Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

I Love Gjoni 1x06 - Gyilkos Vessző a Szent Tehén tejével itatná Büdösszájú Erikát

2012. november 06. 08:06 - sixx

Reggel van, már csak négy nyomorult ébredezik Dzson pinavillájában, de ettől még ezek a képsorok pont olyan rettenetesek, mint amikor töményebb volt a pumaszag az emeleten. Kató például retkes lábbal fekszik az ágyban, jó, mondjuk a lepedő sem makulátlan, gondolom a személyzet úgy volt vele, hogy ha kitakarodnak végre az ötezres ribancok a éáróból, elégetnek mindent, amihez hozzáértek. Violetta és Kató egy ágyban ébred, ezt vagy a helyhiánynak, vagy a fasznélküliségnek tudjuk be, és nem, nem vagyunk kíváncsiak arra, mit csináltak ezek ketten a paplan alatt.

Screen Shot 2012-11-06 at 5.35.05 AM.png

Tünde a konyhában téblábolás közben levélre lel, Dzson üzen, höjj. A levél felolvasása közben megint Dzson hangját halljuk, így sokkal rémisztőbb az egész, pedig ezek a lepukkant fejek így is fognak pár álmatlan éjszakát okozni. Az van, hogy Dzson két párra osztotta a kvartettet, Kató Erikát, Tünde Violettát kapta maga mellé, így viszi majd el őket randizni, kettesével, gondolom, abból kiindulva, hogy ha az egyik beint neki, a másikat még mindig meghúzhatja. Lelke rajta. Erika nem örül a párosításnak, mert Kató itten az öröbarija, na, ha tudná, hogy Kató meg közben Vilolettának panaszkodik, hogy Erikának mocsárszagú a szája, és nincs az az isten, hogy ő Dzsonival smároljon, ha az előtte a bűzben járatta a nyelvét, akkor menten kiszaggatná Kató arcából azt a nevetséges piercinget. Erika be van feszülve, lehet ettől annyira büdös a szája, hogy hiába vesz be bármilyen mentolos baszt, Kató szédeleg a közelében. Violetta azt tanácsolja Katónak, hogy mondja ezt el Dzsonnak.

Screen Shot 2012-11-06 at 5.44.51 AM.png

Megjön Pákó, indulás, üvölti a földszintről, odakint már vár a Hummer, mellette Dzsonnal, aki ma kapott díszítőelemnek egy szegény kutyát. Lejönnek a nyomorultak, indulás. Hová? Azt nem mondjuk meg, heherészik Pákó és Dzson. Én, ha nő lennék, egy Hummer hátsó ülésén ülnék egy szájszagú nyomorulttal, miközben elöl egy félhülye néger és egy félvak albán ül, (utóbbi vagy kutyával vagy anélkül, ez tisztázatlan) és azt sem tudnám, hova visznek, naszóval én akkor beszarnék, de nagyon. Jó, Erika agyában a büdös elnyomja az ilyen gondolatokat, Katón meg látszik, hogy különösebben nem lepi meg a szitu, volt is már ilyen, lesz is még, gondolhatja. Na, ami most jön, arra viszont élő ember nem számíthatott.

Screen Shot 2012-11-06 at 6.00.35 AM.png

A kocsi egy mező közepén áll meg, egy centiere egy fától, ha valaki képes lenne lezúzni egy Hummert, az Pákó szerintem, a stáb igencsak fellélegzett, amikor a pinainasnak sikerült eltalálnia a féket. Dzson kipattan a kocsiból, gyerünk, gyerünk, int a két luvnyának, fürgébben. Elindulnak a susnyásban, aztán egyre csak mennek a mezőn, ami Erikának annyira nem jó hír, figyelembe véve, hogy nem lapos sarkú cipőben jött. Miközben haladnak előre, mögülük rikoltozás hallatszik és indiánnak festett és vetkőztetett kiskunhalasi esztergályosok és postai dolgozók tűnnek fel lóháton. Erre azt hiszem senki nem számított Dzsonit kivéve, aki eljátssza, hogy ő most nagyon meg van lepve, de élete árán is megvédi a két lotyót, akik meg a "fehér nő nagyon fél a vadaktól" kisplasztikának megfelelő szoros alakzatba rendeződnek a buzukista körül, Erika lehelete ide vagy oda. Az egész jelenet annyira cseszlovák, hogy nem lehet nem röhögni rajta. Az egyik nyomorult magyarindián int Dzsonnak, irány a falu.

Screen Shot 2012-11-06 at 6.06.24 AM.png

A falu az pár, a statisztákhoz hasonlatosan igen lepukkant látványt nyújtó tipi, és ha már indiánok, akkor van törzsfőnök is, Róka testvér, aki Dzsonit ismerősként köszönti, szevasz Gyilkos Vessző. Befosok. Farkastestvér nem sokat szarozik és bezavarja a két nőt egy sátorba, tessék átöltözni indiánlánynak. Miközben Kató a gyerekméretű szoknyát igyekszik méretes seggére felerőltetni, Dzsoniból is indián lesz, ágyékkötő, legging, ami kell, a végén meg a fejére kap egy kakastollas fejdíszt, amit az álla alatt helyes kis masnira között madzaggal kötnek meg a kellékesek, az összkép - kiegészülve Dzsoni szemüvegével - felejthetetlenü szürreális. Erika Dzsonit igazi mesehősnek látja. Gyilkos Vessző lovagolni vinné Büdösszájú Erikát, ehhez mondjuk fel kellene ülni a lóra, ami csak elsőre tűnik egyszerűnek, mire mindketten felkászálódnak a szerencsétlen állat hátára, megbillennek, és lezúgnak róla, Gyilkos Vessző érkezik alulra, Büdösszájú meg könyékkel bele a herezacskójába. Ebből sem lesz baszás ma este.

Screen Shot 2012-11-06 at 6.10.25 AM.png

Végül csak sikerül felvergődni a szerencsétlen hátasra, és itt jegyezném meg, hogy Dzson úgy pattant fel a lóra, mint aki gyerekkora óta ezt csinálja. A sétalovaglás alatt Erika csúnyája nedvesedni kezd a ló hátán, romantikus délután, testmeleg, magyaráz, a ló meg ritmikusan mozgott a pinája alatt, nem ragozzuk, a három test eggyé lett, ennyi legyen elég. Egy tisztáson leheverdnek, Erika lelke jól van, csak hiányzik neki Dzsoni, és nem akar osztozkodni a büdös kurvákkal, akiket képes lenne lemészárolni egy tomahawkkal. Dzsoni szerintem ezen a ponton kezd el egy kicsit elbizonytalanodni, mert ez a szerencsétlen bige tényleg kezd beleesni, annak meg nem sok értelme van, ugye, hiszen ez csak egy tévéműsor.

Screen Shot 2012-11-06 at 6.43.38 AM.png

Este a sátrak között autentikus indián vacsorát kapnak alufóliában sütött krumplival és műanyag palackos gyümölcslével, Kató meg inkább folyamatosan eteti Erikát, csak ne leheljen rá. Dzson aszongya Katónak, hogy itt az ideje hogy feltárd a szíved, mire az pánikszerűen elmenekül a sírógörcs határán tántorgó Erika büdös szája mellől, és leül Gyilkos Vessző mellé, nézz a szemembe, ott van minden. Mondd a szót inkább, mondja erre Dzson, nem látok semmit ebben a kibaszott sötétben. Gyilkos Vessző be van már baszva kicsit, bizonytalan hangon faggatja Erikát, mi fáj, miért sírsz, az meg csak hüppög egyre, nekem te kellesz, jajajajaj. Dszon odainti magához nagy kegyesen, gyere az ódalamra, sírj ott. Majd meggondolja, ha rálehel. Erika tovább bőg, megszólal a Volt egyszer egy Vadnyugat zenéje, és Dzson is kiprésel egy könnyet a szeme sarkából, bár szerintem a röhögéstől, nem a meghatódottságtól. Kató, mondja, neked sokat ígérő a tekinteted, gyere, aludj velem.

Screen Shot 2012-11-06 at 6.52.44 AM.png

Erika összeroppanni látszik, a sátorban elővesz egy imakönyvet és Istenhez fohászkodik a műindiántábor közepén, ez kezd egy kicsit ijesztő lenni. A másik tipiben Dzson rámozdul Katóra, fene a gusztusát, de nem lesz semmi a dologból, mert hideg van, inkább összebújnak az indiánok és hegyiemberek kedvelt túlélőkelléke, a polártakaró alatt. Másnap reggel Erika kérdésére Kató kissé savanyú képpel mondja, hogy Dzson az istennek nem dugta meg, arról mondjuk elegánsan hallgat, hogy volt-e egyéb matatás vagy szopásnyalás a takaró alatt. Ennek a randinak vége.

Screen Shot 2012-11-06 at 6.54.31 AM.png

Otthon Violetta és Tünde is megkapja levelét, készüljetek, megyünk. Jön a Hummer, irány a Velencei-tó, aminek tükrén Dzson menőzik egy motocsónak mögött vízisielve, már ha ez ő, és nem egy dublőr. Tönde és Violetta a tóparton koktélozva csodálja a tegnap még indián-, ma Hany Istók-jelmezes amorózót, de ügyes mondja Violetta, Tünde csak szopogatja a mojitót, és néz maga elé meredten, bazdmeg, mi a faszt keresek én itt, látható a fejin. Dzson közben kikászálódik a vízből és bejelenti a két nőnek, hogy ma séta lesz, meg sportolás, tessen átöltözni menten bikinibe, megyünk vízre. Elsőként Violetta próbálkozik a vízisível, kevés sikerrel, eleinte berogyasztott térdekkel sikoltozik a hullámokban, aztán szétcsúszik a két léc, és csak azért nem villan be a kamerába a telivér pina, mert a felfröccsenő vízcseppek eltakarják. Tünde röhög, húbazdmeg, ez mennyire szopás már. Dzson rámutat, te jössz.

Screen Shot 2012-11-06 at 7.16.15 AM.png

Tündének egy fokkal jobban megy a dolog, amitől Violetta felbassza magát, és amikor a fekete hajú rivális is arccal fog vizet, beugrik, hogy ő majd megy egy másik kört. Perecel persze pompásat, pacuha pendelyében pancsol pajkosan, pedig permanensen parázik. Tünde meg is jegyzi, hogy na persze, ennek mindig rivalizálnia kell, hülyekurva. A kaland végén Dzson megmutatja, milyen ügyes, és először két, majd egy deszkán síel ügyesen, innen is gratula, ez aztán a karrier. Dzson és a két lerobbant buksza a tóparton üldögél ezt követően, tessék, gyümölcs, mutat egy tálra Dzsoni, és tényleg. A nők elalélnak, aztakurva, gyümölcs, Dzson büszke, majd int, na én megyek, majd gyertek utánam, szevasztok.

Screen Shot 2012-11-06 at 7.32.22 AM.png

A következő helyszín egy szálloda, ennek a duónak jobb dolga van, mint az előzőnek. A szobában levél fogadja a nőket, tessen szépen felöltözni, és gyertek vacsorázni. A felöltözés sikerül, mármint az a része, hogy ruha kerül a két nőre, de Violetta viaszbábúnak, Tünde meg kurvának fazonírozza magát, a beszélgetés természetesen a Dzson iránt érzett szerelem vagy annak hiánya körül forog, miközben a parókás(?) buzukista Violetta arcát fürkészi, és hallgatja az olyan faszságokat, hogy beleremeg a belsőm, ha rám nézel, Tünde nem bírja tovább idegekkel és rágyújt, a cigi faszán belóg a kameraképbe, biztos örültek neki az operatőrök. Ja, és még mielőtt: ezt a foshalmot két éve vették fel, akkor még lehetett éttermekben dohányozni. Tünde nem mond semmit az érzelmeiről, mert minek, hiszen nincsenek neki. Dzson ideges lesz, tudod mit, gyere velem szobára, oszt majd ott kiderül, mit akarsz. Violetta majd megfullad az idegtől, a távozó Tünde még oda is veti neki, hogy további jó szórakozást egyedül, muhaha.

Screen Shot 2012-11-06 at 7.38.07 AM.png

Screen Shot 2012-11-06 at 7.35.25 AM.png

Screen Shot 2012-11-06 at 7.39.23 AM.png

Dzson a szobát rohamléptekben díszíti fel, hogy megfelelően fogadhassa a nőt. Pezsgőznek, a háttérben rózsacsokor, bazdmeg. Tünde őszintén elmondja, hogy ő nem szerelmes, de dugni, azt nagyon szeretne. Jó, akkor menj vissza a szobádba, mondja Dzson, szedd össze magad, oszt gyere. Violetta első kérdése persze az, hogy dugsz vele? Tünde nem tudja, ja, ha majd úgy alakul, akkor miért ne. Büdös kurva, gondolja Violetta. Tünde felvesz egy papucsot és már megy is Dzsonizni, és baszki, az albán a szájában egy rózsával fogadja, bent az ágyon szív alakban szirmok, felöklendeztem az vacsorát, elnézést. Smár gyön, majd átöltözés, és az éjszakai kamra, amin jól látszik, hogy az albán egy szál faszban alszik, hálistennek a pöcsét kikockázza az RTL amiért nem győzünk hálálkodni. Tünde dugna, ha mér réávette magát nagy nehezen, de Dzson bealszik mellett, és horkol, mire a nő kimegy a lakosztály másik szobájába és ott alszik.

Screen Shot 2012-11-06 at 7.46.57 AM.png

Screen Shot 2012-11-06 at 7.52.09 AM.png

A reggeli ébredés után Violetta tetemre hív, mi van, basztatok? Nem. Horkolt. Muhaha, röhög Violetta, ez a szopás, kisanyám. Hazamennek, és mintha nem lenne elég baja a négy nőnek, Dzson elővesz egy gitárt és előad egy X-Faktor-kompatibilis nótát, és ezt most nem bóknak szánom. A rögtönzött minikoncert alatt Erika sír, és bebüdösíti a környéket, a többiek hitetlenkedve forgatják a szemüket, bazdmeg, mikor lesz ennek vége: Ma este egy nő megy haza, neki nem jut Műanyagbúl Eszkábált Fényesség, Dzson sokat vívódik, és a végén hatalmas izgalmak közepette nem Tündét, hanem Katót zavarja haza. Utána pedig azt mondja, hogy gyertek, igyatok a Szent Tehén tejéből. Bazdmeg Dzson, ha az arcukra akarod verni, miért nem azt mondod???

Címkék: i love gjoni
53 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zitoka 2012.11.06. 08:52:06

Azta...ez...nem nézem, mert a dzsungeles reality óta kiütések jelennek meg rajtam, ha meglátom a fickót, pláne ha Pákóval van együtt, de ez a plasztikus leírás is betette nálam a kaput. Nem akarom elhinni, tudomásul venni, hogy ezek életben maradnak a való világban, hogy a természetes kiválasztódás már nem működik, és a növényekkel egy IQ-szinten vegetáló lények TV műsorban szerepelhetnek. Na, megyek, lepihenek.

Akármi Áron 2012.11.06. 08:57:03

Ez má' megint borzasztóra sikeredett...,ha így haladunk a hv-kal könnycsatorna elzáródásom lesz:DDD

egyemakisszíved 2012.11.06. 09:00:38

Hát, Gjoni nem indián volt előző életében, az tuti. Teljes harci díszben, nővel, álló lóról leesni!? Ilyet még a legvénebb indián se látott. Vagy csak túl sok tüzes vizet ivott? Uff.

BarBwire 2012.11.06. 09:05:52

na inkább az öfit olvasom, minthogy megnézzem, szórakoztatóbb.

BarBwire 2012.11.06. 09:06:38

és az utolsó mondat mindent visz!

Müszélia 2012.11.06. 09:25:40

pákónak is kéne már egy külön műsor, hummerekkel és majmokkal.

Hurri Kán 2012.11.06. 09:29:45

Vesszőfutás lészen még itt, akárki meglássa.

Marco Soprano 2012.11.06. 09:44:47

Vajon olvasva szornyubb ez a musor, vagy nezve? Mindenesetre a szemuveges indian kep mindent visz.

AaannnaaA 2012.11.06. 10:07:41

Sixx, le a kalappal, hogy végig bírod nézni!! Olvasni mindenesetre jó szórakozás :)
Köszi!

Andi1234 2012.11.06. 10:07:52

Sixx! Nekem te vagy a hősöm, amiért képes vagy értelmes magyar mondatokat összerakni azután, hogy végignézted ezt az iszonyatot! :)

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.06. 10:15:05

@sixx: Hany Istókért jár a pont! :)
Egyébként indián tipiben tipródni szinte teljesen annyira magyar virtus, mint "amerikai kikéző őrmesterek" ordibégatása közepette röhögni az akadálypálya sovány malacvágtáján.

Ez már a második -sikertelen- sátorozás. Mmi lehet még? Betyár tematika? Ustorcsattogtatás mellett uccu neki, illa berek, nádak erek, na mi van a susnyásban? Matula nádvára!

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2012.11.06. 10:29:03

sixx: nincs rá szó, mennyire imádlak, hazavihetlek??? :-)
Imádom az összefoglalóidat. Ebből a részből kábé két percet bírtam nézni, ezzel szemben vinnyogva könnyesre röhögöm magam az írásodon. Ez a mondat mindent visz:
"Perecel persze pompásat, pacuha pendelyében pancsol pajkosan, pedig permanensen parázik."
MUHAHA!!!! :-DDDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.11.06. 10:39:44

Nézni ezt most sokkal fájóbb volt mint olvasni :) Azért én mégis Rikit néztem volna inkább ahogy lóháton rezegnek a rettentő csöcsök lehetőleg kigombolkózva félrészegen... micsoda pazarlás volt kidobni múlt héten.

jó lujza 2012.11.06. 10:42:43

:D Így átiratban tompítva tényleg vicces ez a dolog, bár néha még elképzelni is kínos. Azért ezt direktbe végignézni kellene egy jó adag pálinka.

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.06. 10:49:12

@jó lujza: Vagy Tokaji Aszú, közvetlenül az üvegből.
Vajon Médiatrotli-testvér tipijébrn volt némi tüzesvíz?

mézescsók 2012.11.06. 10:53:50

Bárki írta a forgatókönyvet, meg kéne tartani. Amikor a görög hős feleségkeresője volt, azt hittem, hogy ennél szürreálisabb már nem lehet. Benkő társkeresője sehol sem volt. De Gjonié mindent visz!

Az indiános rész tényleg nagyon "cseszlovákos" volt és felejthetetlen. Eddig azt hittem, hogy Gjoni Rambóként fog kísérteni, de már tudom, hogy indiánként okoz majd rémálmokat.

Ezek a nők elvileg azért vannak bent, hogy egy valaki elnyerje Gjoni kezét. Nem igazán értem, hogy amikor az éjszaka után Tünde lazán elmondja, hogy nem volt semmi és a maga részéről kint aludt a kanapén, akkor reálisan végiggondolva a kvázi ellenfeleknek örömmámorban kellett volna úsznia. Ehelyett ekézték a nőt, aki egy paraszthajszállal talán normálisabbnak látszik, de biztos, rosszul látom.

Erikát sixx-nek sikerült egy életre tönkre tennie. 11x említette valamilyen összefüggésben vagy simán jelzőként azt, hogy büdös a szája. Amit Katótól tudunk, aki ugye érintett valamilyen szinten, ha nem is szájügyileg. Szóval necces a dolog, igaz is lehet, meg nem is. Emellett a szájszagnak, ami tény, roppant kellemetlen, de nem kell szélirányban lenni, sok oka lehet. Nem biztos, hogy a higiénia hiánya, lehet egészségügyi oka is, sőt, többnyire az.Ember nem mossa le róla többet ezt a büdösszájas dolgot, még ha megoldódik is valahogy a problémája. Emiatt kicsit sajnálom.

