Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x28 – A pálya csúcsán

2013. március 22. 14:04 - marhapori

Szerencsétlen Pumuklifejű úgy néz ki, amikor előmászik az odújából, mint aki Balotellinek öltözött farsangon, feszít meg vicsorít, ahogy kell. Nagyon igyekszik, odaérni a reggeli szokásos pletyi-partira, de a másodpercenkénti 3 centiméteres sebességével lemarad az aktuális sztoriról. Lalika aztán magyarázná, hogy este takarodjon mindenki a dolgára, mert dughatnékja van, de vagy becsípődött a nyelve, vagy beütöttek a gyógyszere, úgyhogy nem nagyon megy neki. Este azért bejátszaná a teret, a csaj meg csak nem veszi észre, hogy úgy megy, mint akinek ráharaptak az aranyerére. Beállít Gabi két szemeteszsákkal. Na, nem feldarabolt hulla van benne, csak a cuccai, lepattant az asszonytól, nem bírta a családját. Nekem azért jobban tetszene pár véres testrész a történetben, de mindegy, talán majd legközelebb.

bscap0000.jpg

VV Anikó újabb szöget vert saját koporsójába azzal a galádsággal, hogy leült Szilikonszájú helyére a reggeliző asztalnál. Mégis hogy képzeli? Nem mindegy, milyen szögben éri a felkelő nap sugara Miss Szilikont, még a végén kilyukad a hőtől és elfolyik. Az irritáló – van a sorozatban valaki, aki nem az? – szőkeség, miután megmutatta a csöcseit a kamerának, elküldi a vérbe Anikót, aki meg szarik bele, zabál tovább. Tudjukkivel estére találkát beszélnek meg, lesznek koktélok meg minden. A mai hisztik sorát Gabika nyitja: nagy reményekkel indult az ismeretlenbe, tele vágyakkal, szerelemmel meg több zsáknyi kotonnal. Erre kiderült, hogy élete értelmének szülei is van, ráadásul még kötekednek is. De szerintem szimplán arról van szó, hogy elege lett a disznópásztorkodásból. A nagy monológ közepén Pumukli elkerekedett szemekkel köpi ki a gyógyszerét, tényleg csak egy lépésre áll attól, hogy a földre rogyjon és anyukájáért sikítson. Dzsó nagylelkűen visszafogadja a lakásba, még a melóját is visszaadja neki. Pumukli kiakad, mer’ neki estére tervei vannak Mónikával, nem úgy van az, hogy csak beköltözik még egy ember… Aki egyébként másfél perc alatt több vicces mondatot mondott el (kettőt), mint a többiek együtt. Visszatér a villába Ribivivi is, még mindig pörög a cucctól, Marci ránt rajta kettőt, de rossz gombot nyomhatott be, mert csak hangosabb lett tőle a lány vinnyogása.

bscap0004.jpg

Szopóslófejű első stand upjára kerek tizenhárom percet kellett várnunk, de megérte, ismét hozta a szintet. Tudjukki motyóját zacskózza, hogy visszaadja neki, Vörhenyes meg Rita próbálja elmagyarázni neki, hogy jobb lenne rituálisan elégetni őket a szoba közepén, de kevés sikerrel. Csak rázza a fejét és nyerít. Talán abrakra vágyik, nem tudom, nem értek a lovakhoz. Pumukli bemutatót tart a fürdőben Gabinak, témája: pózok, amik nem fájnak. Mondjuk a bemutató közben csak a kezét mozgatja, de hát a mai világban már mindenki van mindenkivel, ő meg csak a görényekkel szokott… A Szimplában Anikó fakad ki Kristófnak, már vagy két órája próbál munkát találni, de sehol semmi, meg a gazdasági helyzet is, ugye. Ja, kérem, a celebeskedés szarul mutat az önéletrejszben. Tudjukki rá is startol azon nyomban, életképtelen nőkre bukik. Végre cica-harc! Beüget Zsófika, egyből rá is zendít: te mit képzelsz magadról, hogy merészelsz még napközben is találkozni a lakótársaddal? És különben is, kiszavaztunk a gecibe, nem? KISZAVAZTUNK A GECIBE! Takarodj vissza vidékre! – osztja kedvesen VV Anikót, mintha a Budapest belvárosán kívül eső területek egyenlők lennének valami büntetőtáborral.

bscap0006.jpg

Pumukli továbbra is egy beszart nagypapa módjára közlekedik Gabi kíséretében, Ribivivihez pedig csatlakozik ribitársa, Ribizli a villa fürdőszobájában. Utóbbiak kenegetni kezdik egymást, majd random sztripper tánclépéseket próbálnak az esti főműsorra, előbbiek pedig kukkoló üzemmódba váltanak. Még szerencse, hogy pont a kulcslyuk előtt produkálják magukat a Ribizliék, combvillantásokkal nagyot ugrik az erotika-faktor. Lali kukkolna, de nem úgy van ám az! Csak bizonyos szögben képes élni, lehajolni azt meg aztán biztos nem, szóval Gabi kisegíti: a derekánál fogva felkapja, megpörgeti, majd szemével a kukkoló nyiláshoz illeszti. Anikó kap még egy adag osztást, ez megint nem az ő napja… SzilikonSzandi oktatja ki a hűtőbe pakolás helyes módjáról, és persze hozzáteszi, hogy A ’ZÉN REKKESSZEMET HAGYD BÉÉKÍÍÍÍÍN, mer’ ha meglátom benne a kajádat, felnyomom a seggembe, aztán le a torkodba. ÉRTŐD AMIT BÖSZÉLÖK, HÖ? Aztán elbiceg 50 centis tűsarkújában, lyukakat hagyva a parkettában, Anikó meg csak néz bután, ahogy mindig. Pumukli nagyban gyakorolja az estére, a nyögdécseléseket ágyazás közben, de aztán Gábriel őrangyalért kiált, mert rájön, hogy nem tud lehajolni a paplanért. Mit szenvedsz, te nyomorék? – veti oda neki, de az meg csak belekezd a meséjébe. Hogyaszondja, gyakorlatilag le akarták rángatni a színpadról éneklés közben a sunák, de neki csak Maunika kell, mert ő sugároz kifelé mindenfélét. Gabi ágyazás helyett csak pislog ki a fejéből, mint aki reggelre rádöbben, hogy átesett egy nemváltoztató műtéten.

bscap0013.jpg

Megérkeznek Tudjukki rezidenciájára a műember-gyűlés részvevői, hevesen méregetni is kezdik Anikót, aki még nem tudja, hogy friss húsként ő lesz a bukake központi figurája. Vagy mégsem? Szandrának is nagyon kellene a pozíció, kezdődjön a küzdelem! Közben a Villában partira gyűlik az éji vad, de Dzsó makacskodik, Vörhenyes erre cikizni kezdi. És igaza is van, hogyan képzeli egy dolgozó ember, hogy este inkább pihenne? Botrány! Rita valamiért egy ’90-es évekbeli depressziós gót fejét tette fel a sajátja helyett, Pumukli pelusát meg még mindig nem cserélte ki senki. Na, de majd Mónika megoldja, biztos rajong a coprofíliáért. Ki nem? Az epizód, sőt, a sorozat csúcspontja lenne, ha a két bulira készülő társaság ökölre menne egymással, még a TEK sokat megélt hősei sem mernének közéjük állni. Ribivivi meg Ribizli tánclépésekkel belibeg a nappaliba, Gabinak feláll, Marci kiakad, Rita meg azon akad ki, hogy Marci kiakad, amiért a húga ribi. Világos, nem? Rita elrobog, majd nyafog egy sort Vörhenyesnek Marci miatt, de nem értem, Vörhenyes sem érti. Azt viszont megállapíthatjuk, hogy a „smúzolok” szó rendkívül felkapott a villában, valaki elárulhatná kommentben, mit jelent, mert vidéki suttyóként nem beszélem a pesti szlenget. Miközben ezt leírtam, Rita elsírja Vörhenyesnek, hogy Marcival hemperegtek, de a srác dobta, úgyhogy a krumplianyját. Marcipán lesz a következő, akit kiszavaznak?

bscap0021.jpg

Odaát SzilikonSzandra vetkőzni kezd, erre a műemberek Anikót itatnák, hogy folytassa. De miért akarják pucéran látni? MIÉRT? Lalika szív alakú pizzát rendelt estére, ez bizony már love in the air! Gabi továbbra sem ért semmit, de azért Mónikára vet egy pillantást, mielőtt távozik, szerintem tőle is felállt neki. A leány nem veszi észre, hogy párja elindult visszafelé az evolúcióban, és ősember módjára jár, nyilván elvakítja a szerelem. Tudjukki is becsicskul, látszólag a másnapi munka miatt kihagyja a fergeteg parti csodás barátaival, de igazából Anikóval akar összekapcsolódni. A VV-lány azonban rácsapja az ajtót, Kristófnak illene megtanulnia végre csókolni, mert a mostani technikájával nem sokra megy.

bscap0017.jpg

Bulizás közben mi másról is csacsoghatna Szopólófejű a többiekkel, mint arról, hogyan tépné ki egyesével Anikó haját, ha megjelenne. Még a végén kiderül, hogy titokban hozzá vonzódik, nem is Tudjukkihez. Bármi tennék rá, hogy a kamerának azt mondja Zsófi: a sonka fejemet. Kontextusba helyezni persze nem tudom, de a műsort sem, úgyhogy ez nem újdonság. Ribivivi rázza magát rendesen, meg a pofonfát is Marcinál. Gabi retinapettinggel, Ribizlivel, pont úgy, mint aki 3 éve nem volt nő közelében. Nem is az asszonnyal volt ez, hanem a sitten. Pumukli rábukna a csajára, de a szöget tartani kell, nem lehet csak úgy mindenfelé hajolgatni. Mónikának más tervei vannak, éneklésre buzdítja pacsirtánkat, csak arra kell neki… Próbálkozik is bőszen Lali, de valahogy nem szuperál a torka, mindegy is, a csajának meg a fülével vannak problémái. Ribivivi kiájul a cucctól, szegény Ritus meg csak arra tudott hirtelen gondolni, hogy hívják a mentőket. – meséli aztán. Miért, mire kellett volna gondolnod, cunci? A sztrippert bepakolják a mentőbe, mi meg izgulhatunk érte, talán véget ért egy ígéretes karrier. Vajon megint drogozik? Vajon túléli? Vajon jó útra tér ezek után? Megsúgom: igen, igen, nem.

12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kozi001 2013.03.22. 15:25:13

"Beüget Zsófika" :D

emósRita tényleg szédületesen nézett ki abban a kalapban. Márcsak egy krumpliorr hiányzott a fejéről!

Nikol0981 2013.03.22. 16:12:37

A smúzol egy szleng szó: beszélget:)

marhapori 2013.03.22. 16:58:13

@Nikcsy: Hö, erre sose gondoltam volna. Köszi! :D

Dorci84 2013.03.22. 17:05:53

Sziasztok :-)!

budapest.rtlklub.hu/video/marcius/200865
06:24-től ami megy zene annak mi a címe??

kihaénnem1 2013.03.22. 23:36:05

Naggyon jó lett,jókat röhögtem. :-)) Csak igy tovább. Gratulálok.

Bogyedli 2013.03.23. 11:53:14

Kérdés: Marci seggéről miért van mindig félig lecsúszva a nadrág?
Ezen a képen úgy néz ki, mintha Szandi éppen Lali egyik görényét húzná elő a mellei közül... :) Ha már görények, követelem, hogy sokkal többet szerepeljenek! Meg a módszer leírását, amivel elérték, hogy ilyen szelídek legyenek.

shimizu 2013.03.23. 22:36:01

1) nem 'részvevői', hanem részTvevői
2) bukkake, két 'k'-val
3) csak egyetlen átolvasást kérek, nem többet, és azzal legalább az alanyi és tárgyas ragozás, ill. a többes szám rendben lenne....

+1: nem tom, ki az a Gabi (nem láttam az első részeket), de szerzett egy jó pontot nálam ezzel a "Lalikát vízszintesbe helyezzük a kukkoláshoz" manőverrel! XDDDDD

shimizu 2013.03.23. 22:38:34

@Nikcsy: én ezt "jópofizik" értelemben ismerem

bukott madonna két nagy didivel 2013.03.24. 11:37:14

bocs, ez marha szar volt. írtad nem érted a szlenget, pedig tele volt vele a hv.,
ebből kifolyólag érthetetlen szinte az egész. Én nézem ezt (vessetek meg), ezért is olvasom a hv.-t, de ez trágya,slendrián és odavetett. Sixx ettől jobban csinálja és érthetőbb.
szedjétek össze magatokat.

julcsi29 2013.03.24. 22:41:03

Sziasztok!
Nekem tetszett az írás! :D
Én is nézem ezt a borzalmat,leginkább azért,mert egyébként hál Istennek sose találkoznék ilyen alakokkal,és ha nem látnám itt,el se hinném,mire képesek az emberek. Még ha csak játsszák is....de le a kalappal azok előtt,akik erről még szórakoztatóan írni is tudnak! :)
süti beállítások módosítása