Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jersey Shore 6x13 – Vége a dalnak

2013. február 20. 15:00 - Chat Géza

Tábortűz lesz a buli végére, mint egy jó katolikus táborban - én már csak tudom. Remélem egy akusztikus gitárt meg egy Delhusza slágerekkel teleaggatott csalamádét is sikerül kukáznia a kellékes fiúnak.  Na jó, ezt még az ellenségemnek se kívánhatom. A tűzrakás már csak azért is lesz vicces, mert a telepi betyárok közül senki azt se tudja mi az a tábortűz. Omlás szerint a tábortűz definíciója: ha négy szipus körbeáll egy hordót, akkor az már tábortűz. Vinny és Séróbáró Pauly D elmennek tűzifáért a helyi ezermester boltba, ahol kapnak is pár sörpadokból összehasogatott maradékot. Ezek a figurák mekkora faszállítók. És ezt a poént ők sem restek hazafele úton az unalomig elismételni.

1.jpg

Feladatok kiosztva, asszonyok a flamót intézik, Omlás lófingatós koktélt kever, de vagy egy hektolitert, a többi hurka gyurka meg a tüzet és a kerti bútorokat ügyezik okosan, intelligensen.  Már az első mozdulatukról lerí, hogy tűzrakásból egyikük sem szerzett kiscserkész jelvényt. De hála a magasságosnak volt még nafta a gengsztercirkálókban, úgyhogy már lángoló is a tábortűz, mint a veszett fene. Megérkeznek a vendégek, mindenki anyját és apját idehívták, még a részeges-tapizós Nino bácsi is itt van, aki most is beszól párat, de a leszerződtetett két mondata után nincs több kameraidő számára.

2.jpg

A tenyészbikák is megérkeznek a buliba. Ó de Jézus, Mike megint megtalálta a maga közönségét és szünet nélkül csak magáról pofázik, hogy mennyire fasza formában van.  Nesze neked bizonyíthatsz apikám. Most legyél nagylegény. Rögtönzött egy-egy király amerikai fociban a kis tökmag Jianni oda-vissza alázza a Szituációt. Hiába a visszavágó, Mike csúnyán megszégyenül. Életed formája mi? Szar élethez szar kondi dukál, ha úgy tetszik. Na, most a legsemmitmondóbb karakter, Omlásné is kap öt perc kameraidőt, amíg beadja szüleinek az elvetélt ötletet, hogy összeköltözik miszter Omlással. Omlás is előadja ugyanezt a sztorit a fazsernak, aki előáll az annyi ’hal úszik még a tengerben édes kisfiam’ dumával. Ne már. Idefele nyitva volt még a közhelygyár, papa? Omlásné szülei se tudják komolyan venni a dolgot, úgyhogy az áldás egyelőre elmarad. A bulinak gatter, a figuravarjúk lepössentik a tüzet, aztán mennek is tentézni egy egészségeset, mert másra amúgy sem voltak hivatottak ebben a leköszönő évadban, ami azért ölíg nagy gyalázat.

3.jpg

Másnap még egy utolsó műszak a pólóboltba, ami megint annyira eseménydús, mint általában.  A Szituáció újfent csak a forrótestű vevőket nyüstöli, míg a többiek vakulásig tolják a robotolást. Na, azért segélyalapot még nem kell nekik kiküldeni, szó nincs róla. Nem a pólónyomástól fognak sérvet kapni, az is ziher. Ennyi volt, meló letudva, szevasz főni, de könnyes búcsú az nyista. Jwoww és Omlásné elmennek a szoliba. Ott vár rájuk Paula meglepetése a Szituációnak címezve, és ha már ő nem jött szénné barnulni, akkor ugyan vigyék már el a lordnak, ha már úgyis egy helyen eszi őket a penész. Csak nem torta? Persze, hogy az, plusz egy grátisz szerelmes levél. Csak jobb lesz, mint a múltkor írt díszítősor. A nyestek leszállítják az árut. A Szitu örül, de Omlás vágja az igazságot, miszerint nem jó az exedtől kapott tortára ész nélkül rávetődni, mert akár meg is mérgezhette vagy rosszabb, telenyomta vízhajtóval és akkor egy egész hetes izmozás mehet kárba. A Szitut kevésbé hatja meg az érvelés ezért egyből rámar egy szeletre, Pauly D-vel és a kis Husigolyóval egyetemben.

4.jpg

Omlás család elmegy – nem találod ki sohase – KAJÁLNI. Ez idő alatt a poéngyáros humorbugyor Pauly D és Vinny jól elorozzák Omlás matracát, mert tudják, hogy azt még a csukáinál is nagyobb becsben tartja, az asszony meg csak a harmadik a sorban. A két értelmiséginek azonban sikerül kilyukasztania a felfújható matracot, na ez bukó, vissza is teszik, mintha csak egy mise történt volna. Omlás visszatér és mit ad isten kiszúrja, hogy leeresztett az ágy. Mindegy ad a testinek a légkompresszorral, de az ágy csak nem akar keményedni, pont, mint a pisilője.Na ez már kurvára nem vicces úgyhogy jobb híján a tett színhelyén károgó barátosnéját bassza le, mint a huzat. És a csodás műsorszerkesztésnek hála, máris átcsapunk reggelbe.

5.jpg

Mike szülinapja, Pauly D szülinapja, anyám kínja, na meg Július negyedike is van. Tűzijáték, csillámpóni, de mindenek fölött: öröm bódottág szerfelett. Erről szól ez a nap, de nem Omlásnak, mert ő ma durcás kisgyerek. Szépen lassan lecsorog ez a nap is anélkül, hogy bármi is történne. Senki sem iszik, nemhogy durván, sehogy se, így az este bulisabbik felét a július 4-i tűzijáték zárja, amiből láthatunk is három pukkanást, meg négy villanást, de ez már önmagában megérte, én azt mondom. Az estére azonban mégiscsak Omlás és Omlásné foglya feltenni a koronát. Omlás csak egy bocsánatot akart hallani, de a sok bazmeg közül nehéz kivenni a lényegi mondanivalót. És tényleg a rohadt felfújható matrac miatt akarja kiadni Omlásné útját. Miszter Böszme végül belátja, hogy ő a fasz, de ehhez is náci kódfejtők kellenek, hogy leolvashassuk abból az érzelemrepertoárból, amit Ronnie produkál. Végül az asszony után kullog és még ő kér bocsánatot. És mint ahogy azt a Kóostolóbpl megtanulhattuk párszor: egy jó asszony mindent megbocsájt, így Omlásné is visszafogadja böszme uraságát.

6.jpg

Egy utolsó KSZM azért még csak belefér a játékidőbe. A szoliban megkérdezték a lányok, hogy ugye nem ettek a tortából? Mer? Csak azért mert egy pasas kicsit megpulykázta a tortát. Igaz, hogy nem egy faszos pite, hanem egy tökös torta, de a kiakadás jogos, amint a Szituáció megtudja az igazságot. Mike azonnal felhívja Paulát, de azt halóznak össze-vissza, mire a Szituáció egy jól irányzott, falhozbaszó mozdulattal megszakítja a vonalat. Vele akar szórakozni? Neki halózik a kiscsaj? Hát ez az ő területe, még Dévényi Tibi bácsi is tőle vette a Háló Háló-t! Nehogy már! A kacsatelefon ezzel beadta a kulcsot. Mike lenyeli a békát, meg a herés tortát is ugye, nincs mese tovább kell lépni,egész pontosan fel a teraszra kell csömörülni. Na, ezek nosztalgiának, te jézus isten. Mint egy nagy terápiás csoport felidézik az első évad első napjait, hogy ki mennyire utálta a másikat, de amikor a Terhes Ribit kiütötte egy tag a dizsiben, akkor mindenki egy emberként ugrott embert ölni. Ennyi már bőven sok lesz a rég múlt gyermekévekből, én úgy érzem.

7.jpg

Még az utolsó reggelibe is belelátják a legszebb dolgokat, ha a palacsintában megjelenne Jézus arcképe, már azon se lepődnék meg. Na, irány csomagolni, húzzatok már el! Mindenki siratja, hogy pakolni kell, mert lássuk be az aranyélet ezzel totál véget ér. Eddig utalt az Mtv. Mindenki mehet haza szomorúan lapozgatni a yellow pagest. A Szituáció könnycseppet izzad a szeméből. Nicsak a bádogembernek mégis van szíve. Jwoww is lesírja a pemzlivel vastagon kent sminkjét.  Szia ház, szia aranyélet! 

Címkék: jersey shore
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása