Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x36

2013. április 05. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.    

Ma párválasztunk, ha előre lehet tippelni, az áldozati báránynak beküldött, és a túlélésért eddig konkrétan semmit nem tevő Kávéfőző Attila megy a levesbe, de láttunk már kieső Zsömit, ugye. A T69-es reggeli gúnyája hihetetlen színnel és formával kápráztat, a derékban ráapplikált öv csak fokozza az ember kedvét, hogy a sztájliszttal elbeszélgessen hosszasan és alaposan, mint Galamb és Fülig Jimmy szokta volt. Ma egy korlátnak támasztják, amibe még ráadásul bele is kapaszkodik, mint aki az állását félti, nem, engem innen el nem visztek. A ruha felső részét a Jóisten tartja a csöcsökön. Ma ismét a taktika győzedelmeskedik, mondja

In medias res kezdünk, a leopárdmintás otthonkában pompázó Dettit faggatja a szentháromság, mit akart tőled Pókmajom? Miért, akart tőle valamit? Mér nem teccettek megmutatni az erőfeszítést? Egy pszichopata ez a nő, mondja a szolnoki tanuló, ki akar nyírni benneteket csudapinával, bizony. Elküldöd a régit, megtartod az újat, ösmerjük a mantrát. A pápától azt kéri Detti, hogy ne álljon be Pókmajom mögé, mert hazaküldi. A beszélgetés tárgya odalent Prosztónak újságolja, gondolkodott. Akkor sem ártott volna, amikor Dopeman felkérte, hogy a csudapinát piszkálgassa egy pókerasztalon, de mindegy. Terve van, geci, mi lenne, ha kiejtené a pápát, kérdi Prosztótól, aki ásítva reagál a felvetésre, felőlem.

Szent Dani és Kristóf a terasz hányásmentes részén súlyzókkal küzdenek, a pápa most még nem lőné el Alízt, ami úgy hangzik, mintha a csaj egy szigorúan titkos kísérleti fegyver lenne, pedig nem, csak egy vészhelyzetben bevethető menekülő útvonal. Nincs annak a szerencsétlen, néha fonott hajú nőnek saját akarata? Pókmajom melltartóit elgórták a kolumb mosónők valahová, lehet, elégették a pestist megelőzendő, nem tudni. 75B, mondja Alíznak, aki adna neki a saját készletből, á, akkor nem tudok adni. Pókmajomnak nőttek a csöcsei a trópusi levegőn, de csodálkozik, hogy Alíz másodlagos nemi jellegei egy tízessel nagyobbak, én meg mindjárt tökön szúrom magam. A fürdőszobában egymás csöcseit vizslatják, Pókmajom végre megtudja mit jelöl a szám a melltartóméretben, majd lekövérdisznózza Alízt, de csak finoman.

Szakad az eső, a lakók a nappaliban heverésznek, a király Nikit csikolgatja, Alíz a háttérben emelgeti a lábát tornagyakorlatból kifolyólag. Laci nem érti, a király miért nem dugja meg Nikit és esküszöm azt mondja, hogy Niki helyében ő sem hagyná abba Korleóne molesztálását. Ezt most hirtelen elképzeltem, jesszusom. Nyugszik, fekszik, alszik, mondja a király Nikinek, hiába, mert Szilikon a kamerába azt mondja, hogy kényszere van rámászni, játszásiból persze. A látványosan unatkozó vendégeknek Juan hoz levelet, pakoljatok nyomorultak, hamarosan Párválasztás. Na, ezt a levelet sem láttunk még soha, de annyira nem történt semmi ebben az epizódban, hogy még ez is belefért.

Szent Dániel izgalmas ceremóniát, Kávéfőző Attila meglepetést vár, és ha jól látom, fekete bőrnyakkendő köt, aztabüdöskurva. Prosztó identitázavaros torreádornak, Niki hollywoodi utcanőnek öltözik, nem szóltak ezeknek, hogy nem jelmezbál? Jézusom, mi ez a lila gönc a T69-esen? Karikás szemek, a legelőnytelenebb, kontyba tekert háré, és egy iszonyú selyemruha, ami mellben lapít, és Medveczky Ilona néni legveszettebb kombinéinak szellemét idézi meg a gyanútlan nézőben. Ráadásul olyan szar az esése, hogy olybá tűnik, a T69-es mellbimbói lefelé néznek, azt csodálom, hogy nem kapott hisztérikus rohamot Pinokkina, amikor megnézte a felvételt. Egy ilyenért a sztájlisztot mákostésztapulóveres, makkoscipős, tüdőszínű menedzserzakót viselő kistérségi megbízottakkal kellene összezárni egy gardróbszekrénybe.

Baszod, az a nyakkendő Attilán, hihetetlen. Közeledünk a játék végéhez, mondja a viharban imbolygó T69-es, majd tart úgy 45 másodperc hatásszünetet. Attillának szar volt a beköltözés, mert a lakók iszonyatos mennyiségű alkoholt rendeltek tőle, és nem tudott a feladatra koncentrálni. Laci szerint Alíz már nem neheztel rá, ezt Alíz is megerősíti, először ki akartam herélni, de most már nem. Prosztó nagyon bizalmas kapcsolatba került TökösBulával, Pinokkina igazán rákérdezhetne, hogy csak szopás volt-e, vagy hús a húsban is. Hah, burkoltan célozgat csak, puha vagy. TökösBula nem féltékeny Pókmajomra, csak zavarja, hogy Prosztó nyakán lóg, beszél vele, ránéz és ha az irányába indul, összeszarja magát, értjük.

Kristóf szerint Detti nem tesz meg mindent, hogy a genetikusok által megtervezett kerek segget pótolja, de nem baj, legalább nem nyávog. Detti kap egy hülye kérdést, kinek mondasz mindig igazat? Ezt így most hogy? Szent Dániel a királytól függetlenül van jóban a fejét éjszakára megint a téglaporos bödönben felejtő Pókmajommal, van neki saját akarata, mondja. Ebben a király is megerősíti, ő nem kesztyűbáb, annak itt van a Lassúbeszédű. Attila, bazdmeg, az a nyakkendő! Niki rád mászik, mondja a T69-es, miért nem sáfázod ki, ha már? Nikinek vannak nehéz éjszakái, mondja a király és forog a szeme, mint a reklámmacskának. Pinokkina, mintegy a témát lezárandó, csuklóból lekurvázza Nikit, nyugi, nem csodálkozik senki a viselkedéseden, na szép.

Válasszanak már, basszameg. Pókmajom, neked Szent Dániel jó lesz a döntőig? Hát, nem tudom. A T69-es kisagyában beindul a processz, válasszunk párt! Robi megy Lindához, mélyíteni akarja a kapcsolatot, dupla análfiszting? Kristóf Dettihez battyog, mert rettentően szimpatikus neki. Szent Dániel jön, és beáll Pókmajom mögé, mert erős párost lát magukban. A királyban megáll az ütő. Laci megy Alíz mögé, Attila, akinek tulajdonképpen mindegy, hová áll, Pókmajomhoz sorol be, és Korleóne ijedtében csücsöríteni kezd, rettenetes látvány. Az utolsó pár a király+királyné, annak ellenére, hogy Korleóne nyitott szemmel alszik.

Pókmajomnak választania kell Szent Dani és Kávéfőző Attila között, ezt a nőnek látszó szextárgy (szevasz, Laci!) annyira viccesnek tartja, hogy majd' lefossa a bokáját a röhögéstől, mert mindenki beszart, hogy ő most nem a pápát választja. Pókmajom Attilával már kijön, a pápában viszont nem bízik. A széltől atomjaira hulló konty alól azt mondja neki a T69-es, hogy jól fontolja meg döntését. Megtörtént, Dani. Ki fog innentől kávét főzni? Pókmajom azért nem küldte haza a pápát, mert nem a többiek előtt akarta, ezt nem értem kristálytisztán.

Attila Kristóf ékesszóló babérjaira pályázva kijelenti, hogy néha egy szó többet ér száz szónál, ezzel nem tudom, mit akart kifejezni, talán azt, hogy nem jó melegpornó oldalakon szerepelni Jerzyvel, vagy azt, hogy a Tchibo szar kávé. És az a nyakkendő, bazdmeg, nem térek magamhoz. Attila balra el. A király bevallja a T69-es vörösen villogó neonszemei előtt, hogy be volt ám fosva rendesen, Kristóf is ugyanezt mondja, csak lassabban. Az androidot kigurítják, vége ennek a kínlódásnak is, ha van isten, mennek inni, és Niki ismét ordenáréra issza magát.

A faszik a nappaliban beszélik meg az eseményeket, a király kérdezne valamit a pápától, de négyszemközt, Laci viszont ott pocol az egyik székben, na húzzál innen kispöcs, mondja kedvesen Szent Dániel. A kérdés: itt akarod tartani Pókmajmot, he? Ne tedd, mert nyakbaszúr a csudapinával, hidd el. Nem akarom, felség, csak nem tudom, mikor jön el a megfelelő pillanat. De eljön. A király megnyugszik. Pókmajom odafent Prosztó társaságában fésüli a bundáját, és TökösBulán röhög, aki hóttszerelmes Prosztóba, mármint a faszi szerint. Ezért kell kiejteni, mutat rá Pókmajom, aki mindenképpen Prosztót választja majd, ha úgy hozza a sors, mert benne van rafináció, TökösBula meg nem ellenfél baszki, hát nézz már rá, milyen ronda egy állat, és a kamerába elkezd röhögni, nagyon erőltetett hangon. Az est legjobb mondata Prosztóé: a tükörben pózol Pókmajommal, és benyögi, hogy "baró vagy, bula."

Na, kapnak piát, TökösBula Alíz és Prosztó szendvicsében vonaglik egy oszlopnál, mindenki átöltözik fürdőruhába és smárol azzal, aki először jön szembe vele, Pitta szegény, most az öklét harapdálhatja a képernyő előtt. Kristóf nem szereti a csoportos nyálcserét, bezzeg Prosztó igen, Pókmajom, Niki és TökösBula is megvan neki tíz perc alatt, különféle kombinációkban. A király továbbra sem érti mi a jó abban, hogy félholtra issza magát az ember és négy emberrel smárol. Nikiből megint előjön a nő, és konkrétan rángatja az uralkodót, miközben a szeme azt hörgi elkeseredetten, hogy pisztolyozzál már meg mostan. Korleóne menne fel a szobába, mert a töke tele van az agyhalott picsával, játsszál magadban, ha lehet. Ebből megint zsinórtangás okádás lesz.

Pókmajom a terasz hányásmentes részén beszéli meg a Párválasztást a pápával, de csak addig, míg a király meg nem jelenik az ajtóban. Te, pápa, mondja a király, én ezt nem bírom. De bírni kell, mondja a pápa. Nikiről van szó, persze, miről másról. A pápa csak egy héten át aludt a nővel, de az is borzasztó volt, szegény király, mondja. Niki lent galuskásan magyaráz, itt vagyunk bezárva, kurelnék, oszt se a király, se a pápa, se Kristóf nem akar. Prosztó lecsap, majd akkor én, de ő meg nem kell Nikinek, inkább felmegy a királyhoz, és egyre szánalmasabban viselkedik, szó szerint szűköl a királynak, hogy legalább csókolja már meg. A kamerába női hiúságról és önérzetről mesél, ez elég vicces az események fényében. Pókmajom persze tisztában van azzal, hogy Nikit ezen a vonalon meg lehet fogni, de majd csak jövő héten, már ha.

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CSÉ 2011.05.09. 16:56:31

Szó szerint ezt mondja: Ne aggódj Niki, Rajtad senki sem csodálkozik.

beacska 2011.05.09. 17:34:22

@beacska: felemelték a korhatárt!!!

GL-581 g 2011.05.09. 17:48:07

@beacska: Felemelték? Mennyire? És ez miből derül ki? A C:C-s post elég szűkszavú. :(

Mindenesetre ölömésbódottág! :D:D

beacska 2011.05.09. 17:50:59

@GL-581 g: :DDD meg kell hallgatni a videót, teeee! ;D ilyen furfangos :)))

GL-581 g 2011.05.09. 17:56:08

@beacska: :D:D Jaa! Videót nem láttam a posztban. Mentségemre szóljon, hogy OperaMini. :P Épp hazafelé zötykölődöm.

beacska 2011.05.09. 18:02:41

@GL-581 g: na jó, akkor lefordítom: 20-35 éves kor közti fiatalokat várnak

Tordas 2011.05.09. 18:10:00

@beacska:

Nem lennék meglepve ha ebben is szerepelne Dani...

GL-581 g 2011.05.09. 18:23:35

@beacska: Köszi! :D

20-35? Szóval rájöttek, hogy egy 18 éves frissen érettségizett embert itt 3 nap alatt ledarálnak az idősebbek? :)

beacska 2011.05.09. 18:43:53

@Tordas: nem, ebben Ádám és Alíz van név szerint megnevezve, és Levi beszél benne ;D

...semmi Dani...:(((

de Kristóf se kampányol :DDD

beacska 2011.05.09. 18:44:24

@GL-581 g: :))) szerintem is jó döntés volt!

GL-581 g 2011.05.09. 18:49:53

@beacska: Mi van akkor, ha ez egy kisebbfajta spoiler? Jelen helyzetben a "taktikus nő" az Pókmajom. Aliz is ésszel játszik, de taktikusnak azért nem mondanám... most nem...
Lehet, hogy bejön a tippem a győztes párról? :DDD

@Benyeszke: Azon gondolkodtam, hogy Pókmajom volt már egyáltalán közönségtalin? Miért rejtegetik ennyire? Még Norbi és Szöszi is volt.

Sajnos ma megint nem fogom látni, csak talán éjjel. Vagy holnap délután. :(
Esetleg tudnátok közvetíteni néha egy picit? :))))

beacska 2011.05.09. 19:33:51

@GL-581 g: majd meglássuk ;D

én csak 10-ig leszek, mert aztán TRÓNOK HARCA!!!

beacska 2011.05.09. 19:34:40

@GL-581 g: lehet, hogy volt talin (Szandra) csak szőke megint. Amúgy szerintem nem állt rosszul neki.

taligas 2011.05.09. 21:09:25

@GL-581 g: Pókmajom nem jár közönségtalira, mert tisztában van azzal, hogy annyira szánalmas figura, hogy nincs, aki kíváncsi lenne élőben a pszichopata vihogására!:) Na de nem hiszem, hogy azzal a csöppnyi agyával, aminek a 90%-át arra használja, hogy gonoszkodjon vele, a maradék 10%-át pedig arra, hogy össze tudja adni, mennyi pénzt kapott a kamionosoktól, önmagától felmérné ezt, úgyhogy ötletem sincs, miért nem jár. Lehet, hogy épp rúdon ráng Tadzsikisztánban!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 21:21:35

@MaryJaneWatson: "www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/szandra-babat-var-2051655/ nem tudom ez mekkora kamu...."

Sokan mondták, hogy látták itt-ott mostanában, biztos feltűnt volna nekik ha kb 6 hónapos pocakkal mászkált volna a gizda lábain.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 21:24:03

@GL-581 g: "Sajnos ma megint nem fogom látni, csak talán éjjel. Vagy holnap délután. :(
Esetleg tudnátok közvetíteni néha egy picit? :))))"

Meddig leszel gép közelben? Nekem elég lassú a gépem, főleg ha tv-t is azon nézem, de esetleg szünetekben írhatok pár sort. Szigorúan saját - rossz - hallás után. :)

Hmm előzetes szerint limbó verseny lesz.

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:33:36

Közvetítés: Kristóf kitalált fiús játékokat. Ádámot kivéve mindenki benne van, Szandra olvassa a feladatokat.
Első Laci, akit pucér seggel húzgálnak végig a farácson. Második, Robi kikötözve, és dobálják, utána papuccsal csapkodják a fenekét. Folyt.

tryclops 2011.05.09. 21:34:05

Mi a f@sz, Jackass-t játszanak? :D

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:36:15

Ádámnak egész éjjel fájt a foga, nem volt kedve a dologban részt venni. Most felváltva papucsozzák egymást. Kristóf jót röhögött saját ötletén.
Niki szerint Ádám flegma. Ádám ezt nem vette észre.
Niki: sokat változott, mióta itt van. Ádám szerint pont olyan, mint az elején.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 21:36:52

Éden Barmokkal by Kristóf.
Ádámnak fáj a foga.

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:38:20

Ádámnak már nagyon nem jön be a kapcsolatuk Nikivel. Niki szerint az utóbbi napokban nem tett jó benyomást Ádámra.
Az elején Szandra terhességi tesztet nézett, és azt mondta, reméli, hogy nem az. (Hogy ki kérdezte, nem tudom, talán Dani.)

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:39:37

Ádám aggódik, hogy Dani egyre jobban jóban van Szandrával. Levél jön.
Reklámszünet.

GL-581 g 2011.05.09. 21:41:39

@taligas: LOOL! :D

@Edecker Bürger: @mosoly73: Hálás kösz a közvetítésért! Pocok volt ma már?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 21:41:44

Szünet. Jé van telefon a szobákban? Kristófot fogják hívni rajta. Utána jön a kihívása.

Mér jó játék a fiúknak egymásnak fájdalmat okozni?

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:43:05

@mosoly73: Amit kihagyok, te írd:)
Igen, Dani elég ködösen fogalmazott Szandráról, és nem hangzott el, hogy mindenképpen kitenné.

beacska 2011.05.09. 21:43:07

Szandra nagyon jó fej volt, ahogy segített a fiúknak a játékban, közben halálra röhögte magát. Most volt először szimpi.

beacska 2011.05.09. 21:43:47

@mosoly73: halálra unják magukat :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 21:44:10

Pocok nem nagyon volt még :(

Pók (?) volt a fiúk játékának segítője.

beacska 2011.05.09. 21:44:26

@GL-581 g: igen, egy-két mondat arajéig. Szandra lábát simizte a hintahajóban ;)

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:45:16

@beacska: Emelem kalapom előtted, még az általad nagyon utált személyre is tudsz objektívan dicséretet mondani.

beacska 2011.05.09. 21:46:25

@beacska: jesszus, mit írtam a sötétben: erejéig.

GL-581 g 2011.05.09. 21:47:57

@beacska: Inkább simizném a madárpókot!!! :P Fúj! :D

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:50:20

Isaura hozza Nikinek a levelet. Játékos napjuk lesz, limbóversenyt rendezhetnek. Jajj, Kristóf énekel.
Niki: elég kis sete-suta vagyok, nem csoda, hogy elsőként kiestem.
Alíz: felborult. Kristóf is. Jól szórakoznak.

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:52:03

Detti nyert.
Ádám és Dani a bárnál, már este van. Ádám meg akarja tréfálni Kristófot, felhívatja Danival, hogy riportra kell mennie.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 21:53:27

Ádám és Dani a riport szobába akarta küldeni viccből Kristófot még este.

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:53:44

Kristóf még két lány nem hiszi a telefondolgot, aztán csöng, Kristóf felveszi, szó nélkül kimegy a szobából.
Ádám mondja neki, üljön le, és várja, hogy szólítják. K. kimegy a nagy fakapun.

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:54:21

Ádám kidülledt szemekkel néz, hitetlenkedik, hogy Kristóf kiment.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 21:54:46

Kristóf kimenta hotelből. Most van ijedtség. :) Ezért kizárhatják.

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:55:09

Valamelyik lány a büntetést emlegeti (Szandra?)

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:56:38

Ádámék keresik mindenhol. Ádám: ha reggelig nem kerül elő, kezdhetünk aggódni. Kristóf a riportszobában fütyürészve üldögél.

Edecker Bürger 2011.05.09. 21:57:44

Levél Ádámnak. Kristófnak távoznia kell. El sem hiszik, Alíz mosolyog.
Reklámblokk.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 21:59:00

Szerintem csak szívatják a tréfacsinálókat. Levél szerint Kristófnak mennie kellett. Szünet.

Ádám hogy félt Izaurától! Jajj ne nekem hozd... :)))))))

GL-581 g 2011.05.09. 21:59:12

Egy vicc miatt kimegy Lassú?! A cimborái ejtik ki? Nem hiszem el... :(

beacska 2011.05.09. 21:59:19

@Edecker Bürger: nem utálom. én senkit nem utálok. Csak nem rajongok érte ;D

Légyszi, légysziii, közvetítsétek, mi lesz ebből a "Kristóf ücsörög és fütyürészik órákig a riportszobában"-dologból!
Nehogy már kizárják!!!

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:01:18

@beacska: Tök aranyos volt, ült a sok mikrofon között, nézelődött körbe-körbe, és hamisan fütyült Persze, ha már énekelni nem tud rendesen, fütyülni miért tudna?
Szerintem is csak szívatják a népet a szerkesztők.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 22:02:30

Szerintem a szerkik vették a lapot,hívták Kristófot és most szivatják Ádámékat.
Remélem.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 22:04:56

Ma nincs új lakó? Előzetesben sem volt ígérve.

GL-581 g 2011.05.09. 22:06:28

@Edecker Bürger: Akkor tuti nem ejtik ki. :) Remélem...

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:07:19

Folytatás: egy esetben menthetik meg, ha a medence szélén térdepelve eléneklik az Ugye mi jó barátok vagyunk c. dalt.
Énekelnek.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 22:07:20

Ádáméknak énekelve (basszus) kell visszakönyörögni Kristófot. :)

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:07:55

Persze Kristóf visszament, röhögve hallgatja Ádám és Dani gajdolását.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:09:23

Kristóf: háromszor fogják ezt visszakapni, olyan Lúdas Matyi módra.
Pókerszettet kaptak. Ádám szereti ezt a játékot. Vetkőzős póker lesz, Alíz még nem játszott ilyet.
Mindenki a saját párjával játszik.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 22:09:36

Vetkőzős póker jön, páros játék, Linda vezeti.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:10:04

Linda kever, oszt, megy neki a dolog.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 22:11:19

Dani nem látja szívesen pucéran a benti lányokat.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:11:52

Dani: annyira nem szeretek vetkőzni, és a lányokat sem szívesen látja közben. Ádám és Dani a gatyáját gombolja, Alíz melltartóban.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:12:36

Niki hisztizik, le kell vennie a bugyiját. Robi szerint elég könnyedén levetkőzött.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:13:56

Ádám nagyon jól mulat a Nikin.
Mindeki levetkőzött előbb-utóbb. Niki bugyi nélkül, de melltartóban ül az asztalnál.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 22:14:13

Ja vagy pia vagy ruha le? Pók nem iszik.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 22:15:04

Levél. Kristóf páros randizik holnap.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:15:45

Levél: Robié. Két győztes páros (limbó és póker) másnap kimennek. Szandrának ez gyanús, elkezdenek mostmár hullani.

GL-581 g 2011.05.09. 22:18:04

@Edecker Bürger: Mit jelent a "kimennek"? A győztes kiesik?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 22:18:15

Niki pukkancskodik, feszül mindenen. Vita van.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:19:35

Lebirkózták Kristófot, Niki káricsol, mi az, hogy hárman egy ellen.
Niki mindenkit szeret, Dani kéri, őt inkább ne.
Ádám szerint mostmár vannak a Nikinek olyan dolgai, ami elviselhetetlen.
Niki ordibál Danival. (Ez volt az előzetesben.) Röhögve fogadják a kijelentését, mely szerint Niki tartja magát. Linda Pókkal beszélget, Linda kíváncsi, Nikivel mi lesz, mert egyre jobban kifordult magából.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:20:19

@GL-581 g: Nem, randira mennek, mármint ki a Hotelból.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:21:37

Szandra osztja Lindát, de közben akar tőle valamit. Gonoszkodjanak együtt. Robbantani akarják Ádámékat. Linda szerint Szandra "dolgozik", keresi a gyenge pontokat.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:23:02

Ádám nagyon ki van bukva Nikire. Nem nagyon értettem, de valami olyasmit mondott, jöhet Alíz?
Alíz fürdés közben, Kristóf és Niki is.

GL-581 g 2011.05.09. 22:23:20

@Edecker Bürger: Tehát nem KI, hanem ki randira? (A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz :D )

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:23:57

Most van a terhességi tesztes rész, Szandrának émelygése van. Dani kérdezi, megtartaná-e. Igen, mert ez a második baba lenne.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 22:26:35

Pók és Linda szándékosan itatja majd Nikit.

Az előzetes szerint Ádám+Dani - Kristóf ellentét lesz.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:26:43

HÉ elköszön. Egy plusz teríték van másnap az asztalnál. Ádám valakit leszarozik, de nem derül ki az alany.
@GL-581 g: Jó, hát közben itt jön-megy a népség. Szóval én úgy értettem, hogy a Kristóf-Detti páros meg még egy páros (talán a pókernyertes) mennek randira.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:27:53

@mosoly73: Igen, mert megállapította a két lány, hogy az a gyenge pontja. És ezáltal ott lehet rést ütni a pároson.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.09. 22:28:49

Bealudtam, hogy jött vissza Kristóf?

Amúgy ez volt szerintem az eddigi legunalmasabb rész, mindent bele sixx!

GL-581 g 2011.05.09. 22:29:12

@Edecker Bürger: Köszi, így már értem. :) A pókert ki nyerte?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.09. 22:29:39

@Edecker Bürger: ez a csaj kész. Ennyi esze van, több szempontból is.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:30:05

Mondhatjuk, hogy Linda elismerően nyilatkozott Szandráról. De az a kis hülye úgy kezdte: tudod, hogy utállak ... stb. Időnként én is kételkedem, hogy normális-e. Vagy az ellenkezője. Vagy mi.

GL-581 g 2011.05.09. 22:31:24

@mosoly73: Műfog-Póki konspiráció? Duurvaa! :) A pokah nyertese ki lett?

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:31:28

@GL-581 g: Hát az pont kimaradt. De ez a duplarandi nagyon gyanús a Szandrának.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 22:31:57

@GL-581 g: Detti nyerte, sztem 1 pár megy randira.
Holnapra drámát ígértek + 1 terítékkel.

Tordas 2011.05.09. 22:34:45

Dani-Ádám-Kristóf birkózása tisztára olyan volt mint egy Pet Shop Boys klip.

Edecker Bürger 2011.05.09. 22:35:52

@mosoly73: OK, ez a rész egy kicsit ködös nekem. Mondott valamit a Kristóf is meg a Detti is, de pont nem tudtam odafigyelni. (Fontos rizseshús-melegítenivalóm volt. A kölyöknek.)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 22:42:46

Dani nem bírja Alizt, nem akar vele összeállni.
Pockot a döntőbe! :) + Kristófot! :)

GL-581 g 2011.05.09. 22:49:46

@mosoly73: Pocok Lassúnak sem jön be. :( Király kell a vörös mellé, oszt uralkodhatnának. :D

*jinx* 2011.05.09. 22:53:46

Botrány volt ez a rész, kb. azóta szar már az ÉH mióta visszahozták a bunkó ornitológust. :/ Én már a végét várom ki nyer. :) Remélem a köv. ÉH jobb casting lesz

beacska 2011.05.09. 22:57:07

@Edecker Bürger: jajj, ezt feltétlen megnézem holnap!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 23:01:13

A csajok beszélték h nem tudják mi alapján fognak hullani. Azt se tudták mire jelentkeztek. Kalapból is sorsolhatnák a nyertest.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.09. 23:11:42

Pók az Aliz+Laci párost is meg akarja bontani.

Pók - Linda szitu érdekes. Utállak, de majd én megmondom mit csináljunk.

Ha jól láttam az előzetesben, akkor Kristóf és Dani összezördül, utána a fiúk a szobában talán kitárgyalják, és utána Ádám is Kristóf ellen fordul, nyíltan fújnak egymásra.

GL-581 g 2011.05.10. 01:37:03

Hálásan köszönöm a közvetítést mindenkinek! :)

@mosoly73: A Laca-Pocok duó szerintem max úgy bomolhat, ha Pocok bevállalja a Királyt.

A Pápa rosszban van Nikivel, összebalhézik Lassúval, a Don meg ragaszkodik hozzá... túl okos ő ahhoz, hogy ne jöjjön rá: ezzel megveszi a repjegyét Ferihegyig. Főleg, hogyha pasi jön (a kanasztalon volt a plusz teríték).
Aliz-Don lesz ebből, szerintem! :DDD

Ami érdekes még, hogy mi lesz a csavar Lassú és Detti szuperrandijában. Mert meg lennék lepve, ha nem lenne csavar. :)
süti beállítások módosítása