Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Shameless - Szégyentelenek 2x02

2013. január 27. 11:00 - nyinanyeznajova

Frank épp a kanapén henyél, mikor Sheila kiabálását hallja, ezért a kertbe vánszorog, hogy megnézze mit akar asszonya, aki átszellemült arccal, egy hatalmas padlizsánnal hadonászik a kertben, majdhogy meditatív állapotban, lelkesen szónokolva. Frank záróizma a zöldség láttán összeszorul: nem, a világ összes vazelinjével sem, ezt nem, a padlizsán nem végbelekbe való, pláne nem az övébe. Sheila kivételesen nem akar vaskos segédeszközöket kedvese különböző testnyílásaiba oktrojálni, egyszerűen csak fejlődése felett érzett örömét szeretné megosztani: a tervezettnél több lépést sikerült megtennie, így eljutott a zöldségeshez. Ma csak a vásárlás, holnap a világ - Frank ennek hallatán olyan arcot vág, mintha mégis megkínálták volna a padlizsánnal a záróizmát.

sh1.jpg

Kétségbeesésében szokott helyén, a kocsmában köt ki, hogy Kevnek és a többi alkoholistának panaszkodhasson újfent sanyarú sorsáról, amikor beállít egy Antoine nevű futár, hogy utolsó szállítmánya előtt bedobjon pár felest. Kev megpróbálja rábeszélni, hogy inkább munka után igyon, de Antoine hárít: semmi gond, mehetek gyalog is, Dottie Corones az utolsó megrendelő. A név hallatán a férfiak gúnyos-elégedetten felhördülnek, micsoda lábak, micsoda mellek, a nő imádja a whiskyt és a pélót, de az arca láttán maszk nélkül pisilnek be tőle a fiatalok Halloweenkor. Antoine beszámol Dottie súlyos betegségéről és arról, hogy csak hónapjai vannak hátra. Kev sajnálatát fejezi ki mind a betegség, mind Dottie összegyűjtött, a jövőben felvételre nem kerülő nyugdíja miatt, mire Franken látszik, hogy kigyulladt az a bizonyos képzeletbeli lámpa agytájékon. Az öreg Gallagher nyilvánvalóan megint valami pofátlanságon töri a fejét, ugyanis ellopja Antoine kulcsait, míg az illető felesezik, köszönés nélkül kivágtat a kocsmából és magához veszi a Dottienak szánt ételt, a következő snittben pedig már a nő ajtaján kopogtat, eljátszva a figyelmes jótevőt, bebocsátásért kuncsorogva. Dottie nehezen áll kötélnek és el akarja küldeni Franket, de pár perces szócsata után - valószínűleg, mert úgy gondolja, hogy így könnyebben szabadul és talán mert jól is esik neki a társaság - úgy dönt, hogy beengedi. Mikor az ajtóhoz ér, meglátjuk az eddig homály fedte arcát, és kit látnak szemeim, harmadik műszakos Yokast, azaz Molly Price-ot személyesen, igaz, kissé elmaszkírozva.

sh2.jpg

Ian és a frissen szabadult Mickey belógnak a focipályára és söröznek, ami persze " kijöttél/kijöttem a börtönből " szexbe torkollik a holdfényben, míg Frank ugyancsak igyekszik közelebb kerülni Dottiehoz, egyelőre úgy, hogy próbálja magát hasznosnak és segítőkésznek feltüntetni. Fiona szokás szerint a klubban dolgozik, ahová ellátogat Jasmine és az Ötvenes Fószer is. Szóba kerül Ötvenes Fószer egyik barátja, Richard, akivel Jasmine szerint Fionának mindenképp találkoznia kellene, már csak azért is, hogy ne egyedül szenvedjen a bűntudattól, plusz ha esetleg fény derülne sötét kis titkaira, akkor mentegetőzhessen, hogy nem csak ő az erkölcsileg nulla, hanem más is. A lány nem túlzottan lelkesedik az ötletért, de udvariasan azt mondja, még meggondolja, mire csinos kis borravalót kap, hogy serkentőleg hasson az agyműködésére. Lip eközben Karen után leskelődik, aki bár Jodyval nem szexel, Lippel továbbra is élvezettel űzi az ipart. A fiú próbálja kideríteni mi van Jody és a lány között, ám válaszul csak hevesebb mozgásra ösztönző szavakat kap az épp rajta lovagló Karentől.

sh3.jpg

A másnap reggel feszültséggel indul: Fiona pipa, amiért este Debbie a saját szoba iránti vágyában átrakta Liamet a fiúkhoz, mire Lip Fiona ágyában kényszerült aludni. A lány utolsó lehetőségként apja szobájában tért volna nyugovóra, ám ahogy befeküdt az ágyba, egy terhes kínai nővel találta szembe magát, akinek Frank a gyerekei tudta nélkül kiadta a szobát. Fiona kamupénz ígéretével a házba csalja Franket, majd megfenyegeti, hogy felhívja a bevándorlásiakat, ha nem kapják meg azt a pénzt, amit Frank kapott a szobáért. Bár összesen a folyamatos piálásból megmaradt tizenhét dollár üti markuk, Fi mégis megengedi a nőnek, hogy a baba születéséig maradjon, azzal a feltétellel, hogy segít a házimunkában. Frank visszatér Dottiehoz, ezúttal félmeztelenül, loncsos hajjal, borostásan, övére tűzött szerszámokkal és csatakos hónaljszőrrel, szexinek szánt pózzal tapad az ajtórácsra, mint Mr. Június elfuserált alkesz kiadása egy jótékonysági naptárban, azzal a célzattal, hogy (szerinte) visszautasíthatatlan ajánlatot tegyen az elromlott dolgok megjavítására és a bevásárlásra vonatkozóan, ami majd úgyis szexbe fog torkollni. Legnagyobb bánatára azonban csak egy hosszú listát kap a teendőkről, semmi intim ellenszolgáltatást.

sh4.jpg

Veronica kirándulni viszi az időseket és hosszas könyörgés után elmennek a parkba is. Nagyon édesen élvezik a napfényt és a friss levegőt, fagyiznak, beszélgetnek és az arra járó gyerekekkel játszanak, tényleg jó látni, hogy egy ilyen apró dolog is milyen boldoggá tudja tenni az embert. Lip mindent megtesz, hogy kiderítse mit akarhat Karen Jodytól, így a közeli barátait a lány viselkedésével traktálja, hogy utána együtt elemezhessék, bár azt hittem ilyet csak a lányok csinálnak. Ezúttal Kevnek teszi fel a kérdést a parkban állomásozó fagyiskocsiban: szerinted mit jelent az, ha egy lány egy sráccal lóg, de nem alszik vele? Kev már rá is vágja az ítéletet: a csaj szerelmes és azért nem akarja a szexet, hogy a srác észre vegye, milyen jó vele és ő is elkezdjen érzéseket táplálni. Ha pedig eljutnak a szexig, akkor az egy nem egy szokványos beteljesülés lesz, mert rég várt rá az ember, így ezzel a " túlvilági kapcsolattal " próbálják meg a nők a hosszútávú elkötelezettséget kicsikarni a férfiakból.

sh5.jpg

Debbie épp az otthonba visz pár, gyerekek által készített rajzot Gingernek és egyik alkalmi játszópajtásának Harrynek, de csak szomorú arcokkal találja szembe magát: Harry szívrohamot kapott és meghalt. Claire, az otthon egyik lakója odaadja Veronicának egy gyűrűjét, hogy adja el, mert el szeretné vinni a többieket az indián kaszinóba, hiszen ebből az esetből is látszik, hogy bármikor vége lehet az életnek, akkor legalább hadd érezzék jól magukat a hátralévő időben. Eközben Dottie szeretné végleg elküldeni Franket, aki úgy dönt, hogy elég a finomkodásból: ráveti magát a szexet igencsak kedvelő nőre, akinek bár nagyon nehezére esik, mégis muszáj megállnia a dolgot, ugyanis jelenlegi szíve annyira rossz állapotban van, hogyha 120/80 fölé megy a vérnyomása, meghal. Ezzel valamelyest sikerül lelohasztania a nyugdíjára pályázó Franket, hiszen még nem kapta meg, amit akart, nem érdeke, hogy Dottie meghaljon.

sh6.jpg

Jasmine szokás szerint játssza a kerítőt és keveri a szart: először ír egy üzenetet facebookon Fiona régi gimis szerelmének Craig Heisnernek a lány telefonszámával, majd azt mondja Richardnak (Ötvenes Fószer egyik cimbijének), hogy Fi feltétlenül találkozni akar vele, így az úriember annak rendje, s módja szerint megérkezik a klubba és csevegni kezd a lánnyal, ám nagyon hamar kiderül, hogy nincsenek nagyon egy hullámhosszon. ( Lényegében Jasmine luxusprostiként ajánlotta be Fionát, amit azért a lány gyomra nem nagyon képes befogadni, pláne úgy, ha az illető nős. ) Richard nem erőlteti a dolgot és hagyja a lányt elmenni. Lip megszokott helyén, az oszlop mögül leskelődik az épp Jodyt búcsúztató Karen után. A lányon látszik, hogy feszült és kicsit izgul is, de összeszedi magát és megcsókolja lovagját, amire persze nagy összeborulás és mandulahoki veszi kezdetét, kamaszos és aszexuális bénázásból felnőttebb kapcsolattá avanzsálva. Lip nem hülye és felfogja a dolog súlyát, mérgében földhöz vágja a spangliját és fájdalmában sűrűn káromkodva hagyja el a helyszínt.

Címkék: szégyentelenek
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása