Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Élet a Marson 2x07

2012. augusztus 18. 10:00 - G_Norton

Bírósági jelenettel nyitunk, épp egy tárgyalás előtt a góré és Sam vizslatja nagyon Terry Haslamet, a környék egyik maffiavezérét, aki pedig az öklét rázza feléjük, a góré szerint biztosan azt gondolja magáról, hogy ő Bugner József. Vágás a tárgyalásra, a szétvert fejű Mackay a sértett, ő azt vallja, hogy legurult a lépcsőn, és úgy verődött szét az arca. Jön Hunt is elmondani a tisztes véleményét, aki szerint Mackay nem legurult a lépcsőn, hanem Haslamék verték ki belőle a meleg szart is, de csak némi hezitálás után teszi ezt meg. A fáradozása hiábavaló, mert az esküdtek szerint Haslam nem bűnös, a góré meg felhúzza magát a dolgon. A góré beszélne Davie Mackay-jal, de az inkább sürgősen elhúz, de még annyit odavet, hogy Gene elcseszte a dolgot, a góré utána Haslamhez megy oda, a grabancánál fogva ragadja meg, és megesküszik rá, hogy megöli.

01.jpg

Este a Railway Arms-ban  a góré olyan csúnyán berúg, mint ahogy még sose, mert amikor Samet akarja lecsapni, jó fél méterrel téveszti el a célt, és leszédül a székről a földre, mindezt azért, mert Sam nem hagyja vezetni. Sam furikázza el, a góré azonban Haslamhez irányítja a kocsival, ott pedig nagy üvöltözésbe kezd, keres egy követ, és betöri az üveget. Haslam is kimegy ordibálni és verekedni, kinyírná a górét, de Samnek sikerült betuszkolnia a főnökét a kocsiba, majd elhúzna gyorsan, a góré kisvártatva a stukkerét keresi, mert valahol elhagyta. Részegen kitántorog a kocsiból, és nekimegy az éjszakának, Samet elküldi a francba, és az így is tesz. Sam otthon aludna, de álmában csörög a telefon állandóan a sötétben, egy hang szerint majd ő a segítségét fogja kérni, sikolyok is hallatszódnak a kagylóból. Sam felébred, csörög a telefon, és a góré kéri a segítségét egy súlyos ügyben. Főcím.

Tovább
Címkék: life on mars
Szólj hozzá!

Szolgálati közlemény: ki akar Dallas-hogyvótot írni?

2012. augusztus 17. 13:20 - sixx

Emberek, menten itt a nyakunkon az őszi évad, benne az RTL messiásával, a Dallas 2.0-val, amiben három régi szereplő és négy Barbie-baba külsejű új arc mellett pár jobb képességű mellékszereplőt is sikerüt megnyerni, pl. Carlos Bernardot és Glen Morshowert a 24-ből, vagy Mitch Pileggit a Sons of Anarchy-ból (korábban meg X-akták ugyebár), szóval nem menthetetlen a sorozat, viszont cserébe kibaszott vicces.

Ha valaki szeretne tíz részen át Dallas-krónikás lenni, sürgősen jelezze a hogyvolt kukac gmail pont com címen, és egyből küldje is a pályamunkát 10-12 000 karakter terjedelemben, képek nélkül, lehetőleg ne .doc formtumban, de végül is mindegy, csak küldje. Van még kiadó sorozat/műsor mellesleg, tessék csak nézni:

  • Nagy Duett (Szuper Tv2 valamikor ősszel) 
  • Szombat esti láz (RTL2 valamikor ősszel)
  • The Voice (Tv2 valamikor ősszel)
  • NCIS LA (Tv2)
  • CSI-franchise (RTL, Cool, AXN, Viasat)
  • Misfits (Viasat6)
  • meg ami eszébe jut a jónépnek, de most komolyan, felőlem Magnum is lehet, kajakra.
7 komment

Borgiák 2x06 – Hamvazó szerda

2012. augusztus 17. 12:00 - igenapu

Nem bíznak semmit a véletlenre, az előzményeket ismét felelevenítik kicsit a készítők. Rómával nyitunk, nagy a bűnbánat, Sándor pápa élen jár a gyakorlásában, a bíborosoknak követniük kell, biztos nagyon örülnek neki, hát még amikor meghallják, hogy a lehető legnagyobb büntetést szabja ki a pápa magukra, mert a múltkori vihar és pusztítás bizony jel volt, amit odafentről küldtek. Miközben Sándor egy idős asszony lábát mossa, meglátjuk a tömegben Della Roverét és sleppjét, kiderül, hogy a kamikáze fiút Antonellónak hívják, Della Rovere megmutatja neki, ki a pápa ételkóstolója, az ő helyére kell beférkőznie.

111.jpg

Tovább
Címkék: borgiák
Szólj hozzá!

Castle 4x06 – Demons

2012. augusztus 16. 09:00 - Zenóbia

Fiatal fickó kamerával nézelődik egy elhagyatott épületben, letakart bútorok, pókhálók, dög nagy kristálycsillárok, meg szellemek, persze hogy. Az EMF szint az egekben van, de mivel rohadtul nem tudom, hogy mi az, ezért egyelőre nem ijedtem meg nagyon. Amikor az ajtók elkezdenek maguktól csapkodni akkor már sejtem, hogy gond lesz. A srác lát valamit amit mi nem, a valami közelít, ő kegyelemért könyörög, majd egyre nagyobb sikolyra nyílik a szája. Alexisé is, mert apa-lánya zombi film maratont tartanak, csak hogy igazodjanak a mai hullához. Castle, miközben előadást tart neki arról, hogy nem kéne a saját programjait egyből eldobni ha Ashley hívja, gondolkodás nélkül áll fel és hagyja faképnél a lányát, amikor Beckett csörög. És még csak fel sem tűnik neki. A helyszín előtt a Szellemvadászok autója, Castle egyből bezsong, mert nézi a műsort, Beckett meg persze nem, de hát így szép az élet. Jack Sinclair, Amerika legjobb szellemvadásza a hulla, mondhatjuk, hogy feláldozta magát a munka oltárán. Épp egy műsorhoz készített anyagot a McClaren házban, amit eddig sem tudtak kiadni, mondja Steve Fuller a ház tulajdonosa. Ezek után meg fel is lehet gyújtani nagyjából.

4x06_castle1.jpg

Jack torkát fültől-fülig átvágták, viszont a több liter vérben sehol egy lábnyom, sőt, a több liter vér szanaszét fröccsent minden irányban, pedig ahol a gyilkos állt, ott neki kellett volna felfognia a cseppeket. A gyilkosságot Lulu, Jack producere jelentette be, akivel már évek óta együtt dolgoznak. Jack bezárkózott a házba, amit előtte átnéztek és nem volt benne senki. Lulu kint maradt a furgonban és nézte a felvételeket, remélem legalább egy lebegő szablya kijut nekünk, vagy valami. Van infravörös felvétel is, az EMF pedig az elektromágneses mező mérő, ami a paranormális energia kiugrásait méri, hogy okosodjunk is. A felvétel megszakad, mielőtt megláthatnánk a lebegő szablyát, kár. Ellenségek nyista, rosszkedv viszont igen, mert délután kilépett Barry Bavetta az operatőr, miután összevesztek Jack-el. Barry a szakmájából adódóan akár még a kamerát is beállíthatta, hogy álljon le a kritikus időben, úgyhogy meg kéne találni. Míg ezen ügyködnek a fiúk, addig Ryan aggódik, hogy a másnapi négyes vacsin vajon Lanie megeszi-e desszertnek Jenny-t, vagy ezentúl együtt járnak majd melltartót vásárolni. Esposito nem segít az aggódásán, sőt, ahogy előadja Lanie egy szörnyetegnek hangzik, aki körül csak suttogva, apró, pihe-puha léptekkel lehet közlekedni.

Tovább
Címkék: castle
5 komment

Szellemekkel suttogó 5x04 - Újra és újra

2012. augusztus 15. 14:00 - leeann

Két fiatal srác belóg a Rockland kórház bonctermébe, és az egyik befekszik egy tepsibe, a másik pedig rázárja a hullahűtő ajtaját. Persze a móka nem sül el jól. Egy dühös szellem nagyon komolyan ráijeszt a fiúkra. Valamivel később Jim arra lesz figyelmes, hogy egy rakás régi orvosi eszközt leselejtez a kórház. Gyorsan lecsap egy régi szívóra és elteszi emlékbe. Amikor hazaviszi az eszközt, Aiden érezni kezd valamit. Másnap a hullaház szelleme újra felbukkan és halálra rémíti a kórboncnokot. Úgy tűnik, a fiúk játéka komoly hatással volt a morcos szellemre, most törleszt.

sze 5x4-1.jpg

Miközben Melinda és családja szellemezik, Delia egy ügyvéddel randizik, akiről a vacsora alatt kiderül, hogy egy hatalmas kretén. Delia úgy dönt, hogy nem randizik többet az ügyvéddel és nem fogadja a hívásait, de az egyik este, amikor éppen zárja az üzletet, talál egy vörös rózsát az autóján és mellette egy versike első sorát. Lehet, hogy mégsem akkora kretén a pasi? Egyelőre nem tudjuk. Melinda sem unatkozik az este, egy orvos mosakszik be éppen a konyhai mosogatónál és műtétre készül. Másnap Mel bemegy a kórházba körülnézni, mert a mérges szellem rettegésben tartja a fél kórházat.

Tovább
3 komment

Tüskevár 1x08 - Búcsú a berektől (SOROZATZÁRÓ)

2012. augusztus 15. 12:00 - Gabba

Lírai hangulatban nyitunk, ami némileg az egész epizódot és így a hogyvótot is át fogja lengeni, előre szólok. Bütyök és Tutajos ücsörög a ladikban, horgászgatnak, de gondolataik másfelé járnak, egyre többször jut eszükbe az iskolakezdés, az osztálytársak, a tanárok. Beúsznak a kis szárcsák, már nem is olyan kicsik, Tutajos kedélyesen köszönti őket, de azért közben azt tervezgeti, hogy osztályban megint Bütyök mellé ül majd. Ne álmodozz, Tutajos, jut eszünkbe a sokat hallott figyelmeztetés, és tessék, megint bejön, mert Gyulánk sikeresen elrontja a kapást. Így nem lesz meg az ebédrevaló, szedi össze magát Tutajos, és újra erősen koncentrál a vízre. Nem sokkal később azonban új fejlemény vonja el a fiúk figyelmét: a szemközti fánál feltűnik a barnakánya. Ő is halat fog, bár nem horoggal, Bütyök izgalma az egekig csap. Lődd le, Tutajos, biztos ő vitte el a harmadik szárcsát!, tüzeli bosszúra barátját. Tutajosnak sem kell kétszer mondani, óvatosan emeli a puskát, céloz és az éppen felszárnyaló madarat egyetlen lövéssel eltalálja. Höjj, megvan a non plus ultra, ezt a szép lövést még Tutajos távolbaszakadt nagybátyja, Telly de Találat is megirigyelhetné! Vigyük a gunyhóba, majd fog nézni Matula, vidámkodnak a fiúk.

Búcsú01.JPG

Tovább
Címkék: tüskevár
59 komment

Suits 1x04 - Dirty Little Secrets

2012. augusztus 14. 14:00 - KQRNEL

Este van, mit csinál ilyenkor egy jó New York-i ügyvéd? Bent rohad az irodában. A mai este sem különb, ám meló helyett most egy ki mit tudot veretnek a Harvardról, ahol Pocokképű zsűrizik. Akkor csatlakozunk be, amikor már csak Mike és egy random dúsbeg vetélytásocska marad. Köztük folyik a kié a nagyobb jeligéjű versengés. Mike aláz egészen az utolsó kérdésig, ami egy jó harvardi seggelőgépnek atom-triviális kell, hogy legyen, de hősünk ugye ezt nem tudhatja, hiszen suli helyett csak füvet szívott a barom haverjával. Jól megizzad, de mégis visszahozza a játékot egy nagy mentéssel, s ezért jutalmul kap egy pro bono ügyet. Az irodából kijövet belefut Harveyba:


- Louis tudja.
- Mégis mit?
- A piszkos kis titkomat.
- Hogy kanadai vagy?
- Haha! Azt, hogy nem jártam a Harvardra...


Harvey siet, így a fiú hülyeségei végighallgatása után gyorsan bealázza szegényt, majd be is ugrik a főnök, Jessica irodájába, aki éppen egy láthatóan közeli ismerősével cimborált néhány pillanattal korábban. Kiderül, hogy éppen megegyeztek, hogy a fószer cégét ők fogják képviselni, ám ez nem tetszik Harvey-nak. Szerinte a bohócot nem véletlenül zavarta haza eddig az összes ügyvéd, hiszen a gyógyszer amit forgalmaz életveszélyes, és a vádak kikezdhetetlenek. Jessica mégis elvállalta. A gyógyszer elvileg működik, csak el akarják lehetetleníteni a gyártót, és ő az egyetlen aki hisz a faszinak. Végtére is volt ideje megismerni, míg házasok voltak. Ohó!

1.png

Tovább
Címkék: suits
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása