Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fald fel Amerikát! 1x17 - Észak-Karolina

2012. október 23. 09:00 - Chat Géza

Adam ez alkalommal Észak-Karolnia lélekvesztő háromszögébe kalauzol el minket, ahol az egyetemisták küldik halálsorra gyomraikat.

1.jpg

Az első megálló Chapel Hill, és azon belül is a Time-Out Restaurant, ami attól igazán fasza, hogy napi 24-ben nyitva van. Mire nem jó a non-stop felirat, ugye? Ez a hely megint a szendvicsektől híres, amiről a szűz egyetemista fiúk úgy nyilatkoznak, hogy még a szexnél is jobb. Hát egy szar szexnél mondjuk minden jobb. Az itt készülő szenyó nem a csirkétől, vagy a cheddar sajttól olyan überfasza, hanem a vajjal töltött zsemlétől. 

A következő megálló Raleigh-i The Pit étterem, ahol egészben készítik el a malacot. A hely attól olyan autentikus, hogy az étkezőasztaloknál ülve is kristály tisztán lehet hallani, ahogy a konyhán sertepertélő mesterszakácsok kimért eleganciával és rendkívüli cizelláltsággal a sütőre basszák a sertést. A több óráig tartó sütés után kézzel szedik le a csontokról a húst, így semmi sem vész kárba, majd a megmentett húscafatokat összemixülik némi almaecettel, meg valami titkos lőrével. Ha ez még nem lenne elég, a tulaj meglepi Adamet egy kis itókával, ami nem más, mint egy fasza kis Moonshine whisky. Mintha ezt a kifejezést már hallottam volna.

Végre, végre Durham és a The Roast Grill. A verseny abból áll, hogy egy óra alatt minél több chilis, mustáros hot-dogot gyűrjön le az ember. Eddig 16 a rekord és ha Adamnek sikerül ezt megdöntenie, akkor róla fogják elnevezni a versenyt. Emberünk sorra nyomja magába a hot-dogokat, de egy idő után megszakad a lendület. Ekkor a tulaj veszi gondozásba Adam béka segge alatt tengődő lelkesedését.

- Büszke leszek rád.

Én meg rosszul leszek.

Volt már úgy, hogy Adamből, bokából gyütt ki a szeretet, meg a nagy odaadással készített étel. Az idővel nem tudom, hogy állunk, de az biztos, hogy Adam pofazacskójában már a 17. hot-dog utolsó morzsái fogócskáznak. Sima győzelem és maximális respect.

Ember kontra étel, 10:7

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása