Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Suits – 1x10 – The Shelf Life

2012. október 16. 13:00 - KQRNEL

Egy jótékonysági fogadáson vagyunk, ahol mindenki bazsalyog a nyílt sznobizmustól. Legfőképpen persze Louis az, aki nem tudja fékezni magát, neki is esik a pincérnek, hogy még egyszer ne merészeljen olyan pezsgőt tolni az ő úri pofája elé, amiről nem tudja, hogy Franciaország melyik termelővidékéről származik. Miután kihisztizte magát,rányomul egy nőre, akiben úgy hiszi, hogy megtalálta az igazit, Mrs. Pockot. Harvey-ék közben megbízatást kapnak egy régi baráttól, miszerint el kéne bocsátaniuk a cég, egy kiemelt ügyekkel foglalkozó könyvelőjét, mert hiába zseni a faszi, de hazudott az önéletrajzát illetően. A legnagyobb szaki, csak éppen nincs semmi végzettsége. Bár tudná, hogy ezzel nincs egyedül a cégnél...

vlcsnap-2012-10-09-03h42m28s149.png


Mike vérnyomása persze azonnal az égbe szökik a dolog hallatán: „Velem mi lesz? Ki fognak engem is rúgni, ha Jessica rájön...".

- Ha mire jövök rá? – lép be a szobába abban a pillanatban maga Jessica.
- Arra, hogy még szűz. – ment kurva nagyot Harvey.

vlcsnap-2012-10-09-03h43m35s86.png

No, ideje kirúgni a mókust. Az egész éjjelt azzal töltötték az irodában, hogy a papírok rendben legyenek. Megvannak a faszi által képviselt cégek adatai, régi ügyek, minden, kivéve magát a háttérellenőrzést, ami igazolná, hogy hazudott az önéletrajzában. Mike elviharzik ezeket beszerezni, s a kutatómunkát Louisnál kezdi. Sokra nem megy vele, a pocok, mintha be lenne oltva a jelenre, csak és kizárólag a tegnap estéről, és a nőjéről hajlandó csevegni. Elmeséli az egész éjjelt, hogyan nyalogatta fényesre Charisse fültövét, meg minden egyebet, amire kurvára nem vagyunk ugye kíváncsiak.

vlcsnap-2012-10-09-03h44m19s2.png

Végül nagy küzdelem árán, de csak előkotorja Mike a papírokat, így Stannal be is irányozzák Harvey irodáját. Stan kurva nagy baseballrajongó, így rögtön rácuppan a dedikált labdákra. Ha rajta múlna egész nap ezeket nézné, de Harvey rövidre fogva az egészet leülteti, és közli vele a rossz hírt, hogy nem viszi magával az élő showba. A faszi persze kiakad, még a vastag végkielégítés sem csillapítja, de végül aztán szomorú beletörődéssel csak tudomásul veszi a dolgot. Eddig ugye sima, de aztán Mike RÁREAGÁL a helyzetre azzal, hogy kicsapja a háttércsekk papírosát, amin az áll, hogy már öt teljes éve tudják, hogy a faszinak nincsenek papírjai. No, erre aztán a fószer teljesen átalakul, nem hajlandó ilyen mocskos játékhoz asszisztálni, tudja, hogy mire megy ki a játék, nem ő az első akit mondvacsinált indokokkal eltesznek láb alól, ha észrevesz egy-két turpisságot a könyvelésben. Nem ír alá semmi, sőt, fogja magát és kiviharzik.

vlcsnap-2012-10-09-03h44m53s97.png

Stan főnöke, a jótékonysági party-ról megismert Tori, jóban van Jessicával, így aztán el kell intézni a dolgot, hiába, hogy Harvey-éknak gyanús, hogy valamit kavar a picsa. Minél előbb meg kell találniuk Stant, és aláíratni a felmondását, valamint a titoktartási nyilatkozatot. Meg is találjuk gyorsan, s Harvey egyszerű választás elé állítja őt. Az egyik lehetősége, hogy befárad egy ügyvédi irodába, hogy legyenek oly' kedvesek, és képviseljék őt abban a perben, amit azok indítottak ellene, akinek az elmúlt 9 évben könyvelt, vagy fogja a papírokat, és aláírja a nyilatkozatot, hogy felmond, és kussol.

vlcsnap-2012-10-09-03h45m11s30.png

Mike közben nyomoz a másik szálon, hiszen nem csak Stan az egyetlen, akit félreállított a könyvelőcégük. Nem megy sokra, egy konkurens ügyvédi iroda alkalmazottaitól alapból esélye sincs megtudni semmit, nem még, ha azokra vonatkozik a titoktartás is. Viszont eszébe jut, hogy mit is szeret a jó ügyvéd: inni, és pofázni. Ideje elugrani az éves megrendezésű harvardi öregdiák estre, amit éppen aznap este tartanak a városban. Jennyivel fel is pattannak a hintóra, irány a party.

vlcsnap-2012-10-09-03h46m43s154.png

Mindeközben Harvey is nyomoz az irodában, nem hagyja nyugodni ez az egész história. Próbált elindulni a könyvelőcégük, az Averdeen Solutions vonalán, de nem járt nagy sikerrel. Az egész vállalatról csak annyit tudnak, hogy kurvasokat kell havonta perkálni nekik menedzsment tanácsadásért, meg egyéb hasonló hülyeségekért. Jessica persze nem nézi jó szemmel, ahogy a barátnője után kutakodik Harvey, így meg is tiltja neki, hogy folytassa a nyomozást. Ez persze annyira nem hatja meg Harveyt, aki finoman közli főnökével, hogy: „Rendben. Akkor majd a végén azt sem mondom el, hogy mit nem találtam, miután neki sem álltam keresni."

vlcsnap-2012-10-09-03h47m41s234.png

Mike, és a szöszi közben a dúsbeg party-n nem mással fut össze, mint a csodás Pocokkal, és az új bukszájával. Amíg ők jópofiznak, addig Harvey felkeresi a feka bíró haverját, hogy legyen oly' kedves, húzza be a seggét a számítógép elé, és keressen fel mindent, amit valaha titkosítottak az Aberdeen Solutions-zel kapcsolatban. Így derül ki, hogy épp a mai nap függesztették fel a cég működését, és, hogy ezen kívül a nő még jó pár hasonló céget működtetett az elmúlt évek során, amikkel folyamatosan csalták ki az iroda pénzét.

vlcsnap-2012-10-09-03h48m02s189.png

Mike és Jenny közben lelécelnek a buliról, egyenest a konkurens cég irodájába tartva, hiszen a szőke ellopta az egyik arcnak az azonosító kártyáját. Mekkora ötlet! - gondolja bennük a pia feltehetőleg, és már ott is áll Mike a lopott kártyával a kezében, miközben kínosan bájcseveg az álmos biztonsági őrrel. Úgy tűnik, hogy minden rendben van, átnéz pár aktát, aztán egyszer csak villan egy zseblámpa...

vlcsnap-2012-10-09-03h48m17s75.png

A fiúért - ahogyan a komolyabb beírás után az apukáknak szokás -, jön is Harvey. A biztiőr előveszi az évek alatt rárakódott rafkót, és megzsarolja őket, ám még mielőtt azt hinnénk bajba kerültek, akkor Harvey egy akkora monológot intéz a faszihoz, hogy azt most rögtön bele kéne foglalni a középiskolás tananyagba. Mike szabadul. Az irodába visszatérve az a látvány fogadja zseninket, hogy az ő asztalát körülállva nézi a többi ügyvédjelölt azt a biztonsági kamera által rögzített videót, amin Louis nője felpofozza őt, majd tökön is térdeli a pockot. A nagy vihogást maga Louis töri meg, ahogyan odaáll Mike mellé, míg ő kétségbeesetten próbálja bezárni a lejátszót.

vlcsnap-2012-10-09-03h48m53s184.png

Jessica és Harvey közben berendeli Stant, hogy ideiglenesen lefoglalják kis melóval, ha már úgysincs más dolga mostanság, így munkanélküliként. Ráuszítják őt az adatokra, hiszen most már megálljt kell parancsolni Torinak, és az ő piszkos kis ügyleteinek.

vlcsnap-2012-10-09-03h49m45s205.png

A hiteles dokumentációhoz szükség van azokra a papírokra, amiket Mike látott a másik ügyvédi cég aktái közt, így Rachelt egy laptop elé ültetve, elkezdi bediktálni memóriából a hivatalos dokumentumokat. Ez olyannyira jól ment a srácnak, hogy a végén Rachel ráugrik a szájára, és az ebből fakadó végkifejletet kb, csak Louis váratlan betoppanása akadályozza meg.

vlcsnap-2012-10-09-03h49m23s230.png

Most, hogy megvannak a papírok, és feltehetően elmúlt Mike erekciója, jöhet Tori, és az intervenshün. Mike, Harvey, Jessica és Stan is nekifeszül a nőnek. Felhánytorgatják mindazt a szart neki, amit az elmúlt években kitermelt az asszonyság. Eleinte még tiltakozik, de aztán belátja, hogy jobb, ha bevall mindent, vagy a következő tíz évét rácsok mögött fogja tölteni. (Ez úgy látszik nem egyértelmű, ha nagyban kavarják a szart)

vlcsnap-2012-10-09-03h50m20s33.png

No, mindegy, az ügy megoldva. Stan már kezdene örülni, de Harvey lelohasztja. Attól, hogy most ezt megoldották, még mindig kamu a háttere, így nem jöhet vissza dolgozni. Ez a döntés kihozza Mike-ból is a dívát, hiszen elkezd az életéről, meg a gyötrelmes kételyeiről filozofálni, mire Harvey szimplán közli vele, hogy kiléphet, ha akar, csak ne nyavalyogjon már.

vlcsnap-2012-10-09-03h51m13s58.png

Zárásként még becsörtet Jenny az irodába, s még mielőtt Mike-kal karöltve nekilódulnának a New York-i éjszakának, Louis odasunnyog a lányhoz, és megjegyzi neki, hogy a helyében jobban odafigyelni az úrfira, mert ezeken a késő esti órákban hajlamos idegen szájpadlásokat feltérképezni...

Címkék: suits
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása