Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűnök és szerelmek - 1x26

2013. február 12. 17:00 - Alice Page

Remélem, Rómeónak van érvényes társadalombiztosítása, különben feltételezhetően elszenvedett agyrázkódása sokba kerülhet az ő kedves Pádréjának. A harcos Bodzás klán igen csúnyán felsült a még harcosabb negyvenkilós ügyféllel szemben, de várjuk ki a végét, ugye. A narrátor tájékoztatója alatt madártávlatból szemléljük Árnyasfalvát, ennyit az előjátékról.

26.1.PNG

Kelepcébe került tehát az elit alakulat, de szerencsénkre ez alkalmat ad nekik egy újabb intelligens eszmecserére. Kedvesen érdeklődnek, hogy ki van kint, mire az Ügyfél „nyári mikulás” válasza érkezik, roppant szellemes. Arra mindenesetre elég, hogy a kis vizenyős agyakban elindítson valamit – persze tévúton. „Le fogunk bukni” reszket valamelyik gyíkhúsú, mire Serif szembesíti a tényekkel: ezen bőven túl vannak már. Szöszi zokon venné, ha a rendőrök in flagranti törnének rá, így ideje mozgósítani az agysejteket – négyüknek lehet vagy három, ezzel még az ovisok kerületi sakkversenyén sem indulhatnának el. Míg az egyszerre metaforikus és valóságos sötétben zajlik a belviszály, addig kint világ gyúlt: Ügyfél hívná a rendőröket, de… uram teremtőm, hát nem elvágták a zsinórt ezek a cudar betyárok? (Hol a mobilod, te marha?) Büszke is magára a sok majom odabent, de csak felötlik mindenkiben, hogy hoppá, talán van olyan drótnélkülije is a naccságának.

26.2b.PNG

Panni és Tibor növekvő aggodalommal korzóznak az utcákon, Blankát kutatva. Szívesen visszaforgatnák az idő kerekét – gondolom, Tibor most már inkább a pincébe zárná a lányt a szobája helyett. Fenntartja, hogy dühe jogos volt, de talán magában is tarthatta volna. Késő bánat, az asszony meg idegállapotba’ van, nincs mit tenni, tartani kell benne a lelket. Szerencsére Zsolti szólt minden szolgálatosnak, így az összes rendőr Blankát keresi. Panni szerint Tibor szabálykövetése csak késlelteti a dolgokat, hiába, „24 órán belül semmit nem tehetünk”. Tibor seggében rendíthetetlenül áll a karó, ráadásul nője mindenért őt okolja.

26.3.PNG

Az Elit Kommandó helyzete továbbra sem egyszerű, az ajtót Nagyfater a két kezével gyalulta és tette a helyére, így esélyük sincs a kijutásra. Az is hamar kiderül, hogy nincs pajszer, (de baszki, egy ablak sincs?) nem jutnak hát egyről a kettőre. Közben előkerül a mobil, Ügyfél tárcsáz, de ki a pöcsöm mászkál ott a háttérben? Puff, csaj elterül, de hol lehet az agysebész-team? Szabadítás, öröm helyett üvöltve veszekedés, közben mindenki nevét kimondják – ilyen a világon nincs, csodálkozom, hogy a szomszédoknak nem tűnik fel, hogy öt férfi üvöltözik egy alapból lakatlan házban. Rómeót fellocsolják, Ügyfelet megkötözik, Bodzás „Dáj Hárd” Lorenzó pedig csúnyán leszidja – idézem – „Doktor Frenkibojt”, mert szerinte nagy a mellénye. Serif aggódik az Ügyfélért, mert szerinte jónő.

26.4.PNG

Blanka betér az egyik kricsmibe, ahol épphogy elkerüli Tibor embereit. Még nem áll készen a békülésre, helyette a lokál nyomingerrel keveredik egy asztalhoz. Emberünk nyomul, mintha ezért fizetnék, még sört is visz a gyönyörű hölgynek az arctapi mellé. Az italba persze élesztőt drogot csempészett a pultnál, ejnye. Blanka próbálkozik a „pasimat várom”-szöveggel, de a srác nem hisz neki, „egyetlen barátod van: én”. Fel is vágnám az ereimet, gondolhatná joggal a lány. „Jó oké, nincs pasim, de akkor hozz inkább egy bládimérit” jön az átlátszóval Blanka, mire a srác el is indul a pulthoz. Vajon van-e nála második adag gina vagy némi agy? A szökési kísérlet végül meghiúsul, a srác befogja Blanka száját és úgy cibálja, de a kocsmárost és a többi vendéget sikerül megnyugtatni azzal, hogy a csaj mindig ilyen, ha részeg. Blanka harap és elszalad, emberünk utána. Pedig milyen kedves nézésű fiú.

26.5b.PNG

Az agyhalottak még mindig nem döntöttek úgy, hogy otthon kellene kielemezni a nap eseményeit, ezért a tetthelyen nagyban zajlik az elszámoltatás. Lorenzó elengedi a baritont és továbbra is Frenkit ekézi az agyatlanságáért. Mint ha csak ez lenne az egyetlen nyomora szegénynek… Próbálja is menteni, amit lehet, és ismerteti a kettős biztosítási rendszert: tudniillik elvágták a telefonzsinórt (egy), valamint őrségbe küldték Rómeót (kettő). Lorenzó üvölt tovább, azt hiszem, nincs meggyőzve. Serif közben családi fotót porol le nagy műgonddal, és már pont a szálak további visszafejtését várom, amikor a közelin jól kivehető a kép tárgya: egy ló. Kezeltesd magad, Serif. A két majom közben összeverekedik, Lorenzón nincs hajpánt! (!!!!!) Tincsei zabolázatlanul hullanak férfias arcába. Idevágják Blanka menekülését is, jelentem, fut.

26.6.PNG

Szöszi és Zénó rakodnak a furgonba. Se maszk, se visszafojtott hang, olyan oldott a hangulat, mint egy belvárosi kávézóban szombat délután. Szöszi lebassza Zénót, amiért nem nézett szét rendesen, majd elmeséli az este kalandjait, közben szép lassan kerülnek be a festmények a raktérbe. A kemény fizikai meló közben sem vesztegetik az időt – jól kitárgyalják a fiúk kakaskodását az alklánvezérségért. Blanka továbbra is fut. Imádnivaló, ahogy Szöszi közli, hogy a tulajt randira hívta volna, ha nem „ilyen őrült szituációban találkoznak”, hát nem édes? Majd kioktatja Zénót arról, hogy ezek bizony értékes műtárgyak – elvégre ő nagy múzeumjáró, és okleveles becsüs! Amúgy tényleg, OKJ-s tanfolyamot végzett, Zénó pont annyira meglepődött, mint én. Jön egy jard, láthatósági mellénye csak úgy szikrázik az éjszakai lámpa fényében. A két maki megijed, küldenek egy sms-t Frenkinek, hogy ki ne jöjjön, de a zsernyák csak Blankát keresi. Odabent zajlik a buli, Serif és Rómeó szétszedi a két Bodzást. Lorenzó visszavonul pihenni és hajat igazítani egy sarokba, azonban farzsebben matatásnak kipottyanó vezetői engedély az ára. Fog még ezen főni a hajpánt alatti terület.

26.7.PNG

Blanka továbbra is fut, hódolója utána – kitartó a srác, ezt díjazom. Elbújik egy sikátorban, és hívja Tibort, gondolom, a testmozgással kiszellőzött a feje. Szülők épp hazaértek, Tibor Pannit szedi elő a kocsiból, amikor szól a telefon. Blanka bocsánatot kér, kétségbeesetten beszámol a történtekről, majd nagy nehezen azt is megosztja, hogy hol van. A szülők rohannak érte, de a jelenet végén a falra vetülő sötét árny arra enged következtetni, hogy valaki más előbb talál rá.

26.9.PNG

A nőstényeket ma még nem is láttuk, Tina a pajeszát igazítja, Brigi meg látványosan izgul Frenkiért. Még ezen is össze tudnak veszni. A vezérhímek hazatérnek, Frenki szerint minden rendben van, a hajpántját közben visszanyert Lorenzó ezt valamiért másképp látja, ellenérzéseinek hangot is ad. Brigi kiakad, amikor megtudja, hogy kedvenc fogadott sógorát leütötték, de Tina ebben is csak Lorenzó rátermettségének bizonyítékát látja. Szerintem Rómeó nincs jól, olyan furán tartja a fejét. Na, így legyen ötösöm, már megy is lepihenni a kis csóri. Lorenzó közben realizálja a jogsi hiányát, és aggódó ábrázata alapján arra következtetek, hogy sejtése van annak hollétéről. A sejtésből hamar bizonyosság lesz, minek okán érkezik néhány sziporkás riposzt Frenkitől. Döbbenet lesz úrrá a háznépen.

26.10.PNG

Zsolti és Dániel már a sikátor felé caplatnak, de Dani kételkedik, hogy jó helyen járnának. Kiáltoznak Blanka után, közben befut Tibor és Panni hintaja is. Tibor megint agyfaszrohamot kap, ki csodálkozik, Panni meg hisztérikusan rikoltozik. Jól megszervezett akcióval van hát dolgunk. „TIIIBOOOOOOUUUUUR!” összerezzenek az állatias üvöltésre, és már holttesteket vizionálok, de Panni csak Blanka elszakított táskájára talált rá. Ettől, és a szintén előkerülő, megtaposott telefonja látványától nem kifejezetten érzi magát jobban. Az „emberrablás történt”-jelszóra pedig ájultan esik össze.

26.11b.PNG

Emberünk elcipeli a szopósmalacként visongó Blankát abba a kocsmába, ahol Fruzsi pultos karrierje során közelebb került a tulaj dákójához a biliárdasztalon, mielőtt akár egy poharat elmoshatott volna. A helyiségben tartózkodók preferálták volna, ha a lány ájultan, vagy legalábbis a hátsó ajtón érkezik, de ettől még jó lesz. Neki is vázolják a prostituáltként eltöltendő évek szépségeit, mire Blanka bátran villantja a rendőrkártyát. Na, mi legyen, rendőr lányából csak nem csinálnak kurvát? A Kapus Tibor név említése csak ront az amúgy sem túl rózsás helyzeten: Valter barátai ugyanis bosszúra éhesek. Tadammmm.

26.12.PNG

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása