Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Sírhant művek 1x09 – Life’s Too Short

2012. április 22. 12:00 - Fekete Panna

Egy szobában nyitunk, ahol éppen videojátékozik rég nem látott barátunk, Gabriel, aki Claire szerelme és egyben pofára esése volt, tudjátok a srác, akinek leszopta a lábujját, és aki elterjesztette a városban Claire-ről a "szopós kismalac" gúnynevet. Talán utolérte a végzett, és az ő neve lesz a sírkövön? Mindjárt kiderül. Csengetnek, egyik haverja jött, hozott anyagot, juhéj, gyorsan szívjuk is el, de előtte még kipaterolja az éppen komoly munkában lévő (egy színezőt színező) kisöccsét a szobájából, húzzál anya hálójába játszani kisköcsög. Hülye paraszt! - mondja erre a 113 centis öcsi, becsapván az ajtót. Milyen kedves párbeszéd. A srácok nagyban füveznek, hülyeségeket beszélnek, öcsi pedig mindent felforgat anyu szobájában, ahol egyszercsak talál valamit az ágy alatt. A fiúkkal vagyunk, amikor lövés dördül. Kérdőn néznek, átrohannak anyu hálójába, nem mutatják, de sejtjük mi van a szobában. Nem egy életben lévő gyermek, az biztos.

Tovább
Címkék: sirhant muvek
1 komment

Kaliforgia 4x12 - ... And Justice for All (Igazságot mindenkinek) (ÉVADZÁRÓ)

2012. április 22. 10:00 - Gabba

A bíróságon nyitunk, a bírónő az ítélethirdetés előtt még lehetőséget ad Hanknek, hogy az utolsó szó jogán mondjon valamit. Írónk pár mondatban sajnálatát fejezi ki, amiért szégyent hozott lányára és annak anyjára, és bocsánatot kér. Karen meghatottan pislog, a bíró azonban nem hatódik meg túlságosan. Ismerteti az esküdtszék ítéletét, mely szerint a vádlott bűnös kiskorú megrontása bűntettben. Személyes véleményként még hozzáteszi, hogy ezen felül Moody saját istenadta tehetségét is elpazarolja, ezért Hank Moodyt három évre ítéli. Ítélethirdetés közben Hank elájul, és csak Abby gyengéd paskolására tér magához. Hol vannak a börtönőrök a láncokkal és a tömlöckulcsokkal?, kérdezi gyenge hangon, mire Abby megnyugtatja: Igaz, hogy három évet kaptál, de felfüggesztve, plusz némi közmunkát és 25 ezer dolcsis büntetést. Ez azonban így is remek hír, amit az ügyvédnő és kliense, ahogy azt vágás után látjuk, Abby vágásának gyengéd ápolásával ünnepel meg a franciaágyban.

Tovább
Címkék: kaliforgia
5 komment

Egy óra múlva itt vagyok ! 1x12 - Kelepcében

2012. április 21. 14:00 - Sigismundus

Negyvenhárom tavasza, pár magyar honvéd tévelyeg a mocsárban. Közben a Kormányzót szidják, meg a hazaiakat, hogy cserben hagyták őket. Főhadnagyuk vezetné őket csak előre. Ekkor kiált rájuk Vince és Jancsi az okostojás, fegyvert eldobni. Főhadnagy inkább fejbelövi magát, többiek megadják magukat.

Aztán elmesélik milyen szomorú is a katonasors, hogy mennyire üzte őket ez a gonosz főhadnagy, meg tábori püspök, meg mindenki, ők nem tehetnek semmiről... Vince és Jancsi az okostojás, kissé arcoskodnak, kioktatnak, mit is kellett volna tenni szerintük a magyaroknak, de amúgy békés a hangulat.

Tovább
Szólj hozzá!

Marslakók - 35.

2012. április 21. 12:30 - Hódos Hajnalka

Ahogy azt sem tudtuk meg, hogy került Ottó a hullaházba, azt sem fogjuk megtudni, hogy került Titi Kígyós szobájába, azt meg főleg nem, mi módon jutott ki onnan. Arra pláne nem fog senki magyarázatot adni, miért tartja egy aneszteziológius a hullaházban az uzsonnáját, meg a sörét. A hullaházban nem történik semmi, nem ül fel a letakart halott, nincsenek befőttesüvegben vesék meg agyak, nincsenek kis hatkezű élienek sem, se egy klónozott birkaembrió. Sok hűhó semmiért. Titi elmeséli Kígyósnak a névtelen telefonálót meg azt is, Gergő feltörte a kórház naplóját. Biztos olyan kis szívecskés lakattal volt lezárva, mint amilyen a bugyikék és bébidollrózsaszín emlékkönyveken volt gyerekkoromban, remélem, mindenkinek volt emlékkönyve és mindenkinek voltak benne ilyen bejegyzések: "azért írtam fordítva, hogy gondolj rám ordítva!"

Titi elfordul, míg Kígyós felöltözik és megvárja azt is, hogy élre hajtogassa a pizsijét. A recepciós Kerberosz csaj nem érti, miért távozik, nem baj, nem kell érteni, papírokkal együtt vagy papírok nélkül, akkor is megy. Hédi megint elrohan otthonról, felhívja Antost, hogy menjen a Félkézbe. Amíg kihozzák a szendvicsét, az anyjáék egymás torkának ugranak, de legalább előtte Hédi megmondta az anyjáról a tutit. Lényegében azt, hogy idegbeteg, csak valamivel finomabban fogalmazott, csak az anyja. Antos próbálja megértetni a kiscsajjal, hogy ő alkalmatlan lelki szemetesládának, dugni még csak-csak, de Ottó a fogával tépné le a heréit, tanácsot adni se tud, mert ő harmincnégy évesen született, sose volt kamasz. Küldd egy sms-t Ottónak, aztán kiröhögi az ellenőrzésre betoppanó, feldúlt Bohócévit, na anyukám, erre most rábasztál, másfél évig tudok arra hivatkozni, hogy szabadidőmben otthonról szökött kiscsajok lelkét ápolgatom!

Tovább
Címkék: marslakók
13 komment

Torchwood 1x09 - Élet és halál titkai

2012. április 21. 12:00 - Möff CAT a Torcsvúdos gyerek

Hella újra, legelőször is elnézést kérek mind a három olvasómtól a csúszás miatt, először a gépem robbant le kicsit, aztán én nagyon, ma tudtam csak befejezni az újabb csudás epizódot. Bele is csapunk rögvest, ma Casperes rész lesz, máhogy egy kísértetté előléptetett forma szemszögéből szemlélhetjük az eseményeket, ő fog narrálni is, jaj de jó. Rövid eszmefuttatás sebességről és életről, közben egy rövid barna hajú fickót látunk kék dzsekiben és farmerben egy néptelen úton keresztben feküdni, be is mutatkozik, ő Eugene Jones. Mikor felkel és körülnéz, megpillantja a helyszínelőket és a Torchwoodot, rögtön oda is szalad, hellósztok srácok! Senki nem veszi észre, egy az út szélén fekvő figurát vizsgálgatnak, aki Eugene holttestének bizonyul.

1.jpg

Hogy a Torchwood mit keres egy sima közúti balesetnél, egyelőre titok. Eugene-t egyértelműen elcsapták, úgy tűnik, hogy egy piros verdával, az is kiderül, hogy nem csak ő ismerte a Torchwoodot, hanem azok is őt, bár nagyjából egy bolondnak tartották. Meghaltam vajon, hüledezik Eugene, majd próbaképpen átdugja a kezét Tosh vállán, azannya, öcsém, tök meghaltam, FŐCÍM!

Tovább
14 komment

Róma 2x09 - Egy isten sem állíthatja meg az éhezőt

2012. április 21. 10:00 - G_Norton

A múltkor ott hagytuk a grand finálé előtt kettővel, hogy Octavianus kizavarta Antoniust Rómából, mint Kukorica Jancsit a gazdaembör, Vorenus pedig vele ment Egyiptomba. Most is az említett marconával indítunk, aki megint Niobét álmodja maga mellé, az ébredés csúnya dolog, mert egy kopasz egyiptomi prosti fekszik mellette, aki Vorenus hülye álmai miatt pótlékot akar elkérni. Vorenus felöltözik, és megy a palotába, de előbb összefut a valami gyanús anyagot szívó, leginkább egy transzira emlékeztető Poscával, aki jelenti, hogy Bibulus szenátor, meg a többiek meggyüttek tárgyalni a gabonáról. Posca maga nem megy oda, mert Kleopátra nem bírja elviselni az okostojás görögöt, és nem szívesen halna meg emiatt, meg hát ki fog vigyázni az édibédi feleségére, ha ő meghal.

Vorenus befut, de nem a tárgyalásra, hanem valami vadászképző tanfolyamra: egy szarvasnak öltözött hullajelöltet instruál, közben Kleopátrának magyarázza a vadászat alapelveit. Bibulus próbálja Antoniust visszarántani a valóságra a mátrixból, de az túlságosan el van foglalva most a szarvasvadászattal, meg Kleopátrával, tépjen sorszámot, és várjon a sorára. Közben mégis hajlandó tárgyalni, az eredeti ár háromszorosát kéri a gabonáért, plusz Karthágót. Bibulus gyorsan igent mond, aközben a szarvasember, ha nem találják el, szívrohamban fog meghalni a nagyon is igazi nyilak ugyanis körötte szállnak el, és egyre közelebb. Antonius örül, mert Octavianus nagyon kétségbe lehet esve, hát a nép éhezik, és persze nem Antoniust okolják, aki katonából vedlett át megélhetési celebbé, és baromira élvezi az egész helyzetet, mert a nép mindig őt fogja szeretni. Na konlúzsön: az eredeti ár háromszorosa, Karthágó, és csapjuk hozzá Hispániát is. Bibulust már a rosszullét kerülgeti, há’ mit képzel el bakker, sarkon fordul, és tehetetlenül távozik. Kleopátra még céloz az íjjal, és kilövi szegény szarvasembert, na megvan mára a vacsora.

Tovább
Címkék: róma
2 komment

Zsaruvér 1x09 - Veszélyben

2012. április 20. 16:00 - Chat Géza

Egy nő az ágyhoz kötözve vergülődik, hogy ne bántson már kérem, inkább öljön meg. De akkor egy elmebeteg fószer fölé hajol és egy kés hegyesebbik élével megsimogatja az arcát. A nő hirtelen felül az ágyon, leveri a víz, meg minden. Szarul érzi magát, mert ez nem csak egy rossz álom volt, hanem egy kellemetlen emlék. És remegő kézzel ejti földre az újságot, melynek címlapján ott díszeleg az őrült faszi feje a következő leírással: szabadlábra helyezve. Eközben Frank az irodájában hallgatja a nem túl jó híreket, hogy a hanyag laboros gyíkok miatt két bűnöző is szabadlábon rohangál. A következő vendég Erin, akivel nagyon hivatalos nyelven szakmázik, majd meglenget egy aktát, melyben Dick Reed ügye található, aki köztudottan olyan finoman bánik a nőkkel, mint Freddy Kruger a békésen szunyókálókkal. A fószer leszáll a sittes buszról, mire díszes közönség fogadja, fotósok, rajongók. De a sor végén azért ott kullog Danny a társával – aki hála az égnek végre ugyanaz, aki az előző részben is szerepelt – és finoman baszogatni kezdik, hogy akár vehet is egy retúrjegyet, mert hamarosan visszaküldik a hűvösre.

Tovább
Címkék: zsaruvér
1 komment

Mob Wives 1x07 - Total Chaos

2012. április 20. 14:00 - k.im

A hajtépős ketrecharc közepén szakajtották félbe a műsort a kedves szerkesztők, de egy heti körömrágás után ott folytatjuk, ahol abbahagytuk: balhé a köbön! Drita már a magassarkújától is megszabadult, szaladna neki Renee-nek nagy svunggal -ha már nem kussol be, legyen oka ríni-, de hirtelen szembe találja magát Karen focilabdányi csöcseivel, úgyhogy visszahőköl kicsit, bizonyára én is megriadnék. Persze utólag ezt úgy magyarázza, rájött, hogy ez Carla és Renee vitája. Azok meg kezdik s végzik: mire bekussolna az egyik, újult erőre kap a másik. Renee mint egy megkergült papagáj azt ismételgeti, ő csak Carlának akarja a legjobbat, és felháborodva magyarázza a riportban, hogy érti ő, fáj az igazság, de Carlának mégsem kéne vendég létére nekitámadnia meg az arcába mászni rikácsolva. Na, a szálka meg a gerenda minősített esete, kedves hölgyem, de némi skizofréniával is dolgunk van itt, ahogy látom.

A következő percben Renee bőgni kezd, hihetetlen, hogy a férfiak nemcsak a párjuk életét, hanem a barátságaikat is tönkreteszik, és különben is, ő soha senkire nem emel kezet, Carla replikáz, ő se, Drita meg kijelenti, hogy undorodik az egésztől. Renee százegyedszerre is belelovalja magát a témába, Karen, a Józan Ész helytartója próbálja kordában tartani, ugyan ne hadonásszon már Carla arcába, ha nem muszáj. Carla hiába akarja megértetni vele, hogy ne próbálja megoldani az életét helyette, mindenki csak a saját kárán tanul, de Renee eltéríthetetlen, mint valami gőzmozdony, még fújtat is hozzá.

Tovább
Szólj hozzá!

Marslakók - 34.

2012. április 20. 13:00 - Hódos Hajnalka

Amikor Ottó végigrohant a Magánkórház alagsorában levő sütét sikátoron, aztán - a nagyonnagyveszély-zene ütemére - kilesett a rejtekéből, tébolyult, sikítozásba hajló kacajban törtem ki. Robin Cook, ha látná a Marslakókat, szégyentől rákvörös arccal, a könnyeit nyeldekelve tépné apró cafatokra a Kóma féltve őrzött kéziratát és megjelentetne egy egész oldalas nyilatkozatot a világ minden nagyobb hírértékkel bíró napilapjában, ezzel a szöveggel: bocsánat, tévedtem. Még szerencse, hogy Hédi már az első képkockákon előkerül, nem is tudom elképzelni, hogy bírnám ezt a rengeteg izgalmat. A Baltás cím: Ki itt belépsz...

Ottóéknál kezdünk, Erzsike szerint miatta van az egész, alap. Szerintem Erzsike karaktere alkalmas mizogin vonások felélesztésére. Nemre való tekintet nélkül. A Családi körből ismerős mondatok következnek: nem ismerjük a saját gyerekünket, asse tudjuk, kikkel barátkozik. A közösségi háló miatt van ez is, mert ezek a mai fiatalok nem beszélgetnek egymással, hanem egész nap a chat-en lógnak! Amíg ezek ketten a társadalmi elidegenedésre próbálják kenni saját szülői kudarcukat, Hédi a Félkézben ücsörög egy üdítő társaságában. Nemsokára Antos is csatlakozik hozzájuk, de Titinél is zajlik az élet. Zsán nem jöhet közelebb, a fürdőszoba ajtajából is el tudja mondani, mit akar itt, de vigyázat, az a válasz, hogy Titit többet nem jön be. De, be fog, ahogy arra számítani lehet, de erről később, most Antos, nagymonológja jön, a lényege, hogy őt aztán kurvára nem érdekli, miért lógott meg Hédi otthonról, se kutyája, se macskája, de a Félkéz éjfélkor bezár, úgyhogy itt a szerkesztőség kulcsa, ott meghúzhatja magát éjszakára. Hideg van, ágy, kaja, kávé nincs, reggel meg korán húzza el a belét. A jófejkedés bejön, Hédi vigyorog, na hívd apámat!

Tovább
Címkék: marslakók
4 komment

Kettős ügynök 1x06 - Houses of the Holy

2012. április 20. 12:00 - teardrops

Reggeli családi idillbe csöppen Annie, Unokahugok rohangálnak, ahelyett, hogy reggeliznének, Sógor elrohan melóba és vacsoráig haza se jön, Nővér pedig szomorú, mert nem mennek következő héten nyaralni a férj sok munkája miatt, jó reggelt. A munkahelyen Auggie-ba botlik, akitől egyből azt kérdezi, ki az a lány, aki miatt ugyanazt viseli, mint tegnap, naná, hogy nem kap választ, jó munkát. Az meg is lesz, Auggie-nak biztos, mert különleges megbízást kap, Joan legalábbis ezzel veszi át Annie-től technikusunkat és kíséri az asztalához; helyben dolgozhat ugyanis, mégpedig egy különleges akcióban segédkezhet. Főnöknéni folytatja a munka kiosztását a nagyteremben, ahol egy bombatámadást mutat a képernyő, mi a baj a képpel? Hát az, hogy senkit nem tudtak kinyírni, mert a híre megelőzte az akciót, áruló van a bandában. A nyomok a legfölsőbb szintekre vezetnek, furfangos módszerekkel kiderítették, hogy csak egy amerikai szenátor lehet a ludas, a feladat tehát egyszerű, minden újonc (merthogy ők még ismeretlenek mindenhol/mindenkinél) kap egyet és akié a hunyó, az nyer. Ismét van egy tippünk, ki lesz a befutó. Még akkor is, ha ez szigorúan magánakció, hiszen a szenátorok nem veszik jó néven, ha utánuk szaglásznak, sőt még úgy is, hogy Jai a projektvezető.

Annie smithsonianes álcája jól jön, képcsere ürügyén kerül egy bizonyos Jarvis szenátorhoz, a Hírszerzési Bizottság elnökéhez, aki persze már várja, mosolyog, mint a tejbetök és egyből felvázolja a helyzetet, miszerint valójában a felesége Madeline [Lauren Holly] az, aki miatt a lány itt van, ő intéz minden ilyesmit, még asztala is van a titkárnő mellett, de minek, mert állandóan bent ül a férjénél. Mint most is, Annie-val körbeudvariaskodják egymást, Feleség mosolya csak akkor nem őszinte, amikor megjelenik a csinosszőkebombázó aszisztens, alias Ashley Briggs, akivel Annie szintén bájolog egy sort, holnap tuti izomláz lesz Annie arcában. Ashley-Jervis duó politizál, Annie-Madeline duó képekről cseveg, kinek a milyen képét kellene megszerezni, majd Férj távozik és Boborján-stílusban megjegyzi, hogy ő valamilyen állatos képet szeretne, hát ez (m)ilyen izgis lesz.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása