Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Porrá leszünk - 1x03

2012. szeptember 15. 10:00 - G_Norton

Már csak félperces összefoglalók lesznek, röviden elmondva annyi történt, hogy Alex ugyebár 1981-ben találta magát rejtélyes körülmények között, és ügyeket old meg az enyhén szólva konzervatív felfogású, brutális főfelügyelőjével. Alex tévézik esténként, de amikor átkapcsol, Molly jelenik meg mögötte elvileg, pedig Alex tudja, hogy nincs ott, és nem akar megfordulni, mert úgyis eltűnik, de csak megfordul, és csak eltűnik a délibáb. Reggel a góré feltüzelt Quattrójával üldözik a gonoszembereket, akik egy gyanús rakománnyal menekülnek egy furgonban, de a Temze mellett ütköznek, emiatt pánikszerűen elkezdik dobálgatni a kerti törpéket a folyóba. A Quattro is odaér, majd Alexen és Chrisen kívül mindenki összever valakit, Alex ilyesmibe nem keveredik, mert ő úrihölgy, Chris pedig nem tud verekedni, de megpróbálja. Az egyik gonoszember próbál azzal védekezni, hogy az anyjának viszi a kerti törpéket, mert nagy rajongó, de a törpékben drog van elrejtve, és szinte biztos, hogy nem Marianne Faithfull az anyja. Alex kicsit durcáskodik, hogy egyedül akar maradni, a parton észrevesz egy szemlátomást nagyon elhagyott lányt. Alex odahívja a górét, aki szintúgy észreveszi, hogy valami baj van. Főcím.

01.jpg

Az egyik drogosemberke próbál jobb körülményeket kicsikarni magának, de rábasz, mert egy olyan cellába rakják, ahol ellopták a vödröt, így jártál, haver. A zavart lánnyal akarnak beszélni, mire Alex kiutasítja a górét, hogy ide kognitív megközelítés kell, és valószínűleg nem Gene Huntnak fog megnyílni a lány, pedig nála még józanul is elmennek vele a nők, de ez az egy fél tőle. Chris a törpékkel szórakozik, és elcsodálkozik a star treki találmányon, a szendvicssütőn, miközben a kognitív megközelítés nem működik, csak a nevét mondta meg Nina, sokkos állapotban van, haza nem akar menni. Chris egyébként telefonon próbál üzletelni a törpékkel, az egyiket megmachinálja, hisz ha a gazdája szerint a horgászbotja eltörött, akkor ő készséggel megreparálja ugyanígy az egyiket.

Tovább
Címkék: ashes to ashes
2 komment

Hawaii Five-0 - 1x23

2012. szeptember 14. 15:00 - Segna

Ma nagyvadra megyünk, Wo Fat van terítéken. Tegyük hozzá, végre. A Five-0-n kívül itt a szigetek kommandósainak jó része, és fő erősítésként a Tündéri Manóarcú. Semmi lágy bevezető, meg szabadnap, homlokig kevlárban nyitunk. Sajnos várnak bennünket, így a nagy antré elmarad.

01.jpg

A villába ahol Wo Fatet sejtik, Ninjánk megy be egyedül, noha óvatosan, de a Sötét Lovag sehol, csak Rossz Arccal lehet űzőcskézni. A meglepetés kölcsönös, és kellemetlen. A lobogó hajú Rossz Arc, főemlős testvéreinket megszégyenítő stílusban menekül. Ninjánk erős lemaradásban van a légi akrobatától. Még szerencse, hogy Tündéri Manóarcút az akció elején merő gondoskodásból ninjánk odabilincselte egy járőrautóhoz, így a parkolópályás CIA-s cica be tud segíteni a hajszába.

02.jpg

03.jpg

Sajnos a majom-ember a kezelés után hamar magához kap, és tüzet nyit a rendőrautóra. A Tündéri Manóarcúért való aggódást és a hajszát Dannó veszi át. Három házzal arrébb, Dannó Rossz Arc helyett, egy gondatlanul széthagyott hullába botlik. Míg Dannó a holtat fogdossa, a felzárkózásban lévő ninjánk ugrabugrálni kényszerül, mert Rossz Arc járgányt szerzett. A bajt tetézendő a haule fuldokolni kezd, majd lassan elveszti az eszméletét. …és Főcím!

Tovább
Címkék: hawaii five 0
4 komment

Váratlan utazás 1x10 - Malcolm és a baba

2012. szeptember 14. 13:00 - nemon

Ó, régi ismerősöket üdvözölhetünk ebben az epizódban: bepillantást nyerünk Malcolm és Abigail házasságába, meglátjuk, hogy bejött-e az együttlét a rendmániás asszonynak és a trehány férfinek. Azt mindenesetre megtudhatjuk Felicity-től, hogy a bostoni nászútjuk jól sikerült, ezt ígéretes. Úton a bolt felé Sarah, Felicity és Hetty néni megvitatja ezeket a fontos dolgokat, Kiskegyed és Story híján csak ilyen szintű pletykákkal szórakozhattak az asszonyok anno. A boltlátogatás későbbre halasztva, amikor Hetty néni meglátja, hogy Rachel Lynd is oda tart. Még mit nem? A harag oka még mindig a hetedikben történt konfliktus Romney Penhollow elcsábítása miatt, jó lenne már ezen túllépni. A lányok nem akarnak részt venni a morgásban, így  gyorsan lepattannak a feszült nagynéni mellől Abigail-Malcolm látogatóba.

Vágólap-1.jpg

Tovább
4 komment

Castle 4x10 - Cuffed

2012. szeptember 14. 11:00 - Zenóbia

Nahát, lehetne ez egy irtó szexi kezdés is, ha nem lennének mindketten tetőtől-talpig felöltözve, Kate-en ráadásul még garbó van. De legalább valaki összebilincselte őket, miután beadott valami kábító szurit a seggükbe. Próbálnak erősen visszaemlékezni, hogy mi is történt, Castle-nak kicsit lassabban megy az ébredezés, meg az is lehet, hogy jobban szeretne úgy emlékezni, hogy nem egy hullát megnézni mentek fel egy lepukkant szálloda szobába, hanem valami másért. De csalódnia kell, az bizony egy hulla volt. Jelenleg egy sötét pincében vannak, óra, pénztárca, fegyver és jelvény nélkül. Na gyerünk használjátok ki a lehetőséget és essetek egymásnak, de hát akkor ez nem ez a sorozat lenne, ugye. Vissza a motelhez, ahol a hulla előtt még tanúi lehetünk Esposito és Lanie vitájának arról, hogy Espo irányításmániás-e vagy nem. A hulla harmincas férfi, de ötvenesnek néz ki, bár lehet, hogy csak a halál nem tett jót neki. Fulladás, de közrejátszott egy szuri is amit a karjába kapott, illetve hogy ne legyen nagyon egyszerű a történet, még az ujjlenyomatait is leégették, hogy ne lehessen azonosítani.

4x10_castle1.jpg

Nem is lehet, készpénzzel fizetett és Jack Sparrowként jelentkezett be, de hamar John Doe lesz belőle. Espo és Lanie gyilkosabbnál is gyilkos pillantásokat váltanak, nekem ez pozitívum, mert simán azt hittem, hogy ezt a vonalat teljesen felejthetjük, de még a konfliktus is jobb a semminél. Időnként mutatják a pincét is, ahogyan emlékeznek vissza a dolgokra, de még mindig nem pucérak, úgyhogy nem érdekes. A hotelből a hullaházba mentek, ahol Lanie közli, hogy pár nap alatt talán tud ujjlenyomatot gyártani a fickónak, még pedig az ujjai feláztatásával, hát kibírtam volna e nélkül az információ nélkül. Talált egy papír fecnit a pasinál, amin egy kávézó címe és egy időpont szerepelt, Ryan már megy is megkérdezni, hogy felismeri-e valaki a hullánkat. Kate csírájában folytja el Castle kémes meg maffiás elméleteit, aki helyettük elő is áll egy használható ötlettel, azaz a fecni egy boríték része, a postai sávkódokból pedig kideríthető, hogy hol jegyzetelgetett John Doe.

Tovább
Címkék: castle
2 komment

X-faktor 3x02 - Válogató

2012. szeptember 14. 08:41 - candyperfumegirl

Második X-faktor válogató, és hogy véletlen se gondoljuk azt, hogy mondjuk az első évad döntőjében vagyunk, most gyorsan vissza is játsszák nekünk a múlt heti etap emlékezetesebb pillanatait, elsősorban a szarokra koncentrálva, pedig elég volt abból egyszer is. A hangerő még mindig velünk van, mentorok okoskodnak. Feró pl. azt mondja bele a kamerába, hogy hagyni kell az embereket énekelni, mert az jó nekik, de ha nincs hangjuk, akkor csak csukott ajtók mögött, mert az meg másoknak nem jó, pl. a felesége is énekel néha, idézi fel házassága legsötétebb pillanatait a Rocklegenda. Máris kezdjük a műsor érdemi részét, Nórika levadászik egy ikerpárt a várakozó csőcselékből. Az a legjobb bennük, hogy van köztük laza fél méter magasságkülönbség, és be nem áll a szájuk, de egymás mellett totálisan elbeszélve ontják magukból pont ugyanazokat a dögunalmas közhelyeket. A tehetség önmagában kevés, jól is kell kinézni, mert az éneklés már csak ilyen komplex műfaj, és aki tehetséggel született, annak felelőssége, hogy ezt meg is ossza a világgal. Ha már ilyen magvas gondolatok hangzanak el, Nóri megkérdezi az elfogulatlan szülőket, ennyire jók a csajok? Ennyire, pedig nálam keményebb kritikusuk a világon nincs, mondja apuka álszigorral, hát lássuk azt a felelősségteljesen profi produkciót.

hogyvolt01.png

Mentoroknak is bemutatkoznak rögtön, pofáznak megállás nélkül, de úgy, hogy képtelenség követni, mert egyiket sem érdekli a legkevésbé sem, hogy rajta kívül egy másik ember is beszél vele egyidőben. Geszti meg vérbeli troll módjára még bátorítja is őket, és mindenféle kifejtendő kérdéseket tesz fel, ahogy elnézem, Feró most csekkolta, nem lapul-e dugi pálinkakészlet az asztal alatt. A magasságkülönbség azért van, mert kétpetéjű ikrek, most, hogy ezt megtudtuk, mehet is a nóta. Rihanna: Where Have You Been lesz, de annyit mondok, hogy csak a szokatlanul hangosra állított alap miatt felismerhető. A borzalmasan hamis gajdoláshoz minőségben tökéletesen passzoló koreográfia is társul, le is lövik hamarosan (ezek az ártatlanok még azt is megköszönik, hogy leállították őket), DevilNóri meg rezzenéstelen arccal belemondja a kamerába, hogy „szuper volt". Geszti a maga részéről gótikus horrornak és tömegoszlatásnak titulálja a jelenséget, lányok arcán látszik, hogy még nem érzik, hogy ez negatív kritika. Rövid úton megszabadulnak tőlük, Ferótól azért még csak begyűjtenek egy igent, ő a maga részéről remekül szórakozott. Kemény kritikus apuka totális sokkot él át a backstage-ben, EZ a mentoroknak nem volt jó? Mi kell akkor ezeknek? Na gyerünk haza kislányok, majd megpróbáljátok jövőre is, hátha addig lecserélik ezeket a töketlen süketeket is végre.

Tovább
Címkék: x faktor
56 komment

Született feleségek 8x14 - Get Out of My Life

2012. szeptember 13. 16:00 - Zsoofka

Orson tovább pátyolgatja Bree-t. Ez nekem azért jó, mert végre megint van egy olyan orgánumú pali a sorozatban, aki miatt érdemes nézni englisül a filmet. (Azt akartam írni, hogy egy igazi angol pasi, aztán megnéztem, hogy ízig-vérig amcsi... Nem rossz, de én még mindig Chuck-ot gyászolom… )

Bree beszámol arról, hogy elhidegültek egymástól ő, meg a barátnői. Orson keresi az okokat. Bree nem beszél, a volt ura érdekében nem akar vallani. Aztán mégis feladja a hallgatást. Mire a tea elfogy, a sztori a végére ér, Orson mindent tud a mostohaapukáról, sírásásról , dugdosásról. Orson számára nem maga a gyilkosság a szörnyű a történetben, hanem az, hogy Bree minden segítsége után magára hagyták a nőt és még azok, akiket segített, azok fordultak ellene…. Támogatást ígér, hűséget esküszik. Bree végre nincs egyedül.

1.jpg

Lynette, a tökéletes anya, gyereket nevel. Most épp az életre. Vagy önvédelemre? Mindenesetre amikor az igen csak nagyra nőtt ikrek megpróbálnak hazaköltözni anyuka szoknyája mellé (mert kidobta őket a főbérlő), teljes erővel támasztja az ajtót. Mintha nem annyira akarná ő ezt….. Aztán egy kis pankráció után csak visszaengedi őket a családi fészekbe.

Tovább
2 komment

Bosszú 1x04 - Kétszínűség

2012. szeptember 13. 14:00 - fuszulykavirág

Kezdésképpen Emily beszél boldog gyermekéveiről egy pszichológusnak, meg a szülei elvesztéséről (autóbaleset a fedősztori), meg arról, hogy van ez az új fiú az életében, és jól akarja csinálni, de fél. Búcsúzóul ölelés, ami inkább arról szól, hogy a könyvespolcra rejtett kamerát csekkolja Emily, majd távozása után a pszichomókus még feljegyzést készít: nem hiszi, hogy Emily valaha is túljut majd a bizalmi gondjain. Eközben a Grayson-palotában Conrad azzal vádolja Victoriát, hogy ő intézte el a szenátort (emlékszünk, Conrad gépéről küldték az üzeneteket). Victoria persze nem, inkább Charlotte-ot akarja meggyőzni valami anya-lánya eseményről, amin meg kell jelenniük. Charlotte persze nem akarja, de apuci kedvéért megteszi, Conrad pedig lelép üzleti útra.

1.JPG

Egy páros teniszmeccsen az Emily-Daniel oldal földbe döngöli az Ashley-Tyler párost – nyilván ők még nem annyira összeszokottak. Estére programot terveznek, Tyler kocsmázna, de Daniel ugye nem iszik újabban, meg amúgy is, Emily vacsit főz. A Porter tesók az örökségükről beszélgetnek. Declan eladna mindent, az anyja jegygyűrűjét is, meg a Potyautast is. Jack azért nem ugrana bele gondolkodás nélkül, de utánanéz a lehetőségeknek. A pszichológus következő kliense Victoria, aki a házassági problémáiról mesél (Conrad csalja, aztán hülyeséggel vádolja), Emily pedig az irodában lévő kamerán keresztül kukkolja a beszélgetést. Megnyit aztán egy másik videót is, egy régi felvétel, amin ő még Amanda, egy intézetbe zárva, és ugyanez a pszichológusnő tartja őt ott, és nem engedi ki. Hát így, Dr Michelle Banks lesz az eheti áldozat.

Tovább
Címkék: bosszú revenge
Szólj hozzá!

Dallas 2.0 1x04 - Titkok és hazugságok

2012. szeptember 13. 13:00 - Chat Géza

Összegezzük, az volt eddig, hogy Jockey és Johnny koalícióra léptek, hogy közösen toljanak ki Bobbyval. A sikeres projekttől megrészegült Lobell, a pénzéhes ügyvéd egyből vérszemet kapott, így az eddigi kétmilliós hallgatási díját öt millióra emeli hirtelen, mert ő már csak ilyen jó fej. Christopher megoldotta a hidrát bizbaszt, de tökmindegy, mert ugye Bobby apu már rég eladta Southforkot. Ennyi.

1.jpg

Megint ütős kis szexszel nyitunk, megint Christopher püföli Rebeccát,… háde héló, háde nemá. A latin lover Elenát gyűri maga alatt. Na, jól van ám, ébredjünk csak fel, de kurva gyorsan! Christopher felriad, persze, hogy csak álmodta az egészet, hisz a holtomiglan holtáiglan Rebecca fekszik mellette az ágyban. Míg a házasok henyerésznek, addig Johnny és a kedves papa, vígan szövögetik sunyi kis terveiket. Jockey megdicséri a fasza kis fröccsöntött fúrótornyot Johnny asztalán, majd elkezd a magánéletében guberálni. Oszt, hogy megy mostanában a baszás? Hát az Elena hajó ugye elúszott, Marta meg jobban tapad, mint egy kétoldalú ragasztó, szóval az is felejtős. Na de miért is fontos ez? Azért mert Lobell fiát már kétszer elkapták drog birtoklás/fogyasztásért és ha lenne egy harmadik ilyen alkalom is, az bizony igencsak jóságos lenne a tekintetben, hogy Lobell örökre befogja a bagólesőjét. Ehhez viszont kell egy könnyűvérű/ledér lelkületű szép hölgy, aki felülteti Lobell fiát a szopóágra. Ha nincs ló, jó Rebecca is. Johnny fel is hívja hirtelen, hogy azonnal beszélniük kell. (merthogy ő tudja ám, hogy ki küldte azt a bizonyos szakítós emailt.)

Tovább
Címkék: dallas
10 komment

House 8x13 – A ház ura (Man of the House)

2012. szeptember 13. 11:00 - PuffCinq

Chase szavaival éve, hetibetegünk foglalkozása, hogy arról győzködi férfitársait, viselkedjenek nőiesebben. Ausszi ezért egyből megnézné, nem elmebeteg-e véletlenül. House igazán büszke lehet e felvetés hallatán, de persze nem mutatja. Hetibetegünk, akit Joe-nak hívnak, egyébként marha jól keres ezzel a győzködéssel. Tömegek hallgatják áhítattal, amint ahhoz hasonló okosságokat mond, hogy a férfiaknak már nem kell mamutra vadászni és kőbaltát pattintani, a nők már azt várják tőlük, hogy mutassák ki az érzelmeiket és legyenek megértőek. Az egyik nagysikerű előadásán aztán lázas lesz és összeesik. Irány a kórház.

01_1.jpg

House irodájában mindenki feltűnően udvarias ezen a reggelen, a mester alig bírja hallgatni. Szerencséjére amint Chase elmebetegséget emleget, kirobban a vita. House szerint a beteg szimplán idióta, mert az evolúciónak próbál ellentmondani. Adams szerint csak jó az üzleti érzéke, mert a legtöbb önsegítő könyvet a nők veszik meg. Park az egyetlen optimista, szerinte egy kapcsolatban igenis létezik kompromisszum. Ezek után szépen meg is egyeznek, mivel kezdjék a beteg vizsgálatát. House meg csak úgy mellékesen, vicceskedve megjegyzi, hogy helyettest keres, aki összetartja a csapatot. Azt mondja azért, mert kell a rendszer az osztályon, most, hogy Chase majdnem meghalt. De mindannyian tudjuk, mennyire szereti nézni, ahogy az alkalmazottai versengenek.

Tovább
Címkék: house
7 komment
süti beállítások módosítása