtem - hogy az visz mindent aki eldobja a gömböt és a párja üres kézzel mehet haza -, akkor féltem is Alizt a döntőben. Dani - és talán Kristóf is - szerintem, mivel kelléknek nézi, simán eldobja a gömböt és a haverokkal osztozik majd. Az lenne szép ha Aliz vinne mindent és hoppon maradna a szövetség, vicces lenne. :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.24. 19:34:56

@ladyandhenk: Hát ettől a két agyatlantól kitelik, hogy Alizt kiteszik. Niki megjósolhatatlan, képtelen jó döntést hozni.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.24. 19:35:44

Miköze a kutyákhoz? Animal Planetet akarnak nézni helyette? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 19:38:59

@mosoly73: Nem, hanem megyek ki játszani és velük csak úgy repül az idő:D, aztán még lemaradok!:D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.24. 19:46:52

@ladyandhenk: Nehéz most már érdekesnek kihozni, alig vannak, a nagyobb karakterek kiestek. Valahogy meg szórni kell őket. Ma elmegy egy lány, úgyhogy holnapra még több uncsi marad, a végéig nem lesz több kiesés, gondolom.

A nicked a kutyik nevei?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 19:52:20

@mosoly73: igen, a régieké. Már eltávoztak közülünk. Lady tavaly, az árvíz során! A másik régebben, sokkal!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.24. 19:54:43

@ladyandhenk: Részvétem! De télleg! :( Nekem 10 éve eltűnt a kutyám (8 éves volt, kiskorától velem) és megőrjít a dolog, hogy nem tudom mi lett vele. Él-e? Jól bánnak-e vele valahol? Nem érti miért nem megyek érte. :( Nagyon sokszor álmodtam, hogy hazajött. :(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 19:59:01

@mosoly73: megnyugtatlak, a kutyák a jelenben élnek. Nem emlékszik rád!
Anno nekünk is elloptak pár kutyát:(
Ladyke párja meg úgyszintén az árvíz következményeként!

Ám, van helyettük 2 új, emlékük megmarad örökké:)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.24. 20:03:09

Azon gondolkoztam mi lesz velem ha vége a műsornak? Mit fogok olvasni? Hiányozni fog a blog.
Van itt még olyan téma, sorozat ami érdekes lehet?

bia79 2011.05.24. 20:06:26

@mizrolist: ááá, ez nagyon jó, köszi a linket!:)))

Don Adam Enganoso Agente de Cambio :DD
Senior Daniel Entredador Personal :DD

ez kééész :))

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.24. 20:07:27

@ladyandhenk: Talán ő is álmodik rólam, szalad felém és közben jár a lába! :)

Ja és hajrá Aliz! :)))

Kinek drukkolsz? Maradt még számodra szimpi ember?

beacska 2011.05.24. 20:17:56

@GL-581 g: hát ez nem komplett! de milyen jó lett!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.24. 20:25:39

@mosoly73: Én Aliznak drukkolok az eleje óta! Bár szimpatizáltam Szandrával is, mert teljesen az ellentéte:)

Közben kutyáztam:)

A többivel nem szimpatizálok, sőt!!!!!!! Le Danival fan clubba tartozom!

GL-581 g 2011.05.24. 20:46:38

@mizrolist: Hú, hogy azt a vastagtalpú nádvágó halottlátó édesnénjit!!!

Ez kőkemény!!!

LOOOL!

Ez ugye nem komoly? Vagy komoly? Viccnek durva lenne.
De üt! :DDDD

Valaki tud spanyolul? Mit jelentenek az epitheton ornans-ok?

LOOL! Ötször néztem meg. :DDD

GL-581 g 2011.05.24. 20:52:38

@GL-581 g: TKX Google Translate. :DD

Jennifer Marron Estudiante
Christofer Pequeno Entrenador de Futbol
Catherine Rubia Modelo
Norberto Guapo Estudiante de Licenciatura
Alicia Animator de Rojo
Paladin De Pelo Largo Futbolista
Cristina Pelo Negro Periodista
Don Ádám Enganoso Agente De Cambio
Nikoleta de Silicona VenDedora
Senior Daniel Entredador Personal

Jennifer Brown Diák
Christofer Kis foci csapat
Catherine Szőke modell
Egyetemi hallgató Norberto Guapo
Alicia Vörös Animator
Paladin labdarúgója Hosszú haj
Újságíró Cristina Fekete Haj
Don Ádám csalóka módosítása Agent
Értékesítés szilikon Nikoleta
Daniel Entredos vezető tisztviselőit

beacska 2011.05.24. 20:56:01

@GL-581 g: hááát te sem vagy százas :DDD

GL-581 g 2011.05.24. 21:00:57

@beacska: Sosem állítottam ilyet! :DDD

"Guapo, Enganoso Agente De Cambio, Marron"

Ezt a hármat nem értem. A többi a gTrans bikkfafordítása alapján érthető. Pls. egy spanyolszakos... vagy egy Vadangyal-rajongó... :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.24. 21:18:08

Jók ezek a nevek! :)

Ha jól emlékszem felmary kért közvetítést.
FELMARY! Itt vagy? Olvasod? (hiába nem dolgozom :) )

beacska 2011.05.24. 21:18:59

@mosoly73: nincs még új poszt hely?

Bubba Rogowski 2011.05.24. 21:23:24

Sziasztok, megjöttem. hol az új hely? Mondjuk már nem pököm annyira a markom, mint eddig, de azér' itt vagyok.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.24. 21:25:22

@beacska: nem tudom, nem láttam.
@ladyandhenk: próbájuk feldobni egymásnak :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.24. 21:25:51

@GL-581 g: No, most írtam a "hang"-nak, hogy ez halálosan komoly-e? :)))

De most APA KEZDŐŐŐŐDIK!! :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.24. 21:27:02

Mire nem számítanak? Beküldenek/visszaküldenek valakit?

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.05.24. 21:34:13

@GL-581 g:

Guapo - jóképű
Enganoso Agente De Cambio - a megtévesztő változás ügynöke (sztem kb "a megtévesztés ügynöke" vagy "mestere" lehet)
Marron - barna

:))

mizrolist 2011.05.24. 21:46:53

@GL-581 g: ez komoly és ugyanígy megy a Viasat6-on is :)
süti beállítások módosítása