Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X113

2012. január 07. 18:35 - Hódos Hajnalka

Hihetetlen, de a lakók eljutottak oda, hogy mindenki a teljes szöveg birtokában van. Én az ép elmémnek biztosan nem leszek, ha nem lesz nagyon gyorsan vasárnap. Szegény embert még az ág is húzza alapon nem elég az embert próbáló dallam és szöveg, most még koreográfusok is érkeznek, úgyhogy a lábukra is figyelniük kell. Péter szarul ébred, aszongya, hogy nyomasztó diliházhoz hasonlít a Villa, már kora reggel rossz hangú emberek nyöszörgését kell hallgatnia. Én ezt már két szeptember végén közöltem volna vele. Mármint a nyomasztó diliházat. Na most vagy a hűtő zúg, vagy pillanatokon belül felrobban a kazán, ha ma nem lesz poszt, az utóbbi történt. Szóval megérkeznek a mentorok, azt az egyen steppelt dzsekit most már tíz karommal szakítanám le a csajokról, komolyan mondom, Veronika bilikékje még csörgött is feszt, apropó egy ideje nem látom az idióta köntösöket! Innen üzenném a tavaly naponta többször kommentelő forgalmazónak, hogy nyuszifül, valamint macskatappancs nélkülit szívesen vennék, méret, név és cím a szerkesztőségben, előre is köszönöm.

Szóval Tücsi szerint nem kéne szerelmes koreográfia Veráéknak, se olyan, hogy férfi meg nő, legyen olyan, hogy vigyorogsz, lekeversz egy pofont, aztán elszaladsz. Szerintem felcsapok koreográfusnak, az még úgysem voltam, ilyet én is tudok, sőt, vannak ötleteim bikacsökkel is. Nem elég a pofozkodás, az lesz, hogy Csaba csúszik, jön Vera, énekel két sort és el lehet túlozni mindent. Vera örül, hogy Csabi majd megőrül a színpadon, én nem örülök, mert én a monitor előtt fogok. Ugorgyunk Péterékre, a tükör szimbolizálja az őrjöngve villázó tömeget. Péter nem örül, hogy ugrabugrálni kell, de legalább csinos a koreográfus csajszi. És most Péter elkapja Eszter és polkáznak. Tárárárárá hopp! És tényleg fognak. Sírok. Péter szerint Esztikének még jól is áll ez az egész, mert amúgy is van egy erotikus kisugárzása, szinte érzi a tehéntrágya illatát is. Olyat én is akarok, szerintem a szarnak szaga van, de én nem is szerepelek valóságsóban, ugye, hanem dobálom.

Lilu bejelenti a népakaratot: a zemberek tiszta hangokat akarnak. Hát azt akart már a Révész Sándor is, más kérdés, hogy neki össze is jött. Mindig. Esztike ragadja meg Pétert és vigye! De jó messzire, fűzöm hozzá morogva. Nem fogjátok elhinni, Kinga ma sem hisz el valamit. Most éppen az a baj, hogy bemutatkozó felvételt kellett készíteni és Fecó hülyén öltözködött fel, ezért gagyi és béna lett a felvétel és ők lesznek az utolsók. És nem hiszi el. Mer' hogy lehet selyemünghöz mackófelsőt meg öltönyt felvenni? Konkrétan, mint egy hülyegyerek! Összkép meg nuku! Hát igen. Mennyivel jobban nézett ki Gombi hófehér nadrágban és fukszia izompólóban. Fecó persze minden szót hall, amit a lányok róla beszélnek, de úgy tesz, mintha. Utána persze morog, mint a bóhás kutya, meg hogy neki milyen rosszul esett. Odaállhatna egy szál gatyában is. Hallott ám mindent! Seri nekiáll okoskodni, Kingának is rosszul esett és ez nem támadás. Fecó szerint az. Ezen elvitatkoznak, Seri megállapítja, hogy Fecónál kiütköztek a paranoia kezdeti tünetei. Attila nyugtatja Fecót, nem a Seri a hibás, Kingát elkapta a szereplési hisztiláz. Fecó Csabának is panaszkodik, Seri is mondja a magáét, túmáccs volt ám most a Fecó, biztos rá feni a fogát. Csaba ugyanolyan jó összeesküvéselméletek gyártásában, mint barátja, úgyhogy kisütik, Seri rászállt, mert mindig kell neki valaki, akit utálhat.

Nagy esemény van ám, Kinga és Attila is szemet vetettek saját mentorukra, Lilu ettől teljes lázban van, én nem annyira, nézzük. Attila biflázza a dalszöveget, hogy mire megjön Enikő, fejből menjen. Na mégegyszer. Csácsumicsá, bújj az ágy alá, megjött Tihanyi Ákos. Enikő is, ő nem jött üres kézzel. Serike körömlakkot kap, csodálkoztam volna, ha egy Idegen szavak szótárát hoztak volna neki. Attila meg szeretett volna egy aranyhalat, úgyhogy tessék. A hal legyen Enikő, nemtől függetlenül. Attila összeomlik a törődés és a szeretett ily mértékű súlya alatt, ezzel el is megy öt perc. Fecó rosszabb, mint Mel Gibson az Összeesküvés elméletben, most az van ám, hogy Kingát meg őt össze akarják veszejteni, azé' hirigel a többi luvnya. Kinga végig se hallgatja, elintézi egy jóvan, Fecóka, hallottukmával és igen, tudja, hogy arra megy ki a játék, hogy kitukmálják őket innen, többek között azért, mert ő nem egy tüncimünci lavírozós. Attiláéknál feszkós a próba, Seri ne lökdösse őt, sőt, ne is érjen hozzá. Ne is nézzen rá. Hát pedig úgy nehéz tobzódni, ha nincsenek jóban, vagyis de, csak Seri nem tudja és nem akarja kezelni Attilát. De szarul esik neki, amit csinál vele. És igen, megtörténik, Vastag Csaba végre elénekli, Kingával, duettben, boldogság menekülj hazulról, hát ez olyan csoda, hogy megmarad az örökkévalóságnak.

A próbák befejeződnek, de meló van, a halnak nevet kell adni és nem lehet azt mondani, hogy hülye Enikő! Valami spanyol név kéne, mert a csaj olyan, mint azoknak a táncosoknak a szoknyája, akik ÍGY csinálnak. Petinek volt egy Milagros nevű csaja, akit lehetett Milikének becézni. Nem, az nem a venezuelai kurva volt, azt Ericának hítták. Jolanda? Estella? És ha Báthory Erzsébet lenne? Ó igen. És mivel Attila egy áldott teremtmény, úgy dönt, az új háziállat mindenki hala lesz. Ha jobban megismerkednek vele, akár VV Bözsének is szólíthatják. Ez Péter volt, Attilának sokkal szarabb humora van, mint neki, csak mondom. A bebaszást este ertéelül úgy mondjuk, lazítás a mentorokkal. Buli van, fergeteges hangulat. Enikő és Seri elvonulnak a hálóba. A fedőterv az, dumálnak a hétről. Nem a megboldogult tévéműsorról, hanem az elmúlt hét napról. Ennek jegyében Enikő hónaljig kezd turkálni Attila szekrényében valami cuki fénykép után, bele sem gondolok, mi történne, ha Attila belépne, Olivér ananászának halvány emlékét is elhessegetem a szürkeállományom környékéről is. Juj, de ne kérdezzen már ilyet Seri, hogy Enikőnek bejönne-e Atti, mint pasi. Egyébként neeeeeem (nyafogva, orrhangon - a rendező utasítása) Atti visz neki ország tortáját, ami nagyon finom és köleses egyébként, én most harsányan röhögök, mert Anna pajti cikke jut róla eszembe, meg a Hupikék törpikék, de az összefüggést most nem magyarázom el, szorít az idő. Enikő eszik de nem iszik, aztán táncol. Péterrel. Attila lekéri, úha, de kanos valaki! Béna udvarlás, majd Kinga baszogatása a bájolgó magatartása miatt, amit Vastag Csaba iránt tanúsít. A Nagy Manipulátor majd szétdurran a tesztoszterontól, olyannyira, hogy még a Tujával is szóba áll, verjék már meg ezt a Vastag gyereket, milyen ez már, hogy ők három hónapja tornáznak a Kinga után, ez meg idejön és egyből meg hát! Mogyoró a tejszínhab tetején a levél, ami közli az újabb népakaratot, Kinga és FaktorCsaba elvonulhatnak a nyugiba, ezt akarja az istenadta. Felvonyítok a röhögéstől, idézném a lényegretörő beszélgetés kezdő mondatait: Egyébként 29 évesen hogyhogy nincs családod? Nemtom, mé', kéne? A folytatásban Kinga úgy folytatja, ahogy a vezető puncimagazinok "Mi az, amit soha ne tegyünk az első randin?" cikkei határozottan tiltják: bejelenti, hogy 25-26 éves korában szülni fog, azt nem teszi hozzá, hogy Csabának, hármat, azt azonban igen, hogy kezdetben kifejezetten idegesítette. De most már jobb.

Mit jobb, Csaba az Igazi Férfi, de ez részletesen majd pisilés közben a budiban derül ki. Hogy ki pisilt, Kinga, vagy Seri, arra nem sikerült rájönnöm, mert éppen zokogtam és a tenyerembe temettem az arcom. Amíg ezek a lokális fogamzásgátló szerekről beszélgetnek a nem kívánt terhesség megelőzése érdekében, addig benn tetőfokára hág a buli. Kiderül, hogy Enikőn jó sok anyajegy van, de akkor Attila miért a melleit nézi? Attila elkérné a telefonszámát, Enikő erre azt válaszolja, hogy á, Attila úgyse kérné el a telefonszámát. Vastag Csaba a nyugiban belegabalyodik a mondanivalójába, mint majom a házicérnába, nem csodálom, mert Kinga felhozza a felszedett tizenkét kilót - ami azóta lehet vagy tizenöt, és csak azért nem írtam tizenhetet, mert ma jóindulatú vagyok és galambepéjű - én sem mernék a csajjal egy helyiségben testzsírról meg hurkákról beszélgetni, hiába jön a disznótorok ideje. Buli végén Seri és Kinga egy közös pisi után legjobbarinők lesznek, hiába, a közös hányás, ugye. Úgy látszik, a közös pisi is. Juj, Kinga annyira csipázza Serikét, és imádja, ha hisztizik, hogy mit vegyen fel, mert ő is. A nagy vallomások órája ez, Seri bevallja, amikor Kingára rájön az öt perc és hisztériás riherongy, akkor a Dunába tudná fosni, de amúgy meg bírlakbazmeg! Adj egy pacsit, bazmeg! Gongszóra vége a bulinak, nem is bánom, mert három perce azt hallgatjuk, Tibinek(?) az első pillanatban feltűnt, hogy Attila rápusztult Enikőre. Mentorok el, Péter és Attila be a mosókonyhába, ovibazmeg, Attila elárulja a pajtikájának, holnap elhívja Enikőt randira, de kussoljanak róla a bentiek előtt, mert nem akarja, hogy nemleges válasz esetén mindenki rajta röhögjön. Mi vár még rám, mi??

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
komment

VV5 - 1X112

2012. január 06. 21:30 - Hódos Hajnalka

Valahogy sejtettem, hogy ezt a VV-t sem ússzuk meg kornyikálás nélkül, hogyne, elég élénken él még bennem az a mintegy tizenkét perc az előző szériából, mikor Nádai VV Anikó megküzdött azzal az egy sorral, akarom, hogy tudd. A végén már én is akartam. Tudni, hogy végre mikor nyögi ki. Szóval, zajlik az X-Faktor hét a Villában, nagy a tét, ketten is lila kendőt szereznek azon a vasárnapi Gálaműsoron, amitől már most a sírógörcs fojtogatja a torkomat és a gyomromat is. Én meg örülök, biztos gép előtt ülök megint, mert Piroskát megműtötték, mit megműtötték, lényegében szívátültetést hajtottak rajta végre, ha még valami baja lesz, kiírom, hogy egyébként DELL és felhasználva a hogyvolt blog mérhetetlen népszerűségét, követelni fogok egy újat. Steve Jobs forever feliratú pólóban.

Hajnye, de éneklés előtt meló van, Attila a Villamester, nem szarral gurigázik, felébreszti Kingucit meg Sehucit, uccu neki, nyalják föl a mosókonyhát, de izibe, mert ezt a munkát csak két szőke tudja megcsinálni. Két szőke ugyanis kitesz egy férfit. Na az odabaszna, drága Attilám, úgyhogy maradjunk annyiban, két szőke kitesz fél barnát. A kis aranybogárszálak nagyon ügyesek, nem kell ám félni, ha ezt megcsinálják, szabadok. Petivel nehezebb dolga van a Villamesternek, bár a taknyot már kitakarították a fürdőből - bele sem merek gondolni, milyen módon került oda és milyen formában leledzett ott napokig - és Attila előkezelte a budit is, nem és nem, Petike nem hajlandó, még akkor sem, ha egyébként ő szarik ott legtöbbször. Hm. És a többiek vajon hova?

Na mindegy, sietni kell, egy óra múlva megérkeznek a mentorok, lesz minden bajság, Királyel Norbi például valamire azt hiszi, de nem, meg be is kell énekelni. Sok esz és rekesz. Nem sörös. A sör egyébként is ciccen, nem sziszeg. A sok esz megvolt, most akkor hümm ü nélkül, csak úgy nem tudom leírni. Basszuk meg, Péter ezt nem fogja szusszal bírni. Hát igen, testalkatra sem egy Angus, ugye, fiatalabb is, Angus mégis bírja szusszal. Meg eleve, négy funkciót kell egyszerre, az sok. Ha Péter nő lenne, én meg férfi, most elsüthetném a funkciók analógiájára az annyi esze van, hogy nem szarja körbe a nappalit poént, de én vállaltan nősténysoviniszta vagyok és férfiimádó, ugye. Péterékre kénytelen vagyok még szót vesztegetni, a következő okok miatt: a Cotton Eye Joe c. szám megszületésében részt vevő összes humanoidot (bár kétlem, hogy azok lehettek) különös kínzásoknak vetném alá. Aztán meg itt van Eszter, szűzmáriaédesanyám!

Alig tértem magamhoz a Péter által felvázolt koreográfián, azaz berontunk a színpadra, mint a birka, a kezünkkel meg úgy csapkodunk, mint a szerencsétlen tyúk, aki a nyaknyisza előtt valahogy kiszabadult a háziasszony karmai közül, és a szó szoros értelemben szárnyaszegetten, félőrülten rohanna vissza a baromfiudvarba - tudom, miről beszélek, a T. Olvasóknak hajánlom Az tikokrúl c. trilógiámat, ami szerénytelen véleményem szerint a jövőben híresebbé válik majd, mint az Alapítvány trilógia, aki tud, az tud alapon - szóval nem elég ez, meghallom Eszter hangját. Nabazmeg. Nem Balázs, ez nem az a tartomány, mikor reped az üveg, az ehhez képest a szirének éneke az Odüsszeuszban. Nekem az jutott eszembe, mikor általános iskolában azzal szórakoztak vicces kedvű osztálytársaim, hogy a körmüket húzgálták a táblán. Na. Körülbelül az. Péter szerint Eszteren határozottan látszik a javulás, úgyhogy a rémálom kategóriából felküzdötték magukat az iszonyú és fülsértő kategóriába. Vasárnapra már csak borzalmasak lesznek. Örülök neki.

Csaba és Vera egy rendkívül szimpatikus fiatalember utasítására kikenyik egymást színes festékkel dalolászás közben, mert a szám arról szól, hogy Színezd újra. Höhö, még szerencse, hogy nem az Add ide a didit c. méltán népszerű Pákó sláger lett a nótájuk. Attila ma még folyamatosan nézi a szöveget, amin Enikő, aki a Pengeszájú Fapinák Egyesületének éves közgyűlésére öltözködött, mert szeret csinos lenni nagyon mérges, mert ha meló van, ő nem ismer tréfát. Egyébként nem baj, ha Attila nézi a seggét és ő is akar tetoválást, csak még nem tudja, mit, nem tudja, hova és mekkorát. Van, aki ugyanezen elvek szerint él. Juj, de Attila nem is nézte a seggét. De igen. Hihi. Seri egy genya, Attila meg elpirult, ajajj. Jó, ami jó. Seri és Attila nem azok, de Seri szeretné elhinni, hogy de. Kingáék meg annyira zseniálisak, hogy még puszit is kapnak, mondjuk, ha én lennék a boldogság, eszem ágában nem lenne hazamenni. Se Fecóékhoz, se a Kutaiékhoz, az kurvaisten.

Jaj nekem, árva fejemnek, játékos, vicces feladat következik, lefordítva az RTL nyelvezetet, minimum rituális tömeggyilkosságra számíthatunk. Egymást parodizálják, Csaba tetszik, Attila reggeli felkelés utáni antiszociális énjét játssza el. Fecó Kingát, röhögök, mert saját maga kifütyüli a káromkodásokat, a sipítozás is elég élethű. Vera Fecót, ebből lesz a sértődés, mert Vera Igaz Barátja a boga faszáért fel nem fogja, hogy Vera azt próbálta kifigurázni, Fecó nem áll ki magáért és nem válaszol egyenesen a kérdésekre, amiket feltesznek neki. Legalább bevallja, hogy megsértődött, nemcsak Csabának morog. Vera türelmes, körülbelül tíz percig magyarázza, miért és hogyan, a falra hányt borsó előbb betalál, hagyjuk is, azon sokkal jobbat lehet röhögni, mit csináltak, miután Balázs bejelentkezett és elmondta, hogy ketten is lila kendőt szereznek a Gálaműsoron.

Attila kiborul, ezt a feladatot nem lehet elszabotálni, oszt most megint lehet agyalni négy napig, kit hogyan. Aztán megörül, mikor meghallja Petitől, Eszter valószínűleg három jelet fog kapni. Seherezádé, Péter és Eszter szivarkákból és cigarettákból kirakják a kiválasztó táblát, ha jól láttam, Kingát egy rózsaszínű kupak - mentes ási - szimbolizálta. Seri kiakad, nem is érti, Peti hogy tudja így játszani ezt a játékot, szarva a kapcsolatokra, Péter Serire is szarik, az van, ha ők Eszterrel védettek lesznek, odabasznak a Csabának. Seri még nyavalyog egy kicsit, milyen távol áll tőle Péter játékstílusa, Csaba, Fecó és Kinga meg bölcsen megállapítják, hogy a nyakukon van a hurok. Ja, és nyifi-nyifi, Kinguci nem akar kiesni.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
komment

13-as raktár 2x12 - Reset (Búcsú) (ÉVADZÁRÓ)

2012. január 06. 12:00 - Gabba

Ott hagytuk el, hogy Mykát és Pete-et lesokkolta Helena a 2-es raktár közepén, mert valamire készül. Ügynökeink nem sokkal később magukhoz térnek, szidják a fekete démont, mint a bokrot, de Helena nyom nélkül eltűnt. Kedves ajándékként azt azonban sikerült elérnie, hogy a raktár beindította saját önvédelmi mechanizmusát: a falak több helyen megnyíltak, és árad be a sivatagi homok. Ki kell jutnunk, biztos van valahol egy vészkijárat!, pörögnek Mykáék, és hamarosan meg is találják: vagy kétszáz méter magasan a mennyezetbe ágyazva. Fasza, és oda hogy jutnak fel? Vizsgáljuk át a polcokat, kell lennie itt valami ókori leletnek, ami a segítségünkre lehet, mondja Pete, és rá is bukkan egy szőnyegre. Ráül, de úgy látszik, ez mégsem Aladdin repülő szőnyege, mert hiába rángatja, meg sem mozdul.

Szerencsére megtalálják a Daidalosz által használt szárnyakat: Ezt a csávót ismerem, ő volt Ikarosz apja, fitogtatja mitológiai ismereteit Pete, majd felcsatolja a szárnyakat és nyakába véve Mykát szép lassan felemelkednek a vészkijáratig. Egy rántás a kallantyún – ami egyből enged, és lezuhan a mélységbe. Artie azonban kitűnő időzítéssel épp ekkor érkezik, és kívülről felnyitja a csapóajtót, kiszabadítva az ügynököket. Köszönjük Artie, hálálkodik Pete, és milyen jó a szerkója, tisztára úgy néz ki, mint valami Jerusalem Jones.

Tovább
Címkék: warehouse 13
komment

Bűbájos Boszorkák 3x06 - Az érző

2012. január 06. 10:00 - szösznibaba

 Előre bocsájtanám, hogy vége a szabinak, és gombát ettem vacsira, amik között legalább egy nem csiperke volt, de remélem, ez a két csapás nem nyomja rá nagyon a bélyegét a történetre. Szóval ebben az epizódban reggel Prue telekinézis asztrálsíkon gyakorlatokat végez a konyhában a padlásról, de a kivetített énje nem brillíroz túlságosan, nem sikerül a tárgyak mozgatása, mint az eredetinek. Tovább szeretne lépni, mint a puszta "megjelenés", ezért gyakorol, Belthazorra edz. Phoebe ezalatt próbál magára kötni valami zsineget, ami a ruhájából lóg ki, azaz annak részét képezi: Cole-al van ebédrandija, de valamiért SokHosszútollnak öltözött be, hátha egy wigwamban lenne a tápolás. Én nem szívesen mutatkoznék így vele. Prue-nak fáj a foga, megy a dokihoz, de néhány rejtélyes jel eltéríti, és egy különös emberhez jut egy lebontásra ítélt ház egyik lepukkant lakásában; a srác érzi Prue érzéseit: a fogfájását éppúgy, mint a belőle áradó szánalmat. Eléggé szenved, és az sem biztos, hogy épelméjű. Évek óta nem jött ki abból a koszfészekből, de most nagyon úgy tűnik,hogy a fejére fogják bontani a házat. Nyílván segíteni kell rajta, de a srác kidobja, mert szenved a jelenlététől.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a jeleket (rossz irányba mutató tábla, "Mentsd meg az ártatlanokat" mottó a buszon) nem a végzet küldte, hanem Cole rendezte, aki ebbe a házba, ehhez a szerencsétlenhez akarta vezetni. És Prue, vagy teljes nevén Prudence (jelentése: óvatosság, megfontoltság) úgy tapicskol bele ebbe a csapdába, mint részeg kubikos a tehénszarba. Haza már Cole-al érkezik, akivel útközben találkozott (aki persze, hogy a közelben volt, hiszen egy eldugott sarokból visítva röhögött rajta, ahogy megfejti az univerzum titkos üzeneteit), Phoebe már szerencsére átöltözött, uff.

Tovább
komment

Gengszterkorzó 2x07- Amikor a földön vérzel

2012. január 05. 17:44 - szabóZ

A fiatal bokszolóval kezdünk, Dempsey-vel, akinek fogalmam sincs, hogy mi lesz a szerepe a későbbiekben, de az biztos, hogy ha a húszas évek végén ismerték volna már az emberek azt a szót, hogy metroszexuális, akkor ujjal mutogatva skandálták volna, ha csak meglátják. Dempsey a nagy meccsre edz, többek közt egy törpével, és elhangzik, hogy a rádióban is közvetítik a bunyót, már azoknak, akik hajlandóak fizetni érte. Aha, a pay-per-view-modell születése, mondanám magamban, ha rajtam lenne az okoskodó médiaszakértő szemüvegem, de tegnap este az ágy alá ejtettem, és nincs most kedvem megkeresni.

A közjáték kis érdekessége, hogy Nucky hogy bánik el az akadékoskodó újságíróval, aki arról faggatja, hogy mégis miről beszélgetett a golfpályán az igazságügyi miniszterrel. Nucky int, mire a bokszoló olyat tesz, hogy attól még Szalai Annamária is megrémülne, Cohn Bendit pedig szívrohammal végződő kirohanást intézne a sajtószabadság védelmében az Európa Parlamentben. Egyszerűen a hóna alá kapja az újságírót, és lekever neki pár baráti bal horgot.

Eközben az Új Generáció, a maffiózók feltörekvő nemzedéke éppen Jimmynél tárgyal arról, hogy mégis mihez kéne kezdeni. Vedelik a viszkit, mint családi reggeli előtt a Ewing-farmon, és megállapodnak abban, hogy Nuckyt meg kéne ölni. Al Capone ismer is egy embert, aki hajlandó felülni a vonatra, és Atlantic Citybe utazni ebben az ügyben. Jimmynek nem tetszik az ötlet, de végül a sheriff meggyőzni: végül is ha már a testvére is kinyírná, akkor miért pont a mostohafia ellenkezne? Közben egyre hangosabban ketyeg az a rohadt falióra.

Nelson most már nagyobb baleknak tűnik, mint az egyszeri kisnyugdíjas, aki hisz a mágnesrezonanciás überlábosban. Nem elég, hogy nem tudja kifizetni Nucky volt szeretőjét, aki kihordta a gyerekük, az hagyján, hogy Lucy Nuckyhoz fordul segítségért a háta mögött, de még az íróasztalát is elveszi az ügyésznő, aki Nucky ellen nyomoz. Nukcy egyébként gálánsan próbálja megoldani a helyzetet: felajánlja a prohibíciós ügynöknek, hogy egész életében pénzeli őt, a gyerekét, a szeretőjét és talán még a feleségét is, ha besúgó lesz, és elmondja, mit hall az apró kis irodában, ott a posta alagsorában, ahol az Atlantic City-i maffia ellen szövetkező összes szövetségi ügynök nyomorog ügyésznőstül, nelsonostúl.

De ez a rész nem Nelsonról szól, még csak nem is Lucyról, akit a szülés után pár nappal már megint fájdalmasan szexi nőnek sminkeltek, hanem Margaretről, aki New Yorkba utazik, hogy szembenézzen a múltjával. A testvéreivel, akik az ír bevándorlóként élik az ír bevándorlók nyomorúságos életét, esténként mosodában dolgoznak, vagy a metrót túrják ki az utca alatt.

Na most szedjük pontokba, hogy mi is derül ki Margaretről, akiről úgy tűnt hosszú részek óta, hogy egy nagyon szerelmes, kedves, szerény nő, aki csak biztonságra, támaszra és illedelmes szexuális együttlétre vágyik.

  • Már Írországban is megdugta az ügyvéd úr fia.
  • Már Írországban is azt hazudta, hogy megerőszakolta az ügyvéd úr fia.
  • Már az Amerikába tartó hajón elvetélt. Amikor megérkeztek New Yorkba, az első szembejövő pasival megszökött, mert nem bírta a nyomort.
  • Akkor sem tért vissza, amikor az anyja haldoklott.
  • Undorral eszi a húst krumplival, és közben olyan arcot vág, mint a szandálos, hasitasis német turista, aki pácolt szöcskét kóstol a bangkoki piacon.

Margaret testvérei persze nem nagyon örülnek a visszatérő lánynak, főleg amikor megtudják, hogy olyan gazdag, hogy még nevelőnőre is futja neki, ráadásul a nyomortelep sarkán vár rá a sofőr, meg a bérkocsi. Persze fel sem merül bennük, hogy Margaretnek az igazgatótanácsi fizetéséből, esetleg a Nobel-díj életjáradékából futná ilyen fényűzésre, rögtön megvádolják, hogy egy gazdag pasi tartja el. És persze nem tévednek. Egyedül a legkisebb lány hajlandó barátkozni Margarettel, ő is csak azért, mert nagyon szereti a könyveket, főleg azokat, amikben kutya és ló is van. Meglepő módon Margaret a látogatás másnapján visszatér egy könyvvel, ami egy kutyáról és egy lóról szól, de a bátyja elkergeti a fenébe, hogy nincs itt szükség olyanokra, akik szoktak villásreggelizni, pezsgőt inni és ünnepnapokon kívül is rendszeresen fürdenek.

Miközben Margaret a kocsiban sír, Nuckyra egyre nagyobb veszélyek leselkednek: hiába próbálta megkörnyékezni Nelsont, a bigott keresztény férfi inkább elmondja az ügyésznőnek, hogy ő bizony csinált egy zabigyereket, és átadja neki azt az aktát, ami tele van Nucky viselt dolgaival. Gyilkosság, zsarolás, adócsalás és jövedéki törvények megsértése, egy egész Zsaru Magazin kijönne belőle a címlaptól az utolsó oldalas kis színesig. És akkor persze ott van a férfi, aki már vonatra szállt egy pisztollyal, és egy nagyon határozott céllal.

És akkor kicsit pörgessük fel az eseményeket, mint Guy Ritchie a Blöffben Brad Pitt egy-egy hatalmas sallerénél. Nucky ír csatlósa csendben kinyír egy ismeretlen fickót egy csehó slozijában, mert felismer benne egy besúgót, aki még Írországban dobta fel a Sinn Féin tagjait. Hurokkal csinálja, az alagsori helyiség üvegtéglás tetején gondtalanul sétálnak az emberek, miközben az áruló feje élettelenül koppan a piszoárban. Ujjai pedig a földön. Gyors váltás, újabb ütés, Margaret hazaér, pont akkor amikor a nagy fojtogatásban kifáradt Owen is belép. Némi csendes smúzolás, majd a nő bólint, Owen pedig érti: reszelnek egy nagyot Nucky ágyában.

Nucky eközben a metroszexuális bokszoló bulijában mulat, amikor váratlanul megjelenik Jimmy és csak annyit mond, hogy Nem számít, hogy igazad van, vagy tévedsz, csak a döntést kell meghoznod”. Sokat sejtető, mint a Blikk horoszkópja, de annyi értelme van, mint amikor Gyurcsók belehorkolt a Budapest Tv adásába. De nincs időnk sokat gondolkodni ezen, mert jön a fickó a chicagói vonatról, és lepuffantja Nuckyt. A Nuckyt követő igazságügyi minisztériumos fickók pedig a merénylőt. A kamera felülről mutatja a kiterített maffiavezért, akinek csak a tenyere vérzik. Függöny és Margaret nyögdécselése.

Ilyen lesz a Gengszterkorzó második évada

Interjú a sorozat rendezőjével

2x01 - Magyarország egy gengszterkorzó

2x02 - Kurvából úrinő

2x03 - A gengsztereknek is van szíve

2x04 - Kurvák mentik meg a történetet

2x05 - Vér, halál, indiánbosszú

2x06 - A hentes és a szeretet

komment

Castle 2x22 - Vacsora csata

2012. január 05. 15:00 - Zenóbia

Két srác kezdené meg a műszakot egy étterem konyhájában, de odaérve nagy felfordulást találnak, meg egy hanyatt fekvő, enyhén fagyottnak tűnő séfet. Egyikük gyorsan ellenőrzi is a pulzusát, mire a séfnek letörik csuklóból a keze. Szerintem nincs neki pulzusa. Castle felkel hajnalok hajnalán, hogy még Tom előtt érjen Becketthez a kávéval, hát igen, teljesen egyértelmű, hogy ha előbb ér oda, akkor Kate hirtelen rádöbben majd, hogy őt szereti és egyből a nyakába ugrik. De persze nem tud olyan korán kelni, ezek már ott vannak és nevetgélnek a csészéjükkel a kezükben, mellesleg pedig meg is beszélnek másnap estére egy randit. A séf Baltazar Wolf, mennyire jó név ez már, a Q3 nevű étterem pedig három hónapja nyitott, és még Castle sem járt benne, pedig akart, most meg már minek. A Farkas ugyanis a Konyhatusa hatodik évadának nyertese is volt egyben, aki híres volt csodás tárkonyos szendvicséről vagy mifenéjéről. Lehet, hogy valakinek nem ízlett?

Perlmutterünk van a mai részben, az első percben már üvölt is, de hát így szeretjük. Folyékony nitrogénnal nyírták ki a séfet, ami azonnal megfagyaszt mindent amihez hozzáér. Mr. Wolf molekuláris gasztronómiában jeleskedett, mint Heston Blumenthal, akinek teljesen elmebeteg ötletei vannak, de nagyon bírom. A halál időpontja addig nem derül ki, míg a séf ki nem olvad kicsit. A mosogatófiútól meg a tészta séftől annyit megtudunk, hogy Wolf sokáig volt bent, mert egy különleges tortarendeléssel szarakodott, ehhez kellhetett neki a nitrogén is. Az étterem tulajdonosa Madison, akivel Beckett együtt járt gimibe, örülnek, meg mi is, hátha megtudunk valamit végre Beckett múltjáról. Annyit máris, hogy ő volt az osztály lázadója, ígéretesen hangzik, Castle szerint is. Kell a személyzet összes tagjának elérhetősége, mert a gyilkos vagy ismerte a séfet, vagy volt kulcsa, mivel erőszakos behatolásnak nincs nyoma. Alibi pedig Madisontól is kell, de van neki, egész éjjel egy partin volt. Kimondottan ellenségei nem voltak Wolfnak, maximum akik utálták a Konyhatusában, mert ott rosszfiút kellett játszania. A műsort mindenki látta, csak Beckett nem. Madison meg is jegyzi, hogy bezzeg régen órákig tudott sorozatot bámulni, Castle egyre feldobottabb.

Tovább
Címkék: castle
komment

Barátok közt - 5905-5908.

2012. január 04. 16:03 - villanella

Jó, azért annyira nem vártam a Barátok köztet, mint a messiást, illetve végül is de, hiszen a messiást sem várom egyáltalán, de ebbe akkor most nem megyek bele. A lényeg, hogy végtelen unalmas kezdet volt, hiába minden, nem tudnak egy fasza nyitányt megírni, ezek szerint. Úgyhogy gondoltam egyet, és összeszedtem a javaslataimat 2012-re. Az alábbi fordulatokat tessenek beleépíteni a sorozatba, ha úgy alakul: Derüljön ki Gézáról, hogy Gój motoros; Vili bácsi írjon pályázatot az Új Színház igazgatói posztjára; legyen Kinga a Fidesz új szóvivője; lásson napvilágot a titok, hogy Bandita valójában Steve Jobs gyermeke; cseréljék ki az egyik karaktert alakító színészt egyik napról a másikra Justin Bieberre; írjanak SMS-t mindannyian a villalakóknak, vagy levelet Hódos Hajninak – és ez még csak a kezdet, számtalan fantasztikus ötletem van, csak keressenek meg, tényleg. Na, nézzük, mi volt az elmúlt két napban.

Tovább
komment

Szellemekkel suttogó 3x17 - Béklyóban

2012. január 04. 12:00 - leeann

Melinda pihent egy kicsit, miután az előző részben egy szellem pár számot írt le egy dossziéra. Mel a profhoz szaladt a számokkal, aki megállapította, hogy ez egy bírósági aktaszám. Nos, az irány megvan, tehát innen már szinte sétagalopp lesz mentősnének kideríteni mindent, amit csak lehet erről az aktáról. Hamarosan főnyomozónk a történet felét megfejti. Az akta egy 1979-ben történt gyilkosság aktája, amit Melinda apja, Tom Gordon tárgyalt kerületi ügyészként. A vádlott Paul Eastman volt, akit elítéltek egy kisfiú megfojtásáért. Melinda azonnal kapja magát, és meglátogatja a halott kisfiú családját.

A család nem igazán akarja feltépni a régi sebeket, de Mel észreveszi, hogy a halott kisfiú még ennyi év után sem hagyta el a házat, ezért bekönyörgi magát. Pár perc múlva kiderül, hogy a mama pontosan tudja, hogy a fia szellem. Az a terv, hogy addig marad a gyerek, amíg ő is meg nem hal, és majd együtt lépnek be a fénybe. Ó ez nagyszerű, de Melnek ez a terv nem jön be, amit Deliával tárgyal ki, és tovább nyomoz az ügyben. Kiderül, hogy Paul Eastman még mindig körözés alatt áll, mert a börtönben kiütött tűzben megszökött. Mel éjszaka egy maszkos fickóval és véres lábnyomokkal álmodik.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása