Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csajok 2x03 – Bad Friend

2013. február 20. 11:00 - Chat Géza

Hannah a szereposztó díványon várakozik, míg a jövendőbeli munkaadója a kényesen fontos telefonbeszélgetést ügyez napszemüveg témában. Na, a napgépek zsírkirály módon leügyezve, úgyhogy jöhet is a meghallgatás. Ja, hogy pont helyben is vagyunk a szereposztó dívánnyal? Az remek. A főnökasszony nem lacafacázik egyből odadobja a melót Hannahnak. Blogolni kéne, a tarifáról annyit, hogy 200 dodó per poszt, amit már csak azért is sokallok, mert eddig nem akadt ember a planétán, aki helyben stroke-ot kapott volna a gyönyörtől, Hannah esszéjének olvastán. Hannah is vattát köp, hogy egyáltalán felvették ráadásul nem is bagóért. A főni pont leszarja, hogy miről ír, csak írjon. Mondjuk kokózzon és írjon arról. De hát ő még soha korábban nem élt a szerrel. Annál jobb. És akkor jön is egy keleti bölcseket megszégyenítő illusztráció a komfortzónáról meg arról az ánuszkarikának ábrázolt helyről, ahol a varázslat születik, ami magyarul eléggé piaci igazmondás, ócska pézsmaszagában dagonyázik, ezért itt az illusztráció.

1.jpg

Jessa a lépcsőn csövezve a barátosnékkal nulla forintért adja el a szarjait. Shoshanna kicsit feszkós, de nem azért mert nőnap van nála, hanem azért, mert nem tudta simára aludni babaarcát, no meg az is betesz a hangulatának, hogy instant agyfaszt kap a nála cellázó Raytől. Merhogy? Kérdezni se kell. Shoshanna épphogy nem ránt elő egy 32 gigás pendrive-ot csurig pakolva liliomtipró Ray rossz szokásait illusztrálandó diagramokkal, mert baszki Ray egész éjjel, jó heteró faszi módjára régi Ally McBeal részeket néz és ezért a szentem nem szunyált valami tisztességesen. Hannah megszakítja a csacsogást, mert van itt fontosabb ügy is, mint Shoshanna kialvatlan ráncai, szóval különösebb szívbaj nélkül, mint egy tősgyökeres junkie benyögi, hogy tolna egy kis kokót. Jessa az illetékes, de most ő sem tud segíteni. De héló, há’ hisz minden New York-i bérházban van egy drogos arc, vágás, az aki folyton a postaládáknál tanyázik. Óóó, egy újabb szelet New York. Danke!

2.jpg

Hannah a többiek tanácsára megkeresi minden sorház csövesét, azt a faszit, aki a leírtaknak megfelelően folyton a postaládáknál koslat, hogy legyen kivel pofáznia. A faszi, Laird beinvitálja Hannaht a lakásába, ahol csutkán megy a Cartoon Network, és akkor kezdődjön a drogért szopok szintű kuncsorgást megelőző igggencsak kínos beszélgetés. A drogos arcnak van teknőse, de az ritka nagy paraszt bír lenni néha, mondjuk akkor, amikor be van állva, mint gerely és annyira széthaluzza magát, hogy még a világát se tudja. Még mielőtt kibontakozna egy újabb kútvesztőbe vezető szerelmi szál Hannah és bárki – jelen esetben a drogos csávó között – a lány tisztázza a szitut, hogy neki nem lelki társ, hanem biza kokain kéne, ha vóna. Hát a csávó, pont leszokot, huszadszor, megint. Szerencsére a díler számát még nem dobta ki, úgyhogy lesz, aki el tudja látni egy talicska kokainnal.

3.jpg

Marnie melózik, véresre koptatja a térdét, mint hostess, és akkor beköszön a rég nem látott galériás ombre, aki miatt állva huggyozott és maszturbált felváltva a női mosdó rejtekében. A kis céda. A beszélgetésre elfecsérelt perceket most hanyagoljuk is, mert a faszikám már húzza is magával, hogy jól betartson Marnienak, mert múltkor azt találta mondani, hogy ijesztő lesz az első közös baszásuk, hát akkor hajrá. Adj neki Gilette! A faszi, a lakásán egyelőre babaházakat mutogat, fene a gusztusát. Na, ebbe a modern művészetbe ne is menjük bele, mert alapból faszság. Marniet bezárja egy tévékkel telebaszott ketrecbe, és szó szerint audiovizuálisan bassza tönkre, szíjjel a lány agyát, miközben emberünk kávét főz, emaileket csekkol és plüssmacit kalapál.

4.jpg

Eközben! Hannah feleannyira sincs rápörögve a talicska kokainra, mint Kályhacső Elijah, aki egyből lakatos Márknak érzi magát és kiosztja lányunknak a ma esti hacukáját – ami általános negyedikben lehetett jó rá, bár gyanítom, akkor is debella volt, szóval hót mindegy – , de amint ötöt üt a toronyóra, már tolják is agyba az első utcát. Kurvára nincs apelláta. Úristen! A Hannah és Elijah kettőse, ami az agyzsibbasztás mesterfokon való művelését illeti, most hiperűrsebességre kapcsol, csak úgy ontják magukból a bődületes faszságokat, mire jön a ’hoppá bazmeg’, le kéne írni mindent anyukám, ha már író vagy, vagy mi a basz. De minek ide toll meg papír bazmeg, írd tele a rád dőlő falakat, töltsd meg értelemmel a körülötted álló teret, anyukám! Hannah pingál valami mezeit az ágya fölé, ami csak kimondva hangzott jól, úgyhogy húznak is a faszra el. Na, most aztán lemennek a metróhoz, mert de jó ilyenkor büdös emberek között, tömegközlekedésben heringpatizni.

5.jpg

Drogosék már Andrew és Andrew DJ duó estjén nyomatják az arconpörgést, aminek hála megszületik a következő dialógus. Andrew és Andrew (ikrek) basznak-e egymással? Igen? Az fasza, mert mint kiderül Hannah legnagyobb vágya is az, hogy szexelhessen magával, de ez egy rémálom is. Asszem értjük, hogy miért. Na, hamar magával szippantja embereinket a táncparkett. Hannaht körbezizegi egy csóka, aki még ifjú titán korában Jennifer Lopez háttértáncosa lehetett, úgy keni neki a denszet. Na, nem is ez a lényeg, Hannah és a csóka pólót cserélnek mindenki előtt. Asszem kapunk még pár löketet Hannah bomba testéből ebben az évben. igaz, hogy embereink a lehető legmesszebb állnak a színjózanságtól, de a jóból sosem árt alapon, mennek és lecsúszott drogosok módjára szívnak még egy kis kokót a dzsuvás WC deszkáról. Nyami. És akkor megint csak DANCE! Üvolt is az I don’t care. A dalválasztás itt is odabasz, mint egy fasza Tarantino filmben.

6.jpg

Vissza a dekoratívabb szereplőkhöz. Az első közös heft. Nos, én nem vágom ezt a pozitúrát, mert a ’miszzionáriusnál’, meg a ’favágó bosszújánál’ nálam megállt a tudomány, de ezek, mint a kiterült tengeri csillagok fekszenek egymáson. Marnie van alul, hason fekve, rajta a faszi és közben egy játék baba nézi őket. Nos, ez tényleg ijesztő. Marnie nem is élvezi, de az aktus végén legalább nevet egy jót. Én lehet, hogy tartanék tőle, hogy a művész faszi feltrancsíroz.

7.jpg

Visszakapcsolunk a fergeteg partiba, ahol embereink megint rátöltenek a már amúgy sem kevés kokainmennyiségre. Ekkor Elijahból kibukik az őszinteség, az se zavarja, hogy Hannah mellbimbói neki szegeződnek, de ami a lényeg: megbaszta Marniet. Bár Hannaht szétveti a verejték, azonnal kijózanodik, legalábbis a bulihangulat az kajakra elszáll, hiába a talicska kokain és már jön is a mit képzelsz te magadról, hogy buzi létedre nőkkel baszol?! Hmmm…Vigyázat, logika!Gyors SMS Marnienak,hogy hol az anyámban van, aki a baszógép budoárján csücsülve ír vissza, hogy hát pont a modern művészetis lágyéka táján tendál.

8.jpg

Hannah és Elijah már nyakukba is vették a lábukat, irány Marnie torkának esni, de előtte betérnek a helyi éjjel-nappali áfészbe. Alap, hogy tampon részlegen kell megmagyarázni, hogy ki a picsa és ki nem, majd a koksz jótékony hatásának hála lesmárolják egymást. Aztán feltűnik a ház csövese, aki kisírt szemekkel vásárol zoknit éjjel. Hihető. Na, ő meg egész éjjel követte őket, mint egy védőangyal, nehogy bajuk essen, plusz akad nála egy kis hernyó, amit el kéne venni tőle, nehogy otthon aranylövéssel nyugtázza a napot, mert e teknős megint paraszt volt vele. Elijah rácápázik a szerre és hárman bandukolnak tovább Marnie lelőhelyére.

9.jpg

A három napkeleti bölcs megérkezik, Hannah nem húzza az időt és előadja a nigga dumát, ami így ebben a förtelem trikóban eléggé adja magát. Na, akkor ki is a rossz barát baszkikám?! Költői a kérdés, mert hát az, aki más exével baszik! Ennyi és nem több, ami itt elhangzik, úgyhogy ez a barátság, ez most szépen megy a kukába, ja és Elijah te is kicuccolhatsz a faszba. Comprende?! A kis dömper szépen hazamegy a háztáji, lecsúszott fickóval, aminek már most borítékolhatjuk, hogy mónikázás lesz a vége. Ééés ja. Hannah lesmárolja a drogos faszit, de ez csak egy éjszakára szól, vili? Laird hirtelen megtér annyit istenezik a lépcsőfordulóban. 

A Csajokról a comment:com-on:

Címkék: csajok
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása