Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jersey Shore 6x05 - Szex + csoki = járás

2012. december 26. 08:51 - Chat Géza

Ott sikerült elvágni az álomsztorit, hogy a Bamboo-ban kulturáltan szórakozó fiatalok, pont belenéztek egy tömegverekedésbe. De a mutogatáson és mellizom rángatáson kívül nem történt semmi, leszámítva, hogy Roger bebaszta a sarokba kedves barátosnéját, hogy ott gondolkodjon el egy kicsit. Jwoww lendületből visszabaszott egyet az izomkolosszusnak, meg a méregdrága luxuslimonádét is az arcába borította, hogy a fickó magához térjen és ne üsse szét a helyet. Sokat nem segített az ügyön. Ronnie, a másik isten testtel megáldott zseni megállapítja, hogy itt már nem annyira jó a buli, úgyhogy talán lehetne is távozni, nem? De. Roger szarik a farmra, nem foglalkozik Jwoww-val, mert csak még jobban felbassza magát és végén még megöli. Még Jwoww kér bocsánatot, gyanítom azért, mert ő tudja, hogy a faszija reggel pumpálta tele magát ló-szteroiddal, ezért van úgy megfickósodva. Na de akkor, ha nincs más hátra, irány a bulikéró, hogy végre nyuggerek módján lehessen horpasztani.

1_1.jpg

Reggel van. A Terhes Ribi átrongyol, hogy megnézze, mi folyik itt Gyögyösön. Hohó, hát itt mindenki csontra el van ázva. Jwoww előadja a nagy halált, elmeséli a Sheakspearet megszégyenítő drámát, a biztonság kedvéért kétszer, mert a guminők is bele-beleböfögnek a történetbe. Akkor skera a dokihoz te ribanc. Sammi is kap egy morzsányi kis szerepet az epizódban, ezért mutatják, ahogy faszpisztolyával, Miszter Omlással műbalhézik a gengsztercirkálóban, a kondi felé menet. Eközben a dokinő megmondja az igazságot tündérvirág Jwoww-nak, hogy bizony eltört a sajkacsontja, kap egy fáslit, meg egy mankót, oszt csók a családnak, tarkarongy a véres messzeségbe. A Faszik a Jimboo’s-ban tolják az arcba a flamót és közben azon megy az intelligens eszmecsere, hogy hol a helye az asszonynak, ha épp ütés van kilátásban. Az asszonynak a konyhában a helye, de MINDIG, bazmeg! De ha öklözésről van szó, akkormeg pláne,  a nyesteknek takarodó van, értem?

2_1.jpg

Faszik is megérkeznek, pont lesajnálják Jwowwt meg az ő problémáit, mert menni kell a Karmába. Mindenki talpig dresszben, lehet menni egymás mellkasára szarni és vietnámi papuccsal jól szétcsapkodni. Jön Vinnie kiscsaládja is, melynek humorfelelőse a perverz Nino bácsi. Mindenki talaj részeg, Nino bácsi kicsit ledugja a nyelvét Jwoww torkán, mert még a legjobb családokban is megesik az ilyesmi, a Szitu meg csak egy kicsit bassza fel magát a sok részeg fasztól, ezért lelép gyorsan még mielőtt még jobban elborulnának a dolgok. Kis kaja elvitelre, otthon öszögetés a papírzacsiból és hívja a nőjét, hogy ugorjon már át egy laza numerára.

3_1.jpg

Megérkeznek az elázott lakótársak és megáll az ész, de pont Deena van megint a legjobban beszottyózva, játszik is egy keveset a búcsúban lőtt baszomnyi, kék gumilabdával, ami a hirtelen kerekedett hangulat hevében azonnal megadja magát. Szevasz labda. Vége a világnak, nem érdemes élni többé, mennek is szunyálni. Hajnali ötkor a Szitu nője is berongyol, merthogy meg volt beszélve, hogy mármost pedig a pisztolytár ki lesz ürítve. Megy is a paplan alatti maszatolás, ledobják a textilt, Mike hanyatt bassza magát és kezeket a paplan fölé, éljenek a csajok. Hajnalban a nyest szép csendben eltiplizik, se puszi, se pá, de azért csak küldet egy futárral némi iszonyat csicsás csokoládét. Na ez aztán hivatalos bazmeg. A Szitu össze is hívja a Mensa klub tagjait, hogy megvitassák az eset súlyosságát. Megheftűted  aztán meg csokit kapsz, tesa? Akkor ez már hivatalos, mint a végítélet. Ja, bazmeg.

5_1.jpg

Deena, a szentem is felébred, szerencsére még mindig fos részeg és betalálja Sammit, hogy na ki lesz ma az én husigolyóm? Hát, kurvára senki. Na, mindegy. Deena nem szontyolodik el, mert ma husigolyó nap van, ami annyit tesz, hogy testi és szellemi higiéniát nagy ívben elkerülendő, ébredéstől kezdve toljuk befelé arcba a piákat, amíg nem csinálunk valami egetverően nagy faszságot, illetve amíg le nem bólintjuk az aszfaltot. Deena smink, fésülködés, minden csicsa nélkül, a’la nature, isten adta – és el is vette – förtelem ronda kinézetével siet a mólóra a tüskés emberhez, hogy egy felest dobjon már neki, de kurvahirtelen. Szerencsére vannak még ilyen szittyós lányok, akik reggel tízkor már az alkoholban keresik a vigaszt, így Deenának is meglesz a maga ideiglenes husigolyója. De ezek a városi bélű leányok, csak az ingyen piára cápáznak rá, merthogy ők táncoljanak, na azt már nem, köszönik szépen.

4_1.jpg

Deena már a pulton nyomja a denszet, minden fasza, öröm, bódottá, de akkor a folyadékbevitel, hirtelen a visszájára fordul. Nem kezdett el sugárba okádni, vagy összehugyozin magát, viszont úgy elkezdett bőgni, mint bármelyik anyuka az édes kicsi fia esküvőjén, kibaszottul keservesen. Jaj, de egyedül vagyok én. Hiszti az van, egészen addig, amíg a mólón meg nem látja az óriás kék gumilabda árus embert. Pont kéne egy olyan otthonra, nem? De. Egy szerény próbálkozás, hogy önkezűleg megnyerje azt a szart, de mint a süketeknek a szép kiejtési versenyen, annyi esélye sincs a győzelemre. Nyilván a stáb közbelépett, hogy öreg, hadd kapja meg már azt a szart, bazmeg. Deena örül, viszi a labdát, iszik, vedel, a többiek is ébren vannak, sőt a mólón zabálnak és isznak, de csak mértékkel és tisztes távolból nézik, hogy mit csinál a szerencsétlen hülyéje. Az úttesten táncol a kis husigolyó, kettőt balra, kettőt jobbra, ide-oda csoszogás, kezek a magasban, kicsit pucsít és ugyanez végtelenszer. Pont arra megy egy járőr autó, de a fakabátok, valahogy nem akarnak becsatlakozni a Makarena táncba, hanem a förtelmes mutatványért, inkább letartóztatják Deenát.

6_1.jpg

Erre már Miszter Omlás és Sammi is ugrik, hogy na de biztos úr, kérem. Deena is védekezik, de az „Én nem tudtam, hogy ez bűn.” nem menti fel az alól, hogy picsamód be van ütve. Remélem kimossák a száját szappannal ennek a cefetnek.

Címkék: jersey shore
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viszlát (törölt) 2012.12.26. 16:49:12

Valahol a 2. évad végén lemaradtam.. de lassan már ha megnyitom a csapot akkor is ez a trash ömlik..
süti beállítások módosítása