Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x33 – Fesztivált a népnek!

2013. március 29. 15:00 - marhapori

Minden eddiginél nagyobb hiszti fesztivált ígért mára a tegnapi rész, nézzük, mit sikerült kihozni belőle. Első fellépőnk Pumuklifejű, műsora csak a ráhangolódást igyekszik segíteni, átütő erő nincs benne. Gabinak fakad ki az ágyban fekve a szerelemről és egyéb földönkívüli létformákról, miután az nem bírta tolerálni hajnalban se az énekhangját, se a kedvenc mulatós dalát. Lalink szerint élete szerelme Gabi miatt hagyta el őt, bosszúból belehúz az ágydizsibe és feltekeri a volumét. A kórházba érkezve Joe és Csilla csak Hannácska hűlt helyét találja, Baltaarcú még a fiókba is belenéz, nem odabújt-e a lány. Gyerekkorában szeretett mindenbe belemászni, tecciktudni. De nem, Ilonka néni közlése szerint Hanna megpattant, mint egy gumilabda, és tényleg, már látják is az ablakból, ahogy szökne az újdonsült alkoholista. Uccuneki, utána, csak a kameraman le ne maradjon! Fesztiválunk második fellépője tehát a szökés közben elkapott Hanna: a legjobb korban van egy kis hisztihez, előadása hozza a szintet. Olyan klasszikusokat kapar elő a repertoárból, mint a „ne nyúlj hozzám!”, „én hozzád többet nem megyek!”, „utállak!” és a „kit érdekel?”. Egy avatatlan szemlélő simán ráhívná a zsarukat a vitatkozó családra, még szerencse, hogy az egyébként igen népes kórházi parkoló teljesen kihalt. A fellépés végén a fűtől befáradó lányt a kocsihoz tessékelik, és vagy hazaviszik, vagy eladják araboknak, hogy csökkenjen a hiszti-faktor. Még nem tudjuk.

bscap0001.jpg

Elég vad estén van túl a társaság, Anikó arra sem emlékszik, hogyan került hova. Az legalább megvan neki, mennyire ordenáré ittas volt, ha másból nem, hát a fejfájásból. Nem különösebben kívánkozik ki Vörhenyes szobájából a lebzselő villalakók közé, az ablakon azért nem szeretne kimászni, marad hát a nappali, meg a kedves beszólogatások. Marci még nem látta a lányt ennyire szétcsúszva/smink nélkül, Karvaly pedig csak akkor tudna megvetőbben bambulni kifelé a fejéből, ha lenne némi színészi tehetsége. Aztán Rita lecseszi Marcsellót, amiért az visszasegítené az ágyba Anikót. „Maradsz! Ülsz! Eszel!” – harsogja a vezényszavakat, Marci pedig már fordul is vissza az asztal irányába kulturáltan parizert falni.  Az első, 90%-ban pucér férfi testre ezúttal 10 percet kellett várni, Pumukli flangál három számmal kisebb gatyában. Talán a csípőtájon érzett szorítás miatt, de amikor meglátja, hogy a fürdőben Gabi az ő mosdókagylóját használja, egyből torokra megy. „Ha valami nem tetszik, akkó’ menjé’ el innen. Mit érdekel engem, hogy te hol laksz?” – hőbörög indokolatlanul a fesztivál fíling erősítése érdekében. Gabi fején egyből kiduzzadnak az erek, látszik, hogy szíve szerint szatyrot csinálna Pumukli arcából, de megelégszik egy gyenge taslival. Ám pont a pacsirtánk borotvát tartó kezét csapja meg, így Lali kettévágja saját ütőerét. Legalábbis a sértett így érzi; komolyabb lyuk nem keletkezik a nyakán. A nagy ijedtség után ismét szent lesz a béke, a két szobatárs együtt tervezgeti Mónika visszaszerzését. Ilyet szól Gabi: „tárház ötletekből szenzációs vagyok, van egy olyan, hogy felsírsz.” Inkább nem mennék bele a mondat logikai és nyelvhelyességi elemzésébe.

bscap0002.jpg

Pár szobával arrébb VV Kócosfejű Anikó sajnálja az estét, de nagyon, Redzsi meg mindent megbocsájt. Mert egy jó asszony mindent megbocsájt. Elemezni kezdik, mi és milyen hangosan hagyta el Anikó száját, csatlakozik Marcselló is, és aljas módon egyből meg is öli a bulit. Közli Anikóval, hogy Ritát húzogatja, mert az jó, a lány meg erre hirtelen elfelejti a macskajajt, és húzna a vérbe. Előtte azért még elnyafog pár sort a nem létező szövegkönyvből: megtudjuk, Kristóf mekkora csíra, meg azt is, hogy Anikónak a Kéjlakban nincs semmi magánszférája, mert Tudjukki mindenhova odadugja a pöcsét. Vörhelyes és Marci persze nagyon sajnálják, de azért abban egyetértenek, hogy akit egyszer kiszavaztak, az nem térhet vissza. Kifelé menet kényelmetlenül vidámkodik mindhárom jómadár, nyilván érzik, hogy Anikót most küldik a halálba. Utána a kamerába elmondja, mennyire jó lenne végre találni egy lakást, hát könyörgöm, nem hallott még az internetről? Az egyébként megvan, hogy soha senki nem használja a közösségi médiát? Még munka közben sem.

bscap0010.jpg

Odaát a Kéjlakban forrósodik a hangulat, Lófejű ebből a lakásból is szeretné kipaterolni Anikót, Szandi pedig meghallja gonosz tervét, és előáll a széria talán legütősebb dumájával.  Egyből helyre teszi Zsófit, hogy vigye csak a pasiját magával, Anikóval meg itt ne geciskedjen, hisz’ ő Szandika ribije, más nem szekálhatja, Tudjukki eléggé élvezi az eseményeket, vigyorog, mintha muszáj lenne. Lófejűben továbbra is élénken él a kép, ahogy Anikó leüti, ágyhoz kötözi, majd háromszor megerőszakolja az ártatlan Kristófot. SzilikonSzandi erre csak ennyit mond, „te olyan sötét vagy, hogy ilyet még nem láttam”. Tipikus „bagoly mondja…” eset, de esetünkben mégis a szőke csaj áll jobban egy kicsivel, Lófejű fel is veszi a durcás arcát és elrobog. A Hiszti Feszt folytatódik tovább, Hannácska megunja csili-vili gyerekszobáját, menne vissza a putriba, de anyuci nem engedi. Igaza is van, egy lánygyermeknek 25 éves koráig a pincében a helye. A kislány beszól Csillának: „keményebb drogok kellenének, hogy téged elviseljelek”. Ezzel ki is üti a frontvonalról, érkezik utánpótlásként Dzsó, ellene már nehezebb dolga lesz, nem törik meg attól a ténytől, miszerint aki nem piál ájulásig, az nem is ember. Baltaarcú nyer, bár nem építi bele lánya fejét a beépített szekrénybe, azért bezárja szobájába. Kíváncsi vagyok, mikor kerül elő a ruhákból 50 méteres kötél Hanna ágya alól.

bscap0016.jpg

A Nagy Nő Visszaszerzési Akció fogaskerekei csikorogva beindulnak, Pumuklifejű meg annyira izgalomba jön tőle, hogy kis híján betojik. Mónika munkahelyén – egy pékségben – pedig mindenki más menten maga alá piszkít, amikor Lali támadásba lendül és énekelni kezdi közös dalukat. Itt a bizonyíték a barna hang létezésére! Az üzletvezető kivágja Lajosunkat, Mónika meg fut utána, hogy meghallgassa a világ legerőltetettebb szerelmi vallomását. Szegény srác nemcsak énekelni, beszélni sem tud emberi módon, de a lánynak bejön a makogás, hosszú csókot váltanak döglött hal stílusban, este pedig találkoznak majd. Dzsó emberi nyelven próbálna közelíteni lányához, még nem jött rá, hogy esélytelen: Hanna előveszi az „itt hagytál, elmentél” és a „beszéljünk a nőügyeidről” kártyákat, Baltaarcú meghátrál. Megérkezik a Kéjlakba Anikó, csatlakozik Lófejűhöz és Tudjukkihez, akik a kanapén ücsörögnek kakaót szürcsölgetve. Zsófi szerint Anikó szánalmas, Anikó szerint Zsófi, Kristóf meg a butábbikat dugná. Klasszikus Lófejű pillanatok következnek, affektálással, nyaki idegrángással és nyerítéssel. Váltás után a drámát tetőzendő Hanna kiveri anyukája kezéből a kajás tálcát, ő meg összeomlik és azon kezd gondolkozni, kiugorjon az ablakon, vagy inkább Hannácskát dobja ki rajta.

bscap0007.jpg

A Villában Pumukli készülődik az estére, fürdés, testápoló, kutyatöke. Biztos a szexben, Gabi meg csak adja alá a lovat: „minden nőhöz megvan a kulcs, csak tudni kell, melyiket használd”. Hozzátesz még olyan bölcsességeket, minthogy „figyeld a jeleket, és látni fogod őket, ha meg nem ad jeleket, azt is látod”. Lalinak kicsit késve esik le, hogy nem vágja a témát, rákérdezne a jelek mivoltára az Öreg Bölcsnél, de az már elpárolgott. Rita valami ékszert mutogat Vörhenyesnek a Quimby plakát előtt az előszobában, – miért nem tűnt fel eddig, hogy van némi ízlésük a lakóknak? – amikor megérkezik Lófejű. Nagyképűen mesélni kezdi, milyen boldog Kristóffal, és nem érti, az összesereglett villalakók miért nem örülnek vele, meg különben is mindenki kapja be, főleg Anikó. Csak ne Tudjukkiét, ugye. Ismét ostobenkó kurvát játszik, de ez a szerep kivételesen passzol hozzá meg az aranyhal-memóriájához. Zsófika nem akarja végighallgatna nyolcvanhatodik alkalommal is a meséket Kristófról, főleg, hogy a lakótársai nem is tudják, milyen igazából a srác, úgyhogy eltávozik a szobájába.

bscap0024.jpg

Leszáll az este, a 4-6-os villamos is aludni tér, Tudjukki meg rátöri az ajtót Anikóra és kérdőre vonja. Fesztiválunk eddigi előadásai csupán gyenge felvezetők lehettek ahhoz, ami most jön. Kristóf maga is elhiszi, hogy ő a jófiú, kár, hogy közben kétszer falhoz vágja Anikót – nem kicsit –, így kevésbé tűnik hitelesnek. Az meg közli vele, hogy „se lelked, se szíved”, erre cipőzéssel fenyegetőzik a borult agyú srác. Még épp időben érkezik Szuper Szandi, egy pofon kíséretében átdobja az ajtón Kristófot, de ő persze nem érti, miért bomlott fel a háreme. HannajelenlegipasijaKaresz áttöri a védősáncokat és betör Csilla erődjébe. Hanna vételez némi elemózsiát a hűből és szerelmével ellovagol – nem Zsófin – a naplementébe. A vágóképeken többek között hókotrót mutatnak, biztosan kiállt a garázsból a felvétel kedvért. Lali eközben puccba vágja lakosztályát, vagy legalábbis megpróbálja, Maunika a nézőknek megsúgja, hogy büdös van és káosz, de azért kibírja. Szeretne a Villában aludni, Pumukli egyből gerjed, dobálja kifelé Gabi cuccait, „nekem adja a jeleket” – mondja Lali a kamerának. Jön még macskára teherautó!

bscap0030.jpg

HannajelenlegipasijaKaresz hátulról támadná a csaját, de az nem hagyja magát, a pasi ki is akad. „Megmentem az életed, anyádtól elhozlak, és még le sem fekszel velem? Ugyan azt játszod, mint a többi, csak egy kis csitri vagy, mint a többi.” – mondja felháborodva. Szakítanak, pedig állítólag együtt sem voltak, Karesz távozóban még beleböfögi a nagyvilágba: „szánalmas vagy!” Érkezik Dzsó, majd ezzel a lendülettel távozik is, közben mossa kezeit, nem érdekli tovább az alkoholista lánya. Eléggé pörög az élet a Putriban, gyors váltában jönnek Hanna lakótársai némi alkohol társaságában. Ebből reggelre megint detox lesz. Tudjukki szállodába viszi Lófejűt, „mert milyen jó lesz kettesben lenni” – mondja neki, és kifelejti azt a részt, hogy kidobták otthonról, mint macskát szarni. Zsófika meg végre rájön, hogy az álnok lakótársai manipulálták, mert féltékenyek a boldogságára. Gabinak nem fekszik a kanapé, ébren fetreng, amikor megjelenik Vörhenyes, gyorsan be is számol neki Pumukli szappanoperájáról, majd a kezébe nyom egy pár dugi füldugót a papírvékony falak és Lali kéjes nyögései ellen. Azonban tök feleslegesen, hős szerelmesünk nője tényleg csak azért maradt a Villában, hogy aludjon. És itt zárul is a Fesztivál, a nagy durranás elmarad, nem sikerül tehát kihozni a részből a benne rejlő potenciált, Zsófi döbbent visítására még várnunk kell.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

belekotyogok 2013.03.29. 20:21:13

A 4-6-os villamos nem tér aludni az éj leszálltával :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.29. 20:46:15

Bárki bármit is mond, a legnormálisabb karakter a Redzsi. Ma a horrorfilm rajongásával végleg belopta magát a szívem csücskébe.
Hadd ne keressem elő azt a hozzászólást, amikor valaki a fészbukos rajongói oldalt belinkelte azzal, hogy a rajongók totál komolyan veszik az egész sztorit, de azt kell mondjam:
"nagy az isten állatkertje, de mi sem vagyunk a kerítésen kívül" én függő lettem. Muszáj nézni.

kozi001 2013.03.29. 23:57:04

@aggyistenbiri:

Hát pedig van, aki komolyan veszi!

Joe-t megállították a Margit szigeti futáskor h jól fegyelmezi az albérlőit!

Anikót megállították egy boltban h náluk van üres szoba beköltözhet...

judy7 2013.03.30. 09:11:26

@kozi001:
A sorozat célközönsége erre nem emlékezhet, de sok évvel ezelőtt volt egy Isaura nevű kancsal rabszolgalány, akinek a felszabadítására egy fél ország gyűjtött :)))))

egyemakisszíved 2013.03.30. 09:26:13

Szépen behúztak minket az erőszakspirálba! Először csak a tárgyak repültek, aztán lökdösődés, pofon, falra kenős nyakszorongatás, látom az előzetesből lesz védelemnek álcázott verekedés is. Így az ívből már választ kaptam arra is, hogy kik csinálják ezt
ezt, a rendezők. A szex és az erőszak, mint két elfojtással és indulattal terhelt téma, meg is hozta az elvárt nézőszám-emelkedést. Még vérnek és ondónak sem kell hozzá folynia a képernyőn. Milyen furcsa!

@aggyistenbiri: @beacska: Reginának szépen visszafogták a karaktere különlegességét. Jelenleg életvezetési tanácsadóként működik, nem is rosszul, a biszexualitás takarékra van téve. Pedig milyen szép volt, amikor egy palival ordítozott egy csaj tulajdonjogáért az utcán. Az enyém! Nem! Enyém! Takarodj! Köpjél le! Gyere ki a hóba! Az sem volt rossz, amikor Rita panaszkodott neki, hogy egy férfi pénzért akart szexelni vele. Erre Regi, miért ne? Legalább lesz pénzed. Rita rá is szólt, nem szoktál te ilyen hülyeségeket beszélni. Regi fáradságra hivatkozva vigyorogva meghátrált és visszaszívta. (Gondolom, amikor hergelni akarják kicsit a nézőket, újból vadásznia kell csajokra, aztán hogy megnyugodjanak, találkozhat álmai hercegével, aztán persze újból elölről kezdődik.)

Grabbe · http://www.hirstart.hu/ 2013.03.30. 10:34:17

Gábor és a disznófejű lány össze fognak jönni. Érzek némi potenciált ebben a vonalban.

Nekem továbbra is a legnormálisabb karakter amúgy Gábor. Jól játssza a neki kiosztott szerepet, meg amúgy egy kedvelhető karakter. ÉS még Erdélybe is kiment a lánnyal/-ért.

Hannácska fegyelmezésére valamiféle katonai iskolát javasolnék - ha lenne ilyen. Dél-Koreában van!

www.dailymail.co.uk/news/article-1295011/South-Korean-children-taught-discipline-military-style-harsh-summer-camp.html

Egyből megtanulná, hol lakik az Úristen.

Grabbe · http://www.hirstart.hu/ 2013.03.30. 10:36:29

"Normális vagy?", "Gyere, beszéljük meg!", "Szánalmas vagy.", "Haggyá' má'!" - a fél szövegkönyv.

marhapori 2013.03.30. 11:12:25

@Grabbe: Igen, sanszos a Gábor-Vörhenyes vonal. Főleg, mert sokáig nem húzható a Zsófi-Kristóf, és a Rita-Marci szál. Vagyis nyilván húzható, csak unalmassá válik.

afazekas 2013.03.30. 13:03:57

"Klasszikus Lófejű pillanatok következnek, affektálással, nyaki idegrángással... "

:D

garrett27 2013.03.31. 00:05:12

Azért Szandi metamorfózisa is megér egy misét. Előbb agyon akarja lőni-szúrni-taposni Anikót, aztán beköltözteti magához. Ritka hülye forgatókönyv.
Rita karaktere se semmi. Az ő rendezői instrukciói valahogy így nézhetnek ki: széles vigyor-durcás pofa-sértődés-széles vigyor-durcás pofa-sértődés és még vagy harmincszor. Csak nehogy szegény csajt azonosítsák a szerepével, mert akkor sötét idők jönnek csórikámra.
Regi jó kis karakter, bár ez a kotlósszerep egy kicsit már túlhúzott, úgyhogy végre valakinek meg kellene húznia. Mínusz 15 kiló és nekem jöhet.
Lófej szerepe miatt pedig előbb-utóbb tiltakozni fog a Nőtanács. A hülye picsa tipikus esete növényi szintű IQ-val.
Kristóf pedig egyszerűen csak patkány és neki is szurkolok, hogy az utcán pofán ne vágják a tinicsajok.

almirena 2013.03.31. 09:16:26

"Regit" ismerem személyesen. Külsőre átlagosan csinos, átlagos testalkattal. Erre jön valaki és azt írja: -15 kiló és jöhet. Biztos a csontvázakra buksz, így javaslom a helyes önértékelés hiányával küzdő anorexiás tinicsajokat. Akik valljuk be célközönsége ennek a sorozatnak, és igen egyre többen nézik. Majd elolvassák, hogy Regi malacképű, Zsófi, aki a mai napig modellkedik, szépségversenyeken indult: lófejű... És ezeknek semmi köze az általuk eljátszott karakterekhez. De ha már beleéljük magunkat: Egy malacképű, túlsúlyos lánynak nincs senkije és elkeseredésében már két kapura játszik, mások magánéletével foglalkozik, mert szökőévben egyszer jön össze neki valaki. A lófejű lányokat meg szétalázhatják azzal, hogy minimum két lánnyal csalják őket egyszerre, de ha hotelbe hívják őket ugranak, mert tudják kevésszer van esélyük, hogy ne abrakot toljanak eléjük reggel.
Elnézést, ha sztereotip voltam, van egy kis rálátásom a média hatásaira és a fenti gondolatsor kizárólag saját vélemény volt.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.31. 10:19:23

@almirena: sok igazság van abban, amit írsz. korábban én is írtam, hogy Zsófinak szép a profilja, le is hurrogtak :D
Redzs szerintem sem malac, köztudott, hogy a tv kövérít. Ettől függetlenül engem is régóta idegesít ez a csontkollekció és agyonfitnessz mánia, ami mostanában dívik. Mielőtt valaki ekezdene savanyA a szőlllőzni, közlöm: nem, nem vagyok túlsúlyos, de ropi sem, és nem is szándékozom az lenni. :)

@kozi001: ühümm, ezeket én is olvastam, mosolygtam is rajtuk :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.03.31. 10:23:16

@Grabbe: Gábortól feláll a szőr a hátamon, és most nem a szerepéről beszélek.
Abba a bizonyos táborba Hannácska vigye magával Vivient is.

beacska 2013.04.01. 21:44:42

@almirena: mivel napi jelentkezésű sorozat, kénytelenek szélsőségeket ábrázolni, különben beleőszülnénk az eseményekbe. Ezért sarkítottak az események, sztereotípek a szereplők....így pörög.

Mondjuk én már nagyon várom, amit a beharangozóban mutatnak, és a fiúk végre jól eltángálják Kristófot...(juszt sem fogok gúnyneveket használni, mert feledékeny vagyok, és mert már marhára unom, ezt a "jópofaságot")

huncut_kata 2013.04.02. 15:41:31

A malacarcú jelző nem Szandira vonatkozott?

OdettésaMacskák 2013.04.03. 08:37:40

a Quimbytől lenne igényes az ízlésük :D?

a 4-6os meg éjjel-nappali

shimizu 2013.04.03. 11:45:03

OMG a végére a könnyem is kicsordult, úgy röhögtem! XDDD
Ez a Szandipajti belopta magát a szívembe azon megnyilvánulásával,h csak ő szekálhatja Aikót LOLOLOLOLOLOLOLOL
süti beállítások módosítása