Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jersey Shore 6x09 - A Világ legunalmasabb szakítása

2013. január 24. 15:00 - Chat Géza

Na, essünk neki, mint a Guidók a fekvenyomónak. Ugye az volt, hogy a múltkor a Szitu barátnője elég okádékul viselkedett, nem olyan volt, mint eddig, hogy bekussolt, amikor Mike csak felé nézett. Most gengszterkedik, puncit kiállt, ha kell, ha nem. A Szitunak meg leginkább csak egy Néma Leventére van szüksége, akit alkalmanként kezelgethet. Felhívja a húgit, hogy leinformálja: hogy szakít egy őstulok, baszod? Szerencsénkre Séróbáró Pauly D-t és Vinny-t is beavatja, akik kérés nélkül segítenek Tukkó Mikenak. Ha egy pólóra írva jelentetted be neki, hogy ez mostantól járás bazmeg, akkor egy pólóra írt üzenettel is kéne szakítani. Pazar. Ilyen embereket a G8-ak tanácsába, de menten azonnal. Elmennek szűrni, ahol a két jóhaver már úgy reklámozza a Szitut, mint a világ agglegényét.

1.jpg

Napközben Hegyomlás Ronnie, a Terhes Ribi meg a Husigolyó dolgozott a pólóboltban, de mivel a fasziknak kajakra elegük lett abból, hogy a nyestek nem dolgoznak semmit se, úgy döntenek ma az ő tisztük lesz a fényes nappal való ivászat. Mennek is koktélozni, mire jól elszaródik az idő. A két leány meg csak szirénázik a pólóboltban, hogy úristen ez tornádó lesz bazmeg, de jó, ha 10 mm eső leesett. Nem vittel el az özönvíz Jerseyt, sőt még a pólóbolt se ázott be, de még egy szaros kemping bicikli sem dőlt el abban a szélben.

2.jpg

Este van, mindenki túlélte a nem létező lepkefing erejű tornádót, úgyhogy mennek is flamózni, a Terhes Ribit és Jwowwt leszámítva, mert nekik most kurvára derogál együtt mutatkozni. Igazából ők jártak jól, mert a többi szerencsés végighallgathatta Mike beszédét, merthogy ma van, hogy 100 napja kijött a rehabról és még mindig patyolat tiszta. Aztán Vinny veszi át a szót és felteszi a költői kérdést, hogy vajon miért utálja őt Snooki? A gittegylet megtanácskozza a dolgot, megszületik a javaslat, hogy: a Szituval egyetemben Snooki bikájához kellene járulni és lemondani egy havi szolibérletről a részére. Az lehet segítene. Már rongyolnak is haza a csinik, rajtakapják Snookit és Jwoww, ahogy egymást kenterbe verve punnyadnak a nappaliban. Páran lent maradnak velük, de szigorúan úgy oszlik meg a banda, hogy Vinnyt és a Szituációt jól ki lehessen beszélni. Snooki közli a nagy harci helyzetet: Vinny öribari, csak Jionninak kéne két öblöset az orra alá böfögnie, hogy minden tutto bello legyen, ellenben Mike bő nyállal bekaphatja.

3.jpg

Már verő fényes napsütés és parton henyélés van, ahol a Szitu még mindig azzal vagizik, hogy kidobja a nőjét, de ahhoz már puhapöcs, hogy a csaj elé álljon. Elmennek Deenával (a változatosság kedvéért) inni, ahol újfent a világ nagy igazságairól esik szó. Dobd ki a csajt bazmeg, de aztán finom legyél, mintha lovat simogatnál, hallod?! Reggel, Snooki átcsoszog a bulikéróba, kicsit hulla fáradtra aludta magát. Szíve szerint bebaszna már és amiatt fetrengene naphosszat. Na, irány a meló. Pauly D, Terhes Ribi és Jwoww mennek ma a gyárba. Snooki kapásból kihúzza magát az aktív jelenlét alól, mert érez valamit a hasában, ami vagy a gyerek lesz vagy pedig egy nagyobb puki. Kicsit ledől, Jwoww is mehet vele tunyulni. Megpofázzák szépen, hogy a Terhes Ribi kicsit kitúrva érzi magát, merthogy a legnagyobb észérvvel takarózik megint, tudniillik terhesnek tetszik lenni. Ezen felbuzdulva Jwoww leszervez egy titkos babaváró mi a lófaszt.

4.jpg

Otthon megpofázzák, hogy mit kéne venni. Hát mi mást bazmeg, mint vicces feliratú rugdalózót, amit nulla dollárból kipörgethetnek a pólóboltban, na meg bort, amit szülés után Snooki kapásból infúzióra köthet. Ha ők nem nevelkedtek szarrá rugdalt gumibelsőben, akkor senki sem. Jwoww tovább tolja a buliszervízt, vázolja a sunettiknek is a tervet. Na, ezzel megalakult a nuni csapat. A szervezés már ott atombunker vastagságú falba ütközik, amikor Jwoww-nak le kell írni az előétel (appetizer) szót. Pechére nem a nyelvtanszékkel ült le a buli szervezéshez, de így hallhatjuk Deena díjnyertes tippjét az előétel helyes betűzésére, mi szerint: E-L-L-Ő-É-T-E-L! Hát mi a faszomat ellene még az az étel anyám?! Hatalmas volt ez a fordítás, de kanyarjunk csak vissza. Jwoww a leendő apukát is meghívja a buliba, elvégre csak-csak van némi köze az egészhez. Gyere oda háromra, de ha elkotyogod az asszonyodnak én kajakra leszúrlak, így adogatja az utasítások Jwoww. A Barátok Köztben hol szervezett így le bármit is a „most a rendezvényszervezés a trendi” Klaudia? Sehol.

5.jpg

Husigolyó Deena és Omlásné Sammi elmennek a bababoltba ajit venni és aki nem bírja a cukiskodást, az most azonnal rúgja szét a monitort, mert itt csak úgy özönlik a szmötty meg a cupp. Mintha még sosem láttak volna boltot úgy szabadulnak be a gyerekrészlegre. Minden polcról lerámolnak egy stóc akármit, a lényeg, hogy a fele kék a fele meg rózsaszín legyen. Az ilyen szmötty dolgok a faszák a gyereknek, legyen ami a csilingel vagy zenél, hogy a szülőknek véletlenül se legyen egy nyugodt perce.

6.jpg

A Szitu otthon lazul, amikor vészjósló telefon érkezik. Fel sem ismeri saját oldalbordája hangját. Ki van ott, ki beszél? Hát én vagyok az, Paula. Őőő…jaj, hát tudtam ám. Paula beszámol a napi rutinról, hogy megy és kockára gyúrja magát, aztán megy és szarrá dolgozza magát a szoláriumban. Szar az élet. De aztán kibukik a gálája, hogy csak nem akkora buli úgy melózni, hogy a munkatársai arról beszélnek, hogy a Szituáció szakítani készül vele. Ő ilyet nem mondott, a szoláriumban nem, máshol igen, de ott nem. A sírás az már megy a vonal túlsó végén. Akkor mondd a szemembe, gyere be és mondd meg! Mike lemondhat a meglepetés erejéről.

7.jpg

Vinny húzza az igát a pólóboltban, betelefonál a Séróbáró, hogy nyomasson már egy pólót, amin az van, hogy „Ne legyen hivatalos.” Vinny meghegeszti a pólót, mert a Szitu megérdemli a világ barma címet, csak a „legyen hivatalos” izomtrikó miatt. Hegyomlás Ronnie egy K.Sz.Sz-t nyomat a saját pólójára, mint Kondi, Szoli, Szakítás a csajoddal. Baszott kreatív. Nem hiszem el, de a kéróban meg tényleg azon hápognak, hogy ezentúl hova fognak járni szoliba, ha Paula pattintva lesz. Dráma. Nem akarom elhinni, hogy egy darab szoli van Jerseyben.

8.jpg

Irány a szoli és már mehet is a szakítás. Vinny, Pauly D a vendégváró, szereposztó díványon terpeszkedve várják a vérre menő szakítást, de csak puszizkodást és békés elválást láthatnak. Hát ez meg mi ez itt, he? Egy hetes járás után inkább visszatértek a régi dugópajtik szintjére, az legalább bejött. A kocsiban hazafelé már megy is a tippverseny, hogy este már jön is a csaj egyet reszelni. 

Címkék: jersey shore
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabesz919_II 2013.04.23. 12:30:46

Ellőétel? Nóóórmális? Hát mit ellene meg az étel, kérem? Talán a szmöttyös szmöttyöt? Nóóórmális?
süti beállítások módosítása