Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Torchwood 1x13 - A Rés kapuja

2012. május 20. 15:00 - Möff CAT a Torcsvúdos gyerek

Hölgyeim és uraim, az éved befejező részéhez érkeztünk, mely szorosan kapcsolódik a 12. epizódhoz, amit a múlt héten olvashattatok, ha valaki kihagyta, pótolja be, mert úgy lesz igazán izgalmas a dolog. Márha egyáltalán. Szerelmi jelenettel indul a dolog, Gwen az alvó Alfahímet bámulja, aki persze nem alszik, nem illik ám így bámulni, kisasszony, hihi hihi, na ez így néz ki ennél a fajnál:

1.jpg

Utána Alfa dobol egyet a saját meztelen seggén és a konyhába indul, hősnőnk pedig felveszi a telefont, Jack van a vonal végén, nézd a tévét! Hát nagyon komoly műsor folyik a világban, ufók megjelenése, középkori katonák tűzpárbajban a rendőrséggel, a Beatles az Abbey Road Studios tetején ugrál, szóval van baj rendesen, ofkorsz az összes vallási csoport nyilatkozik a médiában, hogy ők megmondták, ugye. Máezmiez, bambul Alfa, a híradóban egy mértéktartó vallási fanatikus adja a választ, emberek, vége a világnak, FŐCÍM!

Tovább
komment

Sírhant művek 1x13 – Knock, Knock (SEASON FINALE)

2012. május 20. 13:00 - Fekete Panna

Egy golfpálya az első helyszínünk, ahol egy nő és egy pasi éppen játszanak. A beszélgetésből kiderül, hogy a pasi Gilardi (a temetkezési multi los angeles-i területi képviselője), a nő pedig most vagy a tulajdonosa a Kroehner-nek, vagy csak befektetője. De mindegy is, a lényeg, hogy elég nagy kutya, hiszen pont az üzleti tervet vázolja Gilardi-nak, hogy még három céget kell az idén beszerveznie, mert likviditási gondok vannak, nem pörög a bolt, spórolni kényszerülnek. Gilardi eléggé feszeng, egyrészt egy nő papol neki, másrészt játszani se engedik, meg nem a lebaszás miatt öltött golf szettes kockás mellényt. Nagy nehezen elüti a labdát a főni, de sajnabajna, egy kastély kertjében landol, pontosabban egy padon ülő nénikét talál fejbe úgy a laszti, hogy a következő képkocka már ez:

Tovább
Címkék: sirhant muvek
komment

Kutyákok 1x02 - Dog and Pony

2012. május 20. 11:00 - Gabba

Államügyészi kihallgatással nyitunk, Hank és Britt tesz eskü alatti vallomást a rendőrségen külön-külön, a Lindusnál megtalált pisztoly és szexvideo ügyében. Jelen van még Hank ügyvédje, Maggie, valamint Mark Gustafson nyomozó és a vádlott Lindus ügyvédje. Ez utóbbi pár szál haja szépen be van lőve, a torzonborz Hank bókol is gyorsan egyet: Jó a frizurája, csak nem közös fodrászhoz járunk? A vallomások azonban, mi tagadás, nem túl meggyőzőek, Eleanor hollétéről Hank Mexikót nyögi be, Britt Oregont vagy Maine-t, maga sem tudja pontosan, ezt azért jó lett volna előre egyeztetni, fiúk. A pisztolyról ugyan mindketten azt vallják, hogy nem látták korábban, de Britt inkább csak ümmögi a választ, a magam részéről ezt nem nevezném átütőnek és határozottnak. Ráadásul a zsaruk a harmincezer dolcsis csekket is lefoglalták, mint bizonyítékot, pedig Hank azzal akarta befizetni az első részletet a volt közös házukért, amit Gretchen már meghirdetett.

Tovább
komment

Élet a Marson - 1x03

2012. május 19. 14:00 - G_Norton

Höjj, ezerrel robban az éterbe a Ballroom blitz, Sam a Ford Cortinához közelít két szendviccsel a kezében, közben egy bringás gyereket fenyeget meg, hogy húzzon má’ a járdáról a betonútra, vidám a kezdés. Góré a kocsiban horpaszt, Sam épp megkajálna, de a rádión jön az infó, hogy a reakciók szintje jelentősen csökkent, ezért muszáj harcolnia, küzdenie, nehogy belesüllyedjen az örök álomba. Rögtön eztán Phyllis jelentkezik a rádión, hogy késelés történt a Crestel textilgyárban, a Queen Mary Roadon, spuri van. Góré rögtön repeszt a kocsival hátrafelé, szájában a szendvics, a gyárnál bazisok férfimunkás lézeng. Ray már látta a hullát, tényleg ronda munka, de Sam más miatt néz annyira: ebben az utcában lesz majd a jövőben a lakása. Egy Derek nevű srác mondja a szemlátomást a jövőbeli Rooney-ra hajazó apjának, hogy Jimmy Saunders filézte ki valaki. A gyárban Sam körülnéz, hát itt lesz a garázsom, a Saunders-hulla tényleg csúnya látvány, 4 seb is rajta van, a mellkasán lévő meg bazimély, a főnök szerint csak az fura, hogy nem előbb ölte meg valaki. Sam meglepődve konstatálja, hogy épp az ő jövőbeli lakásának helyén halt meg a fickó, főcím.

Sam most a gyárkéményt tapogatja, furcsa, hogy meleg a tégla, a mellette álló Rooney-szerű fater helyesel, szinte él, és nagyon érdeklődik, hogy elkapják-e a tettest. A gyárban Coynes, a gyárvezető mondja a híreket, éppen ki akarták vágni a régi gépeket, de az újak fejenként 3 ember munkáját váltják ki, tehát aki továbbra is ott akar dolgozni, az mehet továbbképzésre. A szakszervezetisek azonban nem akarnak már 3 műszakban dolgozni (a bevándorló munkaerők kivételével), Saunders meg közbepofázott, hogy ha nem fejlesztik a gépeket, a gyárat bezárhatják. A nyomozás idejére a gyárat be kell zárni, a góré még aznap megtalálnák a tettest, aztán nyithatnak ki újra, igen ám, de a munkások mérgesek lesznek, aznap lenne a fizetés napja. Na, nyomozzunk. Sam Chrisszel már lefotóztatja a vér körvonalát, hogy ebből is le tudjanak szűrni pár infót. Mindenki néz rá, hát ez a vérminta-elemzés, Cromby könyve, a góré biztosan bírná, mert még képek is vannak benne. Góré is bemutatja a maga tudományát: kurva nagy seb a mellén, tehát szemből támadtak rá, és mivel Saunders tényleg egy marha nagy állat volt, nem könnyű szemből lecsapni, tehát a gyilkos egy férfi. Na ezzel most nagyon beljebb vagyunk, kösz, góré.

Tovább
Címkék: life on mars
komment

El Barco - A Hajó 1x02

2012. május 19. 12:00 - Sigismundus

Az éjszaka a Sarkcsillagon, Valeria meséli hogy aki nem a saját ágyikójában alszik, annak rémálmai is lehetnek. A többség alszik, néhányan nem. Ramiro és Ulisses egy spanglin osztoznak, Vilma aggódik valamiért. Julian elsőtiszt egyre gondterheltebben számolgat és térképet néz zavartan. Buborék egy kísértetiesen villódzó TV előtt akrobatáskodik antennával, Julia pedig, laptopja felvételét nézi átt. Franciája minden kis arcrezdülésést elemzi, meg a háttérben kiabálásokat és kezd összeállni benn egy kép. A gyorsítóban, egy gyakorlatot akartak tartani, de közben valami meghibásodott, és éppen szerelték még amikor elindult a gyakorlat....

Hajnal. Kapitány Julia kabinjába nyit be. Kissé leteremti a nőt a múltkori pisztolyozásért, és követeli hogy mondja el amit még tud. A koordinátákról, meg egyébről. Julia egyenlőre hallgat, de a vak is látja, hogy többet tud. Montero ki, épp DellaGuadrába botlik. Aki gyerekes dumával szemére veti, hogy amíg kapitány a doktornővel enyelgett, ő egész éjjel számolt bezzeg. Montero zavarba, dehogy szex volt, mit képzelsz, és hol vagyunk tehát? Hát a számok szerint valami sziget előtt állnának, de sehol semmi csak tenger. És kiment minden külső kapcsolat is, rejtély.
Tovább
Címkék: el barco
komment

Mob Wives 2x01 - New Year, New War

2012. május 19. 10:00 - k.im

Az első évad egy meglehetősen randa verekedéssel zárult, Drita és Karen vitája fajult tettlegességig. A második szezonban új szereplőkre és még az eddiginél is több drámára számíthatunk. Ismételjünk röviden az újak kedvéért: adott Renee Graziano, akinek nagy a hangja, de gyengék az idegei, mert az apja van börtönben, és az exférje, akibe szerelmes, szintén oda készül. Az ő nagy kebelbarátnője a Trú Gengszterluvnya, Karen Gravano, akinek szintén nagy bűnöző volt az apja, de aztán köpött. Karen épp könyvet ír arról, milyen volt ebben a közegben felnőni. A harmadik a Hulk-természetű Drita D’Avanzo, akinek egy bankrablóhoz sikerült hozzámennie, aki mellesleg Karen expasija, ebből volt a botrány. Drita épp válni készül, mert kiderült, a férje megcsalta, amíg szabadlábon volt. Végül pedig van egy Carla Facciolónk, akinek most szabadult a férje, akitől el fog válni. Mellesleg ő Drita Sancho Panzája, és általában nem sok vizet zavar, habár egyszer jól megtépték egymást Renee-vel. További infókért lásd a legelső részt, vagy akár az összeset.

Szóval Renee úgy döntött, ha már ex kirúgva, ezt a nyarat önmagának szenteli, a jó közérzethez pedig alap valami plasztika. Azt már láttuk, ahogy egyszer leégettette az arcát, de most teljes testgenerált akar. Gyakorlatilag körbeszabdalják deréktájon, és a hasából leszívott zsírral tömnek neki egy kerek segget. Fúj! Renee úgy izgul, mintha karácsony lenne. Miközben előkészítik, Kanye West anyja jut eszébe, aki meghalt a műtőasztalon. Rossz érzése van, de már nem fordulhat vissza. A műtét jól halad, megmutatnak valami 3,5 kilós undorító, véres, levágott darab hájat, hát én menten leokádom a képernyőt! Nesztek, szalonna.

Tovább
komment

A célszemély (Person of interest) - 01x03 Mission Creep

2012. május 18. 18:00 - m*kkk

Az epizód rögtön egy névvel kezdődik. Joey Durban egy Afganisztánból visszatért katona, aki veteránként próbál boldogulni a hazaérkezés után. Egy luxus apartmanháznál doorman, és láthatóan kedvelik is az idős gazdag nénik. Finch masinája szerint tehát Joey a következő, akivel történik valami, valahol, valahogyan. Reese egyből rárepül, bár az előző részből kicsit szkeptikusan csak bevezető figurának érzem az ex katonát.

Kiderül, hogy Joey-nak barátnője van, aki végig várt rá, amíg szolgálatát teljesítette, és most is epekedve bízik a pillanatban, amikor szerelme kitárja előtte a szívét. Valami azonban nem stimmel. Reese-t saját magára emlékezteti, és egy visszaemlékezésből mi is közelebb kerülünk a főhősünk kilétéhez: egy reptéren találkozik a pilotból ismert Jessica-val (akivel korábban a párnák közt hancúrozott) láthatóan hosszú idő után. John éppen hazaérkezett valahonnan, már egyenruha nélkül, új munkája van, amiről természetesen nem beszélhet. Szemükből látszik, hogy a párnás jelenet még mindig élénken él mindkettőjükben.

Tovább
komment

Marslakók - 53.

2012. május 18. 15:00 - Hódos Hajnalka

Na mondom, mit unok kurvára: a Gergő-Eszter féle kínlódást. Az Antos-Évi maratoni szakítást. Ottó apáskodását. Hogy mindig jön egy, az előzőnél sokkal idiótább mellékszereplő. Titi szenvtelen, búgósra csinált ügyvédhangját. Azt, hogy a potenciális támogatók idióta barmok. A Félkézt úgy, ahogy van. András tesze-toszaságát. Az egészet, úgy, ahogy van. A saját nyivákolásomat arról, mi az, amit kurvára unok. Nyifi-nyifi-nyifi, szóval jön a Bényei, na nézzük a kócerájt, már meg ne sértsem, Kígyóskám, de maguk aztán nem szaggatták az istrángot az elmúlt hetekben-hónapokban! András szerint egy kezdő vállalkozásnak elsősorban idő kell és egy lapnál nemcsak az olvasók, hanem a háttérmunkások is fontosak. Olyan támogatót keres, aki nem változtatja meg az újság profilját, és ahhoz is ragaszkodik, hogy ez a csapat maradjon. Hát, az lehet, hogy András szimpatizál a méhekkel, de Bényei a királynő oldalán áll. Igen fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy ez a mondat elhangzott, nem az én okos fejcsimből pattant ki. A Pénzember ír egy listát a feltételeiről és követeléseiről, András elolvassa és elgondolkozik rajta és dönt. Nem, sajnos András nem dönthet, neki is egyeztetnie kell, tárogatja a kezét és fejel rá Bényeire akkor sem, mikor az jópofáskodva bokszolgat az arca felé néhányat. Én agyon is vertem volna és elástam volna az udvaron.

András rögtön rohan is Seggfej I-hez és Seggfej II-höz, de azokat sokkal jobban érdekli a Marslakóknál az, az üveges sörükben levő ital a hordó alja-e vagy nem. Seggfej I. szerint az nem gond, ha a Bényei mindent akar és megalomán, végül is, ha ő fizet mindent, miért ne? Seggfej II. szkeptikus, abban viszont mindketten egyetértenek, az, hogy András ragaszkodik a a régi csapathoz, azt jelenti, öregszik. András felcsattan, igen, ezer évet öregedett az elmúlt hetekben. Óbazmeg, mindjárt megsajnállak. Én tízezret, mióta benneteket nézlek! Lebasz némi aprót a pultra és sértetten elviharzik.

Tovább
Címkék: marslakók
komment

Zsaruvér 1x13 - Tükörcsarnok

2012. május 18. 14:00 - Chat Géza

Fiatalok kriketteznek, métáznak vagy valami puhapöcsük szintjére lebutított baseballt játszanak a réten, míg a dombon figyelő sí maszkos, bukósisakos fószer szemeit meregetve bámulja őket. Nagyjából húsz másodpercig látjuk Jamiet az edzőteremben boxolni, csak azért hogy erős csontozatú társa még kövérebbnek érezhesse magát mellette. Visszatérünk a játszótérre, ahol a motoros fazon maga elé dörmögi, hogy most jól kiosztja a halál kártyát a kis Samnek. Elhajt a pálya mellett és lead egy sorozatot. Csak sikerül eltalálnia. Frank irodájában hallgatja a napi eseményeket, mire se cigi, se kóla csak úgy beront a rendőrkapitány helyettes. Most rá osztották a rossz hírek hozója szerepet. Itt derül ki, hogy a csávó akit lelőttek,az egyik beépített emberük. Lehet, hogy le kell fújni valami nagyon fontos akciót. Ezért Frank dühösen csukja le, és vágja tönkre a céges laptopot.

Tovább
Címkék: zsaruvér
komment
süti beállítások módosítása