Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Torchwood 1x06 - A semmi közepe

2012. március 25. 17:00 - Möff CAT a Torcsvúdos gyerek

Helló fiúk, szia lányok, ma Torchwood-roadmovie-t láthatunk, nézzük szeretettel bátor hőseink vidéki turnéját. Alkonyi angol vidék, kanyargó aszfaltcsík, rajta szőke nővel bélelt terepjáró hasít, mondaná a költő, ha volna ideje ilyen hülyeségeket nézni, de nincs, úgyhogy nem is rugózunk tovább ezen a témán. A gépsárkányban csak egy fiatal hölgy ül, aki épp telefonál, miközben a rádióból az Automatic langyi britpop zenekar Monster c. dala üvölt, háló, apa, még másfél óra, míg hazaérek, tolom neki, mint állat, ne parázz, egyszer csak jövök, háló, rosszul hallak! Talán próbáld meg lehalkítani azt a fost, angyalom, jobban fogod hallani aput, de egy utolsó majjövök után le is teszi a telefont és Mánsztör! Ovör dö hííííl, mánsztör! A követező percben, mikor megáll az autóval, mert egy embernek látszó valamit pillant meg az úton heverni, már koromsötét van, valószínűleg a Mánsztör! betett a Napnak és kicsivel korábban fájrontot csinált máma.

2.jpg

Az Elhagyott Tájon Egyedül Utazó Szőke Lány (ETEUSZL) a veszélyeztetett fajok listáján amúgy igen előkelő helyet foglal el, legtöbbször levadássza egy/több valaki/valami, most ezen az arányon kicsit ront a csajszi, aki egy mozdulattal átavanzsál az Elhagyott Tájon Sötétben Autóból Kiszálló Szőke Lány kategóriájába, ez már a táplálékláncnak a legeslegalja, a Bálnát Pofánrúgó Kamikaze Plankton alatt helyezkedik el. Monnyuk legalább bézbózütő van a kezében, ez a javára írandó, hogy nem teljesen hülye. Odaóvakodik a fickóhoz, megbökdösi, az meg szétgurul, mert csak egy rögtönzött bábu volt valójában. Pánik indul, a csaj egyszerre próbál hét vagy kilenc irányba figyelni, oson vissza a verdához, amit persze nyitva hagyott, közben párszor átsuhan valami a kamera előtt, húha, anyám, nem leszel állandó szereplő a sorozatban, ez már most látszik. Na végre beugrik a kocsiba, ajtó bezár, menjünk, hopszimogyoró, eltűnt a kulcs, a telón meg nincs térerő! Hát ez gáz, mit csináljunk, mit is kellene most csinálni vajon??? Hamar érkezik megfejtés egy sötét alak személyében, aki a zárt ajtót feltépve elkapja a csajszit, a kamera távolodik a kocsitól, már csak a nyígás hallatszik, FŐCÍM!

Tovább
1 komment

Merlin kalandjai 1x09 - A fekete lovag

2012. március 25. 15:00 - mesmes42

Az epizód eredeti címe Excalibur, szóval nem tudom, mit akartak ezzel, bár tény, hogy a magyar cím is megfelel az eseményeknek. Mindenesetre újabb kiképzést kapunk az Arthur-mondakörből. Bár az Excaliburról nyilván már mindenki hallott.

Per pillanat a heti mágiaelkövető Nimueh, akivel már találkoztunk, és sajnos itt van megint. Ez alkalommal úgy látszik, Uthert akarja kiiktatni. Ezután Arthurt herceggé koronázzák - mivel most lett nagykorú, bár nem tudom, ez akkoriban mennyi volt. Sajnos csak egy ilyen béna ceremónia jár neki, semmi pia, nők, satöbbi jellegű buli. A partit megzavarja a címbeli fekete lovag érkezése. Aki Arthurral akar harcolni. Meg a haverjaival, ismertebb nevükön a lovagokkal.

1.png

Arthur felkészíti az első harcost, aztán a második epizódban már megismert arénában kezdetét veszi a harc. Mondjuk a titokzatos lovag úgy néz ki, mint aki egy vödröt húzott a fejébe, de mindegy... mindenki drukkol, de a fekete lovag győz. Arthur folytatni akarja a harcot, de Uther nem engedi.

Tovább
Szólj hozzá!

Sírhant művek 1x05 – An Open Book

2012. március 25. 13:00 - Fekete Panna

Egy fürdőszobában vagyunk, ahol egy erős 40es, félig nyitott köntösben leledző nő éppen készülődik a fürdéshez. Minden rózsaszín és fekete, kábé akkora az egész, mint a mi mostani lakásunk. Lakásnak kicsi, de fürdőszobának óriási. Valakinek mesél, megállapítható, hogy egyedül lakik, mert sehol egy második fogkefe, egy borotva és egy darab férfi tusfürdő. Ezzel fel is soroltam a pasik cuccait a füriben, amik persze mindig útban vannak. Éppen arról mesél, hogy jön egy pasi hozzá megágyúzni, közben kivillantja nekünk óriási szilikonmelleit, mellékesen bekapcsolja az egyetlen elektronikai cuccot a helyiségben (egy hajcsavarókkal teli elektromos melegítőt => nőből vagyok, sosenem láttam ilyet), és bemászik a kádba. Aztán kiderül kihez beszél, egy macskához. Egy zsemleszínű, hosszúszőrű cicához. A macska felugrik az elektromos kütyü mellé, és amikor éppen ott tartunk, hogy a ma esti szerető úgy dug, mint egy légkalapács, hopp, a macsek véletlenül belelöki az áram alatt lévő kütyüt a vízbe.

Tovább
Címkék: sirhant muvek
3 komment

Luxusdoki 1x10 - Szomorúság

2012. március 25. 10:00 - m*kkk

Na akkor tessék, lássék, mi újság a gazdagok tengerparti homokvárában. A nyitányban Hank egy Top Gun DVD-t csomagol újságpapírba, amiért Evan gyorsan rá is pirít, hiszen ki csomagol manapság ilyen bénán?! Az ajándék, amúgy Tucker-nek lesz. Emlékeztek még a fiatal srácra, aki az első részek egyikében rommá zúzta egy Ferrari elejét, mert épp a barátnőjét vitte fagyizni. Szóval Tucker 17, és szülinapi zsúrt rendez neki a Google-mániás barátnője – bármit is jelentsen ez a felső tízezer életében.

 

Az első vendég az óriás partin Hank...hihetnénk, de nem hanem csak az utolsó. A kecó azonban rémesen kihalt, szóval valami nem kóser. Na igen, a bulit lemondták, mert Apuci (a zafír kék szemű, milliós vigyorral) nem tud időben hazareppenni a prive jet-tel. Mindezt pedig csak a Twitteren kommunikálta a tini pár, így a begyepesedett agyú dokink nem vette, és még valaki...2.0, ő volt az első. Micsoda páros! Az is biztos, hogy nem a facebook-on poke-olódtak össze.

Tovább
Szólj hozzá!

Született feleségek 8x02 Kapcsolatfelvétel

2012. március 25. 09:00 - Zsoofka

Az előző epizód végén Bree kap egy Mary Alice-levél hasonmást, emiatt Claudia felidéz egy nagyon régi hogyvoltot: mi zajlott le Mary Alice lelkében a levél olvasása előtt, alatt és után. Közhelyet idéznek, miszerint a történelem (és sorozat tartalma) ismétli önmagát. Vajon mi lesz Bree sorsa a levél birtokában? Egy biztos: ő egy kemény csaj, nem adja magát olyan könnyen. Persze a levél érkeztekor pont ott van Breenél a Detektív, aki kérdezgeti is a nőt: csaknincsvalamibaj? Á, dehogy! Miért lenne?

Gabyék kétes diadalt "ünnepelnek": 38 napja nem dugtak. Mrs. Solis azon van, hogy ez a rekord ne nőjön tovább, ma este legyen aktus. Csinos kis pendelyben, pezsgővel a kezében várja a zurát a lépcsőn, a gyerekek a zaciban, ágynemű tiszta. Itt az ideje, hogy leporolják a bránert. A kikapós asszonyka nem fogad el kifogást. Kezdetben úgy tűnik minden oké lesz, macsó ura felkapja és indulnak az ágyba. Hamar kiderül, korai az öröm, teljes a csőd. Gaby vigasztalja Carlos, bár ne tenné, csak olajat önt a tűzre.

Tovább
Szólj hozzá!

Róma 2x05 - A köztársaság hősei

2012. március 24. 16:00 - G_Norton

Ötödszörre csendül fel az amúgy igen fasza főcím, sok-sok római utalással, kedvencem a „nobilitas miseria nostra”, bár az „arma” szóval ellátott óriási pénisz se rossz. A római zsinagógában járunk, szemmel láthatóan ez a római zsidóság találkahelye, nahát, itten van Levi, és vele együtt Timon is imádkozik. Váltás, Gallia Cisalpinában kajál a félig-meddig hadseregnek tekinthető felfegyverzett horda, Antonius brutálisan megszőrösödött (egy átlag római szerintem kapásból egy borotvapengével támadna a szakállára), vadászatból tér vissza egy páros ujjú patás állattal – emlékeztet arra a horrorba illő jelenetbe, amikor az osztály másik csoportjának biosztanára éccaka közepén megjelent a tábor szélén, na neki is pont ilyen szakálla volt. Antonius a patthelyzete ellenére láthatóan nagyon élvezi a helyzetet, nem nagyon akar róla tudomást venni.

Vorenus és Pullo szereztek egy szekeret is, és mindjárt Rómába érnek. Pullo szerint nem kéne visszamennie az egyesületbe Vorenusnak, mert egyrészt Antonius már nem konzul, másrészt a tolvajok és gyilkosok körébe nem feltétlenül gyereknek való hely. Vorenus nagyon fafejűen gondolkozik, hát mégis hol bánnának velük ezután tisztességesen?! Az internet korában talán még igaza is lehetne, csak Rómában nem volt wifi. Vorenus még mindig bazi tisztességes, hazudni nem hajlandó, úgy bemutatkozni költözésnél, hogy „én maffiavezér voltam, a lányom kurva volt, a másik kettő rabszolga, de megmentettem őket a procurator kibelezésével” az elég húzós, a Született feleségek asszonykái sütivel nem kínálnák már meg. Néhány katona torlaszt okozott az úton, Vorenus katonásan odapattintja, hogy húzzanak már el. No nem úgy van az, Octavianus Caesar katonáiról van szó, maga az érintett előző nap táborozott le Róma mellett, a Mars-mezőn, a hadseregével együtt. A gyerekei máris szöknének tőle, ezt csak úgy suttyomban jegyzem meg.

Tovább
Címkék: róma
4 komment

House 8x04 – Kockázatos Üzlet (Risky buisness)

2012. március 24. 14:00 - PuffCinq

Ezt a részt Amerikában tavaly Halloweenkor adták, így már az előzetese borzongást, izgalmat és meglepő fordulatokat ígért. Ha én végül keveset borzongtam is, tagadhatatlan, hogy jó rész volt. Kezdésként egy férfi lép ki a kertjébe, arcán elégedett mosoly, kezében szemeteszsák. A látottakból ítélve az előző esti kerti parti durván jól sikerült. A férfi ízületei már nem a régiek, de azért elkezdi összeszedni a szemetet. És mit látunk? A füvön "Védjük meg az amerikai munkahelyeket" feliratú táblák hevernek szanaszét. A fára akasztva egy bábu himbálózik a szélben. Szeme helyén $. Tüntetés volt itt tegnap este, és éppen az a férfi küzd a maradványaival, aki ellen szervezték.

Közben a lánya érkezik, szerinte nem kellene a családi vállalat termelését Kínába helyezni. Beszélt befektetőkkel, a segítségükkel Amerikában maradhatna a gyár. Persze, de a befektetők gátlástalanul beleszólnának a gyár irányításába, mondja az apja. Ő pedig nem fogja hagyni, hogy a 120 éves családi… Ekkor hirtelen minden nagyon kicsi és nagyon távoli lesz a férfi számára. Valami nagy baj van a látásával. Sürgősen orvoshoz kell mennie.

 

Az orvos az irodájában ül és egy távcső segítségével éppen azt próbálja átérezni, milyen rossz érzés, ha minden távol van és minden kicsi. Vagy csak nagyon örül, hogy végre rájött, hogyan maradhat távol Parktól, akkor is, ha lány ott ül előtte. Park arról beszélne, mi okozhatta, hogy a beteg hasonló dolgokat élt át, mint Alíz és Neo, mielőtt a nyúl üregébe esett. House-nak ennél sokkal jobb témája van: Park fegyelmi tárgyalása közeleg és úgy, de úgy ki fogják rúgni. Park volt főnöke, Andrews ugyanis bánja már, hogy megfogta a lány fenekét, terápiára jár és bocsánatot kér. Mindenki Andrewst sajnálja, Parknak nem szabadott volna megütnie. Úgy, de úgy ki fogják rúgni Parkot. House leírhatatlanul élvezi a helyzetet (már csak Hugh Laurie arcjátéka miatt is érdemes volt leforgatni ezt a jelenetet), Park meg erre fogja magát és fogadást ajánl House-nak: 100 dollárba, hogy nem rúgnak ki. Park! TE. NEM. VAGY. NORMÁLIS. House ezek után minden mozdulatával azon lesz, hogy kirúgassa Parkot.

Adams érkezik, késett és extra csinos. House-nak ez nagyon gyanús, de Adams csak annyit mond, hogy állásinterjún volt. Még mindig fizető állást keres. A betegről is beszélnek végre, de nem sok használható ötletük támad. House maga megy, hogy megnézze a beteget, és hogy megzsarolja. A beteg lánya is a szobában van, így House választékos mandarin nyelven adja elő: ha nem kapok a 120 éves családi vállalkozásának köszönhető vagyonából annyit, hogy rendesen újraindíthassam az osztályomat, akkor a kínaiak megtudják, hogy fura dolgokat lát és feltehetően mentális zavarokkal küzd. Akkor a termelés Kínába helyezésének lőttek ám, mert a mentális zavar arrafelé nem jó pont egy üzleti tárgyaláson. A beteg mandarin nyelven kérdezi House-tól, hogy mennyit akar.

House vidáman érkezik Adamshez és Parkhoz, akik éppen hamburgert esznek. Adams nincs elragadtatva attól, hogy a beteg amerikai munkahelyek ezreit szüntetné meg. Ennek hatására remek párbeszéd kerekedik a hazaszeretetről, ami House szerint totális baromság. Szavainak azzal adna nyomatékot, hogy kisajátítja Adams hamburgerét. De hirtelen kiderül, hogy Adamsnek Hepatitis C-je van. És Parktól kapta el. House hamburger nélkül marad. Haha, a végén még kiderül, hogy ez a két nő tényleg House csapatába való? Adams a folyosón összefut a beteg lányával, és nem a legkedvesebb stílusban közli vele, hogy az apjának nem kellene annyi életet tönkretennie, csak azért, hogy továbbra is sok pénze legyen. A lánya szerint a beteget érzelmi és nem gazdasági okok vezérlik. A felesége négy éve halt meg, és Amerikában minden rá emlékezteti, ezért menne Kínába. A beteg ekkor vért kezd hányni. A kórterem félhomályában rémisztően emlékeztet Frankensteinre.

Másnap House, Adams és Park Foreman irodájában ötletel. House addig nem mozdul innen még újra ortopédorvos és gipszmentes nem lesz az egész irodája. Az ötletelés témái fontossági sorrendben: 1. Miért késett tegnap Adams? 2. Miért olyan dühös az egész világra? 3. Parkot ki fogják rúgni, de még hogy. 4. A beteg vért hányt. Mi baja lehet? Betoppan Foreman. És mit merészel: széttépi a szép nagy összegről szóló csekket, ami az asztalán talál. A beteg nem mondott el mindent, de Foremannek az az érzése, jobb, ha nem váltja be azt a csekket. House kénytelen távozni, de előtte még megfogja Foreman fenekét. Ha Foreman most üt, akkor Park is jogosan ütött a múltkor. De Foreman nem csinál semmit, egy arcizma se rándul. Nem mintha Foreman arcizmai képesek lennének bármire is, szerintem. Tuti, hogy ő egy robot.

Park kétségbeesik. Foreman a fegyelmi bizottság elnöke, és most biztos nagyon dühös. House tényleg azt akarja, hogy Parkot kirúgják? Igen, tényleg. De előtte még menjen és Adamsszel együtt végezzen el egy vizsgálatot, amelynek eredményeként a beteg vagy elvérzik, vagy vérrögök keletkeznek a testében. De legalább megtudjuk, mi a baja. Még a vizsgálat előtt a beteg nyaka viszketni kezd, majd a viszketés el is múlik. Újabb ötletek kellenek. Milyen jó, hogy House még úgyis tud diagnosztizálni, hogy közben egy spéci lámpával a már ismert ellenszenves ortopédorvos arcába világít. A lámpa 106 ledje mind különböző hullámhosszon világít, és ezzel egyszerűen szólva tengeribetegséget okoz, ha belenézünk. Hiába, House egy érett felnőtt. Ellenszenves orvos a szemetesbe hány és Foremannel fenyeget. Menjen csak Foremanhez, de akkor House mindent letagad, a csapata pedig nem fog ellene tanúskodni. Ellenszenves orvos feldúltan távozik.

House és csapata ezek után arra jut, hogy a betegnek sugárkezelés kell. A sugarakat Adams felügyeli, természetesen nem szótlanul. Egy-kettőre kiderül, hogy a beteg igenis a pénz miatt vinné a gyárát Kínába. Meg az is, hogy még mindig nem tudják, mi baja. A sugárkezelés alatt szívrohamot kap. House közben cselesen diktafonra rögzíti Park következő mondatát: "Vannak helyzetek, amikor nagyon is jólesik megütni valakit, aki megérdemli." Hogy fog örülni ennek a fegyelmi bizottság! Park Wilsonhoz rohan. House tényleg ki akar rúgatni! Mit tegyek? House-nak a fogadás becsületbeli ügy. Ajánlj neki valamit, amit többre tart a becsületnél. S ekkor a kép elsötétül.

House és Adams a beteg állapotáról beszélgetnek, majd hirtelen a beteg gyárának állapota lesz a téma. House venne pár részvényt, mert most olcsó. Viszont ha House meggyógyítja a beteget, az áruk ismét felszökik, House-nak pedig lesz pénze, hogy rendesen újraindítsa az osztályát. Mivel House úgyis meggyógyítja beteget nincs kockázat. Sajnos House-nak pénze sincs, Adams adjon kölcsön 200 ezer dollárt. 5 ezer, és House ezentúl heti 6 órát rendeljen az ambulancián hátha emberségesebbé válik. House csúnyán néz, és megint megkérdezi, hogy miért késett Adams, de azért áll az alku.

House bemegy az irodájába, ahol az asztalán minden és a széke is, be van gipszelve. Ellenszenves orvos - aki e percben is a szomszédban zajong - akcióba lendült. Ez háborút jelent! Igen, aminek a végén engem fölfüggesztenek, te meg mész vissza a börtönbe. House erre már nem tud mit mondani. Következő ötletelésnél Park gyönyörű metaforát használ, House megdicséri, de a becsületénél nem ér többet egy metafora. Parkot egyébként is ki fogják rúgni. Minden szálat Foreman mozgat és neki többet ér Andrews, mint Park.

A beteg állapota rosszabbodik, nem működik a tüdeje. Sürgősen ki kell találni, hogy mi a baja, mert House 20 dollárt ezret veszített a tőzsdén. Honnan volt 20 ezre? 5 ezret Adamstől kapott, 5 ezret Wilsontól lopott, 10 ezret meg nyert a múltkor. De ha ez így megy tovább, semmi pénze nem marad az osztály beindítására. Adams biztos nem akar 200 ezret kölcsönadni? Nem? Akkor menjenek Andrewshoz. House szerint idegi eredetű a gond és Andrews neurológus.

A következő jelenetben House csokit majszol és vigyorog, élvezi, hogy Andrews és Park nem élvezi a helyzetet. A két orvos semmiben nem ért egyet. Andrews szerint a gerincvelővel van a gond, Park szerint viszont az agy és szív közti összeköttetéssel. Billenő asztalos teszt kell. Andrews szerint a billenő asztalos tesztől kómába eshet a beteg. House Andrewsnak ad igazat, és ezzel pontosan azt éri el, amit első perctől kezdve akart. Park titokban el akarja végezni a billenő asztalos tesztet. Végül Adams végzi a tesztet, mert Park fegyelmi tárgyalása nemsokára kezdődik.

Foreman érkezik Adamshez, eltűnt egy bőrgyógyászati lézer, 200 dollár értékű. House vitte el. Nem láttad valahol? Nem. Foreman ezt nem hiszi, és figyelmezteti Adamst, ha House-nak falaz, az minden alkalommal egyre rosszabb lesz.

A beteg kómába esik a billenő asztalon, Park fegyelmi tárgyalása pedig elkezdődik. Rögtön az elején beront House és üvöltve követeli, hogy rúgják ki Parkot, mert titokban kért egy vizsgálatot, ami miatt a beteg most kómában fekszik. House-t végül elvezetik, és ő nagyon elégedett magával. Megvan a billenő asztalos vizsgálat, amit akart, ÉS még 100 dollárt is nyert. Adams dühöng, hogy House hogy lehet ekkora bunkó, de azért diagnosztizálnak is. House szerint a beteg májával lehet a baj, májbiopszia kell.

Park közben arra kéri a fegyelmi bizottságot, hogy ne rúgják ki, mert nagyon szeret orvos lenni és 100 dollárja sincs. Bármennyire irritál is Park egyébként, el kell ismernem, hogy most nagyon aranyos. Adams a biopszia közben a beteg lányát győzködi. Most, hogy az apja kómában van ő ne írja alá a papírt, amely Kínába viszi a gyárat. A beteg lánya elgondolkodik. A biopszia nem hoz eredményt, House és Adams House irodájában gondolkodnak, hogy most mi legyen. Megérkezik Park, NEM rúgták ki. És ettől akkora az arca, hogy ránézni is rossz. Kéri a 100 dollárját House-tól, de House-nak kisebb gondja is nagyobb most a hülye fogadásnál. Ellenszenves orvos már megint zajong. House-nak most lett elege, megy behúzni neki egyet. S ekkor meglát egy Y-t formázó röntgenképet, és megvan a megoldás.

Az ízületi problémák miatt a beteg szervezete Y-formájú antitesteket termelt, amelyek besűrítették a vérét. Csak ki kell tisztítani a vérét és minden rendben lesz. Föl is ébred a kómából. Ébredés után gyorsan alá írja a sajtóközleményt, amelyben tudatja, hogy jól van, és a gyára megy Kínába. House-nak ez nagyon jó, mert így lesz pénze, a beteg lánya viszont összeomlik. Ő tényleg azt hitte, hogy az apjának nem a pénz a fontos. Otthagyja az apját, talán örökre.

House nyer Wilsontól 100 dollárt, mert sikerült kivinne a bőrgyógyászati lézert a kórházból. Wilson szerint House azért rendezett jelenetet Park fegyelmi tárgyalásán, hogy ne rúgják ki a lányt. Hiszen House-t mindenki utálja a bizottságban és örül, hogy valaki fölbosszantotta. Wilson büszke barátjára, hogy tett valami jót. House-nak még a feltételezés is fáj. Egyszerűen csak jobban szeret Wilsontól 100 dollárt nyerni, mint Parktól. Wilson visszakapja az 5 ezer dollárt, ennek hatására értetlenül néz. Jimmy, tényleg föl se tűnt, hogy megloptak?! House megy Foremanhez a csodálatos módon megtalált lézerrel meg egy hihetetlenül nagy összegű csekkel. Chase és Taub visszatérhet, az iroda ismét nagy lesz, az osztály beindul!

És hogy Adams miért késett? Mert aznap reggel éppen a válási papírokat írta alá. Haragszik még a (volt) férjére? Mert akkor szétverheti az ortopédiát. És Adams meg is teszi. Szép új fehérköpenyben egy baseballütővel, lassított felvételben mindent letarol. Tökéletes jelenet. House védőszemüveget vesz, és elégedett, büszke mosollyal nézi. Azt hiszem, jövő héten is élvezetes epizód vár ránk!

Címkék: house
7 komment

Született feleségek 8x01 - Titkok őrzői

2012. március 24. 12:00 - Zsoofka

Évadnyitó epizód lévén Claudia  összefoglalja nekünk a hogyvoltot a 7. évad végéről: Lynette és Tom válnak, Bree és Chuck, a Detektív hálnak. Gabyt szó szerint cseszegeti a mostohaapja, akit Carlos vesz kezelésbe és örökre elnémítja. Ekkor toppan be a másik három barátnő, akik meglátják az eredményt. De ez még nem elég a jóból, jön az egész utca (vonulós vacsi van, mindenhol esznek és morzsálnak egy kicsit, csak nincs minden házban hulla.) Carlos hőst akar játszani, menne a börtönbe, mert védte asszonykáját, de Bree jobbat tud: el kell tüntetni a hullát. Ha nincs hóttest, nincs gyilkosság. Ezt a mondatot később még többször halljuk. Többször mint szeretnénk. A testet egyelőre bedugják az asztalfiába, kellemesen megvacsiznak, esznek egy kis sütit, majd az utcanépe el, a cinkosok meg az erdőbe, elásni a hullát. Közben útikalauz kezdő gyilkosoknak: a mobilt ne ássuk el a testtel.

Eltelt egy hónap, a csajok igyekszenek folytatni az életüket, ott ahol a vacsi előtt abbahagyták, van akinek jobban megy, másnak kevésbé. Bree együtt él a Detektívvel, Carlosnak nincs kedve Gabyval dugni, Susan szenved, hogy titkolózni kell Mike előtt. Tom és Lynette külön élnek, egymás melletti házban, reggelente Tom hazarohan, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, leül reggelizni, nyakkendőben de cipő nélkül.Szólni kellene neki, hogy a gyerekek csak fiatalok, de nem hülyék. Még nem mondták meg a kölyköknek a különélést, várják a megfelelő pillanatot (van ilyen?).

Tovább
1 komment

Marslakók - 15.

2012. március 23. 19:00 - Hódos Hajnalka

Á, tök csalódott vagyok, azt hittem, a víz világnapja lesz a kis színes, amit beleerőltetnek a sorozatba, de nem, így most nem tudom elmondani a direkt erre az alkalomra tartogatott jótanácsomat: ne igyatok vizet, abban halak basznak! A Baltás cím: Nem érzed a húgyszagot? Hopp, máris reggel van, Ottó és Eszter brünnyögnek a libakergetővel. Höjj, hogyne vezetett volna Ottó már motort! Kamiont is vezetett. Meg traktort is. És tankot is. Ő még volt katona. Nagy ügy, én nem voltam, mégis rendeztem villástargonca versenyt a téemkásokkal. Morózus pasi söprögeti az avart egy ciroksöprűvel, mondom, hogy követhetetlen, milyen évszak van, ilyet felénk ősszel csinálnak, lévén, akkor hullanak le a levelek, nem március idusa után, hát istenem.

brümm-brümm-brümm

nézik, hogy úszik el a dinnyehéj

Azelőtt volt Lópatkó, most Halásztanya! Aha, szóval a Zöldi-féle kifőzdében vannak, ahol Fruzsi a fosatós kaját kapta. Na, mégis lehet itt érteni mindent, csak figyelni kell, kérem. Eszter leugrik a motorról, aztán egyből neki a pasi torkának: oszt a Ződiúr hunvan? Ez a hívószó, a pasi hasonlóan telibeválaszt ad: honnan jöttek maguk, az adóhatóságtól? Áááá, csak úgy, erre jártak. A Bélát keresik, a pincér gyereket, magánügyben. A pasi elzavarja őket a picsába, tegye fel a kezét, aki nem ezt tette volna. El is mennek, na nem oda, csak a Duna-partra, mert Ottó szerint Eszternek jót tesz egy kis nyugalom. Úgy látszik, erre a szerencsétlenre van osztva az "érett, felnőtt apapótló a sok szertelen-eszetlen között" szerepe. Hálátlan feladat.

Tovább
Címkék: marslakók
19 komment

Barátok közt - 6017-6018.

2012. március 23. 17:00 - drtorok

Nagyjából: Bözsi mama meghalni készül. Attila imádja a zombikat. Zsolt végre rászánja magát a sperma adományozásra. De a legjobb hír az, hogy Zsófi nem akar szülni, és ezzel sokakra igencsak felszabadító hatással van.

01.jpg

6017. rész:

Aliz, Géza és Luca papás-mamást játszanak a nappali közepén összetákolt sátorban. Szabi rondít bele az idillbe. Aliz, fogkrém? kérdezi így szó szerint. Miért csinálod a fesztivált? Testvérharc, amit Bözsi mama szakít félbe. Őnagysága képtelen volt lemenni a boltba. Kérdem én: Szabikám, az a megoldás esetleg eszedbe jutott, hogy te magad vegyél fogkrémet? De Bözske szerint a kötelességekről nem szabad megfeledkezni, s ha kötelesség, akkor Aliz. Na, de ki kér kakaót? oldja fel végleg dédi a fogkrém feszültséget. Amint kettesben maradnak a marakodó testvérek, Aliz elkezdi fúrni Bözsikét, hogy meddig marad még (nekem ez már tegnap eszembe jutott), meg mi a fasz van a lábával. Szabi felpattan, mert nagyanyus tökre segít a házimunkában, nyilván majd vesz fogkrémet is, csak ez számít.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása