Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűbájos Boszorkák 3x10 - Ha eljő a jégkrémes

2012. október 28. 11:00 - szösznibaba

No, akkor kicsit hosszabb kihagyás után onnan folytatjuk, ahol abbamaradtunk.

Az alapszitu megint a klubban kezd kibontakozni. Ez egy olyan hely, ahol soha senki sem részeg, senki sem cigizik, mindig moslék zene megy, és mégis mindig teltház van. Piper kiszúr egy alakot, aki szerinte kiszúrta őt, folyamatosan fikszírozza, ami őt zavarja, de  a világért sem menne oda megkérdezni, hogy akar-e valamit, vagy csak a védelmi pénzért jött, hanem inkább bujkál előle. Otthon érzi magát a saját csehójában. A pasi teljesen tejbetöknek tűnik, de mi, nézők, már sejtjük, hogy lesz még szerepe, nem hiába nem takarja ki senki a képből az egyébként dugig lévő klubban.

BBO_1.jpg 

Megjelenik Prue, nem tud kiverni a fejéből egy dalt, keresi a DJ-t. DJ nincs, makacs dallam van, erre Phoebe bedobja, hogy neki a Beverly Hills (90210) zenéje még a sori befejezése után sem akart elmúlni. Bűn lett volna kihagyni ezt az orbitális poént, mivel, mint tudjuk, Prue e világi énje ott főszerepelt (meg a régi kedvenc farmos sorimban is, de ezt most hagyjuk). A dal nincs meg, de Prue kap egy meghívót Justintól valami családi banzájra, ahova nem akar elmenni..no ez tényleg olyan vekengés, amire egyébként semmi szükség, de megtudhatjuk, hogy Prue nem bízik a család intézményében, sem semmilyen párkapcsolatban. A többiek szerint fater miatt van ez a családfóbiája, aki lelécelt még régebben, és ezt sosem fogja neki megbocsájtani. Mármint Prue. Prue-t nem érdekli fater, csak a dallam, biztos van valami jelentése, különben miért járna folyton a fejében.

BBO_2.jpg

A főszál sem várat sokat magára: a Prue által dúdolt zenét kerepeli egy fagyiskocsi (egyébként szerintem még csak nem is hasonlít ), egy lepukkant sikátorban éppen leparkolva. Már-már kezd az emberben megfogalmazódni a kérdés, hogy vajon melyik szemetes zsákok közt bújkáló anyagyilkosnak szeretne eladni egy gombóc pisztáciát eper öntettel, piros cukros tölcsérben, mikor megjelenik egy cuki kisfiú (tehát késő éjjel van), akit a fagyisbácsi rövid kérdezz-felelek után be is ránt a kocsiba. Így akarjunk hajnali kettőkor fagyit venni a Kisfuvarosban is.

Reggel Prue rémálomra ébred: minime (azaz minishe) énje kóvályog pizsiben valami havas játszótéren, valami láthatatlan izé üldözi, mire egyszer csak fater megjelenik, odafut hozzá, és... de tovább már nincsen, Prue felébred. Csak egy álom? Vagy kiskori, elnyomott emlék? Hujujujjj....itt valami lesz...Lenn a konyhában Phoebe a laptoppal sunyít, Cole-ról keres anyagot a neten, és egy titokzatos idegentől is kap mailt, de azt mondja, hogy tanul. Persze. Mint a nagynéném, aki állította, hogy az ő fia bizony egy szem cukrot sem kap, uncsitesóm fogai mégis 8 éves korára szivacsokká váltak. A heti mésfél mázsa édességtől, amit nem kapott.

BBO_3.jpg

Piper ront be a konyhába, elújságolja, hogy látták a városban a faterjukat, de az oda sem dugta az arcát, hogy meglátogassa őket. Körvonalazódik, hogy a legkevésbé sem beszélhetünk harmónikus apa-gyerek kapcsolatról, bár az is elég beszédes, hogy nem is nagyon szerepelt eddig a soriban. Prue nem akar vele találkozni, anno elhagyta őket, úgyhogy bekaphatja. Ő így is boldog: neki nem kell apa, tornácos ház, labrador. Ez szerintem hülyeség. Labrador mindenkinek kell.

Ebédidő, a város egyik terén Phoebe és Prue szorbát á lá glutamát ebédjüket burkolják, remek alkalom egy kis lelkizésre. Phoebe éppen egy orgonalila förmedvényben és terepgatyában osztja az eszet Prue-nak- A logikai hidakat nem látom kristály tisztán, de az  lényeg, hogy a kapcsolata egy pasival megint arra megy rá, hogy neki hiányzik a fater, mert elhagyta, csak ezt nem akarja bevallani. A brain stormingot szerencsére félbeszakítja a fagyis kocsi megjelenése, ami magához csalogat egy épp ott dúdolgató kislányt az egyik mellékutcában. Phoebe megint páratlanul ostoba, de Prue megint tudja, hogy valami sántít. „Minek gyereknek fagyi februárban?” Kérdi ezt kiskabátban. Anyám, gyere át egyszer ide, te még nem éltél át igazi -20 fokos februárt! Éppen akkor érnek oda a verdához, mikor a fagyis ember berántja a kislányt. Persze meg akarják menteni, ami olyan bravúrosan sikerül, hogy őket is berántja a valami. Prue álmában szereplő játszótérre kerülnek, tisztán látszik, hogy valami varázslat van. Találnak néhány kóválygó gyereket, akiket sikerül kimenteni, miközben a jégkrémes bácsi a nyomukban van. Az utolsó gyerkőcöt el is kapja, de az megfordul és ropogósra égeti, majd visszataszajtja a mesetélbe. A kiskölök a 12-es karikához méltatlan sátáni hangon közli a lányokkal, hogy ők most szabadok (mármint a kölkök), és köszi. A csajok csak néznek, mint a vett malac, ez megint olyan szitu, ahol el kellet volna olvasni az apróbetűs részt is.

BBO_4.jpg

Az Árnyak Könyvéből otthon kiderül, hogy a zene a csalétek, és hogy a kocsi démonokat gyűjt. Tehát sikerült saját fészekbe sz*rni, és kiszabadítani néhány démont a biztos börtönből. Brávó. Valahogy vissza kellene zavarni a kis rohadékokat a jégmezőre, de ehhez kell a kocsi, ami ott maradt meg egy halandó (ez lenne a fagyis pacák), mivel csak ők képesek kinyitni a verda ajtaját. És itt jön apuci a képbe. Fel kellene hívni, egyrészt, mert miért ne, másrészt, ő ki tudná nyitni a frigo mobilt mivel a fagyis ember be van zárva ugyebár, és a legközelebbi mugli az apuci. Közben a versenyhelyzet kedvéért a kocsi eltűnt, a három kis vakarék már keresi, és közben megölnek néhány fagyis embert, mert nem voltak képesek megjegyezni, hogy az övék hogyan nézett ki, és nem találják az igazit.

A klubban a csajok fatert várják, miközben megint megjelenik Caleb, az idegen, aki Pipert bámulta, és már azóta párszor visszajött, mivel valamit akar tőlük, de Piper megint túl okos, és türelmes, ezért újra ás újra elhajtja a francba anélkül, hogy meghallgatná, hogy mit akar mondani. Megint nem tudjuk meg, hogy miért jött.

BBO_5.jpg

Megérkezik fater, elvállalja a hűtőkocsi kinyitó ember szerepét, mint sima halandó, de csak Phoebe örül neki, Piper öröme mérsékelt, Prue pedig látványosan utálja.

Visszamennek ahol a kocsit látták, de persze nincsen ott (mivel, ahogy már említettem, eltűnt). Fater észreveszi a falon elbúvó méteres táblát, hogy elvontatják azt a majmot, aki odaáll, akkor csak a közterületesek telepén lehet, indulnak is oda. Persze az egyik kis mézesbödön démon kihallgatja őket, ő is rohan, hogy leadja a drótot a többieknek.

Estére megtalálják a verdát a telepen, belógnak, fater kinyitja, lemásznak a fagyis emberért a játszóra. Csórikám elég kormosan kerül elő, és elmeséli, hogy nem tudta, hogy ők a nagy Bűbájosok, ezért rántotta be őket is, sorry. Nem baj, már úgy sem húzod sokáig. Össze kell szedni a sok kis rohadékot, ad is egy üvegelemet, ami csinálja a zenét, azt tegyék vissza a kocsiba (mikor, és ki vette ki a helyéről a zenecsináló kristályt?), ha ESETLEG vele történne valami. Fater pont zsebre vágja az üvegizét, amikor megjelenik a Semmi, és a fagyis fószert el is viszi magával. Prue azt csinálja, amit ilyenkor a legjobb: megáll a tér közepén, mint a réti pocok, mikor héját lát, és bámul a manus után. Faternek szerencsére több gógyi jutott, ezért fedezékbe rángatja, és  finoman célozgat arra, hogy esetleg adhatnának maguknak egy kis esélyt a túlélésre. Megtalálják a kijáratot, de Prue-t elkapja a Semmi, és húzná fel, de fater elkapja és menteni próbálja. Ekkor megható dolog történik: Prue elkezdi „apának” szólítani fatert, és kiabál, hogy szüksége van rá, ami szerintem egyáltalán nem illik ide, de valahogy meg kellett törni a jeget, és már csak néhány perc van hátra a részből. APA visszamegy érte, pont elérik egymást, a Semmi láthatatlan orrát lógatva kullog vissza zsákmány nélkül Sehova.

BBO_6.jpg

Eközben kinn a másik két nővér megpóbálja távol tartani a kis rohadékokat a kocsitól, akik megnövekedett létszámban érkeztek meg, hogy szétrombolják a zenélő börtönüket. Mivel láthatóan a néhány ezer idevontatott kocsit senki sem őrzi, ezért szabadon randalírozhatnak. Piper fejét még az elején eltalálja egy éppen ott heverő fúrógép (lehet, valami más kütyü, de én ehhez nem értek), így ő ebben a játékban most nem vesz részt. Phoebe kétséges sikerrel próbálja őket elkergtetni, és marha nagy szerencséje van, hogy Prue éppen akkor kecmereg ki a Family Frostból, és elsepri a sok büdös kölkét. Fater felcsapja a motorháztetőt, és kis gondolkodás után berakja az üvegcsét az egyetlen lehetséges résbe, ahova befér, és indul a muzsika! Ez össze is gyűjti a minibandát, és máris beszippantja őket a kocsi, mehetnek  vissza hóembert építeni.

BBO_7.jpg

Végszóra megérkezik Leo is a fura idegennel, kiderül, hogy ő az új fagyisbácsi, aki Pipertől útbaigazítást kért csupán, azaz kért volna, ha az csak egyszer is meghallgatta volna. Fel is kapja gyorsan az egyenruhát, és el is hajt, még sok is édesszájú démont kell összeszedni. Ezeknek micsoda HR jutott! Már akkor küldték az új embert, mikor a régi, akinek a helyére jött, még élt...

A rész vége megint happy end, APA elvállal egy melót a közelben, így szerencsére annyit tudnak együtt lenni, amennyit csak akarnak. Nagy ölelkezések, spongyát rá, hogy évekig feléjük sem szagolt, a lényeg, hogy most már előkerült. Megható, még Prue is megenyhül.

BBO_.10.jpg

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bütty 2012.10.30. 10:03:43

Végre, már nagyon hiányoztak az írásaid , köszönöm szépen :D

szösznibaba 2012.11.14. 16:03:35

@Bütty: köszi! :) Más néven, de döcögünk tovább :))
süti beállítások módosítása