Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Torchwood 1 x 08 A feltámadás napja

2012. április 08. 14:00 - Möff CAT a Torcsvúdos gyerek

Itt a Húsvét, a nufi, meg a torcsvúd, ma má ehetünk sonkát is, bele is csapunk a közepibe, legyen még idő készülni a locsolkodásra. Rögtön az epizód elején meghökkenve tapasztaljuk, hogy az első részben megismert Susie Costello, aki hangszálkorrekciót végzett magán egy negyvenötös Colttal, benne van a kis beharangozóban, szóval jó eséllyel szó lesz róla a mai órán. Nyitóképünkön egy kertvárosi ház előtt állnak a zsaruk meg a helyszínelők, sürgés-forgás, ennek közepébe érkezik meg a Torchwood-gépszekér. Egy fekete hölgy fogadja őket kiskosztümben, hé, ti vagytok a Torcsvúd, mi? Ja és te ki vagy? Swanson nyomozó. Én meg Harkness kapitány vagyok, tudom, ismerlek, mint a rossz pénzt, haver, figyu, te mindig így öltözködsz, hát, le is vetkőzhetek, na, nem csalódtam... A virtuális farokméregetést Gwen szakítja félbe, szokatlan módon egy értelmes kérdéssel, ki az áldozat? Well, az a helyzet, hogy több is van, tegnap egy, ma meg kettő. Jack a képek láttán valamiért azt kérdezi, összeáll egy felirat a vérfoltokból? Nem nagyon lehet tudni, miről beszél, Swanson viszont vágja, hát most pont ezen dolgozunk, jöjjenek be, lessük meg, mire jutottunk. Bemennek, a hálószoba kicsit rendetlennek tűnik, van benne sok vér, két hulla, meg egy bazi nagy graffiti a falon: TORCHWOOD.

vlcsnap-00002.jpg

Hogy ezen vajon mit kellett dolgozni, rejtély, elsőre nem látszott jól, vagy mi??? Szóval valaki a figyelmükre pályázik, mondja Swanson, megkapja, vészjóslóskodik Harkness, FŐCÍM!

Tovább
Szólj hozzá!

Sírhant művek 1x07 – Brotherhood

2012. április 08. 12:00 - Fekete Panna

Egy katonai sátorban nyitunk, ahol éppen videón üzen haza egy fiatal (nagyon fiatal) amerikai katona. Terepszínű ruha, dögcédulák. Valami sivatagban van, elmondása szerint Szaddam Huszein ellen harcolnak. De még "igazi" bevetésen nem voltak, hamarosan mennek, de erről nem is beszélhet többet. A háttérben a katonatársak nem tartják tiszteletben, hogy éppen hazaüzen, bömböltetik a zenét (EMP - Unbelievable), elveszik a kamerát, hülyéskednek. Egyszer csak nyit a kamera, és látjuk, hogy az üzenetet a tévéből nézik, egy kórházban. A távirányító egy lélegeztetőgépen lévő fiatalember kezében van, akinek pont akkor esik ki a kapcsoló a kezéből, amikor belép valaki a szobába, őt köszöntve.

Tovább
Címkék: sirhant muvek
4 komment

Merlin kalandjai 1x11 - A labirintus

2012. április 08. 10:00 - mesmes42

Na, kérem, lesz ma itt minden, eredeti, mintha csak a Harry Potter 4. részéből koppintották volna. Labirintus, naná. Még próba is jár mellé, amúgy rendesen. Arthur és bandája épp erdőben lopakodnak, Merlin kíséretében. Arthur beküldi Merlint az ismeretlen kellős közepébe, legyen kit feláldozni. Óvodás mosoly készenlétben, Merlin meglátja az egyszarvút. Megpróbálja elhessegetni szegény unikornist, akire Arthur, a hülye rálő. Mert miért is ne vadásszunk le minden mágikus lényt, ahogy apánk akarja.

1.jpg

Na most a mágikusból következne, hogy nem úszod meg büntetlenül a megölését, de Arthur már nem jut el idáig a gondolatmenetben... Megjelenik egy varázslógyanús alak az erdőben, de egyelőre senki nem látja. Arthur hazaviszi az egyszarvú szarvát nagy boldogan, Gaius meg felvilágosítja, hogy ezt nem kellett volna, baj lesz. Hogy Merlinnek is jusson munka, patkánytalaníthatja Arthur szobáját. Arthur meg Uther közben kimennek a földekre felülvizsgálni a mezőgazdaság hanyatlását, avagy miért száradt el a termés. Segítek: az átok miatt.

Tovább
Szólj hozzá!

Róma 2x07 - Halotti maszk

2012. április 07. 14:00 - G_Norton

Serviliával indítunk, aki mélyen gyászolja Brutus halálát, egyenesen arra vetemedve, hogy felvegye a fia halotti maszkját, jájj. Az elárvult Jocasta is sírdogál, épp házasodik a szentem, Atia le is cseszi, hogy álljon le ezzel, mer’ hülyén fog kinézni, ha a sírástól kipirult arccal megy az esküvőre. Jocasta gondja tökéletesen érthető, mert nem egy Adoniszhoz megy hozzá, de még csak Céronáldóhoz sem, a szerencsés férj ugyanis a felszabadított, és dúsgazdag Posca, aki naná, hogy vigyorog mint a tejbetök, a sármjával biztos nem tudott volna egy ilyen nőt meghódítani. Az esküvőn Jocasta hangja egyszer-kétszer meg is bicsaklik, Atiára is rátekint, hogy biztosan jó ötlet-e ez, de az mással van elfoglalva, Antoniust fűzi meg, hogy ők is házasodjanak össze, de Antonius most még leszereli.

Már órák óta fent van a nap, de Eirene tovább lustálkodik, Pullo láthatóan oda meg vissza van örömében, így bolondozni eddig nem láttuk. Szeretne azért egyet szeretkezni, de a lány saccperkábé az ötödik hónapban lehet, így erről le kell tennie a kedves meláknak, ehelyett be kell érnie azzal, hogy a gyermek már mozog. Vorenus közben Memmióval tárgyal, mert jött egy bazinagy gabonaszállítmány, és nem tudják a belső kikötőket használni, a kintiek azonban Memmiónál vannak. A rohadékja 5%-t kér cserébe, ami nem lenne rossz ötlet, viszont tutira engedélyt adna a lopásra, így abból az 5%-ból hamar 50% lesz. Sikerül megegyezniük: Mascius emberei felügyelik a kirakodást, így nem lesz probléma. Memmio egyik embere pusztán véletlenül (marha látványosan) elejt egy szalmabábút, azaz továbbra is incselkedik Vorenával, és van foganatja is, becsülve a szalmabábok számának gyarapodásából.

Tovább
Címkék: róma
3 komment

Egy óra múlva itt vagyok! 1x10 - Megfordul a szél

2012. április 07. 12:00 - Sigismundus

Tábori mozi kilencszáznegyvenegy tele. Karády Katalint nézik a magyar tisztek, majd megszakad a film, és szovjet PR mozi indul váratlanul. Közlik a tiszt urakkal hogy Moszka alatt megállították a németeket, vége a háborúnak. (meg is állították, valóban, csak épp még jött a 42-es nyár, amikor a krautok kissé visszavágtak).

Shultzer őrnagy kissé ideges, leüvölti Podweisz százados haját, de nincs mit tenni. A partizánok kedvükre járnak be és ki.

Tovább
1 komment

Kaliforgia 4x10 - The Trial (A tárgyalás)

2012. április 07. 10:00 - Gabba

Felvirradt a hétfő, a tárgyalás napja, írónk kellőképpen ideges. Hiába a szép öltöny és a belőtt séró, az elegáns külső zaklatott belsőt takar, a gyomra is le-föl jár veszettül, akár elénekelhetné a Boomtown Rats-cel együtt, hogy I Don't Like Mondays. Azért azt megígéred, hogy itt leszel, ha vége lesz ennek az egésznek?, kérdezi reménykedve Karentől, szíve hölgye azonban nem ígér semmit, csak annyit mond: Indulnunk kell. Hank azonban még előtte elrohan a klotyóra hányni egy jót az idegességtől, tisztára mint én anno angol nyelvészet szigorlat előtt. Végezetül családi ölelkezés következik hármasban Beccával erőgyűjtési célzattal, majd írónk Karen kíséretében elindul randevúzni Justiciával.

Tovább
Címkék: kaliforgia
4 komment

Kemény motorosok - Sons of Anarchy közlemény

2012. április 07. 10:00 - szepi79

Örömhírt hirdetek néktek, a CoolTV végre úgy határozott, hogy mégiscsak levetíti a Sons of Anarchy-t (Kemény motorosok címmel), amit már tavaly nyár óta terveznek, de ne legyünk telhetetlenek. Mivel azonban mi már a 6. epizódot is meghogyvoltoztuk, az előzetes tervek szerint az adott részhez igazítva újból meg fognak jelenni a HV-k, polkorrekt módon átnevezve a magyar címre.

Tovább
3 komment

Mob Wives 1x05 - Unfinished Business

2012. április 06. 18:00 - k.im

Maffiózóasszonyainkat múltkorjában egy jósnő vértezte fel tanácsokkal, Renee már neki is látott és kibékült Dritával, hiába akarta az lerúgni a fejét nem is olyan rég. Gondolom most majd Karen lát neki a radikális változtatásnak, csak aztán nehogy sírás legyen a vége. Ötye-partival, akarom mondani csajbulival indítunk, végre senki nem fúj senkire, ezt meg kell ünnepelni izibe. És ha már bulizás, akkor basszunk oda, VIP-bánásmódnál alább nem adjuk, irány egy exkluzív New York-i étterem, mondja Renee, minden maffiaprincesszek legprincesszebbike.

És úgy is viselkedik az étteremben, mintha az övé lenne, kezdésnek leszúrja a pincért, amiért nem ment AZONNAL oda felvenni Drita rendelését. A többiek kicsit röhögnek azon, hogy mennyire pattog, Drita mondja is a riportban, ettől a kivagyiságtól felfordul a gyomra, de Renee-t nem lehet lelőni. Megbeszélik, hogy Drita közelgő szülinapján akkora bulirakétát lőnek fel, amekkorát még nem látott Staten Island.Aztán gyorsan átváltanak Renee kedvenc témájára, a plasztikai beavatkozásokra, most épp azon nyekereg, hogy lóg a felkarján a bőr. Carla és Drita, a két fitnesszcica szerint csak edzenie kéne, de Renee nem őrült meg, hogy feleslegesen izzadjon, amikor a sebész egy nap alatt megcsinálja neki ugyanazt az eredményt. Különben is, két ilyen Piszkafa Picsa ne pofázzon neki.

Tovább
Szólj hozzá!

Szellemekkel suttogó 4x11 – Vészhívás

2012. április 06. 16:00 - leeann

Delia visszatér az ingatlanbizniszbe, és egy elhagyott házat hoz rendbe ahhoz, hogy eladható legyen. A tulaj olyan gyorsan pucolt el a házból, hogy még a családi fényképeket sem vitte el. Amíg Delia elmegy Melinda két segítő kezéért, Ned fűnyírási feladatot kap parancsba az anyjától. Eközben a segélyhívóhoz hívás érkezik egy fűnyíró balesetről, pont arról  a címről, ahol Ned dolgozik. Mire Delia és Melinda visszaérnek a házhoz, a mentők már a helyszínen vannak, de szerencsére Nednek nincs semmi baja, és nem is telefonált. Mert nem ő volt. Melinda egy kisfiú szellemét véli felfedezni a közelben, akinek súlyos sérülés éktelenkedik a karján. Ő lesz az áldozat, de itt már a mentők nem tudnak segíteni.

Elindul a szokásos kutatómunka, és az internet segítségével hamar ki is derül, hogy mi történt a házban, illetve itt konkrétan a pázsiton. Mr. Bancroft füvet nyírt, és a kisebbik fiú, Josh a fűnyíró alá került valahogy. A család nehezen viselte a dolgot és elment innen. Miközben Mel már rajta van az ügyön, Sam-Jim is sok mindent kiderített a majdnem menyasszonyáról. Nicole a neve, és egy elég se veled-se nélküled kapcsolatban voltak Sammel. Egyelőre Sam még nem tudja, hogyan lépjen az ügyben, úgyhogy Mel nem kap azonnal idegbajt a hír hallatán. Most Josh ügye az elsődleges, mert megint ugyanaz a segélyhívás érkezett a 911-re.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása