Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kelemen Anna esete a rettentő műpénisszel

2013. január 16. 20:00 - sixx

Aki nem tudja ki az a Kelemen Anna, az egyrészt nagyon szerencsés ember, másrészt viszont vélhetően barlangban lakott az elmúlt 15 évben, amit nem mellesleg a magyar pornó aranykorának (is) szokás emlegetni sok más, ennél sokkal kevésbé hízelgő jelzős szerkezet mellett, de mi most maradjunk a pornónál. Annácska, ahogy később ismertté vált, az egyik olyan pornósunk, aki szépen megjárta a hadak útját, bár, ha hinni lehet az egyik hazai pornólapnak, akkor nem sokat szórakozott a casting cirkuszban, hanem az első melója menten egy dupla behatolás volt, ami azért nem olyan, mint egy kis délutáni makramézás. 

2013.01.png

A szívbajosnak nem nagyon nevezhető 19 éves csaj aztán hirtelen egyre több filmben tűnt fel, a jobb mellén látható jellegzetes tetoválásáról (úgynevezett tribal minta, a tetoválások Trabantja) akkor is fel lehetett ismerni, amikor letagadta, hogy ő kényeztetne két fess úriembert a kerti sütögetésnek induló, de kisvártatva vad testnedvcserébe forduló pásztorórán. Annácska bevállalt mindent, amit csak el tudunk képzelni a szexuális együttlét témakörben, egy farok, két farok, még egy csaj valahol oldalról, a kezében egy műbránerrel, vagy csak egy közepes köcsögnyi síkosítóval - egyre ment neki, olyan dolog, ami nem fért bele a legendás nemi szervbe, tán nem is gördült le a szexjátékszereket gyártó futószalagról.

2013.02.png

A sok-sok film között voltak jobban és rosszabbak is, és persze az obligát casting kategóriát is megjárta Annácska egyre méretesebb feneke. Korábban Pierre Woodman próbálta fel, amikor pedig legutóbb vállalt ilyen forgatást, akkor Király Katalin és egy lila műanyag játékos volt a legjobb barátja, no meg egy pink kalap, amit valamilyen oknál fogva nem volt hajlandó a forgatás alatt levenni. (Nem tudom, ez milyen fétis, de nem is akarom, az a nagy büdös igazság.) 

2013.08.png

A casting, azaz szereposztó videók mellesleg külön kategóriát képviselnek a pornóban, ezek azok a filmek, amikben a szereplők úgy tesznek, mint akik még soha nem láttak pornóforgatásra berendezett belvárosi lakást, és ártatlan arccal sasszéznak be a kamerák elé, én még soha, senkivel nem csináltam olyat, rendező bácsi, ez lesz az első alkalom.

2013.03.png

A Kelemen Anna casting és még több mint 400 erotikus film elérhető a upc videótárjában.

Mindezt könnyű elhinni egy átlagos 19 éves csajnak, míg egy már profiként dolgozó, Kelemen Anna fejű nőről sok mindent el lehet képzelni, csak azt nem, hogy ő most látott először hímeket. A Goldengate.hu produkciójában készült Kelemen Anna - Casting című filmben a premissza az, hogy Annácska egy jónő, aki eljön egy fotózásra a kis rózsaszín kalapjában, és ott mindenféle szóló szetteket vállal el, mert az még belefér, ugye.

2013.07.png

A fotósnak van egy segédje, a pornótörténelem második legelcsépeltebb jelmezébe (iskoláslány, az első a nővérke, szorosan harmadik a tanárnő/titkárnő kettős a szemüveggel) öltöztetett Másik Nő, aki eleinte csak méregeti az egyre nyakatekertebb ámbár dögösnek szánt pózokba merevedő nagycsöcsű nőt, majd a harmadik jelenetben beszáll mellé, kicsit játszani.

2013.10.png

Az első két jelenetben Annácska dolga az lenne, hogy kívánatosnak mutassa magát, de ez nem nagyon jön össze, kicsit olyan érzésünk van a mozdulatok láttán, mint annak a nőnek, aki a reggeli ébredés után Delhusa Gjonit látja az ágya mellett, Rambó-kosztümben, és nem érti, mi történik vele és miért. A különböző pózok közül a legdurvábbak azok, amelyekben Annácska apait-anyait belead, és izomból belepucsít a kamerába - tényleg nincs olyan szeglete a testének, amit innentől ne köszöntenénk régi ismerősként, ha az utcán szembe jönne velünk.

2013.09.png

A harmadik jelenetben Katalin, a segéd is előkerül, és először egy műanyag segédeszközt ad Annácskának, aki egy tétova mozdulat (jé, ez meg mi?) után olyan rutinnal tereli be a hengeres eszközt a vulvába, mint gyakorlott szakács a tölteléket a dagadóba. Ez a móka megy egy ideig, közben jön az ilyenkor kötelező, egyre szaporább sóhaj- és nyögés-áradat, amiről, ha netán még soha nem lettünk volna nővel, és a képet nem látjuk, el is hinnénk, hogy szívből jön, de Annácska szeme elárul mindent, ott van benne a holnap megvásárlandó zacskós tej képe és az is, hogy milyen kutyakajára futja majd ebből a fotózásból. De ez azért nem szociodráma, hiszen, ha erre vágynánk, nem a Kelemen Anna nevével eladott filmet kölcsönzünk ki a UPC videotárjából, ugye.

2013.06.png

Ezt követi egy leszbikus jelenet, amiben a két nő egymásnak esik, de nagyjából olyan lelkesedéssel, mintha nekem kellene egy bajszos kun legényt szeretnem szájjal, de nagyon. Jó, a kamera mutatja a két, egyre nedvesebb vulvát, és benne a motoszkáló ujjakat, de ettől még nem fog bevadulni mág egy pattanásos kiskamasz sem. Közben természetesen sort kerítünk a "szopjuk le a műbrét"- jelenetre is, amiről soha senki nem fogja tudni megmagyarázni, hogy mire és kinek jó. A műanyagdarabnak ugye értelemszerűen nem nagyon, a nőnek meg miért lenne az, ezzel az erővel egy Olympos citromleves palackot is szopogathatna, az sem okozhat kevesebb izgalmat. Kisvártatva Katalin, a társnő felcsatol magára egy újabb, igen bizarr kelléket (na vajon mit - tessen kommentben tippelni)  és megdöngeti Annácskát, ahogy kell. Mintha a nő ebben a jelenetben jobban otthon lenne, mint a leszbikus vagy szóló jelenetekben, hiába no, csak a farok körül forog az ő kis világa.

2013.05.png

A film végén látható werkjelenetek annyira nem érdekesek, mégis, milyen kulisszatitkokra lehet az ember kíváncsi egy olyan forgatásról, aminek lényegét (a bulát) épp most nézte meg? Arra, ahogy a főszereplő unott fejjel nézeget ki a fejéből és közben ara panaszkodik, hogy valami csávó zaklatja telefonon? Ugye.

Címkék: vod ponó
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leadfoot 2013.01.16. 20:24:18

Pornóhogyvolt? Nem rossz. :-D

"felcsatol magára egy újabb, igen bizarr kelléket (na vajon mit - tessen kommentben tippelni)"

Töltényöv?

Rodolfo63 2013.01.16. 22:04:18

szerszámos övtáska! :)

Rodolfo63 2013.01.16. 22:26:16

kérjük a linket a pierre woodman filmhez! :)

Ispy 2013.01.16. 22:38:26

@din viesel: pedig milyen vicces lenne: "Bedugás előtt adja a 4 számjegyű pin kódját"

lutria 2013.01.16. 22:51:59

Egyébként ez nem a "legutóbbi" filmje,ez inkább a pornós karrierjének közepén készült,a Kovi nemrég nyilatkozta hogy őt is átvágta ezzel az Annácska mert vele tárgyalt a forgatásról,ő meg hirtelen egy másik stábbal megcsinálta a filmet...
Időrendileg szerintem úgy volt hogy még fiatalon,kis mellel-tetoválással csinált 5-6 filmet,majd nagy melleket csináltatott,playboy versenyt nyert vele,előtte vagy utána elment a "koszos talpú"castingra majd jött ez a leszbi film,majd az escortozás,amikor lebukott jött 3-4 MILF kategóriás pornó.

mézescsók 2013.01.17. 00:39:21

Ha még lehet tippelni: erényöv.

Szúrófény 2013.01.17. 04:04:07

"Az igazság az, bármily durva
A te kurvád is, csak kurva!"

nyilasmisi2412 2013.01.17. 06:21:14

gusztustalan egy némber!

Akármi Áron 2013.01.17. 08:33:54

Csak biotermék lehet... esetleg egy túlérett padlizsán:D

Balt 2013.01.17. 10:03:50

Hú, viszont ez a Katalin király!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.01.17. 10:23:52

Nem értem ezt a posztot.
Ez most (alig) bújtatott upc reklám, vagy tudományos ismeretterjesztés?

Alulról a 4. képen meg nyilvánvalóan egy színes lufit fújnak fel épp, hogy később mókás állatfigurákat tekergethessenek belőle a gyerekeknek.

2013.01.20. 22:47:35

Csak lesek, hogy mi lett a hogyvoltból.

László Fehér 2014.08.10. 19:10:59

Imádom pornó mert pornósztár akartam lenni szűk vagyok?

László Fehér 2014.08.10. 19:17:16

Imádom pornó mert pornósztár akartam lenni ?
süti beállítások módosítása