Nem sajnálom viszont Kató távozását. Azt hittem, hogy Trixi lesz nekem a legellenszenvesebb a hölgykoszorúból, de a Vv csatolt műsoraiban nyújtott alakításaihoz képest, kifejezetten visszafogott volt, úgyhogy múltkori kifakadásomért innen követem meg. Nem Ő volt a legszörnyűbb. Dobogós ugyan, de a pálma Katóé.

Egyébként tudja valaki, hogy Gjoni kezén és fele királyságán kívül más hmmm...jutalom is jár a győzelemmel?

Hurri Kán 2012.11.06. 10:59:42

@jó lujza: @Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár:
Szóba jöhet még egy féltégla, mazzagon jól megpörgetve, majd hirtelen tarkón vágod magad vele olvasás előtt. :D

É2I 2012.11.06. 11:07:35

Hüvazzeg, törölgethetem a monitort :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.11.06. 11:09:09

@mézescsók: talán egy két naptárfotózásra még esélyesnek érezhetik magukat a hŐgyek...

egyemakisszíved 2012.11.06. 11:10:29

@mézescsók: Erika teste lehet, hogy renoválásra szorul, de lelkében egy költő lakik. Elképzelhető, hogy csak az a baja, hogy reggelente túl sok párizsit eszik a szikkadt zsemléhez, hogy le tudja nyelni. Vagy az emésztőrendszere nem bírja a szent tehén tejét.

Grabbe · http://www.hirstart.hu/ 2012.11.06. 11:12:10

Nálam továbbra sincs RTL2, de ezeket az írásokat olvasva nem is hiányzik. A mostaniból nálam ez tette be a kaput:

"Én, ha nő lennék, egy Hummer hátsó ülésén ülnék egy szájszagú nyomorulttal, miközben elöl egy félhülye néger és egy félvak albán ül, (utóbbi vagy kutyával vagy anélkül, ez tisztázatlan) és azt sem tudnám, hova visznek, naszóval én akkor beszarnék, de nagyon."

Ezen lefordultam a székről, annyit röhögtem. Kitartás sixx, már nincsen sok hátra a végéig :-D

nandras01 2012.11.06. 11:18:10

az a kakastollas, áll alatt masnira kötött madzagos fejdísz + szemüveg, mindent visz.
gojko mitics meg zokogva harapdálja az öklét a sarokban :)

mézescsók 2012.11.06. 11:20:00

@jadebulgari a.k.a. Simon's cat: Ez ám a karrier! A hülyének is megéri. Vagy csak neki.

@egyemakisszíved: A legutóbbira tippelek!

nandras01 2012.11.06. 11:21:10

@mézescsók: bazmeg, nem mondod, hogy te nézed ezt a trágyát?!
azt hittem, sixx- en kívül nincs élő ember, aki maradandó agykárosodás nélkül képes lenne erre a mutatványra...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.11.06. 11:22:19

@mézescsók: hagyjad már, néCCer benne voltak a tévében :D híresek lettek hazai földön, piroska néni meg irma néni meg büszke kis falujuk híres szülöttjére :D gondolj bele ha még papírra is kerülnének szentté is avatnák őket :D Tündén látszik h undorodik az albántól, na ő nagyon akart híres lenni :)

manes 2012.11.06. 11:23:31

Djoni az ingyánszerkóban úgy néz ki mint a Nagyrakás nevű indiánfőnök a Folytassa cowboy cimű régi angol filmben.Abban is ilyen szemüveges,girhes fazon volt.

manes 2012.11.06. 11:25:03

"indiánnak festett és vetkőztetett kiskunhalasi esztergályosok és postai dolgozók tűnnek fel " Ez se rossz:):):)

BarBwire 2012.11.06. 11:25:36

@jadebulgari a.k.a. Simon's cat: Olyan kiszeltündés-mozzarellás naptárra gondolsz?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.11.06. 11:28:01

@BarBwire: valami másodvonalbeli sunamutogatós újság villant fel egy pillanatra ahol talán érdemesnek találnák a hőgyikéket :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.06. 11:32:26

Cseh Tamás forog a sírjában. De legalább már azt is tudjuk, mi Gjon hívóneve az undergroundban. Impotenciát vagy mikrocerkát sugall nekem.

Most nem azért, lehet én vagyok válogatós, de ez a krapek marhára nem az a kategória, akit magamra rántanék, csak mert már rég volt. Ijesztő, bizarr, szürreális.

A halasi postai alkalmazottak a kakastollas föveggel egyetemben mindent visznek.

Hurri Kán 2012.11.06. 11:34:31

Látta valaki a Fáraó (?) talán ez volt a címe, kiváló lengyel filmet. NA ott voltak villogó kék szemű, szőke lengyel statiszták boxos képű egyiptomi rabszolgáknak meg katonáknak maszkírozva. Csodálatos volt, ahogy közeli képeken a rájuk mázolt cipőbox alól kivillantak a kék szemek :D

BarBwire 2012.11.06. 11:36:05

@neccharisnyás útonálló: Nekem meg az ugrott be, hogy a cerka nem olyan veszedelmes, mint a neve.
Veled egyetértve, még sötétben, és lakatlan szigeten se!

A sátoros részről az jutott az eszembe, hogy edzi a lányokat a csóró életre?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.11.06. 11:39:22

@BarBwire: Elsőre a névre az AHS Asylum elmebeteg dokija ugrott be! :DDD

ezis? 2012.11.06. 11:50:23

Nem mutatták a csaj földet érését, csak amikor Gjoni szállt le a lóról.
A második randi úgy lett fölvezetve, hogy ízelítő Gjoni átlagos hétköznapjából. :)
Jó volt, amikor a szívószállal szürcsögve itták a koktélt.
"Megajándékozlak benneteket egy kis énekléssel." Lehet, hogy másfajta ajándéknak jobban örültek volna.
Aztán a végén Keleti azt találta mondani Violettára, hogy ő a legszelídebb... LOL
Legjobb a Tünde, ő röhög az egészen

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2012.11.06. 12:03:19

@mézescsók: azok a véglények, akik ilyen műsorra vállalkoznak (hacsak nem szerződéses "színészek"), mindent megérdemelnek, csak sajnálatot nem.

mézescsók 2012.11.06. 12:51:55

@nandras01: A tv háttérzajként megy, ha egyáltalán megy, mert önmagában untat. Tkp. nem emlékszem rá,hogy mikor ültem le alá azért, hogy na, ezt a műsort most aztán megnézem. Mindig éppen csinálok valamit, olykor felnézek, hogy mi van? Különben többen nézik, ahányan bevallják. Agymosásra kifejezetten jó.

@jadebulgari a.k.a. Simon's cat: Ebben a vetületben persze mindjárt más. Bár eddig azt hittem, hogy a szentté avatásuk nemcsak a vatikáni ügymenet feszessége miatt késik.

@Hurri kán: Láttam a Fáraót. És tényleg. Akkoriban még nem lehetett kontakt. Kiváló lett volna a film? Nem hagyott nyomot bennem.

@kekecke: Megérdemli vagy sem... kínos. Azért egy papírzsepim sem ment rá.

Hurri Kán 2012.11.06. 12:56:01

@mézescsók:
Bizonyos értelemben kiváló volt, igaz, én sem valamely kiváló színészi teljesítmény miatt emlékszem rá, hanem a fent leírtak miatt :)

mézescsók 2012.11.06. 12:56:10

@nandras01: Nem alá, elé!!! Vagy talán mégis??? Akkor ezért visítozok mindig a "gyönyörűségtől"!!!

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.06. 13:00:08

@Hurri kán: Ehh, rontja az élményt amonitorra freccsenő agyvelő. nekik kéne zt tenniük, tuti nem fröcsögne ez a szövet. Mondjuk, más testnedv elképzelhető.

@egyemakisszíved: Egy mikszáth/ Oscar Wilde testalkatú költő rejtőzködik a holgyeményben.

@manes: +1 Imádnivaló carry on sorozat!

"A második randi úgy lett fölvezetve, hogy ízelítő Gjoni átlagos hétköznapjából. :)"
Mármint? Vízparty berúgás és sátras konyulás teszi ki a szürke hétköznapjait?

@kekecke: Lehet, hogy egynémely "neves színitanodáól" kikerülő wannabe statiszta megkapja élete nagy lehetőségét, mint ikszedikként kieső valóságsó-szereplő. Az itt emlegetett tesó (ismerős?) esetében is ilyesmire tipelek.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.11.06. 13:01:05

@mézescsók: akkor pedig ők lesznek a szent tehenek és máris értelmet nyer a szent tehén teje gjoni szájából.. ? :D

mézescsók 2012.11.06. 13:35:23

@Hurri kán: Nem akkor láttam a filmet, amikor készült, mert még nem láthattam. Ezért aztán nem kizárt, hogy évtizedekkel később valami rövidített változattal találkoztam. Sokra nem emlékszem belőle, azt, hogy a fáraó (valahányadik Ramszesz) és a főpapok hatalmi harcáról szól, a könyvből tudom.
A filmből monumentális csatajelenetekre emlékszem főleg, valami állat - nyilván ló - feláldozására, volt egy hatalmas napfogyatkozás is (ez valamiért nagyon érdekelt), és természetesen a barnított testű világos szemű szereplőkre. Többre nem. Persze ettől még lehetett remek a film, csak bennem nem hagyott nyomot.

mézescsók 2012.11.06. 13:39:42

@jadebulgari a.k.a. Simon's cat: Hú, de jó napod van! Feldobtad az enyémet is.
Tessék kreatívnak menni az RTL-hez! Ne ingyen szórd itt a gyöngyöt a disznók elé!!!

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2012.11.06. 13:42:29

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: hasonlóra gondoltam én is, mert nehezen akarom elhinni, hogy tényleg vannak ennyire idióta, undorító, nevetséges humanoidok, akik komolyan is gondolják, amit itt előadnak. De ha így van, akkor megint hülyének lettem nézve?

egyemakisszíved 2012.11.06. 13:50:09

@ezis?: @Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár: Az aktív pihenés jegyében, vízen való arcon siklás közben, megtekinti a víz alatt élő állat- és növényvilágot, hogy időt spóroljon.

manes 2012.11.06. 13:54:04

@Hurri kán: Láttam,többször is.Utoljára kb: 3 éve Lengyelországban.Ott a tévében leadják ezt is,a Keresztesekkel és a 4 páncélossal együtt.Általában kettö de az utóbbi filmet évente.

kaliforniai 2012.11.06. 21:33:19

Sixx, minden tiszteletem.
Képtelen lennék foglalkozásszerűen ezt a szart/ezeket a szarokat nézni.
Lehet, hogy pszichésen gyenge vagyok, de ha csak két napot eltöltenék ezek előtt - mindegy, mennyi lenne a fizetésem - bemászna ez a sok ostobaság az agyamba és elkezdené bomlasztani.Ha 10 óra szar nézése után megvizsgálna egy pszichológus, leváltana, mint a Google-nál azokat a fickókat,akik a tisztogatják a rendszert a nemkívánatos tartalmaktól...

Természetesen én is röhögök a hogyvoltjaidon,nagyon jó vagy, de frissíts gyakran valami szépirodalommal,nemes tartalommal,vagy mindegy mivel,csak legyen ennek a okádék világnak az ellentettje.
Nekem legelőször Féja Géza Csillagok vigyáznak c. műve ugrott be.

Boogie66 · http://rotoma.blog.hu 2012.11.06. 21:53:46

Csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni a HVról

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.11.07. 09:37:59

@egyemakisszíved: Ja, igen. És a kétéltű hamviban, teljes kommandós cuccban felfedez pár új mikroorganizmust, miközben kifelé caplat a jakuzziból.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2012.11.07. 15:18:32

ezeken a Gjonis hogyvoltokon én is "befosok" :)

Golddigger 2012.11.09. 02:17:01

En is szeretem nezni
Nincs jobb puruttya kabare mint ez:)
Alig varom a szabadnapom h megnezhessem.

sweeney todd 2012.11.10. 08:21:14

de gyönyörű volt az a kutya! tuti több ésszel megáldva, mint az összes kétlábú szereplő.
süti beállítások módosítása