Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Észbontók 1x01

2013. április 11. 21:02 - index

Van, hogy az agy vérellátása nem kielégítő, mivel a muszkuláris diszbalanszok, vagy éppen a az emlőimplantátumok ezt akadályozzák. Vagy egyszerűen csak festett szőke műkörömépítő az illető. Ezt az előítéletet erősíti legalábbis a Viasat3 új vetélkedője, amiben műveltségben és logikában gyakran kihívásokkal küszködő társadalmi csoportok oldanak meg egy feladatot, aztán a valódi játékosnak tippelnie kell, hogy teljesen hülyék, vagy azért ráhibáztak a helyes válaszra. Már a jó érzékkel kiszivárgott trailerek is legendásak lettek, így most élőben közvetítjük az első adást, és azt, ahogy nem kapunk levegőt a röhögéstől.

2_1.jpg
És már jön is Kovács Áron, nagyon tolja, mondhatnánk fullba nyomja a debilt, de ne rohanjunk ennyire előre, lesznek itt még nagyobb nekirugaszkodások is. Mindezt a Hajógyári-sziget egyik diszkójában, tényleg olyan a hangulat, mintha szerda este lenne és vodka-narancs akció.

A tepsifüles fejformájú izomemberek iszogatják a luxuslimonádét. Mind két oldalon az elme bajnokai foglalnak helyet. Rúdtáncosok kontra harcművészek, hát annyi biztos, hogy a játékosokat sem az Magyar Tudományos Akadémia rendes- és levelezőtagozatáról válogatták. A lányokat három geek srác segíti, a fiúkat meg két csaj és két mell egy harmadik nőhöz csatlakoztatva. A női segítségről mindent elmond, hogy háromból kettőnek kedvenc témaköre a bulvár. Meg a történelem, de gondolom azért, mert láttak pár kosztümös filmet, amiben szerepelt Bradt Pitt.

Foglaljuk össze : A rúdtáncos lányok maguk alá gyűrnék a nyegleó egyetemista tanulókat, de ez nem az a műfaj. A műnők erőssége a mélytengeri bulvárkodás. Ennél jobb játszópajtikat nem is kaphattak volna az Izom Tiborok. az első kérdés, hogy mi a kurkuma, esetleg egy halálos ütés-e.

3.1.jpg

A kurkuma egy halálos érintés, tartcsaja mondás, mert az egyetemen nem volt erről kutatószeminárium, hogy ez úgy faszság, ahogy van. Vagyis kiderül, hogy a geekek nem is geekek, csak túl sokat nézték a Star Treket, de nem ragadt rájuk semmi. A rúdtáncosok viszont bíztak bennük, így ez nulla pont.

A harcművészeknek kell megtippelniük, hogy egy D-s melltartó tudja-e, hogy mikor járt először ember a Holdon. Hát jön a macsóskodás, hogy ezek hülyék, nem tudnak semmit, így passzolnak. És milyen jól teszik! "'49-ben járt-e ember a Holdon? Járt-e? Vissza is jött kétszer. Hát aranyom, te hol is tartasz a törikönyvben? A második világháborúnál kalandozunk, de nem hallottam róla, de egye bassza, legyen igaz". 

A válasz nem éppen a legjobb, de az izomagyak bezsákoltak kerek száz pontot, hogy segghülyének nézik az asszonytestűeket.

5_1.jpg

Képfelismerés van a a következő rundóban. Faludy körhintakezelőként nem mutatna túl szívderítően egy vidéki vursliban, szóval a rúdtáncosok megszavazzák a bizalmat a fiúkáknak.

És tényleg, ezek megtippelik, hogy Faludy hajszobrász, és pont a Költészet napján? Ez olyan szép, hogy biztos, hogy ezt előre megírták, kétszer újból írták és korrektúrázták. De szerencsére ennyire azért nem merészek a forgatókönyvírók, és kiderül, hogy a srácok tényleg tudják, hogy ki Faludy György. Vagy legalábbis sejtik.

Izomagyúak és műcsöcsök társaságának Einstein igen mainstream nyelvöltögetős képe jut. És kajakra tudják a lányok. Gondolkodás nélkül. A magyar oktatási rendszerben még mindig vannak rejtett tartalékok.

Következő kérdés:  Ki az eunuch? A srácok máris olyan szavakkal dobállóznak, mint származás, tisztség, etnikum, felmerül, hogy a herélt az eunuch, de erről inkább hallani sem akarnak. Az eunuchban nem bízik senki se. Ez a legalapabb alapigazság.

Áron szexista poénnal próbál hatni a rúdtáncosokra. Nagyon nem kéne a jópofaság, de inkább nézzük a lányok tudják-e, hogy két óra hány másodperc? Közben a háttérben a statiszták koktéloznak, nem röhög, fél napon át lazán pultot támasztani a félhomályban, az nagyon is munka. Persze a szilikonmellű és barátnői csak elrontják azt a szorzást, leginkább a nullákról feledkeztek meg. A harcművészek örülhetnek, kiderült, hogy igazuk van, hogy hisznek a szőke nős vicceknek.

7_1.jpg

Produkció jön. A deltahátú rúdtáncos megmutatja mi a mony az a tótágas, amire tepsifüles bunyós Pityuk menten nyáladzani kezdenek. A srácok szemmel láthatóan BTK szabad bölcsészetében lógatják a heréiket, mert csak azt ismételgetik rendre egymás után és egyre hangosabban, hogy T-Ó-T-Á-G-A-S?

Kaszinóban dolgozó menyecske tudja-e, hogy Joker nélkül hány lap van egy pakliban? Azt mondják húúúúszon... már rossz. És nem is javul, de legalább a páratlant valami elvetemült okból kifolyólag, de sikerült kizárni, pedig baszki magyar kártyára gondolnak, ja má nem, bocs. Az a másik pakli lesz, amiben a csempe, meg a lóhere van, meg a szív, meg a fordított szív. És kitalálják, ezek vagy beépített hülyék, vagy néha kapnak egy kis észt receptre.

Hány fokon olvad a vas? Ez a kérdés, de most azt kell kitalálni, hogy vajon mit mondtak a zsenik? A, B vagy C? Mindenki 1000-re tippel. Ha a Vágó fokozná a stúdióban megbúvó, délelőtti matiné izgalmait, akkor ütne csak igazán a műsor.  Favágó zenekarral aláfestő zene gyanánt. A mikrós kaján, wishu tésztán, spáros vislin élő egyetemisták 300 fokra saccolták a vas olvadáspontját. Elménnék hozzájuk egy vasárnapi rántott hús menüre, hogy ott prezentálhassák a nagy tudományukat.

6_1.jpg

Bezzeg a lányok nem ilye hülyék, de legalábbis látták már sütőt. De legalábbis a gomb körüli kis számokat. Mondjuk nem szaroznak itt az észérvekkel. Ha annyi, akkor annyi.  A tepsifüles birkózószőnyegek 550-nel viszik a meccset, míg a rúdtáncosok 150 ponttal kullognak.

Most a versenyzők egymásnak tesznek fel jó előre megírt kérdéseket, ami olyan semmilyen, mert még nem méregetik igazán egymást az ellenek. Nincs semmi verbális arcletépés. A lányoknak segít az adásrendező is, a harcművészeknek ugyanis azt kell megtippelniük, hogy miből is van a rúd, amin a lányok táncolnak. A helyes választ a krómozott acél, tényleg a rúdtánchoz orvosi műszer tisztaságú fém kell biztosan. De a rúdtáncosok is tudják, amit a jiu jitsuról tudni érdemes. Sehol egy műcsöcs, sehol egy igazi idióta, ez így elég unalmas.

Most tűnik fel csak, hogy milyen gáz zene szól a műsor alatt. Tényleg, mintha egy rezesbandát bezárták volna egy liftben, és bekapcsolták volna a Rádió1 éjszakai műsorát, hogy győzzön a hangosabb.  A végjátékon még gondolkozhatott volna a kreítív csoport, mert ez így nagyon gyászos. Nyertek a gyurmafülű izomfigurák.

4_1.jpg

Két ajándék van. A kis ajándék az mindegy, a nagy a lányok kezében - nem egy lehel hűtőgép lesz, annyi biztos - egy görögországi zabálás mindenkinek. A kérdés az, hogy mi a Fahrenheit, a kis ajándékot akkor kapják, ha a lányok tudják a helyes választ, a görög utat akkor, ha azt mondják a szélsebességet mérik vele. Ha a a földrengés mértékegységének tippelik, akkor senki nem nyer semmit, de erre esély sincs.

A lányok kapásból kizárják a hőmérsékletet és a német fahren szóból kimatekozzák, hogy az a szélsebesség lesz. Nem hülyék ezek annyira, csak épp a rosszat tudják jól. Jó szarul.  

Ennyi, a harcművész fiúk kapnak egy görög gasztrotúrát, és még rúdtáncolniuk is kell egy kicsit, mert ugye a jókedv, meg a vidámság. A következő héten várhatóan  ennél is több izgalom jön majd, kiderül majd kik járatják akkor maximumra a kreténturbót.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lacka929 2013.04.11. 21:30:48

Ahogy nézem, a versenyzők (akik tippelnek) és a szereplők (akiken majd röhögünk) nagyjából csere kompatibilisek lehetnek...

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2013.04.11. 21:32:51

Épp kikapcsoltam a tévét, de vissza kellett kapcsolnom :D

nevetkőzzcsakszopnifogsz! 2013.04.11. 21:36:37

esküszöm, nincs ilyen, tutira kamu az egész

Morgó Muki 2013.04.11. 21:38:38

Valaki egy streamet esetleg?

Lacka929 2013.04.11. 21:47:54

Ki az eunuch? - nem találták ki a szereplők. Szerintük távoli országból érkezett hatalommal bíró ember, mert a Trónok harcában is ilyen az eunuch.

Lacka929 2013.04.11. 21:48:59

Két óra hány másodperc? - nem találták ki. Szerintük 720.

Hori1 2013.04.11. 21:49:35

Kár, hogy bérhülyék (ismerik a kasztrált szót, de az eunuchot nem), jobb lenne, ha tényleg vannak ilyen buta emberek. Vagy biztos vannak, de nem pont ezek. :D

Lacka929 2013.04.11. 21:52:19

Mit csinál, aki tótágast áll? - Sokáig vár valamire...

Lacka929 2013.04.11. 21:55:36

Joker nélkül hány lap van egy kártyapakliban? - "Hát gondolom magyar kártyára gondolnak". - De végül
csak kitalálták.

Hori1 2013.04.11. 21:58:15

A vas az sokkal durvább mint egy csirke :D

Tetsu 2013.04.11. 21:59:13

vicces vagy gázos?

Lacka929 2013.04.11. 21:59:52

A jég 0 fokon olvad, de hány fokon olvad a vas? 300, 1000 vagy 1538? - 300.

Lacka929 2013.04.11. 22:01:40

Azt hiszem, a szereplőknél már csak a műsor egésze gagyibb. Nem biztos, hogy fogom nézni később is. Ha valós, akkor azért szörnyű, ha megrendezett (nem vagyok benne biztos, hogy nem az), akkor meg azért.

Mostly Harmless 2013.04.11. 22:03:15

Nabazmeg. A reklám alatt átkapcsoltam a Coolra. Bones megy, a szinkronban aszongya Sweets egy tárgyaláson a gyilkos késre, hogy "a penge egyik fele csipkézett." Nem fogazott, csipkézett! Átszivárgott a műsor valahogy?

Lacka929 2013.04.11. 22:10:31

Ez a dzsiu dzsitsu miért brazil? Meg voltam győződve róla, hogy japán vagy kínai.

Tetsu 2013.04.11. 22:12:30

Egyre inkább úgy néz ki én vagyok a hülye hogy értem a kérdést. Ha még a választ is tudom... felakasztom magam.

kanálwarrior 2013.04.11. 22:12:55

@Λατζκα: Az is. De ez direkt brazil jiu-jitsu. Valahogy eljutott Brazíliába és ott tovább mutálódott.

Lacka929 2013.04.11. 22:15:58

A Fahrenheit a szélsebesség mértékegysége Amerikában, mert a Fahren az utazás, és a szél utazik, vagy mi. Beszarás.

Lacka929 2013.04.11. 22:17:40

Azt hiszem, ez tipikusan az a műsor, aminél tényleg elég lesz a HV-ot elolvasni.

Dave_bloghu 2013.04.11. 22:18:44

jó volt, de ebben ennyi volt. semmi értelme még egyet megnézni.

lorantka_a_gall 2013.04.11. 22:28:39

@poszt: kérem nem keverni a küzdősportokat és a harcművészeteket. Ég és föld.

Tie · http://polisztirol.blog.hu 2013.04.11. 22:34:16

Tényleg senkinek nem jön le, hogy a műsornál tökéletesen mindegy, hogy megrendezett-e, vagy sem?

Tökéletesen mindegy. Kettő darab célja van (valójában az is csak egy).
Az egyik, hogy a néző könnyesre röhögje magát csütörtök este, amikor az egész tévében kurvára semmi sem történik sehol.
A másik pedig hogy sok-sok ember röhögje magát könnyesre az egészen (ezt a szakzsargon NÉZETTSÉGnek hívja).

Ezt meg tökéletesen tudja a műsor.

Paeonia 2013.04.11. 22:55:40

A játékos csapatok egyáltalán nem voltak sötétek, tök logikusan tippeltek, és voltak igazán vicces beszólásaik.

Valamint tisztán látszik, hogy az egyik válaszadó csapat, a 3 geek fiú "beépített ember", csak megjátsszák a hülyét, a 3 kanapés csaj meg valóban olyan amilyen...
Tuti hogy ez a koncepció, az egyik oldalon tökhülyék, akik vagy ráhibáznak a helyes válaszra, vagy nem, a másik oldalon pedig a megjátszott hülyék.

Áron jól vezette a játékot, pörgős volt és szórakoztató.

Nazareus 2013.04.12. 01:39:22

@Tie: Ellenkezöleg. Ha megrendezett, azért nem nézem, ha meg igaz, akkor meg azért.

Nem is néztem meg - elég volt a trailer :)

Varbaro 2013.04.12. 03:51:27

HV látja is a műsort, vagy csak újságíróknak előre kiadott anyagból ír? Mert a végén a kis ajándékot nem a földrengésre rakták, hanem a hőmérsékletre, és olvasás közben többször is az volt az érzésem, hogy ez nem 100% ugyanaz mint ami tv-ben volt.

lazarjozsef75 2013.04.12. 06:27:19

Jó ez a leírás, de azért egy megjegyzésem lenne: ha ennyire köszöröljük a nyelvünket embertársainkon, akkor ne hagyjuk mán' a helyesírás-ellenőrzőnek, hogy a vurstliból "vidéki virslit" csináljon, mert ez így nem elegáns...

Nyomek 2013.04.12. 07:24:49

"Ha a hőmérsékletet választanák, akkor senki nem nyer semmit, de erre esély sincs."

Én úgy emlékszem, hogy a földrengésre nem raktak semmit, a hőmérsékletre a kis ajándékot, a szélsebességre a nagyot.

A műsor tényleg óriási volt, érdemes elgondolkodni a történelem szakos hímneműink értelmi színvonalához.

nyuszibusz 2013.04.12. 09:10:36

a három ikúbajnok fiatalemberből az egyik azt mondta magáról, hogy egyetemista.

Zka77 2013.04.12. 09:28:36

Amúgy egyszerű megcsinálni ezt a műsort őszintére is, kamuhülyék nélkül.

Toborozni kell először is igazi hülyéket. Teszttel bizonyíthatják, hogy általnos műveltségük és logikai képességeik a béka segge alatt vannak. Ilyen embereket nem nehéz találni, az egyszer biztos.

Ezeket aztán (ahogy láttuk is) bezárjuk 3as csoportokban egy kis stúdióba és kérdezünk tőlük vagy 50 féle dolgot. Ebből kiválasztunk 5-öt amire nagyon hülye választ adtak és 2-t amit véletlen, nehezen eltaláltak.
És akkor e köré épül a stúdiós produkció.

jo.e 2013.04.12. 09:45:04

Ezt a műsort felveszem a kedvencek közé! Szerintem nagyon jó volt.
Én nem vagyok valami nagy nyomozó, szóval nem tudom megítélni, h. remek színészeket v. igazi hülyéket láttunk e. (a 3-3 válaszolóra gondolok) Szerintetek?
Ha igazi hülyék, akkor nagyon nagy bajban vagyunk :(
Mindenesetre fél óra felhőtlen derű! 10/10 !

Hf3 2013.04.12. 10:27:56

Szerintem is nagyon jo volt, vegre picit kikapcsoltam es konnyesre rohogtem magam, fuggetlenul attol, hogy a hulyek statisztaltak-e vagy sem.

Varbaro 2013.04.12. 11:03:38

A fiúknál a jobb szélső tuti kamu-hülyézett. Vegyük például az eunuch-ot, trónok harcában benne van, pontosan mi is az, ha már elolvasta tudnia kéne, még mondta is arra várva, hátha beugrik a másik kettőnek, de azok nem voltak vevőek rá.
Vénusz szobornál is próbált arra menni, hogy termékenység stb. hátha rájönnek a nyomik.

A középső srác nem tudom, de az kb. nem sokat tett hozzá semmihez végig röhögcsélt, lehet be volt tépve. A baloldaliról el tudom képzelni, hogy nem tudott semmit, elvégre egyfolytában azt hangoztatta, hogy erről neki semmi sem jut eszébe, aztán mindig a jobb oldali srác ötletelését vitte tovább rossz irányba (japán szó...)

InteriorLulu 2013.04.12. 11:08:31

"...bezárjuk 3as csoportokban egy kis stúdióba és kérdezünk tőlük vagy 50 féle dolgot. Ebből kiválasztunk 5-öt amire nagyon hülye választ adtak és 2-t amit véletlen, nehezen eltaláltak.
És akkor e köré épül a stúdiós produkció"

Igen, ez valószínűleg így történik.

Emellett szinte biztos, hogy míg a három csaj valóban magát hozta, őszinték és ezáltal kiszámíthatóak voltak, a három srác végig szerepet játszott. Emiatt aztán egyáltalán nem voltak kiszámíthatóak, és ezért veszthetett ilyen nagy arányban az ő megítélésükre hagyatkozó rúdtáncos csapat.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2013.04.12. 11:40:56

Hát tényleg nem tudom,hogy ezek ténylegn ilyen buták e vagy megjátsszák.
De amúgy a műsor elviselhető volt.

spenci 2013.04.12. 12:32:01

A műsor nézhetetlen! Annyira primitív, hogy nem vicces, 3 és fél percig bírtam, ezalatt sem támadt ingerem nevetni. Anyukámnak 8 osztálya van, nagymamának 4 elemije, és ugyanígy reagáltak.

Dr_utcai_arcos 2013.04.12. 19:39:04

@Zka77: Francokat könnyű toborozni...Most olvastam FB-n, hogy pl a magyarok nagy többsége tisztában van a fluorid káros hatásával!!!(Ja, persze.)

beacska 2013.04.12. 20:23:27

@Varbaro: nekem a Faludy benyögése volt gyanús...najó, a keresztnevét elvétette...;)
süti beállítások módosítása