Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A dzsungel aranya 1x07 - Armed Robbery

2013. március 03. 15:00 - Chat Géza

Sok izgalom vár ma ránk. Scott és George egy újabb hűbérúrhoz mennek, akinek aranyban gazdag földje van, de mintha ezt már hallottuk volna. David a bányatulaj kiteríti az árut, megmutatja, hogy egy hét alatt fél milkát kapartak ki, nulla erőfeszítéssel kábé, épphogy csak le kellett hajolni a formába öntött, kilós aranyrögökért. Ez amúgy az a faszi, aki a múltkor elkergette őket, merhogy a telek nem kiadó ám, csak eladó. Jó, hogy ezt a narrátor is a szájamba rágta. Na, már csak meg kell állapodni, aminek alapja a kenő, a pénz, a manyi, a lovetta, a suska amiből fiaink nincsenek eleresztve.

1.jpg

Másnap megnézik David földjét. Vagy bejön ez a biznisz, vagy mehetnek haza koldulni. Akkor gyüjjön a próbaásás, meg a már megszokott pofázás a pénzről. A lényeg, hogy legyen arany, vagy különben szoppendáré. Egy tonna kavicsot átmosnak, ha minimum egy gramm arany van, akkor lesz üzlet, ha nem, akkor nem. Na, bazmeg. Van arany dögivel. Scott felteszi a spúr kalapot, legalacsonyabb ár, semmi habiszti. 35000 dollár áll rendelkezésükre, a gáz csupán ott van, hogy Dave sacc per kábé 55000 dollárra gondolt. Scott csak 5-10 ezer dollárt adna ki hirtelen a kezéből, de azt se túl jó szívvel. Dave bepöccen, ha lesz pénz, akkor majd beszélgetnek, addig viszont nincs haverfelvétel.

2.jpg

Esti szalonnasütögetés közepette Scott elmondja, hogy holnap minden faszább lesz. Ismerős szöveg. Hát nem lesz egy nyugodalmas jó éjszakájuk az is ziher. Másnap reggel Scott nem túl kameraképes, nem akarja, hogy filmezzék, mert Scott seftelni készül, vesz egy baszomnyi aranyrögöt egy feketepiaci aranydílertől. Mert van ilyen szakma. Megbeszélik, hogy akkor jól van, minden pénzüket feláldozzák, elmennek az isten háta mögé kettővel. Embereink nem félnek, pedig tudják, hogy ilyen elkeseredett helyzetekben szokták átbaszni a hozzájuk hasonló szerencsés flótásokat. Jobbesetben, helyben lelövik őket és nem kell megszégyenülten hazakullogniuk. Scott elárulja a svájci óramű pontosságú haditervet: odamegyek (pénz nélkül!) és ha gebasz van, csak eljövök, oszt padlógáz és gyia. A pusztában megállnak a kocsival, George már rinyál, mint egy fürdőskurva. Épp egy nagyobb gázfröccsel kínálják meg a gépsárkányt, amikor betelefonál a díler, megy is kötelező jellegű arcoskodás, aztán kiderül, hogy Scott nézte be de nagyon csúnyán a térképet. Scott elmegy gyalog seftelni, meglesi a dílert, hogy mi a stájsz.

3.jpg

Scott kicsit elmaradozik, ami totál megeszi George agyát. Azt se tudja micsináljon, ha utánamegy, akkor az üzletnek gatter, ha nem, akkor ő mehet egyenest a diliházba. Scott jön, megvan az áru, öröm bódottá, egy kiló arany, fasz se tudja mennyi pénzt kaszáltak ezzel. Scott a kocsiban regéli, hogy mekkora üzletember volt, kb magömlése lesz mindjárt, annyira örül. De! Néhány kilométer után különös útakadályba ütköznek, aztán lövés hallatszik, mire egy bantu cimbi szépen lenyúlja a zsöcit. Könnyen jött, könnyen ment. George ki-be pattog a kocsiból, mint egy idióta állat. A stáb kimenekíti a két embert, majd megint megállnak, hogy lefilmezzék a két átbaszott palimadarat. Mennek is a rendőrségre, ami aztán nem egy elvetélt ötlet. (Szinte hihetetlen, de nem mentek el a rendőrségre.)

4.jpg

A fiúk nem túl boldogok. Mindenük oda lett. Ez a buli ölíggé deficites lett. A két fickó elvonul az éjszakára, de másnapra sem jobb javul a helyzet. Scott bevállalja a bűnbak szerepét, mire George lebassza egyből, hogy ne ostorozza magát, ketten baszták el. Most mehetnek haza, de a helyett, hogy beállnának rendes kétkezi munkát végezni, inkább szereznek még több pénzt és visszajönnek  aranyat ásni. Az asszonyoknak is elárulják Skype-on a csúf valóságot, hogy ki lettek rabolva, mire az asszonyok egyből a pénzre és az anyagi boldogságra terelik a témát. 

5.jpg

Három hónap után az egymilkás tartozáshoz sikerült még 300 000 dollárt hozzácsapni, de embereinknek ez sem elég, visszajönnek, hogy szétbányásszák a hülye fejüket. Megérkeznek az nagy Amerikába, ahol a kihalt reptéren várják őket a pénzember és morcos hitelezők és behajtóemberek helyett a szerető családjuk. A két haver elbúcsúzik, Ghánában találkozunk legközelebb, mert ez a buli is milyen fasza volt, ugye?

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MasterMason 2013.03.03. 16:55:46

Elég hihető, hogy nem egy előre megírt szappanoperáról volt szó. Hát persze, mikor hívja fel valaki az embert, hogy épp volna egy 70 ezer dollárt érő aranyröge 35 ezerért, hacsak nem, ha tényleg nagy baj van. Amikor haza kéne menni, s miért is nem rabolnák ki őket, ha attól nő a nézettség? Rögtön azt a kérdést is fel lehetett volna tenni, hogy hát miért nem fizette a stáb azt az 50 ezer dolcsit, hát hiszen a nézettségi adatoknak köszönhetően a heti fizetésüknek felel meg ez az aprócska összeg. Az ismétléseknek köszönhetően a jogdíjakból még későbbre is futja.

Az igazi arany valójában ott van a fejetekben(agy-ész), és ez a két pali kibányászta belőle, hogy meggazdagodjon.

én már a fény gyermeke vagyok 2013.03.03. 18:25:34

Egy tonnából egy gramm arany, miközben a 17 éves Parker Schnabel a Big Nuggetben kettőt is cuccol? Nagy kár, hogy ennek is vége, remélem megismétlik párszor.

StanLee · https://newsroll.net 2013.03.03. 19:24:48

@én már a fény gyermeke vagyok: az biztos, hogy a Schnabel gyerek jobban csinálja.

Az tetszett, hogy az egyiknek a felesége nagyon nem is volt meglepődve azon, hogy kirabolták őket, meg rájuklőttek.

Most kezdték valamelyiken adni a Flip men sorozatot, az tetszett, habár az is elég megjátszott volt, de sokkal több és jobb poén volt benne, mint ebben.

Remélem az aranyásóink visszamennek, hogy lehessen még rajtuk röhögni...

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2013.03.04. 09:16:34

@StanLee: Schnabel gyerek is eléggé lutrizott, ennél a két balfasznál meg mindenki jobban csinálja. Eddig még csak egy normális és profi aranyásó bandát láttam, az a Berring tengeres sorozatban volt, a többi mind kimondott balfasz, persze ilyenekkel kellenek, hogy a kedves néző azonosulni tudjon velük. A Schnabel gyereket amúgy kifejezetten rühelltem egy kis pattogó faszfej volt, egyedüli respekt a nagyapját illeti, még jó, hogy nem halt meg az öreg!

csucsoka2 2013.03.04. 09:35:18

a sokadik megrendezett dokumentum azaz reality TV sorozat...

csucsoka2 2013.03.04. 09:38:25

@Free-Press: a nézők olyan naivak. itt minden előre meg van írva, rendezve. elég azt nézni, hogy ha így csinálnak egy sorozatot akkor 1., sokkal érdekesebb lehet mint a valóság 2., sokkal biztonságosabbak az előre leegyeztetett események/lefoglalt helyszínek 3., a stábnak nem kell órákat várnia, hogy történjen (vagy éppenséggel nem történjen) valami izgalmas, és ezáltal PÉNZT SPÓROL MEG a produkció.
süti beállítások módosítása