Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Váratlan utazás 2x06 - Aki mer, az nyer

2012. december 09. 14:00 - nemon

.. tartja a mondás, és esetünkben igaz is. Jasper és Olivia fotószakkörözik a mező közepén, amelyet egy vihar szakít meg. A vihar sajátossága, hogy három másodperc alatt bőrig ázik a két fiatal, ezek a filmes esők már csak ilyenek. Arra mindenesetre jó, hogy egy közeli fészerbe Jasperék be tudjanak húzódni, indulhat a romantika, ami abban nyilvánul meg, hogy Jasper valamiért a nő derekára teszi a kezeit. Ettől a férfi jobban zavarba jön mint Olivia, így magát gyorsan meggondolva inkább a szemüvegét kezdi törölgetni. A többé-kevésbé idillikus együttlétet a birtok gazdája szakítja meg, aki az elállt esőre hivatkozva kizavarja a két embert a fészerből, aminek egy kisfiú is a szemtanúja lesz.

Vágólap-4.jpg

Tovább
3 komment

Survivor 25x12 - Shot Into Smithereens

2012. december 09. 12:00 - kardigan

Az előző részben elvesztettük Pennert, ettől én mondjuk kicsit bánatos vagyok, hát még Lisa, akinek emiatt is viharok dúlnak a lelkében. Főleg, hogy időközben rádöbbent, hogy Malcolm így bennmaradt, aki mindenkit elpicsáz a döntőben, de ha átverte volna a szövetségét, akkor az nem ő lenne, édes jó istenem hányszor megyünk még végig ezen a kazettán. Abi bejelenti, hogy számára világos a Malcolm-Denise-Lisa-Skupin alliance, hát le vagyok nyűgözve, abból jött rá vajon, hogy tribalen elhangzott? A többieknek ugyebár az a baja vele, hogy túl őszinte, és ebben a részben is emlegeti a kitalált idolját, de jó lesz ezt mégegyszer végighallgatni.

01.png

Nem szarral gurigáznak, főcím után azonnal jön a reward challenge, ahol mindenki párban fog játszani, méghozzá a loved one-jával, országomat egy normális fordításért erre a kifejezésre. Szerettével? Skupinnak a fia jön, Carternek az anyukája, és sírdogál, Jeff meg kacarászik. Mr Denise három fejjel magasabb az asszonynál, aww, és Probst könnyezik, látom ám! Denise belebőg a pasi pólójába, mire Jeff azt találja mondani, hogy a taknyos póló az első lépés a surivorség felé. Lisának a bátyja, akinek az a neve, hogy Justice, ez mondjuk odabasz.

Tovább
Címkék: survivor
5 komment

Porrá leszünk - 2x07

2012. december 09. 10:30 - G_Norton

Hamarosan felébredhetsz anyu, ha nem lesznek komplikációk, fogad minket egy mollys látomás, hogy aztán Chrisbe alakuljon az arc, aki sütit zabáltatna mindenkivel, egy építkezés területén zajló éjszakai akció előtt nem sokkal. A góré mindenkit rendreutasít a furgonban, ákció van, mire Chris teával kínálja meg, ami a legparasztabb zsarunak mindössze forró víz. Na, a célpont megérkezett, mindenki mínusz Bolly kipattan a furgonból, s amint kipakolnak a dílerek, azonmód üt rajtuk a Papamaci, a Nagy Medve, és a Kis Bocs. Rögtön bunyózni kezdenek, de a góré pácba kerül, mert az egyik randa arc elkapta hátulról, és biza’ tényleg elvágja a torkát, ha közelebb mennek hozzá. Pont jókor jön a Mamamaci, hogy leüsse a dílert, majd a góré behúzzon neki, mire a pofa bezuhan egy gödörbe, ahol a betont öntik. A góré megkéri Christ, na mondd a poént, mire Chris engedelmeskedik is: nyújtsunk segítő kezet, haver? A drogdíler mellől a betonból ugyanis egy kéz nyúlik elő, húbazzeg. Főcím.

01.jpg

A hullát valahogy ki kell szedni a betonból, Ray kurva egyszerű módszerrel egy légkalapáccsal lát neki a műveletnek, a probléma az, hogy ezzel a hullát jó eséllyel kutyakajaként tudják csak kivenni, ezért a góré vésővel szedetné ki, na jó, csesződjenek vele  a helyszínelők. Alex szerint valószínűleg nem véletlen, hogy kaptak egy névtelen fülest a dílerről, majd előkerül egy Han Solo, aztán mégsem bonyolítja tovább, haza akar jutni ugyanis. Az építkezés vezetőjének, Michael Laffertynek fogalma sincs, hogy ki a halott, és nagyon panaszkodik a nyomozás miatti költségnövekedés miatt, ez van. A góré sejtését osztja mindenki, miszerint a halott részegen zuhant bele éjszaka a folyékony betonba, aztán belefulladt a nyomorultja, a karján van egy tetkó, hogy „Közös szabadságunkért”, persze nem angolul, hanem valamilyen szláv nyelven. Mindenki nagyon boldog, mennének máris Viv szülinapját ünnepelni Luiginál, de az a rohadt orvos bezavar, ez gyilkosság volt: valaki fejbevágta a halottat, és a lábán egyértelműen láncszemek nyomai találhatók. Szóval gyilkosság, bakker! Na mindegy, partizni mindig van idő, a gyilkosság megvár holnapig.

Tovább
Címkék: ashes to ashes
Szólj hozzá!

X-faktor 3x16 - 8. döntő

2012. december 08. 19:00 - candyperfumegirl

Nem lehet kiheverni azt, ami múlt szombaton történt. Az X-faktor 3. szériája elveszítette utolsó igazi őstehetségét is, egyetlen kérdés már csak az, hogy kinek lehet még drukkolni egy olyan műsorban, ahol a Király fia után Magyarország legjobb hangú kidobóembere is távozott? Na de térjünk vissza szépen az elejére, ahogy illik. Érkezik az Elvis Presley-sre fazonírozott DevilNóri idétlen csizmában, zsebében egy kisebb abrosz méretének megfelelő díszzsebkendővel, és szólítja a mentorokat. Olyan magvas gondolatok hangzanak el, hogy Mikinek a párbaj a rémálma, meg hogy Ferónak most két kedvence is van, de nem árulja el, kik azok. Nórikát meg mintha takarékra kapcsolták volna, már csak tőszavakban kommunikál,, úgy mint: „szavazz! sms! fizess!", hát igen, ez már az a szint, amikor tőszavakból is.

01.png

Adjunk egy kis lendületet a műsornak így rögtön az elején, ma OláhDzsível kezdünk, ezt persze csak azért merték meglépni, mert ma lesz még egy produkciója. Sőt, a műsornak ezen a pontján már lesz, aki négyszer fog énekelni, ha szerencsénk lesz, Stone lesz az. Vissza Gergőhöz, jön a Corvinba GPS segítségével, és hogyhogynem pont előkerül az ő régi bandája is valahonnan, az az együttes, ahol nem ő volt az énekes, csak gitározott! Botrány. Jön a produkció, Bruno Mars/Cee-Lo: The Other Side-ot hozott, és sajnos most jutott el arra a pontra, hogy lapos. Valahogy az egész előadás olyan, mintha már láttuk volna, a színpadkép, a koreográfia, a stílus, és Gergő sem átütő most, de lesz ma még egy produkciója, lehet javítani, és kell is. Zsűri leginkább azért húzza a száját, hogy úgy tűnt, mintha OláhDzsí sem érezte volna jól magát, ezért volt erőtlen. Nóri meg azzal nyaggatja, mégis milyen az az együttes, ahol nem ő a frontember? Hát olyan, ahol éppen gitáros poszton volt üresedés, és ha már úgyis játszott gitáron, beszállt.

Tovább
Címkék: x faktor
292 komment

El Barco - A Bárka 2x06 (spanyol LOST)

2012. december 08. 14:00 - Sigismundus

Boldog hatodik szülinappal nyitjuk a hatodikat, igen Valeria az, puszit kap, meg ajándékot. Igaz utóbbit neki kell megkeresni mert a Montrero családban így szokás. Be is bújik a Fürdő egyik szekrényébe, hátha megtudja hol a meglepetés. Jönnek a diákok, a tegnapot tárgyalva. Főleg Piti viszi a szót, szerinte Leonor bár gyilkos volt de vonzó, meg minden. Kivételesen nem Vilma sértődik meg hanem Palomares.

Clipboard01.jpg

Hülyegyerek tovább folytatja, a Kapitánynak is bejött a csónakosnő, hísz egy éjszakát mindjárt együtt is töltöttek, hírdeti boldogan.Épp jön Ainoa, meghallja, nem-is-úgy-volt-nem-volt-szex, visszaszólás, sértődés van Vilmára mert az árulkodott, kösz. Mindezt tündibündi is végighalgatta a szekrényben, hát vannak csúnya meglepetések is.

 

Tovább
Címkék: el barco
Szólj hozzá!

Az Onedin család 1x09 - When My Ship Comes Home (A biztosítás)

2012. december 08. 11:00 - Gabba

Kevesebb tengerjárás, viszont annál több szárazföldi bonyodalom a mostani epizódban. A nyitó képsorok megadják az alaphangot, de nincs benne sok köszönet: égő olajmécses fényénél egy matróz valami hajó rakterében ládákat rendezget, majd dolga végeztével csatlakozik a fedélzeten vidáman éneklő társaihoz. Az égő mécsest persze odalent hagyja, ami a hullámzás miatt természetesen hamarosan leesik a polcról és eltörik, lángra lobbantva a szétszóródott szalmát. A lángok terjednek és pár pillanat múlva elérnek néhány egymásra rakott hordót, amikben nyilván nem sózott hering van, de nem is lótrágya, mint a stábnak a tanyán, mert egyszer csak hatalmas robbanás hallatszik. Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport, ezt tudhatjuk Oliver Cromwelltől, viszont ha égő gyertyával nézel bele puskaporos hordóba, akkor az Isten sem ment téged, tehetjük hozzá saját kútfőből.

When My01

Tovább
Címkék: onedin család
15 komment

Terápia 1x34 - Csütörtök 19 óra, András és Tamás (7)

2012. december 07. 17:00 - Zsoofka

Múlt csütörtök itt.

Csütörtök van. A tegnapot egy nagyon drámai véggel zártuk. Máté halott. E tény valószínűleg rányomja majd a bélyegét a mai és leginkább a pénteki részre. Andrással nyitunk, egyedül van a szentélyben, újságot olvas. A téma természetesen a baleset, amely lehet hogy nem is volt az, talán öngyilkosság történt.

1.jpg

Egyébként Blikket olvas. És, hogy teljesen biztosak legyünk, hogy ez az egész dráma a mai Magyarországon zajlik, íme az olvasott úság hátoldala. :)

11.jpg

Tovább
Címkék: terápia
73 komment

Házasodna a gazda 1x02

2012. december 07. 09:00 - nёmere

A selejtező megtörtént, megvan a legnépszerűbb négy gazdánk, akik eddig sehogysenem találták meg a szerelmet, de most biztosak benne, hogy a szmogos városból parfümfelhőn megérkezik az account manager igazi, és műkörmeivel megvakargatja végre a hátukat. Lilu szerint a vidék egyenlő a madárcsivittel, ringatozó arany búzatáblákkal és persze forever sunshine. Ő még nem lapátolt ezek szerint decemberben zuhogó esőben tehénszart. Én sem, de ismerek olyat, aki látott már valakit, aki igen. A négy szerencsés: a mindig sármos Bence, a mindig vicces Tomi, a mindig érzékeny András és a mindig mindig Szilveszter.

HG01.jpg

Tovább
18 komment
süti beállítások módosítása