Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Váratlan utazás 2x08 - A tengeri kísértet

2012. december 30. 10:00 - nemon

Baljóslatú zenével indulunk, mintha nem is a Váratlan utazást, hanem mondjuk egy C kategóriás horrorfilmet néznénk.  Sarah, Felicity, Cecily, Felix és Gus a világítótorony körül kergetőzik az éjsötétben, ilyenkor jó fogócskázni, nem igaz? Mivel a fiatalok adrenalinhiányban szenvednek, így a szakadék széléig kergetik egymást, ahol Sarah majdnem le is esik. A következő pillanatban egy izgalmasabb esemény történik: a lány észrevesz egy hajót a háborgó tengeren, ráadásul vitorláshajót, aminek nagyon nem kellene ott lennie. Adrenalin-sokkból most jut bőven, mert a világítótorony őrzője is a gyerekeknél terem, haza is zavarja őket, de előtte levág egy nagymonológot a tengeren látható hajóról, amiről kiderül, hogy kísértethajó és kalózok szellemei lakják. Ez már sok a fiatalkorúaknak, így nagyon gyorsan kereket oldanak.

Vágólap-1.jpg

Tovább
komment

El Barco - A Bárka 2x09 (spanyol LOST)

2012. december 29. 13:00 - Sigismundus

Túl jól roboghatott a Barco szekere ezért eljött az idő hogy protekciós írókat is a húsosfazék közelébe engedjenek. Így is lett, jelen esetben az 'Aktuális válság' történetszálat kapta kezébe valakinek a béna unokaöccse. Azért próbálták becsomagolni egy Valeria tanmesébe, mely szerint apukája hajóján mindig csodás és hihetetlen menekülések történtek. De szerintem ez csak szimplán hülye és hihetetlen lesz. De lássuk végre.

Clipboard01+1 (1).jpg

Jó Kapitány arra ébred hogy Valeria összes elemmel működő játéka mind bekapcsolt. Mégpedig egyszerre, és minden emberi közre működés nélkül. Kissé horrorfilmszerű ahogy a sok baba kutya meg egyéb közelít egyszerre. Aztán nagy villanás és mindennek vége lesz.

Tovább
Címkék: el barco
komment

Porrá leszünk - 3x02

2012. december 29. 09:00 - G_Norton

A góré és kis csapata autószerelő-brigádnak öltöztek, és úgy éneklik az Uptown Girl-t, hogy az jobb, mint a Billy Joeles eredeti, tán még ő is elborzad ma már a koreográfia láttán, a csavarkulcsos éneklés mindent visz. Alex aztán felébred, majd a tévét kapcsolgatja, de semmi. Az osztályon épp kurva hangosan dolgoznak a munkásemberek, amitől mindenki a plafonon van, ráadásul minden szart az asztalra pakolnak. Alex asztalára valaki a „6-6-20” kódot, vagy miazistent karcolta, de nem tudni, hogy ki a tettes. A górét is kínozza a macskajaj, ráadásul ma jön Keats, hogy mindenkit meghallgasson négyszemközt,  ami a csapat sorsát is el fogja dönteni, szóval mindenki egy emberkét védi Gene Hunt seggét. Ray talált valami olyat, ami még a napi postánál is fontosabb, Chris is megy vele. A meglepetés két, egyáltalán nem legálisnak tűnő szőke ikerleányzó, akik nagyon szeretnék, ha dobnák az ügyet, minimum egy-egy kézimunka. Chris nem megy bele, mert neki a Szerelem kell, akkor cseszd meg, mondja Ray.

01.jpg

Alex megzavarja a górét, aki már eleve bal lábbal kelt fel, mert mióta a módszereiket vizsgálják, ötször annyi papírmunkát kell csinálniuk, és nem igazán fűlik hozzá a foga. Alex ráadásul Sam Tylerrel zavarná, de a góré lezárja azzal, hogy Sam Tyler a barátja volt, most már halott, ennyi. A beszélgetés megszakad, kint Shaz majd felrobban egy asztalra tett csavarhúzó miatt, amit hozzá is vág egy munkáshoz, úgy kell neked. Shaz kirohan megnyugodni, a góré csak 5 percet kér, hogy megigyon egy kis piát, de Chris felbont egy borítékot, amiből egy lassan bomló, emberi kéz esik ki. A kéz egy fiatal lányé volt, amit egy éles pengével vágtak le, a tenyerén pedig van egy félhold alakú égésnyom, mint akit megbillogoztak. Tehát az elmúlt 2 év minden megoldatlan gyilkossági esetét meg kell nézni, Ray finoman csak annyit mond, hogy az rohadt sok irat, majd megcsinálja később. A góré nem hiszi el, hogy ez a jelölősdi olyan nagyon fontos lenne, különben miért nem küldött korábban is testrészeket? Biztosan mert valami drasztikusan változott a világában, és bassza a csőrét, hogy a rendőrök nem találták még meg, ha nem figyelnek rá, újból ölhet. Keats hangosan bólogat a háttérben, majd elkéri pár percre Rayt.

Tovább
Címkék: ashes to ashes
komment

Barátok közt 6321-6322. rész

2012. december 28. 11:00 - nyuszi01

Zsófi és Zsolt ismét intim közelségbe került a legutóbbi epizód végén, ami a BK univerzumban csak egyet jelenthet: itt biza szex lesz. Viszont a legutóbbi rész izgalmainak epicentruma a Claudia által látogatott sznob bál volt, ahová ő Atikámat kérte fel kísérőnek, de ő inkább Nórának készült valami édibédi és cukrosan habos-babos eljegyzési ajándékkal, ezzel gondoskodva a tévékből áradó rózsaszín érzelemtengerről. Helyette András lett a megmentő, aki gálánsan elkíséri Claudiát a buliba. Miklós viszont egy pöppet le van maradva, és a Nagy Sanyi által (egyébként zseniálisan) megformált bérgyilkost elküldi a buliba, felkérve arra, hogy egy kicsit leckéztesse meg a gaz csábító Atikámat. Kinyírni nem kell, de azért lakoljon meg Juli dugványozásáért. De ne rohanjunk előre, mindjárt írom, hogy volt.

bk273.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

13-as raktár 3x10 - Insatiable (Farkaséhség)

2012. december 28. 09:00 - Gabba

Így az évad vége felé közeledve kapunk egy zombis részt, ilyet ebben a sorozatban még nem láttunk, nézzük, hogyan birkóznak meg ügynökeink ezzel a kihívással. Ithaca városában kezdünk, de nem az ókori Hellászban, úgyhogy Odüsszeuszt hiába is keresnénk, hanem New York államban napjainkban. A kies erdőszélen fiatal pár csókolózik, Amy és Paul, a csaj már a blúzt is lerántja magáról felhevültségében, de az elvárható folytatást valami morgó hang szakítja félbe. Partnere, Paul the Braveheart úgy dönt, a szex előtt még utánajár a zaj forrásának, indul is be a fák közé, de pár pillanat múlva rémült rohanással visszatér. Nyomában egy ismeretlen lény, ami mindkettőjüket megtámadja és jól meg is harapja. Love bites, jut eszünkbe kapásból a Judas Priest örökbecsűje. Főcím.

Insatiable01

Tovább
Címkék: warehouse 13
komment

Így jártam anyátokkal 1x19 - Mary the Paralegal

2012. december 27. 09:00 - sawyer_15

Visszatekintéssel indítjuk a részt: három hónappal ezelőtt vagyunk, a bárban Ted Victoriáról ömleng kerek szemekkel és olaszos gesztusokkal. Teljesen odavan Miss Vajassütiért, amint azt premier planban láthattuk, egészen 4-5 rész erejéig. Az eddigiek alapján a forgatókönyvírók egész kegyesek voltak a cukrászlánnyal. Elhangzik a már-már hagyománynak tekinthető úgy-érzem-ő-lehet-a-feleségem kulcsmondat is. Ted szerelme határtalannak látszik, amely ekkor még nem ismert korlátokat, aztán elég volt a schengeni övezet két oldalára kerülni, és láttuk, mi lett belőle.

2.png

Tovább
komment

Spartacus 2x04 - Üres kézzel

2012. december 26. 15:00 - 9Kitti2

Glaber katonái az erdőben tovább üldözik a bányából meglépett rabokat, akik az avarban a levelek közt bújnak meg. A rémült Naevia buktatja le őket, aki nem bírja idegekkel, hogy fél méterrel a fejük mellett haladnak el a rómaiak, felpattan, és sikítva szaladni kezd. Mira utána, így Spartacusnak és a többieknek is fel kell fedniük magukat. Sikerül megölniük a katonákat, de ők is vesztenek embert, hát ez az új Naevia hamar közutálat tárgya lett, hagyjuk is békén most egy kicsit, nézzük meg inkább régi barátunkat, Glabert.

ScreenShot-12_1.png

Tovább
Címkék: spartacus
komment

Szellemekkel suttogó 5x21 – A halott csengő

2012. december 26. 13:00 - leeann

Néha olyan címe van egy-egy Szellemekkel suttogó epizódnak, hogy felvetődik bennem az örök kérdés: „mire gondolhatott a költő", illetve a forgatókönyvíró, fordító, vagy bárki, aki aktuálisan bénázott. Lendüljünk gyorsan tovább a fura címen, és haladjunk Melinda történetének vége felé. Aiden nagyon jól elvan Carllal, amit Jim nem néz jó szemmel, mert ne egy szellemmel legyen el a fia, eközben Melinda a boltban van Deliával és egy fiatal lánnyal, aki régi kacatokat hozott, amik a nemrég elhunyt apja után maradtak. Amikor a lány elmegy, Melinda üzenetet kap, mely szerint valaki nem nézi jó szemmel a világot.

sze 5x21-1.jpg

A régiségeket hozó lány azt tervezi, hogy összeköltözik a barátjával, de úgy tűnik, hogy nemrég elhunyt apu ezt nem nézi jó szemmel. Melinda azonnal megy is beleártani magát a dolgokba. A lány veszélyben lehet, ezért azonnal az áldás dologgal kezdi a barátkozást. A lány hisz neki, mert ő is érzett fura dolgokat. Melinda szerint nincs gáz, aput hamarosan beküldjük abba a híres fénybe. A csevegés után Mel elindul Aidenért a parkba, akire Delia vigyáz, de közben Jim felhívja őt, hogy elmesélje a fura sakkpartit. Jim úgy dönt, sarkára áll a kérdésben és megtiltotta Aidennek a halott és az élő idegenekkel való bratyizást, annak ellenére is, hogy Carl nem igazán idegen.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása