Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csajok 2x04 - It's a Shame About Ray

2013. február 27. 15:00 - Chat Géza

Elijah bezacskózza a zacskókat, a büdös zoknikat, a meleg pulóvert, a meleg jégeralsót, a melegítő felsőt, no meg a többi fancy butikban vételezett kis tünci cókmókját és költözik el Hannah albijából. Hannah most már nyugodtan ülhet csupasz vaginával a konyhai széken, nem kell senki fintorgó pofáját bámulnia közben. Ja és egy kis szurka-piszka a kitartott homárunknak, hogy eddig csak dzsigoló volt, egy kis kitartott riherongy, akit volt faszija, George látott el kellő mennyiségű lével. Fú de fáj az igazság. Elijah csökönyös alássan nem fog ezért a hónapért lakbért fizetni. Micsoda? Az anyádat, Te! Oszt miért nem? Mert vagy kismilliószor meghívtalak, hogy burrítóval tömhesd a buci fejedet és azokra még feltétet is kértél, hogy szakadnál meg, azért nem fizetek lakbért. Hannah is feldob valami ellenpéldát, mire Elijah a közösen vett Butt Plug-ra (majd a Wiki elmagyarázza) tereli a témát, amit közösen vettek mégis csak Hannah alkalmazta leginkább. Fincsi ez a sorozat.

1.jpg

Fuhú baszki, akció van. Jessa és férjecskéje full panorámás kecójába csapódunk egy telefonbeszélgetés közepébe. Jön Jessa anyósa meg apósa, na most aztán fel lehet kötni az erényövet, hogy a mammer előtt ne tűnjön lecsúszott escort lédinek. Anyósék kicsit eltévedtek a sztrádán, de már úton vannak, ezért hívják jó fiújukat, hogy hun és merre van a bal kanyar, de Thomas-John inkább Jessát csöcsörészi, a fatter meg ragadjon be a körforgalomba, nem lesz abból baj. Eközben Hannah főzőcskézik, tudjuk mi aztat, amolyan Hal a tortán jelleggel, mert mai vacsoravendégei nem mások, mint Marnie ex faszija, Charlie és barátnője, no meg a múltkori „nem vagyok a barátod” balhé után kényszeres tiszteletből meghívott Marnie. Már megy is a tobzódás, hogy ki dobbantson előbb a kínos szituból, de Hannah konyhakéssel int rendre mindenkit, hogy innen aztán senki se ki, se be egy kurva tapodtat se, bazmeg!

2.jpg

A baráti vacsoránál lehorgonyozva egy röpke pillanatig, máris ott tartunk, hogy Charlie angyalai –esküszöm nem ezen a szóviccen feszülök fél napja– egymás munkáját fikázzák, de amolyan jó angolos szarkazmussal. „Ó hát az tök szupcsi, hogy egy étteremben a vendégeket kísérgeted a lefoglalt asztalukhoz, bárcsak nekem is ilyen, vagy tudod mit, csak fele ilyen gecijó állásom lenne.” Mire a válasz: „Ó hát a te mustárcéges ötletedről messziről lerí, hogy milliárdos biznisz.” Tusé! Bármit is jelentsen. És már érkezik is a gerlepár, Ray és Shoshanna. Shoshanna behazudja, hogy a taxi miatt meg az elveszett fülbevalója miatt késtek, mire Ray bevallja a mélyen tisztelt publikum előtt, hogy márpedig a baszás a késés oka. Shosh még nem szokott hozzá az antiszűzies élethez, úgyhogy bocsánatot kért amiért hazudott, meg amiért vacsora előtt szexelt egy közepeset.

3.jpg

Azt ugye sejtjük, hogy a találka az anyósékkal nem lesz egy leányálom, nos Jessa a kézfogás után behúzhatja magának ez első mínuszpontot, mert akkora ordenáré módon sikerül asztalt szereznie, hogy az valami félelem. Nos, a főétel fogyasztása közben elköltött kis beszélgetés ennél sokkal kínosabb. A drágalátos fatter nem veti meg különösebben Jessa újvilági attitűdjét, még azon sem kap szívgörcsöt, hogy heroin függősége miatt elvonóra vonult, sőt a fatter egy félő vágya, hogy herkázhasson. A mutter viszont sokkal inkább karót nyelt némber. Rossz anyós ütőkártya hivatalosan is ellőve. Ja, persze csak a pici fiának akarja a legjobbat, de őszintén ki nem fossa le, de telibe, hogy mit akar a mammer? Akinek amúgy Kevin Bacon arca van, csak nőbe. Éljek száraz kenyérhéjon egy hétig, ha nem. A hab a tortán, hogy a fatter pohárköszöntője után kiderül, Jessa nem komázza Istent, mire Thomas-John elárulja, hogy biza ezért nem lettetek meghívva az esküvőre kedves anya é apa. Asztakurva mi lesz itt.

4.jpg

A baráti étkezés átcsap metálba. Terítéken a téma, ami persze, hogy a Butt Plug. Sajnos Shoshanna nem vágja a dolgot ezért a többiek elmagyarázzák, hogy mi fán terem az anál. Aztán elhangzik a tiltott szó, a segglyuk. Marnie épphogy nem kap sikító frászt a szó hallatán. Tudniillik neki ez a gyengéje. Charlie nője egyből rárepül, és mint orális kriptonitként ismétli újra meg újra, hogy segglyuk, segglyuk, segglyuk. Innen már csak egy paraszthajszál, no meg egy betyárkörte választ el minket attól, hogy Charlie nője féltékenységi rohamot kapjon, amiért Marnie folyton színre lép a bulikon, amiken Charliet is ott eszi a penész. EZ BAZMEG KRITIKÁN ALLULI KISANYÁM! Úri hölgyek nem vitáznak, úgyhogy Marnie szépen lekoccol. Kis fáziskéséssel, hogy ne legyen gyanús, Charlie is utána megy megvigasztalni a kis síró pityogót. Hannah baszki az ügyeletes Dr. Phil, bekérdez Raynél, hogy amúgy merre, hogyan lakik mostanság. Ő, hát izé…és most esik le a tantusz Shoshannának, hogy az a kis liliomtipró non-stop nála cellázik.5.jpg

Marnie a tetőn búslakodik. Charlie kérdezi, hogy mi a tosz. Marnie leszarja, de Charlie kinyögi, hogy sokat jelentett neki. Ő csak ezt ne. Marnie a szir-szar munkájáról rinyál, mert miért ne, de Charlie már egyből küldi a bóktengert és le is kapja hirtelen a lányt. Basztam ám a művész gyerekkel, tudtad? Hangzik a költői kérdés Marnietől. Charlie már menekül is, hogy ez a dolog, akkor itt és most megdöglött és jobb, ha tőle tudja, de Charlie alteste innentől már nem befogadó barát Marnie vagináját illetően. Vissza a pecóba! Shoshanna kicsit kiveri a hisztit, hogy Ray mégis hogy a faszomba képzeli, hogy nulla-huszonnégybe nála csövezik, mire kiderül, hogy a fickó, amúgy a kocsijában lakik, Bocs bazmeg, hogy élek jelleggel. Charlie is megkezdi a panaszáradatot, hogy Marnie egy picsa, mire Hannah kifakad és szerény, de tömör véleményalkotásában kifejti, hogy mind a ketten igazi faszparasztok. Buddha meg nyaljon sót kábé.

6.jpg

Mivel a családi vacsi nem sikerült valami fényesen, ezért otthoni balhéval vezetik le Jessáék a félresiklott meetinget. Mindegy is, hogy ki a faszarcú majom és ki egy pénzéhes ringyó, mert ultimátum, 11.500 dollár vigaszdíj és egy fasza kis válás az este vége.

7.jpg

Ray és Shoshanna a metróaluljáróban vonják le az este nagy konklúzióját, miszerint Ray egy csöves lúzer. Hát ez van, baszódjál széjjel! Ray minden vagyona egy Andy Kaufmann aláírás meg a szaros Mitsubishije, amit amúgy is lízingel. De ha szerelem van, akkor minden van, márpedig ők egymás szemébe mondják, hogy dekurvára szerelek én tégedet bazmeg!

8.jpg

Hannah a kádban énekli maga elé a ronggyá koptatott Oázis slágert: a csodafalt. Jessa is betoppan, mire Hannah szíve kihagy egy ütemet. Jessa is becsatlakozik, nem szól semmit csak sír, majd kezébe fújja orrát és a kádba ereszti taknyát. Az úrilány! Hannah is néz egy nagyot, hogy mit meg nem enged magának ez a nőleány. Igaz, hogy Hannah minden fürdőzése során belepisál a kádba, ahogy a mostaniba is, de a pisi-turha fürdő még messzi földön sem ismert welness kezelés, hé!. A búbánatnak vége, mert már az undormány fürdővíz fröcskölésével vannak elfoglalva.

A Csajokról a comment:com-on:

Címkék: csajok
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása