Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csajok 2x02 - I Get Ideas

2013. február 13. 09:00 - Chat Géza

George kicsit kiveri a hisztit, hogy Elijah összepinázta a pimpilőjét, hisz elvégre a csávó meleg, vagy mifene. Hiába a hebegés habogás, felőle akár meg is baszódhat – csak ne az ő szívszerelme Elijah által – a kis Marnie. George egész egyszerűen kiadja a kis napsugár útját, mert hiába volt kókadt a lőcse Elijahnak, mint a rohadt padlizsán, meg három löketnél tovább úgysem tartott, George akkor sem akar ilyen bonyi kapcsolatba keveredni. Eközben Hannah vígan ugribugrizik a szobájában, mert ugye minek személyi edző, ha tudjuk mi az a Youtube.

1..jpg

Adam megírja a világ legdepressziósabb lemezét, aminek fényében a RadioHead elmehet a picsába. Ezeket a kis világvége témájú dalokat és egy szál gitár hangszerelésben levezényelt videoklipeket nézve szakad, illetve tanácskozik a Hannah és Elijah duó, hogy Adam vajon szerelmes pszichopata, vagy inkább olyan gyilkolós pszichopata-e? Nos, ez az a kérdéskör, amiben nincs jó válasz, ugyanis mindenképpen a szoppendáré van. Hannah újfent a csoki egy más állagára, mint pigmentekben mérve is bukni kezdett. Innen hát az új faszi, de persze, hogy nem fenékig zsírosbödön az élet. Elijah valamiért a csávó vallását forszírozza, aminek hála Hannah életébe is bekúszik a republikánus kontra demokrata konflikt. De ki nem szarja le igazából?!

2.jpg

Marnie meghallgatáson van egy igazi karót nyelt ribancnál, aki még a teát sem hajlandó ronggyá áztatott filterrel inni, pedig úgy az igazi. Hiába a kérdezősködés, meg a kötelező tiszteletkörök úgysem ad neki munkát, mert nem hogy a saját galériájában nem tudja elképzelni Marniet, de még egész New Yorkban sem, a planétán meg aztán pláne. Szomorú csajszikám, de még az ökológiai lábnyomod is a nullához a konvergál annyira jelentéktelen vagy.

3.jpg

Hazaérkezve Shoshanna és Ray egymás arcába mászva művelik a cukiskodást, amitől Marneinak kapásból kifordul a gálája, mert leginkább olyan emberekkel haverkodna, akik mérhetetlen világfájdalomban tobzódnak. A szerelmes tubica azért még próbálja menteni a menthetőt és szerényen ugyan, de megkísérlik a lehetetlent, hogy összekanalazni Marnie földbedöngölt önbizalmát. De hiszen van BA diplomád – és innen egy huszárvágással el is kezdhetnénk kurvaanyázni a HaHa mondanivalójával felvértezve – no meg szép is vagy, mint egy tubarózsa, akár élhetnél a testedből. Marnie is gondolt már rá, hogy model legyen. - Repülőgép modell. -  Ray és Shoshanna nem pont erre gondolt, mert annyira azért nem jónő. Igaz, hogy a Photoshop az Isten, de nem annyira, hogy neki is babért teremtsen. Bocsesz. De hostess például kajakra lehetnél – mondja Shoshanna és már egy telefonhívással, két mondatban lezsírozza a témát.

4.jpg

Jessa jó dolgában újdonsült férjecskéjéről  pingál egy fasza kis portrét, bár a szerény művész szerint kurvaszar a termék, de az elfogulatlan férj vakon hisz felesége karakteres ecsetvonásaiban. De már csönget is Hannah. Ó, hát szevasz. Faszikám pont elrontja Hannah nevét és igazából nem is érdekli már a kérdés sem, amit hozzá intéz. Még a magára aggatott hacuka is megkapja az ívet. Na, jó de hát a figurának már rég itt se kéne lennie, úgyhogy csőközön meg miegymás, de még mielőtt elmenne a pénzt keresni, hogy legyen mit a tejbe aprítani léhűtő feleségének, a konyhapulton van egy kis valami, mondjuk három zabálni való kiskutya. Hannah és Jessa már a parkban kutyáznak, ezzel együtt megejtik a kutyulák névadási ceremóniáját is, így lesz az egy egyik Mocsok, a másik Baszógép, a harmadik meg Hanuka. Hannah, mivel más boldogtalanságából táplálkozik, simán bekérdezi barátnőjét, hogy nem kamu-e véletlenül ez a bájvigyor, ami a hirtelen kötött házasság óta az arcán éktelenkedik? Jessa még soha az életben nem volt ennyire boldog, még akkor sem, amikor abortusz helyett valami ittas ellátó lepukkant budijában kefélt és magától elvetélt. Ellenben Hannah kapcsolatának vakfoltjára zokszó nélkül rámutat Jessa: a kis csokibaba baszópajtid hullára nem olvasta még el az esszédet és nem is áll szándékában, mert valójában szarik a fejedre. Már kattognak is azok a kerekek.

5.jpg

Egy huszárvágással máris Hannah és szerelme nyáltengerén evickélhetünk. Hannah már nagyon kikérdezné az olvasónaplót, hogy mi a faszikám véleménye az esszéjéről, de a csávó egyelőre hárít. Végül aztán csak kiböki, hogy már rég elolvasta és finoman szólva nem lett élete könyve. Hannah érti a kritikát csak épp nem szereti. Hogy miért volt szar? Mert nem történt benne semmi, olyan mintha nonszsensz dolgokon táncolna kényszeresen az esszé, magyarán tele van felesleges hülyepicsa eszmefuttatással, némi szexuális identitásbeli, enyhén elmeháborodott önképzavarral – bármit is jelentsen –  nyakon öntve. Aztán hirtelen átcsapunk egy olyan szituációba, amikor a kis feka csóka sztereotipizálni kezdi a hófehér csajszikákat, mire Hannah egy Missey Elliot dalszöveggel reflektál, ami az ő szájából semmilyen szinten sem túl gangsta – nem mintha Missey szájából az lenne. A baszás mindenesetre elmarad és a barátságnak is gatter.

6.jpg

Elijah meg Marnie az ajtóban vitázik. Marnie elmondaná barátnőjének, hogy lefeküdt egy meleggel, de Elijah köti az ebet a karóhoz, mert sokkal jobb lesz az, ha majd később zúdul mindenki nyakába a megállíthatatlan foslavina. Hannah megérkezik, közli a szomi hírt, hogy szakított emberével, de úgyis republikánus volt, úgyhogy szarik is ő bele. Elijah elmegy, így már csak a két szuper-legjobb barátnő marad. Marnie elhenceg hostess melójával, mire Hannah kissé lesújtóan tekintget vissza a fagyisbödönből. Szerencsére alacsonyan szállnak a sértegetések. Bármit is mondtak a lényeg, hogy Marnie szerint Hannah egy kicsit mintha rondácska lenne egy jónő munkához. Na, anyukám most összekócolom azt a Head&Sholders-ből vett tökéletes frizurádat! Eh, de nincs itt semmi karmolászás, Hannah csak néz, mint egy kretén, kanállal a szájában. Mondhatni süt róla az értelem, illetve az, hogy nyelési funkciókat legalább továbbítani tudja az agya a testének.

7.jpg

Hannah egyedül marad éjszakára és Youtuberól próbál hajat vágni, de aztán vészjóslóan megcsörren a telefonja. Adam az, a lépcsőnél van. Hannah lekapcsolja a villanyt, bevackol a takaró alá, mire újabb SMS érkezik: „látom ám, hogy lekapcsoltad a villanyt.” A buli ezennel megdöglött, itt már a garantált a vér meg a horror. És Adam beugrik a nappaliból Hannah szobájába. A kurvaanyádat! A szívbajt hozod rám! Adam nem tanulta meg Youtuberól, hogyan kell jó pszichopata ex-barát módjára betörni a csaj lakásába, hisz még anno Hannah adott neki kulcsot, ami akkor és ott baromi jó ötletnek tűnt, most viszont már kevésbé. De ha már itt van, akkor egy kis tejet elfogadna. Hannah hoz egy pohárral közben megcsörgeti a 911-et, de azzal a lendülettel ki is nyomja a rend őreit a faszba. Adam köszöni a tejet, Hannah már kifelé tendálná a házból, de a lord csaknem tágít. Hiába a bocsánat, meg minden egyéb, ennek annyi, menjél innen el – agresszorkodik Hannah! Adamnek nem esett le elsőre, hogy ez a szakítás végleges, de még most se nagyon keni-vájsz, hogy akkor hányadán áll a történet, szóval azt mondja még látják egymást. Kimegy a lépcsőházba, mire a biztos urak szólítják Hannah Horváthot.

8.jpg

Ő aztán nem hívta a zsekákat. Na, ne kezdjük ezt kishölgy. Tudjuk, hogy hívott, ne szórakozzon! Mi a tényállás? Adamnek leesik, hogy Hannah tényleg kihívta a fakabátokat. De végül nem is ezért a késő esti intermezzoért, hanem Adam a múltban elkövetett más kihágásaiért, teszem azt: köztéren történő pisálásért viszik be az őrsre, hogy kicsit jobb belátásra bírják. Hannah sajnálja, de azt is tudja hova dughatja a sajnálatát. 

A Csajokról a comment:com-on:

Címkék: csajok
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása