Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az újságírónő és az ő tágra zárt combjai

2013. február 12. 15:00 - szabóZ

Nincs éppen szezonja a régi, jó történetmesélős pornónak, a world wide web tele azokkal a videókkal, amikben nemhogy kontextus, de még csak magyarázat sincs. Jön a csaj, be sem mutatkozik, csak letérdel és felkínálja sorban az összes testnyílását. Nem tudjuk meg, hogy honnan jött, mik a motivációi, és amúgy is miért kezd el olyan asztmatikusan lihegni, amikor a kamera mögött álló ismeretlen azt mondja neki, hogy szuka.

Pedig a párbeszéd a történetmesélős pornóban az előjáték része, bemutatja ugye azt a csudálatos világot, ahol minden beszélgetés ugyanúgy ér véget. Igen, egy irgalmatlan keféléssel. A tévészerelő nem az LCD-panelt bütyköli meg, hanem a d-kosaras háztartásbelit, a titkárnő pedig nem a körmét polírozza naphosszat, hanem a főnök úr péniszét.

Képernyőfotó 2013-02-06 - 11.45.40 (2).png

“A cselekmény és az akció aránya a titok” - mondaná a filmesztéta, miközben zavartan matat kordnadrágja sliccével. Mert ugye, ha izgalmas történetre vágynánk, akkor akciófilmet néznénk nagy fegyverekkel és autós üldözéssel, ha meg a karakterek, meg a jellemábrázolás érdekelne minket, hát inkább egy svéd művészfilmet indítanánk el. De mi pornót akarunk némi díszlettel és jelmezzel.

Az Újságírónő című film szerencsére nem terhel minket se túlbonyolított cselekménnyel, se komplikált karakterekkel: van ugye a szende, de azért felpolcolt mellű újságírónő, aki megtudja, hogy politikus férje titkos szvingerpartikon kúr félre, és ettől annyira elkeseredik, hogy elhatározza tényfeltáró riportot forgat erről a rejtélyes világról. És aztán lesz itt akkora tényfeltárás, hogy abba Jenna Jameson is belepirulna.

A kezdő jelenetben ráadásul úgy kocsizik a kamera az elegáns bordélyház kertjéből egészen az előtérben zajló szolid orgián át a legfelső szint csendes keféléséig, hogy azt még Paul Thomas Anderson is megirigyelte volna a Magnólia nyitójelenetében. De persze mindez nem fontos, a filmesztéta szopogassa csak a világító tollát zavarában, a lényeg, hogy már az első jelenetben minden méret, fazon és szín felvonul, a politikus például meghág egy olyan nőt, aki tuti lefagyasztaná a Vörös hajú lányok blog szervereit.

Képernyőfotó 2013-02-06 - 11.45.55 (2).png

És aztán beindul a cselekmény, a párizsi tévériporternő nagyokat sóhajtozik a nagymellű operatőrlánynak, hogy őt aztán megcsalták, és nem érti, hogy mégis miért, amikor tényleg nagyon szeret és teljes szívével, és ünnepnapokon még análisan is. Ezen a ponton azt gondolhatnánk, hogy az operatőrlány majd megvigasztalja az újságírónőt, de ebben a filmben ez a nagy csavar: hiába néz úgy ki, mint egy pornósztár, hiába hord szürreálisan magassarkú cipőt nevetségesen rövid szoknyával, ez az operatőrlány nem hogy nem nyalja ki a főhőst, de még csak a mellét sem látjuk egész idő alatt. Ő a meg nem valósuló álom ebben a műremekben.

De persze azért nem kávézgatnak, meg csevegnek egész idő alatt, hanem nyakukba veszik Párizst, és már délelőtt találnak egy csendes kis klubbot, ahol a bevásárlás előtt, de a nagymosás után egyszerre három férfival kopulálnak a nagyon tisztes családanyák. Mindezt onnan tudjuk, hogy a szakállas klubtulajdonossal készített kissé városi tévésen lapos interjú kellős közepén megjelenik egy úgynevezett feleség, és cekkereit, meg ruháját hátrahagyva kicsit megszédül. De úgy, hogy aztán csak két péniszbe kapaszkodva találja meg újra az egyensúlyt.

Képernyőfotó 2013-02-06 - 11.46.18 (2).png

Amúgy annyira titkos ez a világ, hogy mindenki azonnal, készségesen nyilatkozik egyenesen a kamerába, tényleg szerintem ennél még a szóvivők éves kongresszusán is többen ódzkodnak a szerepléstől. Ez alól valószínűleg kivételt jelent az aktus harmadik férfi szereplője, aki a cselekmény egy pontján, egészen pontosan a dupla behatolás előtt elugrik egy cigire, meg kávéra, aztán soha többet nem jön vissza. Biztos sürgős dolga akadt, vagy a hangulata lett oda.

(x) Ez a film és még több mint 400 erotikus film elérhető a UPC videótárban.

Az újságírónő persze hümmög, meg sápítozik, de úgy, mint Etus a Szomszédokban, amikor azt hallja, hogy Gábor Gábor egy fiatalabb kozmetikus lánnyal randizik. De nem tart ez az ellenállás sokáig, ugyan van némi humorosnak szánt közjáték a férfival, aki fejben dug, de aztán máris ott találjuk magunkat a titkos szexkongresszusokat jól ismerő domina lakásán. A domina olyan keményen nyomja, hogy csak úgy, visszakézből leönt egy pohár vízzel egy szolgálatkészen ácsorgó fiút, tényleg bőr és szegecs itt minden, tisztára mint a Szürke ötven árnyalatában, a jó érzésű kispolgárok legfeljebb az ujjaik között kukucskáljanak, mert egyébként ők is elkapják ezt a fétist, vagy mit. Azt meg nem kúrálja ki az Oscillococcinum.

Képernyőfotó 2013-02-06 - 11.46.47 (2).png

Az újságírónő itt még hebeg-habog, hogy szadomazó, meg romlottság, aztán vágás, és már ki van kötözve egy Szerencsekerékhez, és csak azt várjuk, hogy mindjárt megforgatja az a Viktor gyerek. De nem, itt csak a domina asszony ujjait kell szopogatnia, és hát ugye a professzionalitás, a hivatástudat, meg a témaérzékenység miatt szóba sem jöhet, hogy nem kapja be, amit egy újságírónőnek be kell kapnia.

Képernyőfotó 2013-02-06 - 11.44.20 (2).png

Az újságírónő nem esik az érzékiség csapdájába gyors vágás, és már tovább gombolyítja a szálakat: felkeresi a mélygarázst, ahol nagyon gazdag férfiak fedeztetik Mercedesek motorháztetején a feleségüket. Mert ugyebár valaki vasútmodellezik, egyesek kortárs festményeket gyűjtenek, más meg a feleségét dobja oda pár autószerelőnek. Mert hát valami hobbi mindenkinek kell.

Főhősnőnk sincs azonban jégből, ezt már nem bírja idegekkel, és rábukik az első péniszre, amit talál. Mert mégis ki bírna ott ácsorogni, mint valami szobanövény, miközben tőle nem messze egy visszafogott gangbang zajlik. Innen pedig már nincs visszaút: ugyan a férj még megpróbálja helyrettenni a kapcsolatukat, de úgy jó keményen, torokreflexeket ingerlően, de végül csak annyi derül ki, hogy Francaországban a politikusok olyan lakásban élnek, amiről bármely pornóproducer csak álmodni mer. Külön figyelmet érdemel az aktus előterében terpeszkedő másfél méter marmagasságú fém bulldogszobor, ami amúgy jól passzol a műanyag papucshoz, amiben a nagy hatalmú és péniszű politikus a koitusz után kicsattog a fürdőszobába.

Képernyőfotó 2013-02-06 - 11.45.02 (2).png

Éppen ezért nem meglepő, hogy az újságírónő a papucs, a bulldog és a kispolgári csattogás helyett a nagypolgári szvingerezést választja: a zárójelenetben már minden tényt feltárnak a szereplők, de tényleg úgy, mintha a Tágra zárt szemek kivágott jeleneteit néznénk. Amiket nem a stáb, hanem takarítók forgatnak, a filmművészet iránti szeretetből. Meg ha már úgyis ott a díszlet, és ugye a sok jelmez.

(x)

Címkék: pornó upc vod
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freekz 2013.02.12. 16:11:39

Külföldi cím? Legalább egy színész neve? vagy valami?

hebab 2013.02.12. 17:46:06

@freekz: már megint hülyeségeket kérdezel, ahelyett, hogy előfizetnél az upc videótárra. a cikk nem a filmről szól, hanem az upcről.

SzerződésSertés 2013.02.12. 21:25:45

Már azt hittem, pornóhogyvolt sorozat lesz :D

Luighi 2013.02.13. 12:02:20

Az imdb.com-on semmi nyoma e filmnek :-O

Vajh miért ?

Van esetleg pornó iSEXmdb.com? (Autós az igen.)

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2013.02.13. 15:41:08

Pornóhogyvoltot még nem olvastam, tehát most veszítettem (sokakkal együtt) a pornóhogyvolt szüzességemet, de ettől függetlenül jókat röhögtem rajta.
süti beállítások módosítása