Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Porrá leszünk - 1x04

2012. szeptember 23. 17:00 - G_Norton

Nu, hőseink egy parkolóépületbe hajtanak, mert találtak egy hullát, Hunt rögtön következtet is: véletlenül leesett, netán részegen Supermannek képzelte magát, előfordul az ilyesmi, halaggyunk a következő ügyre. Ray közbeszól, hogy találtak vért a felső emeleten, és dulakodás nyomait, a fickó körme alatt zöld pulcsinak a szálait találták, és a fején is van egy buzi nagy sérülésnyom, vélhetőleg irgalmatlanul fejbevágták valamivel, így mindenki leszavazza a górét, ez gyilkosság. Alex felfedezi, hogy errefelé vitte őt 2008-ban vámpírarcú barátunk, az őrsön pedig átnézi, hogy mit írt az áldozat a naplójába: mindenféle érdektelen számok, kriszkrasz, és telefonszám, ami Bollynak fontos, mert a zsebébe csúsztatja. A góré közben már fantasztikus krimit írt fejben, Dél-London kalapácsos gyilkosáról, neki a tompa tárgy = kalapács, nem tudom, hogy mit nem értenek ezen a többiek. Volt valami üres boríték is nála, Bolly átadja a górénak a kriszkraszos papírt, nesze. Alex álmodozgat, hogy milyen volt a gyerekkora, belefeküdt egy fadobozba, érdekes gyerek volt, annyi szent. Megnézné még a hullát még egyszer, de állítólag a halottkém épp most vitette el, Alex kimegy utána, és 6 nagyontitkosügynökszerű emberke épp viszi el a halottat koporsóban, Alex hiába kiabál rájuk, rá se bagóznak a szemetek, majd végül egy egyáltalán nem feltűnő fekete Mercedesben, benne egy pintérsanyival elhajt. Gyün a főcím.

01.jpg

A górénak gyorsan elmondja Bolly, hogy ezmiez volt, ő sem tud magyarázatot, de nem is akar rá találni, számára az lenne a meglepő, ha a hulla felkelne, és kisétálna magától, amit már a Bostoni halottkémekben már láthattunk, ha jól emlékszem. A fickó neve egyébként Martin Kennedy, jelenti Chrisnek, a góré meg is köszöni neki, aztán gyorsan megy bejelenteni az anyjának a rossz hírt, nehogy Alex levegőhöz jusson, lassan tényleg olyan már, mint egy házaspár. Alex kajálni megy Luigi éttermébe, és magával hurcolja Evant is, jobb őt megismerni, csak épp ezt Luigi tök máshogy értelmezi, mint kéne: folyamatosan mosolyog, pezsgőt visz nekik külön, és egyfolytában kacsintgat, jó olasz módjára szerintem már látja, hogy itten esküvő lesz, nem is ez a kérdés, hanem hol, és mikor. Evan nem ismerte Kennedyt, ez tehát zsákutca. A góré eközben nézegeti a papírfecnit a betűkkel, biztos valami kód ez. Bolly és Evan búcsúznak, Luigi meg úgy mosolyog, hogy kétszer körbeér a holdvilágképén, Alex próbálja neki magyarázni, hogy szegről-végről rokonok, nem randi volt ez, de hát lehet kérni diszpenzációt, Luigi továbbra is kombinál. Ő csak a szép hölgyet látja, meg a szép fiatalembert, ez náluk arrafelé tényleg már félig házasság.

Tovább
Címkék: ashes to ashes
komment

Fátylat rá! - 1x03

2012. szeptember 23. 14:50 - sixx

Pinokkina és Pinaszakáll az erdőben ismét, esküszöm, ezeket a felkonfokat egy rohadt hosszú és kimerítő napon vették fel, mármint az összeset (lesz tán vagy 12 epizód), valahol hátul a Cukormadár butik kitelepült valami bódéval és onnan hajigálták Horváth Évára a cuccot. Ma a halomból egy kékes, felül értelmezhetetlen krepp-papír berakással, csöcs felett masnira kötött zsinórral súlyosbított darab került elő, Attila meg kapott egy fekete zakót és egy kínai írásjeles pólót, ami reményeink szerint nem az édes-savanyú rák receptjét ábrázolja. Megint jön két pár, megint meg kell egyezni az esküvés öt elemében, megint nem lesz konfliktus, ide a rozsdás bökőt (ilyenkor a nyakamra mutogatok).

Screen Shot 2012-09-22 at 5.26.36 PM.png

Tovább
Címkék: fátylat rá
komment

Halálos fogás 8x01 - The Gamble

2012. szeptember 23. 12:00 - sixx

Hét évad kellett a hogyvoltnak, hogy rátaláljon az egyik legkeményebb valóságshow-ra, a rákhalászokról szóló Halálos fogásra. Na nem azért, mert nem tudtunk róla, csak nem volt aki bevállalja, mert őszintén szólva a rákhalászathoz nagyjából annyira értünk, mint a harangöntéshez. Előre is elnézést minden szakértőtől tehát az esetleges hibákért.

A rákhalászat nettó szopás. Az ember össze van zárva egy rakás szakállas, büdös emberrel egy halszagú hajón, a tengeren kibaszott hideg van, a meló életveszélyes (minden 100 000 halászemberre 171 haláleset jut, ezzel messze a legveszélyesebb munka az USA-ban, a rákhalászok meg még gyakrabban halnak, a rákászatra alkalmas hónapokban hetente egy, komolyan), de legalább jól fizet. A legénységnek 4-6 hete van kifogni a számukra engedélyezett mennyiséget, ebből 30-40 000 dollár is összejöhet egy sima matrózhalásznak vagy hogy a fenébe hívják a fedélzeten dolgozókat. Az meg 6,5-8,5 millió forint, nagyjából 8-9 hónapra meg is van az ember élete oldva vele.

Screen Shot 2012-09-23 at 9.11.17 AM.png

Tovább
Címkék: halálos fogás
komment

Sírhant művek 2x13 – The Last Time (SEASON FINALE)

2012. szeptember 23. 11:00 - Fekete Panna

Az évad utolsó része Nate-tel kezdődik, akit álmából riaszt az ébresztőóra. Én meg arra gondolok, hogy az első jelenetben mindig haláleset történik, remélem nem Nate lesz az, akinek a sírkövén ledöbbenek. Fisher konyha: David és Claire reggelizik, anyjuk pedig Mayáról mutogat fotókat. Ruth nagyon odavan a kicsiért, csomó fényképet készített. Claire ezt nagyban sérelmezi, mert mintha ő nem is lett volna soha kisbaba, egy fotó sincs róla. Kezdi azt hinni, hogy 9 évesen sétált be az utcáról. Megtudjuk, hogy Claire-nek ballagása lesz azon a hétvégén, de a lány mondja, hogy nem kell elmenni, sőt még neki se. Nate érkezik meg ekkor, meglátja a fotókat és nézegetni kezdi őket. David számára most esik le, hogy Nate még nem is látta élőben. Nate számára az, hogy lemondott a gyermek gondviseléséről azt jelenti, hogy nem is látogathatja, de erről anyjának más a véleménye, amire Nate megsértődik, kirobog a konyhából. Ruth még utána szól, hogy ha Nate nem is, de ő mindenképpen részt fog venni az unokája életében, pont. Következő jelenetben Nate őrülten motorozik, érik a sírkő, úgy látom. De nem, a hasnyálmirigy-rákos szobájába lép be, ahol a srác nagyon nem van jól, ránézésre haldoklik és kéri Nate-et, hogy menjen el. De Nate nem megy, átöleli a fiút, aki két roham közt mondja, hogy nem akar meghalni, fél a haláltól, és rohadtul nem látja a fényt. Nate pedig csak mondogatja, hogy engedje el magát, nem lesz semmi baj. A srác arcán félelem és fájdalom keveréke, Nate sírva nyugtatja, ringatja, és egyszer csak vége lesz.

sírkő.jpg

Tovább
Címkék: sirhant muvek
komment

Túlélés terepfokozaton 1x01

2012. szeptember 23. 09:00 - Nico Tindeath

A túlélés terepfokozaton olyan, mintha Bear Grylls után dobnának egy régi Jeepet is, hogy mégse unatkozzon annyira ott, a világ végén. Mert ugye az autóban van szivargyújtó, arra meg bármit rá lehet kötni a mikrótól a Playstationig. Persze ez persze nehezítés is, hiszen bármennyire kisportolt is egy exkommandós, azért pár ezer kiló acélt mégsem tud a hátán elvinni ott, ahol nincs autópálya. Bear Grylls helyett Gary Humphrey a sorozat túlélője, ő is brit és egykori kommandós, vagyis az angol akcentus, meg a bazi nagy izmok adva vannak. Ezúttal azonban a különleges erők egykori tisztje nem egyedül menti meg saját magát, ott van neki Bill Wu, a kaliforniai hülyegyerek, aki neve ellenére nagyon is amerikai: rohadtul ért az autókhoz, ámde van rajta némi hamburgerháj, és egyébként is, azt hiszi, hogy a természet az olyan, mint a Rain Forest Caféban. Vagyis fél óránként pusztít a természet, de csak show-jelleggel, és akkor is kettőt fizet egyet kap koktélakcióval kompenzálják a nehézségeket.

1.png

Tovább
komment

Teen Wolf - Farkasbőrben 1x02 - Second Chance at First Line

2012. szeptember 22. 13:00 - Smiley93

A lacrosse-öltöző hivatott megteremteni a második epizód hangulatát: Scott morcos, mi tudjuk miért, de Stiles –aki láthatóan nemcsak az előző rész végét, de a mai elején az ismétlést is elmulasztotta – nem. Hiszen Allison nem haragszik Scottra! De az apja igen. Ezt Stiles nehezen tudja összerakni, mire Scott felszívja az agyát, a teliholdkór újabb tünete minden bizonnyal. Aztán idegösszeroppanás szélére kerül, mindezt éppen edzés előtt! A pályán fokozódnak az izgalmak: Scott bénázik, mert megpróbálja visszafogni kitörni készülő farkas-énjét, sárga szemeiből ítélve viszonylag kevés sikerrel. Miután jól lefejeli Menősrácot, Stiles kimenekíti haverját a pályáról, miközben mindenki a rosszabbul járt fél körül ácsorog.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.18. 231755.bmp másolata.jpg

Tovább
komment

Survivor 25x01 - Survivor Smacked Me in the Chops

2012. szeptember 22. 08:58 - kardigan

Visszatért végre a Survivor, a 25. évaddal és nagyon agresszív "most twitteljétek azt, hogy #immunitychallenge" típusú üzenetekkel a képernyőn, haladnak a korral. Idén a Fülöp-szigetekre mentek, lesz sok vizes feladvány, Jeff is hajóval jön és nem helikopterrel, a bézbólsapkát nyilván a fejére ragasztották. Másfélórás rész, kicsit hosszabb leszek. 15 játékos ül a hajón, kékek, pirosak és sárgák. A pirosak között van Jeff Kent, profi baseballjátékos, aki természetesen nem fogja ezt elárulni. A sárgák között Lisa Whelchel, aki a Facts of Life egyik szereplője volt, de természetesen ő sem fogja ezt elárulni. A kékeknél celeb nincs, van viszont egy összevissza tetovált fiatalember, aki arról értekezik, hogy ő olyan, mint Frankenstein szörnye, aki adott egy kislánynak egy virágot, majd megfojtotta. Hát, oké.

01.png

Jeff elmeséli nekünk az idei tvisztet mégegyszer - ehhez van egy összeállítás az összes sérülésről, összeesésről és hányásról, dejó. Mindhárom törzshöz csatlakozni fog egy olyan játékos, akit egészségügyi okokból eltávolítottak korábban. (Pici spoilerek lesznek a korábbi évadokból a leírásban). Az első Russell Swann, a képen jobbra (aki már az előző évadában is zakóban volt, erről le lehetne kattanni), összeesett egy challenge közepén, mert dehidratált volt, és hát konkrétan úgy nézett ki, hogy neki most itt kampec, nem volt jó látvány. Ő volt a főnök a törzsében, és nekem mondjuk nem rémlik, hogy bármi stratégiaszerűt láttunk volna belőle, cserébe sokat magyarázott.

Tovább
Címkék: survivor
komment

Váratlan utazás 1x11 - Arabella King kék ládája

2012. szeptember 21. 16:00 - nemon

Popcornt, kólát bekészíteni, mert izgalmas, krimiszerű epizód következik, ahol a falusi népek egy izgalmas bűnügy keretében felcsapnak Columbonak. Hetty néni, Olivia néni és Sarah Mrs. Lawson boltjába igyekeznek, ahol Mrs. Lawson köszönés helyett egy nagy elismeréssel adózik Olivia néninek, hiszen az újságban megjelent verse nagyon jó lett. Nem is tudtuk, hogy Olivia kész Petőfi Sándor, sebaj, legalább erre is fény derült. A boltos meglepetésénél már csak a nő ámulata nagyobb, hiszen az még számára is új infó, hogy megjelent a verse. Hetty néni beájul a kirakatba, versek és Olivia? No hiszen. Persze, gyorsan leszólja a verset, mert hát olyan nincs, hogy valamiben ne ő legyen a legjobb. Olivia nénit ez a legkevésbé sem zavarja, ő még ott leragadt, hogy megjelent a neve nyomtatásban, hát hurrá.

Vágólap-26.jpg

Tovább
komment

Barátok közt 6195-6196. rész

2012. szeptember 21. 14:00 - nyuszi01

Az előző részben Gizikének köszönhetően gyakorlatilag az egész ház értesülhetett arról, hogy KicsiSzabi egyszer kurválkodott, Nóra és szőke csöcsös barátnője enyhén fejre állt a legurított két liter bortól, és még Non-Stop Ádi is bevigyorgott a képbe, előrevetítve egy orbitális dugást a szőke ügyvéddel. De nézzük, miből főzünk ma.

Miklós győzködi a bebaszcsizott exnejét, hogy segítsen neki eltussolni, hogy az András nem tesó, DNS-tesztet akar, de nem szabad itten kiderülni, hogy szar van a palacsintában. Szóval, Nórikám, hazamész, megülöd Atikámat, egy kis szado-mazo közben kitéped a hajszálát vagy mellszőrét, ideadod nekem, mi kicseréljük rá az András pöcsszőrét, és mivel Atikám a testvérem, Andris megint át lesz baszva, és amilyen balek, rá se fog jönni. Nóra már hátrálna, de Miklós van helyzeti előnyben, szóval a csaj megint szopóágra került.

bk23.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
komment
süti beállítások módosítása