Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűnök és szerelmek - 1x30

2013. február 18. 17:00 - Alice Page

Sok bába közt elvész a gyerek, szokták volt mondani, bár nehezen tudom vizualizálni, amint tényleg köddé válik egy csecsemő, csak azért, mert sokan állnak körülötte. De mindegy. Valter valami hasonlót abszolvált – annyian akarták segíteni, meggátolni, megfigyelni, lekövetni, megverni, vagy ezeknek valamilyen cseles kombinációját, hogy végül most már csak a jóisten és Hajdú Péter tudják, hogy hol lehet. Mindenki erősítse meg lelkét a harmincadik epizód előtt, és gondoljon arra, hogy nem sok van már hátra… Addig is próbáljuk meg kiélvezni azt a szadisztikus gyönyört, amelyet a még csiszolatlan gyémánt színészeink arckifejezései és kedvenc vágóképem képesek nyújtani.

26.1.PNG

Zsóka vérig van sértve Dani hozzáállásától – milyen már, hogy a saját gyereke rátöri az ajtót és kutakodik a munkahelyi cuccaiban? Még akkor is, ha rendőr és a munkahelyi laptopon ott az intézetis rémtettek részletes listája? Amúgy tényleg, Fruzsi tinikori szipuzásaitól elkezdve mindent dokumentáltak. Zsókának meggyőződése, hogy családi dráma zajlik, de Dani megnyugtatja, hogy csupán paranoiában szenved, és ő akkor is ezt csinálná, ha nem lenne az anyja. Korrekt. Jön Fruzsi, aki jól lebassza Danit, várd ki a végét, lányom. Dani balra el, de a laptopot azért magával viszi.

30.1.PNG

Panni meg van őrülve a várakozástól, már milliószor hívta Tibort, aki nem veszi fel a telefont. A dúlt lelkületű asszony egyetlen reménye és beszélgetőpartnere Bodzás „Panni néni, csókolom!” Rómeó, aki szintén lehangoló hírekkel áll elő: ő is elvesztette Valter nyomát. De elszántságát bizonyítandó, egész éjjel hajlandó lenne az utcát járni, hogy Blankát megtalálja. Ebben meg is egyeznek, mindenki vigyázzon magára, csókolom. A telefon ekkor lemerül, fájdalmát Rómeó beleordítja az árnyasfalvi délutánba.

30.2.PNG

Fruzsi segédkezet nyújt Zsókának Dani szidalmazásához, ketten együtt elég jól teljesítenek. Zsóka szerint Dani már akkor eltaszította magától, amikor intézetbe adta. Nem értem, hogy történhetett ez! Pedig ha tudná, Zsóka miken ment keresztül… Lehet, hogy ő is prosti volt az Ámorban? Mindenesetre Fruzsi örül, hogy ott van neki, így van kivel versenyt keseregnie a nyomorán.

30.3.PNG

Az ezredes őszintén sajnálja, amiért akkora balfasz, hogy jobb se kell. A szintén földöntúli képességekkel rendelkező Zsoltival kiegészülve sem volta képesek Valter nyomát követni. Panni tudja már? Nem, de jobb ez így mindenkinek, addig legalább reménykedhetik szegény asszony. Az említett négylábú patásállat érkezését megelőzi artikulátlan üvöltése, mellyel férje távbeszélőn való elérhetetlenségét méltatja.

30.4b.PNG

Valter közben megérkezik a panelalji Ámorhoz, ahol Viktor nevű kurvapecér cimborája köszönti. Közben narrátorunk ismerteti a tényállást, ti. hogy Valter az intézetis csajait Viktorhoz passzolta, aki pedig jól működő hálózatot üzemeltet, így örömére szolgál, hogy Valter hátrahagyta a börtönt. Rómeó már a sarkon hallgatózik, szinte fáj leírnom, de ebben a sorozatban egyedül neki van némi esze – na, azért nem kell félni, neki sincs sok, mindjárt meglátjátok.

30.5.PNG

Ez a sajnálkozások napja, mert Bódi Ágnes is szánja-bánja, hogy kábé fél óra után visszahívta Danit. Tette ezt azért, mert felmerült egy aprócska részlet a rablással kapcsolatban… Eltűnt egy családi ékszer, egy medál, lánccal. Kép van? Nincs, de tudta ám Ágnes, hogy ez jön, és készült: lerajzolta a medált. Elmehetne valami szíeszájba gyanúsított-portrézónak, mutatom a művet. 30x50, szén, félfamentes. Dani már látta a bizsut, de jóval a betörés előtt. Hoppá, alakulunk.

30.6.PNG

Tibor és Panni megbeszéli a napi kavicstermést, az események alakulása azonban nem hat serkentőleg az asszony idegrendszerére. Ezért lehetett akkora marha, hogy elmondta, kitálalt Rómeónak, és ketten közös akcióba kezdtek. Tibor továbbra sem szereti, ha a háta mögött megy a szakravarás, nem tudom, ezt hogy nem tudta még felfogni Panni. Na, csak kerüljön elő a kis rüfke, bezárjuk a vártoronyba, vasra verjük és miegymás. Találd ki, ki mondta ezt. Igen, ő. Legjobb, hogy mikor rájön, Rómeó is követte Valtert, ráadásul neki a jó kocsit sikerült bemérnie (az ezredessel ellentétben), akkor jól leteremti Pannit, „miértnemhívtál” alapon. Error. A jelenet tanulsága: Valter kezében van Blanka sorsa, és ők semmit nem tehetnek. Hát, ekkora IQ-val tényleg jobb lenne, ha bezárkóznának valami sötétszobába, és egy darabig nem jönnének elő.

30.7.PNG

Blanka épp a délutáni szundit tolja, amikor megérkezik nagyvizitre Viktor és Valter, meg a sálas mókus. Viktor már a hazaengedést tervezgeti, de Valternak más ötlete támad, nem megy a kiscsaj sehova. Illetve haza semmiképp, helyette Hollandiában kellene kurvaként futtatni, mert a sittes haverok szerint abban van a nagylóvé. Fel is pattan a csaj szeme, és hangot ad az ellenérzéseinek, de Valter megnyugtatja, hogy neki ezt nem feltétlenül kell akarnia, és hogy akár kushadhatna is.

30.8.PNG

Panninak ideje hazaindulnia, itt már sokat nem segíthet, mindenkinek beállította már a vérnyomását a megfelelő szintre. Különben is, Blanka már hazaérhetett, mert ez már csak így megy. Tibor szerint az emberrablók még hívni fogják, mielőtt hazaengedik, vagy nem, de az is lehet, hogy már nem tudja, mi van. Mindenesetre Panni ne aggódjon, visszaszerzik a lányt. Én tuti nem nyugodnék meg ettől, de Panninál működik a trükk.

30.9.PNG

Tibor éppen összeomlani készül az asztalánál, de a drámai végkifejletet Dani érkezése akadályozza meg. Van gyanúsítottja a rabláshoz, amit Tibor pont le is szar, és azzal a lendülettel szabad kezet ad Daninak, plusz bónuszként viheti magával Zsoltit is kabalának, ha kell. Na aztán Blankával mizu? Nincs kedve róla beszélni, ezért Tibor részletesen beszámol a fifikás haditervről, aminek a végén igazából mindenki örüljön, hogy él. Valter eltűnt, ellenben Blankáról semmi hír. A két atomtudós végül összeteszi, amije van, ti., hogy Fruzsi gyanús a rablás kapcsán, míg Valter az ő exe. El is rohannak házkutatni Kevinékhez.

30.14.PNG

Rómeó a bárpultnál csillezik egy presszóval, de közben jeleket keres. A nyugtalan pultoson kívül nem lát mást, Valter sem mutatkozik. Gyanús, hogy hátul vannak emezek. Telefonozni nem tud… Ekkor kilép a sálas mókus, és a pultossal kellemes hangerővel megbeszélik a tervet, hamis útlevelestől, Amszterdamostól, mindenestől. A pultosnak képet is mutat a csajról, aki erre úgy szívesen megnézné, de a sálas a kezére csap – csihadjon hamarvást, éppen Viktor gusztálja odabent.

30.10.PNG

Fruzsi Zsókával töltötte az egész napot, nincs itt kérem senkinek nincs itt kérem semmi dolga. Tápoltak is egyet, Fruzsi végig el akarta mesélni a medál-sztorit, de tart Zsóka véleményétől. Már épp századjára akarja összeilleszteni a medálokat, amikor Tibor és Dani rátöri az ajtót. A medálokat becsúsztatja a tányéralátét alá, mert ott jó helyen lesznek. Házkutatás, mondd el mit tudsz! Tibor mérőeszközét kiakasztotta a túl magas véletlenfaktor, szerinte Fruzsi kiadta a címeket Valter cimbijeinek, akik raboltak, giccset meg Blankát, aztán cserébe kihozták Valtert Fruzsinak, aki még mindig szereti. Erre a lány köpni-nyelni nem tud, és ez akkor sem változik, amikor Tibor megtalálja a medálokat. Az egyik a tied, oké, de a másik? Csak kölcsönvetted? Aha, akkor Dani fiam, bilincset rá. Kabát is kell? Majd Tibor viszi.

30.11.PNG

Blankának eligazítást tart Viktor: hívjuk fatert, hogy reggel mész, de mész a francot, mert már délután elhagyod az országot. Blanka kéri, hogy engedje el, megtesz mindent, hogy megérje. Ezt nem kellett volna. Viktor már épp megerőszakolni készül, de ekkor Rómeó kicsit belelép a szájába. Nagyon megörülnek egymásnak Blankával, de ez sem tart soká, mert Valter fegyverestől érkezik. Kisfiam, ki a franc vagy és különben is, hogy kerültél ide? Ez a majom meg nem elmondja neki, hogy egyedül van, és senki nem tudja, hogy jött? Na, köszönjetek el.

30.12.PNG

Bár most úgy tűnik, Rómeóék vannak a fasz rossz oldalán, de lehet, hogy fordul a kocka a következő részben, mert Valter az előzetesben már így ijed meg a szirénáktól.

30.13.PNG

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ditti82 2013.02.18. 18:49:55

Jaj, jaj, jaj... A medálos vonal volt a legéletszerűbb. :D Az egész országban ez a két példány van belőle. :D

avionics 2013.02.19. 13:45:04

És akkor még nem láttátok a tegnap esti részt! Jelentem nincs lejjebb. Csendes sirdogálással és jó adag mazohizmussal próbáltam magam a képernyő előtt tartani, de ez már a "néző arcul köpése" kategória. Amit a rendőrök műveltek a nagy szirénázós megérkezés után az gyalázat... :-)

Ditti82 2013.02.19. 16:28:52

@avionics: Egész kommandós osztag vonult fel. :D Ahogy meg Valter leütötte Zsoltikát, priceless! :D Viszont estig lerágom a körmömet, vajon Valter lelőtte-e suicid-hajlamú Danikát vagy sem? :O

avionics 2013.02.19. 16:46:13

majd írd meg mi történt... :-) én leláncoltatom magam a másik szobában!

Ditti82 2013.02.20. 15:11:37

Basszus, lemaradtam az elejéről, de mivel az epizód végén Danika kérdezte ki Fruzsikát, így gyanítom, Valter állt a fütyi rosszabbik végén.
süti beállítások módosítása