Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csajok 2x10 - Together (ÉVADZÁRÓ)

2013. április 10. 09:00 - Chat Géza

Hannah sípoló hangot hall és faszságokat kérdez a Yahoo answeren keresztül. Pazar elfoglaltságát megszakítja a főni hívása, hogy mi a tosz van már? Mármint mivel? Mivel a pénzt ugye eltetszett költeni és cserébe egy darab papírt sem mutatott fel, kedves Hannah, ezért tessen készülni rá, hogy perre visszük az ügyet, ha mára nem produkál valamit.

1.jpg

Charlie nyaligátorkodik Marnie vulvája környékén, de a részletekben menő anatómia helyett lendüljünk egy másik helyszínre. Úgy látszik ez egy ilyen nap, Shoshanna és Ray is nyüstölik egymást, csak ők kevésbé élvezik a témát, tekintve, hogy úgy küldik a lusta vasárnapot, hogy Shoshannán medveszőr pulóver van bazmeg, meg úgy igazán kedve sincs az egészhez. A kéjutazás ezzel véget is ér, mert így nem megy a heft, ha az egyik partner altájt sivatag, agyban meg egy hülye picsa. Mit ad isten Adam is pont szexet űz a barátnőjével – aki csak nem dobta ki a mellre élvezős aktus után. Adam most sem finomkodik, igaz missziósba küldik a gyerek témát, de úgy, mint a motolla, Adam alteste százhúszon pörög. Adam előveszi a pornós frázisok kincsestárát, hogy szereted-e a farkam, ugye bébi? Majd a lány lassításra inti, hogy neki is jó legyen, mire Adam rezignált arccal 10 másodperces lökésekkel tarkított végjátékban zavarja le a koituszt. Ennyire kiábrándító még soha sem volt a szex.

2.jpg

Hannah hívja a fattert, hogy kőne lóvé, de ezt a tarhálást most csúnyán bebukta a szentem. Egyre szarabb az élet. Marnie villás reggelije Charlieval ölíg faszán megy, kár hogy oda torkollik a dolog, hogy Marnie otthagyja a félig megrágott ham and eggs-et, mert Charlie baszik járni vele. De utána rohan és minden átcsap tündérmesébe, mert a fehér ló nélküli, de kövér bankszámlával megáldott hercegnek csak elég volt azt hallani Marnie szájából, hogy szereti és gyerekeket akar tőle, meg az ilyenkor szokásos klisétengert.

3.jpg

Ray felmondana munkahelyén, hogy befejezze a Phd-jét, gondolja ezzel végre Shosh is megbékél és lesz rendes szex megint, de akkor a főni mondja, hogy babaszott a jóvilág a kávézó bizniszbe, terjeszkedik a cég és a másik egységnek Ray lehetne a vezetője, mert gecijól űzi a kávépörkölést. Na az zsírgép, elvállalja, mint a huzat, de nehogy csak csicska menedzser legyen ám, kell valami, amivel imponálhat Shosh előtt, teszem azt:  főnök igazgatóhelyettes, de nem alja munkás sales menedzser, hanem főnök mindenek felett, meg még igazgató még, meg vezér is. Ezek így legyenek a munkaköri leírásában. Marnie ránéz Hannahra, hogy megkérdezze mi a stájsz, de az inkább elbújik az ágy alá. Akkor végül is mindegy lófasz, a jó barátnő egy gyertyatartót lenyúlva távozik a kéróból.

4.jpg

Hannah egymagában a konyhapultaon ücsörögve tömi magába a fagyit, és közben kinéz magának a Cosmóbol egy fasza új frizkót, amit sikeresen elbasz, így akaratlanul is a soha sem létező bilifrizura divat hódolója lesz. Jön segíteni az alsószomszéd drogos gyerek, aki Hannah  pöpec  Jeanne d’Arc frizuráját tökéjre viszi, majd dolga végeztével a bölcs szerepét is betölti, hogy nézzen már magába, mert baszki súlyos bajok vannak odafenn.

5.jpg

Ray és Shosh beszélgetnek, majd ordibálás közepette, hogy kinek is van baj az agyával – Ray mindent utál, Shoshanna meg egy zakkant liba – szakítanak a picsába. Ray megy kávézót vezetni, Shosh meg képzeletbeli ribancrendszámmal a kőműves dekoltázsa fölött indul a legközelebbi partiba, hogy odategye magát, oszt egy merci kulcsát pörgető ficsúrnak meg széttehesse a lábait.

6.jpg

Hannah nagy magányosságában hívja Jessát, hogy baszódjon már meg legyen olyanszíves, amiért nem foglalkozik a barátaival. Adam otthon barkácsol, de aztán inkább szétkúrja a lakást, mire őt is hívja Hannah és hát a hirtelen lendülettől leordítja az iPhoneba száműzött szegény Siri fejét, hogy válaszoljon már a tetü hívásra basszameg, mire bekacsol a FaceTime. Ó mi XXI. századi csoda ez kérem szépen. Adam látja, érzi, szagolja, hogy baj van, így póló nélkül nekiiramodik Brooklynnak, diadalmas zene kíséri útját, megérkezik Hannah lakására, ajtófélfát nem kímélve berúgja az ajtót és ölébe veszi Hannaht. Óh, Én hősöm. És a boldogsághormonban tajtékzó zene tovább szól. Az évad rövid összegzése tőlem nektek: giccsbe hajló förtelem, meg sok-sok kihagyhatatlan bazmeg.

Egyéb érdekességek a sorozattal kapcsolatban, itt olvashatók.

A Csajokról a comment:com-on:

Címkék: csajok
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása