Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csajok 2x08 - It's Back

2013. március 27. 15:00 - Chat Géza

A múltkori „Jessa visszatér a szülői kommunába”, no meg az eddigi legfaszábban összerakott „megdugatom magam egy jóképű, gazdag orovossal” rész után, most megint csak a New York-i agyonbaszott zűrzavarba kell visszatérnünk, hogy a sztori és a karakterek jellemfejlődése haladjon is valamerre. Úgyhogy lendüljünk is neki a lejtmenetnek. Hannah agyát kicsit kikezdi a sok feszkó, a faszságokon való agyalás, de a non-stop menőség sem tesz túl jó szolgálatot a hülye fejének, úgyhogy visszatér régi kettyós szokásához és számolni kezdi a dolgokat. Adam próbálja telefonon elérni, de Hannah nem hajlandó felvenni a kontetntot, így  a figura anonim alkoholista gyűlésre vonul. Csak úgy ömlik a szeretetcsomag Adam szájából és a maga módján nyers szöveg után betalálja egy leharcolt vén csataló is, de szerencsére nem szexet akar a délceg legénytől, inkább csak odadobja lányát portékának, ha már Adam ilyen szép nagy égi meszelő lett, az ő pici lányának meg hófehérek a fogai. Ez a jó párosítás egy fasza kis vak randihoz, majd lehet hálálkodni a mutternek.

1.jpg

A maradék három emberrel kicsit tipródunk a Central Parkban, vagy hol a monyban, a lényeg úgyis annyi, hogy valahogy kiderül, hogy Charlie nem is akkora szerencsétlen csődtömeg, mert tecciktudni egy 11 fős GECIJÓL működő céget vezet, na hát ezt Marnie le is csekkolja hirtelenbe, meg amúgy látja Shoshannán, hogy mindjárt fejhangon fog sikongatni egyetemista barinőjét megpillantva. Már megy is az örvendezés, amitől Ray padkára harapna. Lesz este egyetemi buli, jösztök-e? Persze, hogy. Ray inkább otthon pusztulna néma magányosságában, de ettől még szíve hölgye nyugodtan menjen csak a picsába el, pumpálja magába a sok dzseggert, ha attól jobb lesz. Shoshanna máris az iszonyatos bulin izzítja a partigépet, ami abból áll, hogy a kanapén ülve szünetmentesen pofázik és untatja halálba barátnőjét, aki egyszer csak otthagyja a mondat közepén, mert valaki gyökér állat hozzáért a családi ezüsthöz, ami rohadtul meg lett tiltva még a buli elején, basszameg. Shoshanna jobbnak látja távozni, de a portás két szép szavának nem tud ellenállni és a raktárban a felmosók meg a tartalék kulcsok rengetegében püfölnek is egy kellemeset.

2.jpg

Az este ezen részében, csakhogy ne szakadjunk el Marnie szerencsétlenségétől se, hazaérve Ray-nek önti ki minden bánatát, hogy volt napközben Charlienál, akinek tényleg bejött az élet, hogy baszódna meg. Ray úgy adja a lelki szemetesláda szerepet, mint még soha senki és felvilágosítja Marniet, hogy nem a rinyapinát kéne játszania, hanem cselekedni kell, most azonnal. Mi a vágyad, mi szeretnél lenni? Énekesnő. Na, jó és esetleg valami B verzió nincs? Mindegy akkor, küldjed, tépd le a fülem, had hallám az angyali kórus szólamát a torkodból kifelé jövet! És Marnie tényleg tudja a szolfézst bazmeg, bár ugyanolyan tucat hangja van, mint bármelyik X-Factoros tehetségnek, de Ray kritikus énje így is ellágyul, keményedő farkával ellentétben, úgyhogy ráparancsol Marniera, hogy fogja már be, mert különben menten maratoni rötyit rendez a közös fürdőben.

3.jpg

Kanyarjunk vissza Adamhez, aki már felhívta az alkesz nő szép fogú lányát, hogy este valami flamót dobjanak már egy közepesen flancos helyen. A lány nem riad vissza Adam kretén jellemétől, volt már ő ló simogatóban, nálánál nagyobb állatokkal is összeboronálta már a kedves mamája. A bájcsevej egész faszájosan halad, amit talán ne is részletezzünk, ebből bizony mellre élvezés lesz egyszer. Hannah a szüleivel múlatja az időt valami esten, ahol egy szottyos némber gitározik és vernyákol valami ótvar country-t. Nem éppen egy erőmetál, de Hannah lelke most ezt sem tudja elviselni, és mivel anyáéknak leesett, hogy lányuk bekettyózott MEGINT, mennek is az agykurkászhoz. A dilidokinál szó szót követ, kurvaszar ez a stressztől zsúfolt felnőtt lét, meg most szakított a Adammel is, meg könyvet is kéne írnia, ami nagyon nem akaródzik neki. Doki visszabök, hogy a könyvírás az lófasz, ő írt már vagy tízet, ráadásul nem is pszichiátriai könyveket, hanem valami agyatlan fantazmagóriát hányt több száz oldalakon keresztül papírra, egy robotkutyáról, aki megmenti a világot. Ez az utolsó tőrdöfés Hannahnak. Tusé, ahogy úri körökben mondani szokás. Anya, apa és a szefós kis Hannah, kezében egy zacskó pirulával utaznak hazafelé a földalattin. 

A Csajokról a comment:com-on:

Címkék: csajok
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása