Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Honey Boo Boo színre lép 1x04 - Ma páwulok!*

2013. március 23. 11:00 - triforce

In medias res kezdés: a csajbanda megy valami viskó felé, és anyuka megkérdezi, “készen álltok a fürdőre?” Ja, hogy ez a wellness központ arrafelé. Oké. A kiruccanásnak kettős célja van: egyrészt a lányok kényeztetése, másrészt anyuka csinosodása az esedékes évfordulója miatt. Sugar Bear ráadásul még randizni is elviszi majd! Ez azért nagy dolog, mert még soha nem volt ilyesmire alkalom – és egyébként még csak nem is házasok. Anyuka rákészül az alkalomra, Alanával együtt ő is aláveti magát az arckozmetikának vagy mi az, amit csinálnak. Gyanúsan nagyon jól érzik magukat: Alana napsütést meg pillangókat haluzik arcmasszázs közben, anyuka kezdi szebbnek látni magát. Bizonyítékom nincs, de szerintem kevertek valamit a kenceficéjükbe… Az egyetlen kárörvendésre alkalmas momentum az volt, hogy anyuka egyedül nem bírt lekászálódni a masszázságyról.

ep4_1.png

A következő állomás a pedikűr (már a második csapás a férfi hogyvoltozókra, teljesen megérdemelt még egy sör), amit talán csinálnak a lányok életükben. Chubbs lábán akkora a bőrkeményedés, hogy ezt és étkezési szokásait figyelembe véve, simán hitelesebb hobbit lenne, mint Daniel Day Lewis smink, CGI és hónapokig előkészített method acting segítségével. Anyuka viszont kimarad a körből. Nem szeretni mutogatni a lábát, mert valamikor villástargoncával átfutottak rajta, ami komoly nyomokat hagyott. Inkább a zoknijára kéri a körömlakkot. Kénytelen vagyok magamat idézni: oké. A nap alakítása díjat mindenképp az egyik pedikűrös csaj viszi, aki olyan fejjel mesél a kamerának a Thompson család látogatásáról, mintha harmadik típusú análélményeiről számolna épp be az EzoTV-n. Még nem tudja hova tenni az egészet, össze-vissza beszél, a végén annyit bír kinyögni, hogy tanulságos volt a napja, és még emésztenie kell egy kicsit. És nagyon sürgősen haza kell mennie. Reméljük, azért nem tébolyult meg.

ep4_2.png

Sugar Bearrel kapcsolatban eddig se voltak illúzióim, de mikor kiderült, hogy Shugie-nak becézi anyuka, még az a kevés belevetett bizalmam is azonnal szertefoszlott. Aki tud nála töketlenebb faszit mondani a kommentek között, az előtt leborulok. Na, de legalább végre a randi a téma, erre vártunk! Anyukát elkezdik kifesteni a lányok, elsőre elég vicces eredménnyel. Anyuka szerint rodeó bohóc, Alana szerint promiszkuitásban élő nő lett a részeredmény. Én inkább a bohócra szavazok. Meg nem is szeretném anyukát szexuális ragadozóként elképzelni.

ep4_3.png

Másod körben Alana csinálja egyedül a sminket (a sok gyerekszépségverseny miatt, valószínűleg jobban is ért hozzá, mint a tesói együttvéve), közben anyuka beavat(NE!!!) minket magánéletébe. Nyolc éve élettársak Sugar Bearrel, és ő Alana édesapja. És akkor adjunk a húbazmeg-függőknek is valamit (szíverősítőt kartávolságon belül helyet): az idősebb lányoknak nem ő az apja, még csak nem is egy aputól vannak, ha jól értem. Sugar Bear első látásra beleszeretett anyukába, többször megkérte a kezét is, de ő mindig visszautasította, mert már a szó hallatán kirázza a hideg. Anyuka viszont nem ennyire romantikus alkat: nem lett szerelmes első látásra, csak megkívánta a dél-georgiai Casanovát. Úgy tűnik tévedtem a szexuális ragadó státusszal kapcsolatban. Sajnálom, emberiség. Remélem, hogy ez a lávsztori kivételt képez az internet 34-es szabálya alól. Anyuka nem szégyelli a dolgot, és két vállrándítás között kimondja az epizód tételmondatát: mielőtt megvennéd, előbb meg kell fejned a tehenet. Az információ túlcsordulását nem csak nekem sok, Pumpkin se bírja. El is hallgattatja anyját, úgyhogy mi is ugrunk.

ep4_4.png

Megérkeznek valami útszéli dinerbe, ahol olyan a bútorzat, hogy hazai kisközségben is simán el tudnám képzelni a helyet. Sugar Bear nagyon igyekszik, amennyire tutyimutyi, annyira édes. Láthatóan tök őszintén szereti nyolc év után is anyukát, és reméli, hogy legalább még nyolc évig együtt maradnak. Ahogy ezt mondja, már párásodik a szeme is. Jaj. Elég jól állom a cukiságot, de most még én is meghatódtam egy gyenge pillanatomban. Élelmesebb pszichiáter simán használhatná pszichopaták kiszűrésére is Sugar Beart, tényleg lehetetlen ellenállni neki, annyira tökéletes arányban tökkelütött és cukorfalat. A hősszerelmes gyorsan kiugrik a kocsiba az ajándékért, közben még rózsát is vesz a szájába. Az ajándék egy aranyfestékkel lefújt szarvas szobor. A redneck Don Juan szerint ugyanis kapcsolatukban kiemelt szerepet játszanak az elütött szarvasok, illetve azok leölése, darabolása és elkészítése. Hölgyeim, van remény, a romantika még nem halt ki végleg a férfiakból!

ep4_5.png

Innen a szerelmes gerlék áttértek a nagyipari zabálásra. June tett egy hiába való kísérletet az evőeszközök használtára, de ez még annyira se sikerült, hogy az Sugar Bearnek is feltűnt. Azért négyszemközt megsúgja, hogy reméli, a kajával nem ér véget a randi – aztán köp egyet a kis üvegébe… Közben otthon a lányok is készülnek a pár fogadására: a kuponozásnak köszönhetően ingyen felhalmozott WC-papír készletből feldíszítették az egész házat kívülről belülről. Anyuka idegbajt kap, mikor meglátja, úgyhogy azonnal fel is takaríttatja az egészet a lányokkal.

ep4_6.png

Aztán készül kicsit a család a szépségversenyre, megnézik, jó-e még Alanára a csillámos ruhája. De nem, kinőtte a lelkem, több dimenzióban is. Úgyhogy irány a butik, ahol Alanától méretet vesznek, hogy előkészítsék az új ruháját. A díszítő elemek felrakása közben vonyít, mint a fába szorult féreg, mert már méterekről fájnak neki a gombostűk. De csak túléli, és még tetszik is magának az új csiniruhában.

ep4_7.png

Még arra is rábeszélte a varrónőt, hogy Glitzynek is csináljon ruhát. A nő persze nincs elragadtatva az ötlettől, de most az egyszer hagyja magát. Aztán mikor Alanáék távoznak, a biztonság kedvéért kiírja a boltra, hogy malacokat bevinni tilos.

----


*PÁWA: Plázacicák, plázabiccsek szokták így nevezni magukat, két okból:
- Nagyon adnak a külsejükre > lásd: páváskodás. Büszkék, flegmák, lenéznek mindenkit aki nem páwa, pl. kisebb ruhatárral rendelkezik mint ők, stb.
- Mozaikszó is: a négy legnépszerűbb budapesti pláza nevéből. Úgymint Pólus, Árkád, Westend, Aréna. A páwák négy kedvenc találkozó- és vásárolgató helye; szabadidejük nagy részét ezeken a helyeken töltik.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

belekotyogok 2013.03.23. 11:46:50

Először csendesen összeomlottam, most meg két kézzel fészpalmozok a PÁWA miatt...

Hogyvoltért köszi, ez a műsor borzasztó lehet, remélem le tudom tölteni valahonnan. :)

AniBlues 2013.03.25. 09:55:42

Ezen nagyon röhögtem:
A redneck Don Juan szerint ugyanis kapcsolatukban kiemelt szerepet játszanak az elütött szarvasok, illetve azok leölése, darabolása és elkészítése. Hölgyeim, van remény, a romantika még nem halt ki végleg a férfiakból!

Az is eszembe jutott a HV olvasása közben, hogy amikor olyan horror megy a tévében, amelyben elhagyatott erdős területeken elakadt városi fiatalokat ölnek le és dolgoznak fel bennszülött mutánsok, annak talán van valóságalapja. :)

bence_ · http://bence.blog.hu 2013.03.28. 19:09:18

Ez neten valahol visszanézhető szinkronosan? A csatorna honlapján nincs, és torrenten se találom.

szekőcei 2013.04.10. 09:05:41

az a "PÁWA" ez izmos nagy arcpálma.
Természetesen körbeosztottam a kollégák között, ne nézzenek már bután legközelebb! :)
köszi újfent a hogyvolt. :D (maradt még agysejted? :D )

triforce 2013.04.10. 09:32:39

@szekőcei: hétvégén jön az új HV, akkor kiderül.

szekőcei 2013.04.10. 12:20:02

@triforce: azért ne áldozd fel mindet, mert kell a hv.. ;)
süti beállítások módosítása