Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűnök és szerelmek - 1x34

2013. február 22. 15:00 - Alice Page

Bár Kevin bugyután döbbent ábrázata ráégett a retinákra az előző rész végén, azért megmutatják nekünk még egyszer. Mégsem lát ilyet minden nap az egyszeri ember! Lorenzónak pont annyi esélye van helyretenni Tinát, mint annak, hogy a bankkártyája keretétől egy hónapra büntiből megfosztott némber ingyen testtekercselést kap. Kira ribanckodásától megfájdult a fejem, de legalább a biztonságos embernek volt egy jó napja, kinek mi a jó, ugye.

34.1b.PNG

Kevin jól rábaszott a szerverlopkodásra, ugyanis a másolatok biztonságban csücsülnek a központban. A narrátor szerint az a gyanúja támadt, hogy gyorsan ki kellene találnia valamit, ezt, innen csak támogatni tudom. Választott stratégiája a „feltűnő segítőkészség” lesz, mert a pattogó seggdugókat úgysem szúrja ki soha senki. Főninek is kapóra jön a vállalkozókészsége, mert neki bokros teendői mellett se ideje, se kedve Danival házimozizni az őrsön.

34.2.PNG

Hírek érkeztek a Bodzás hásziendára, össze is hívták a kupaktanácsot az ebédlőbe. A Fentesztik Fóur körbeüli a lábakkal alátámogatott tápolódeszkát, és miután kiörömködték magukat a Pádre felépülésén, egymás módszeres sarazásába kezdenek. Kezdik ezt Tinán, akinek kushadnia kellene mostantól, mert apukának rossz a vérnyomása. Na, megindul erre a kígyónyelvűzés meg a repedtsarkúzás, amolyan úrinő módra. Az újabb hajtépést csak a hímek közbenyúlása tudta megakadályozni, Frenki azért annyit odaszúr, hogy örüljön Tina, hogy nem lett beárulva a Pádrénak, mert repülne, mint a frizbi. Süssön inkább a két nőstény együtt narancstortát. Vagy szilvásbuktát, mert azt szeretem. Brigi nem örül, én meg nem csodálkozom.

34.3b.PNG

Blanka és Rómeó szíve (és a testüket borító textil) csak úgy repes a boldogságtól. Szex nincs, mert Panni mama hozza a zserbót, amit összedobott, amíg Kapus a kádban áztatja aszott hímtagját. Ránt mellé két pohár szörpöt is, de ahelyett, hogy kioldalogna, vidáman odaül melléjük, és közli Rómeóval, hogy ez itt mindenki kedvence, úgy egye ám! A srác mit tehetne, most már neki is ez a kedvence, ettől Panni megnyugszik és lelécel. Blanka megint ráveti magát Rómeóra, aki viszont nem tud ellazulni (értsd: nem áll fel neki), amíg tudja, hogy bármikor rájuk nyithatnak. Blankának már nagyon viszkethet, mert megindul, hogy kimenőre küldje a szüleit.

34.4.PNG

„Doktoooor Szántó Gyula ezredes” mutatkozik be túl lelkesen a főni Kevinnek. Nem tudom hova ez a nagy öröm (meg honnan a doktori cím), de mindegy is. Dani hozzáférést kér a videókhoz, itt pörögni kell. Rámutat erre az ezredes is, referenciául a kínai Csingcsung tartomány rendőrfőnökétől kapott karórát használva. Százötven méterig vízálló, tudtuk meg. Kevin próbál terelni, ha már elkapták Fruzsit, akkor minek ez a szerencsétlenkedés? Hát mert az a majom nem lopta volna el a szervert, ha nincs rajta valami gyanús… Dani ötös, Kevin bukó, leülhettek. Jön a telefon, megvan a hozzáférés, Kevin, csinálj egy kis popcornt, indulhat a buli. Girnyasznyát le is veri a víz egyből.

34.5.PNG

Blanka az anyjával a Taboo nevű, méltán híres társasjátékot kezdi játszani odalent, a kártyáján a szex vagy a dugás szó állhat, mert ezeket nem használja, mondandója velejének leírására az „esemény”, „lépés” és „elvesztés” szavakat alkalmazza, de Panni okos asszony, leesik neki a húszfillér. Csak védekezzetek, az a lényeg. Nosza, ki is cibálja aput a kádból, itt a sétaidő. De nincsen több hazugság, be fog számolni neki arról, hogy miért kell az elkövetkező időszakot a parkban tölteniük. Alig várom, hogy Kapus véresen habzó szájjal törjön rájuk kamatyolás közben.

34.6.PNG

Tina két percig bírta, mielőtt újra elkezdett szájszervéből ömleni a bélsár. Brigi agya is gyorsabban szállt el a megszokottnál, és a némber fejét a krémmel teli tálba nyomja, epikus. Kihasználva annak hirtelen jött szótlanságát, nyomban észosztásba is kezd, de közben felelőtlen módon védtelenül hagyja saját szőke kobakját is, amely szintén hamar a tálban landol. Mindketten úgy néznek most ki, hogy pont úgy, igen, tudom, hogy tudod. A maradékot még szétoszlatták egymáson némi közelharc keretein belül, majd Tina észbekapott, hogy egyedül ezt ő bizony nem tudja időre feltakarítani. Van pofája Brigi segítségét kérni, de amilyen marha, az meg segít is neki, ezzel szent a béke ribancfalván.

34.7b.PNG

Műkincses Ember és Neo, a szárnysegédje bent vannak a kórházban Lajosnál, mentek árulkodni. A pénz nagy úr, de Bodzás Lajos is az, halljuk a narrátor kommentárját az eseményekről. Érkeznek a sarjadékok is, háborognak kicsit a kereskedő agyagedényhez való hozzáállásán, majd a Pádre teszi fel a negyvenmilliós (akarom mondani nyolcvanmilliós) kérdést: lesz-e biznisz, avagy nem-e. Úgy tűnik, az utóbbi, mert az orvgazdálkodó kisiparos és legénye eltávoznak, de azért annyit távozóban még tudatnak, hogy ha nem jön össze a bolt, akkor továbbra is nyitottak az üzletre. Lorenzó szavakba önti félelmét, miszerint ellehetetlenítésükre tör az ipse, de Bodzás szerint az csak egy kereskedő, nem az úristen (mert az ő maga lenne, gondolom). Újabb összeveszés a fiúk között, most azon, hogy Frenki bement a biztosítóhoz, és ebből tuti baj lesz, de nem tudnak kibontakozni, mert jön a nővér a zárójelentéssel. „Életem, maga a méretem” – udvarol Bodzás. A nővér süket lehet, mert ahelyett, hogy tarkón vágná egy szívmonitorral, legavallérozza az öreget.

34.8.PNG

Kevin per pillanat nehezen viseli Dani társaságát – az ő helyében magam sem lennék ezzel másképp. Kevinnek van ám magánélete, ezt jelzi is Dani felé, akit ez pont annyira érdekel, mint a senior társastánc-bajnokság kerületi döntője. Kevin hantázik valami esti programról, hogy felhívhassa Kirát, majd amíg Dani kávéért megy (pedig Kevin fizimiskáját elnézve nem kell már bele több koffein), addig elküldi a lányt Bodzásékhoz. Kirának le kell adnia a drótot a klánnak, rejtsenek el mindent, és úgy várják a messiás eljövetelét a rendőrségi házkutatást.

34.9.PNG

Lajos bácsi jó színben érkezik a hásziendára, ahol terített asztal, kész torta és pedánsan kinéző asszonyok várják, bár Tina nagykéssel és „Apukaaaaaa”-felkiáltással megkoronázott üdvözlésétől én visszafordultam volna. Rómeó nem került elő, de Brigi hagyott neki üzenetet. Az öreg legalább negyvenféleképpen elmondja, hogy hagyják a gyereket békében, majd megjön, ha úgy tetszik neki. „Mindenütt jó, de legjobb otthon” teszi közzé a Pádre, főleg, ha a nők is ilyen csicsásak. Erre a két csaj egymás fényezésébe kezd, amin Frenkinél jobban talán csak Lorenzó lepődik meg. Itt az ideje inni! „Mire igyunk?” ez a felszopószöveg a Pádre „Mire hármat számolok” című frenetikus egysorosához. Ennél már csak az lenne jobb, ha lenne gépi alánevetés.

34.10.PNG

Blankát feldobta az események feltűnően pozitív alakulása, már gyújtja is az alighasznált teamécsest. Rómeó nem találja a hangulatot, most éppen a származásán lamentál. A feltüzelt Blanka szerint kit érdekel, hogy a családjaik utálják egymást, amikor dughatnának is. Hányja le magáról a vásznat, mintha ezért fizetnék, de Rómeó továbbra sem túl reszponzív. Végül csak magára rántja, az ég áldjon már meg fiam, szedd össze magad most az egyszer.

34.11.PNG

Kedélyes pezsgőzés közepette kissé váratlanul éri Bodzásékat a csengő megszólalása. Rómeót várják, de helyette Kira robog be. Vaskos állkapcsokkal keretezett szájával most először nem a fölényesség hangján szólal meg – be van ő fosva rendesen. Mindenki rejtsen, rejtekezzen, a lányok-asszonyok a csűr padlására menjenek sietve, mert ímhol rögvest itt terem a fegyveres erők jeles képviselete.

34.12.PNG

Kevin legszívesebben fogná a laptopot és elszaladna. Bá megpróbálná, legalább történne valami vicces itt a végén. Azért nem adja fel, próbál ködölni Fruzsival meg a láncos sztorival. Nem ér célt, de annyit igen, hogy elindít egy beszélgetést, amiből fény derül Zsóka és Dani nem éppen felhőtlen rokoni kapcsolatára, de a magánéletében való további turkálást Dani nem nézné jó szemmel. Nem is kell neki, mert Frenki daliás alakja megjelenik a biztonsági videó felvételein, a gyíkhúsú még fel is nézett a kamerába. „Na, ez kicsoda?” állítja meg Dani a filmet, Kevin pedig csendben összevizeli magát. Helyesen is teszi, mert az előzetes szerint a ma esti epizódban már Kapus százados is ott okoskodik, majd Rómeóra ijeszt rá a hászeindára kiérkezve.

34.13.PNG

Részemről ez volt az utolsó B&Sz hogyvolt, szívből köszönöm az olvasást, a hozzászólásokat - egy élmény volt! A hogyvolt-folyamnak persze nincsen vége, további jó szórakozást Nektek és kitartást az íráshoz Bella Tangolitának - már intézem neki a Nobelt, csak macera, mert új kategóriát kell létrehozni. Tinával búcsúzom. AP

34.7c.PNG

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bella Tangolita 2013.02.22. 17:20:49

Jól megadtad így utoljára! Tetszik! :) Minden jót, Váltótársam! B.T.

Vad Rózsa 2013.02.22. 17:22:51

Mi köszönjük kedves Alice!
Nagyon szórakoztató volt minden írásod, reméljük még olvashatunk.

avionics 2013.02.23. 14:53:13

Az élet nagy ajándéka hogy vetélkedő lesz a B&SZ helyén... 34 rész agysejt pusztítás után illik valamit visszapótolni. A készítők meg emésszék a cekát és nézzenek hasznosabb elfoglatság után.

shimizu 2013.02.25. 08:39:03

OMG valaki vakmerő csináljon már gifet ebből a pofát a krémbe belenyomó részből! XD

és március után mikor térnek vissza kedvenc szereplőink?

jó rész (és HV!) volt ez is, na! =D
süti beállítások módosítása