Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kutyákok 1x04 - Fustercluck

2012. június 03. 13:00 - Gabba

Hank álmatlanságban szenved, legalábbis hajnal fél ötkor még / már nem alszik, hiába kapcsolgatja a tévét, ilyenkor még ott sincs semmi nézhető, igaza van az öreg Bruce-nak (nem Dickinsonnak, hanem Springsteennek): 57 channels and nothing on. Az egérfogó is üres, törzskocsmájukban Hank panaszkodik is reggeli közben Brittnek, hogy nincs étvágya és alig aludt, mert egész éjjel motoszkált valami patkány vagy szellem a házban. (Bár mi ugyebár emlékszünk az előző rész végén a padlásra mászó titokzatos Fekete Kézre.) Hankkel ellentétben Britt tök vidám, gyűri befelé a tápot ezerrel, közben figyelmezteti társát, hogy a reggeli az egyik legfontosabb a napi ötszöri étkezés közül. A táplálkozástani fejtegetést szőke jónő belépése szakítja félbe, forgolódnak is a férfifejek rendesen. A nő Mr. Dolworth után érdeklődik a pincérnőtől, ki lesz ez, rajongó vagy kliens? A szőke Josephine-ként mutatkozik be, és bizalmas ügyben keresi a magánnyomozókat: a férjét börtönbe zárták olyan bűnért, amit nem is követett el. Hank kifejezi sajnálkozását, mire a nő: Maguk miatt került börtönbe! (Tehát a rajongót kizárhatjuk.) Természetesen Lindusról van szó, a pilotban megismert ingatlangururól, Josephine az ő felesége. Nocsak. Egy borítékban 1000 dolcsit ad át a fiúknak, akik úgy döntenek, ennyi pénzért érdemes meglátogatni Lindust.

Tovább
komment

Sírhant művek 2x01 – In The Game (SEASON PREMIERE)

2012. június 03. 11:00 - Fekete Panna

Egy fiatal lány gyújt gyertyát, illeg-billeg egy nagyon klassz zenére (Lamb - Heaven) egy szál trikóban és bugyiban, amikor csengetnek. Korán jött a pasi, meg is lepődik, de senki nem áll az ajtóban. Hirtelen a tévé bekapcsol, benne egy maszkot viselő férfi jelentkezik be, ekképpen: "Neked csengettek most Cicám". A lány megrémül, egyből a bezárt teraszajtóra mered, aminek a túloldalán a maszkos pasi áll talpig vérben egy bárddal a kezében. Dörren az ég, villámlik, te jó ég. A férfi nem rest, széles mozdulatokkal betöri az üveget a testével, elindul a lefagyott lány felé, de azt már nem látjuk mit csinál vele, mert kiderül, hogy ez csak egy mozifilm, és a nézőközönségben ülünk a rövid életű statiszta lánnyal, aki izgul nagyon milyen lesz a film fogadtatása. Egy Sikoly és egy Tudom mit tettél tavaly nyáron mixnek? Megmondom milyen lesz: szar. Na de már a bemutató utáni party-n vagyunk, nagy a nyüzsi, barátnőnket látjuk a budiban, ahogy fehér port tol fel az orrába, nem egyszer, nem kétszer. Rohamosan esik szét a smink, a haj, kitudja hányadszorra ülünk vele a budiban, megint tol egy-két szippantást, egyszer csak maga alá hány, és abba belefeküdve elkezd veszett mód rángatózni. Kár érte. Mármint a ruháért.

Tovább
Címkék: sirhant muvek
komment

Aranyláz a Bering-tengeren 1x08 - Arany a jég alatt

2012. június 03. 02:13 - Nico Tindeath

Mondhatjuk persze, hogy mindjárt itt a tél, vagy hogy Tél tábornok már a határban készül a végső rohamra, vagy hogy fagyos fuvallat seper végig az alaszkai kisvároson. De az igazság az, hogy ez már a tél, legalábbis, ha Budapesten ilyen hideg lenne, odafagynának a garázsajtóhoz a hókotrók is. De Nome-ban még tart az aranyszezon, mert amíg a kikötő be nem fagy a folyóig, addig még kihajózik mindenki, hogy a fagypont közeli vízben, az éles jégtáblák közt lemerüljön a tenger fenekére.

A Behemót egyszerűen odafagyott a kikötőhöz, vagyis elő kell kapniuk a malacpörkölőt, hogy felolvasszák a hajót. Aztán már csak a jeget kell feltörni a kikötőben, hogy eljussanak a nyílt vízekre. Már csak apa és fia mennek ki a tengerre, de muszáj pár tonnányi iszapot megmozgatniuk, mert kell a pénz a holnapi aukcióra. Ugyanis újabb tengerparti területeket nyit meg a bányászat előtt az állam, ráadásul az új helyeken nem lesz nagy tülekedés sem, mivel a jogokat az kapja, aki a legtöbbet kínálja érte. Állítólag dollár százezreket is megér egyeseknek egy-egy ígéretesebb terület.

Tovább
komment

Élet a Marson 1x05

2012. június 02. 12:00 - G_Norton

Hejj, csak eljött az az idő is, amikor a hetvenes évek Angliájában játszódó sorozatnál végre a fociról szóljon egy rész, mert foci nélkül az angolok olyanok, mint az írek alkohol nélkül. De előtte még egy barna Ford Cortina üldöz egy vörös Ford Cortinát, de a vörös járgány egyenesen belehajt egy focimeccsbe. Góréék kocsija utánamegy, mindjárt az autóban beszól csak úgy a bírónak, hogy megvakultál, he? Vörös járgány rövid idő múlva kiköt az egyik kapuban, Ray szerint egy tutibiztosan les volt. Letartóztatják az igen fiatal tettest autólopásért, és botrányosan béna vezetésért, miközben Chris is teljesíti az epizódonkénti bénázásának 50%-át, belegabalyodik a hálóba, mint Crouch a lábaiba. Góré szerint az ilyen nyikhajokat, mint a tettest el kéne vinni a hadseregbe, Sam szerint minek, nem kéne még arra is megtanítani, hogyan kell a puskával bánni. Ray fog egy hívást a kocsirádión, a Trafford Park mellett meggyilkoltak egy Colin nevű embört, spuriznak oda, de a góré még beszól a bírónak, hogy ha még egyszer így bénázik, akkor eltapossa, mint egy gombát (talán ismerte valahonnan?). Aztán főcím.

Hullanézőben vannak, szegény szerencsétlennel csúnyán elbántak. Ray valamilyen oknál fogva szívrohamra gyanakszik, ami azért lenne fura, mert az áldozat a tarkójától a seggéig csupa vér. Ray szipog, de nem az együttérzés taknyát szippantja vissza, hanem szimplán náthás. Sam előkap egy sálat, ezt találták a fickónál. United-fan, hümmög a góré, szerinte már meg is van a nyomós indok a gyilkosságra. Sam kérdően néz mindenkire, a megdöbbentő igazság az, hogy Gene Hunt Manchester City-drukker, szerintem ez a sorozat egyik legjobb poénja (a színész egyébként Arsenal-fan, hát úgy kell neki). Az áldozatnak volt családja is, Sam megy oda, hogy elmondja a rossz hírt (inkább, mint Ray). Sam a srácnak is fogadalmat tesz, hogy megtalálja a gyilkost. Az őrsön góré a huligánokra gyanakszik, ezért minden ismert köcsögöt behozat, hogy merre jártak előző éjszaka. Sam szerint ez nem huligán műve, mivel nem összeverték az áldozatot, hanem megölték, más sérülés nincs rajta. A góré szerint huligán tette, mivel szombaton lesz a Citeh-United meccs, a felfokozott hangulatban a természetes kiválasztódás alapján néhány gyengébb arcot szétvernek. Sam ennek ellenére elbeszélget a munkatársakkal, barátaival és a családdal, hátha volt egy haragosa a fickónak. Semmi gond, a góré ebédre már huligánt fog enni.

Tovább
komment

El Barco - A Hajó 1x04

2012. június 02. 12:00 - Sigismundus

Sarkcsillag, Valeria mesél, a felnőttek gyakran nem mondanak el a gyerekeknek semmit, de hiába, azok megtudnak utóbb mégis mindent. Így történt most is. Ebédlő, Julia magyaráz megint a gyorsítóról, Fekete Lyukról, most már meghallgatják, rémült arccal. De hamar megjön a szavuk. Beigazolódik, hogy helyes volt elhallgatni a dolgot amíg csak lehetett. Piti kezd el visítozni legjobban, csupa pánikolós kérdés, de a választ meg sem várva üvöltik a következőt. Csak 2 hónapra van élelmük, meg vizük, aztán mi lesz? Gamboának kellene ötleteket adnia, de az meghúzódik a sarokban, nem segít. Julian magyaráz, majd halat fognak, tengervíz-sótalanítójuk meg van. Következő kérdés, az energia? Vannak napkollektoraik.

De hiába a válaszok, egyre jobban pánikol mindenki, és üvöltenek. Monterot ekkor hívja el kislánya, így a legfeszültebb jelenetekről megint lemaradunk. Mire visszatér az Ebédlőbe, kis híján meglincselték az egyetemisták Juliát, csak Ulissesnek, és gondosan megvillantott felsőtestének köszönhető, hogy mégsem.
Tovább
Címkék: el barco
komment

Marslakók - 61-62.

2012. június 01. 19:35 - Hódos Hajnalka

Mielőtt elmesélném, hogyvót, megengedek magamnak egy személyes kitérőt és felhívom no mail, no problem olvasónk figyelmét arra, volt körbetapsi az előző epizódban, remélem, látta és gondolt rám, és velem együtt bimbózó netrománcunk eme emlékezetes és igen fontos mérföldkövére is. Sóhaj. Az már annak szól, belevágunk a pergő események - höhö - kellős közepébe, Ottónak az az érzése, valami új jön, ennek örömére telepakolja a nappalit gerberával, meg kardvirággal, ez Hédi szerint öreges, szerintem meg be kéne tiltani az aszparágusszal és a drótozott cirmos szekfűvel együtt. A virág teljes hosszán kukacként tekergő, az olló élével bekunkorított díszkötöző szalagot két ellel meg sem említem, az ízléstelenségnek is van határa, ugye.

Gergő azt hiszi, Eszter mellett ébred, de nem, Zsani mellett. Nyög, hát én sem tudom eldönteni, melyik variáció a rosszabb. Ez így nem lesz jó, hogy a bongyorhajú minden éjjel ott alszik nála és nem az a baja, hogy anyu azt hiszi, Zsanett a csaja, hanem az, előbb-utóbb ki fog derülni, kicsoda valójában. A szerkiben panaszkodik Titinek, hogy miről, nem tudtam odafigyelni, mert kisebb sokkot kaptam a pulóvere látványától. Eszter flangál, a Tökös Zsaru felhívja, bocsánatot kér tőle, hogy miért, nagy valószínűséggel ő sem tudja és kávézni is akar vele, ha ezekből egy pár lesz, esküszöm, megnézem az in memoriam Tamás atya c. epizódot, háromszor egymás után, önként.

Tovább
Címkék: marslakók
komment

Zsaruvér 1x15 - Gyilkossági kísérlet

2012. június 01. 16:00 - Chat Géza

 Frank és az öreg cimbik egy puccos étteremben fogyasztják a vacsora után, még a grófoknak is dukáló laza kávét. Az egyikük valami pocsék, csattanó nélküli viccet mesél, amin az igaznak mondható barátok még jó szándékból sem nevetnek. Frank rendezi a számlát és közben eldicsekszik, és bajsza alatt megjegyzi, nem mellesleg lesz egy megemlékezés az elhunyt fiam emlékére valami rendőr kollégium egyik átriumában. Mindenki megígéri, hogy ott lesz a ceremónián. A szabad levegőre kilépve, Frank kettesben marad az egyik haverjával és megkínálja egy jóféle szivarral, de proli módon öngyújtóval pörkölnek alá a kubai mannának. A velük szemben parkoló autó padlógáz, fényszóró kombót nem kímélve megindulnak irányukba, majd pár lövést leadva a gyanútlanul szivarozó öreg csókákra, minden probléma nélkül elmenekülnek. Franknek vállal sikerül levennie a golyókat, ezért kórházba küldik. Nem látott semmit. Reagan felügyelő kissé megfáradtan csak a tönkrement kabátját tudja sajnálni, de Danny helyette is vendettát kiált.

Tovább
Címkék: zsaruvér
komment

Barátok közt - 6109-6110.

2012. június 01. 14:00 - Mésza "Abdul" Jani

Lindáék „hivatalosan” is újra együtt vannak, viszont az első ünneplés nem úgy zajlik, ahogy a lány elképzelte. Novák hozza a bunkó tahó formáját, végül azért lesz értelmes ötlete is. Aliz összetöri Szabi gitárját, majd anyaként képes a saját lányára fogni. Ádám is összeveszik az apjával, felőle fel is fordulhat. Szóval buli van a Mátyás téren.

6109. rész

Laci rinyál, de fájdalomcsillapító nem kell neki. A kezét azért szorongatja, de semmi nem látszik rajta. Most is úgy gondolom, hogy csak a melótól menekült, kitelik tőle. Így Gabira maradt megint minden.

Tovább
komment

Kettős ügynök 1x10 - I Can't Quit You, Baby

2012. június 01. 11:00 - teardrops

Annie éjjel érkezik, lehet, hogy száraz, kiégett aggyal is, de fogfájással biztos, egyből ugrik a hűtőbe fagyiért, de Danielle-t is ott találja, aki miután túltette magát abbéli csodálkozásán, hogy hugát ilyen későig dolgoztatják a zord főnökök, rá is tér a lényegre: Chloe osztálykirándulása befuccsolt és ő volt oly bátor és nagynénjét ajánlotta, aki a Smithsonian-ben dolgozik, mert az milyen izgalmas lenne a 30 harmadikosnak és a néhány anyukának, beleértve Danielle-t is, ha látnák, hol dolgozik Annie Walker. Jó ötlet, mikor lesz, most csütörtökön? De hát az már csak két nap… nem baj, üsse kavics, megszervezem, mondja Annie, majd jóéjtpuszit ad nővérének, vicsorog a fájdalomtól és elhárítja a fogorvosra utaló megjegyzést.

Eközben a zord főnökök Jai-jel és néhány kollégával helyszíni közvetítést néznek arról, hogy a new yorki JFK reptéren átnéznek egy csomagot a vámosok. Az érintett utas, bizonyos Don Ridley, felháborodva közli, hogy azok csak orvosi segédeszközök, a papíroknak meg rendben kell lenniük, mert azokat az amerikai követségen állították ki Londonban. A kutatás eredményre vezet, ugyanis előkerül egy kis csomagocska csiszolatlan gyémánt. Nosza, a pasi menekülőre fogja, átgázol mindenkin, de végül elkapják. A DPD-nél pedig azért figyelik, mert a neve felmerült több Angolában összeszedett beszélgetésben, ez a Nagyfőnöknek meg is üti a fülét, elhívja feleségét és közli, hogy a fejesek azt akarják, hogy vonják be az ügybe Henry Wilkoxot, a rettegett exvezért, aminek végülis egyikük sem örül, de hát a parancs, az parancs. És hogy a házastársi viszony, vagy viszály se maradjon ki, Joan –látva Arthuron, hogy elég nyúzott- felajánlja az ágyukat ma estére, ám a férj mosolya egyből lelohad, amikor feleség folytatja: én itt leszek, ha szükség lenne rám.

Tovább
komment

Társas/Játék 1x01

2012. június 01. 10:00 - Sunday Munich

A Társas/Játék a magyar HBO saját gyártású sorozata, amely a hogyvolt írója szerint (egy kis elfogultsággal) új kezdetet nyitott meg a honi sorozat- és filmgyártás előtt, mert bemutatta, hogy itthon is készülhet igényes, profi sorozat, és vannak olyan színészeink, akik képesek levetni a mára sajnos általánossá vált színházi manírokat és egyszerűen csak „játszani”. Na de hát lássuk is, mi lett itt nekünk nagyon megdícsérve.

Fiatal nő siet az utcán céltudatosan, egészen addig, míg a látótér széléről belé nem rohan egy biciklis srác és elkeni a betonon. Milyen kellemes is, ha így kezdődik az ember napja. Tápászkodik fel szegény, közben jobban megnézhetjük magunknak a fiút, akinek a szemében a felismerés csillan, ó, hát én téged ismerlek. Iskolatársak voltak még anno, de a lány nem emlékszik, főleg most, hogy még el is gázolta ilyen szépen, szakadt is a nadrág. Gyors helyzetfelmérés után a fiú bedobja, hogy a sarkon van a bicikils boltja, sosem találtuk volna ki, és ő ott majd szívesen ellátja az áldozat minden baját. A lány mit tud tenni, zavartan mosolyog és elfogadja az ajánlatot.

Tovább
Címkék: tarsas jatek
komment
süti beállítások módosítása