Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Társas/Játék 1x05

2012. október 09. 11:00 - Sunday Munich

(Bocs mindenkitől a hónapos kihagyásokért, eltűntek a részeim a kibertérben, a megosztó-armageddon miatt pedig alig tudtam újra megszerezni őket. De most újra belecsapunk.)

Gyors áttekintés: Judit leszbikus élmények felé tendál, Gabi kés alá szándékozik feküdni, Iván több vasat tart a tűzbe, vagyis a saját vasát tartja... most éppen Gabival csalja Juditot, de ezt sem ő, sem Gabi nem tudja, Judit meg pláne. Dávidot Timi tartja sakkban, Léna pedig az apját akarja felkutatni.

01.jpg

Ott folytatjuk, ahol az előző rész végén abbahagytuk, Iván és Gabi, vagyis a két ismeretlen szerelmes egy sötét hotelszobában nevetgél, és teszik egymást boldoggá. Delfin/Iván most már nagyon szeretné látni Gabit/Ellát, aki még időt kér tőle, majd miután úgy érzi a férfi, neki bármit bevallhat, elismeri, hogy egy kicsit nős. De ez semmit nem jelent, szögezi le gyorsan. Ella sírva elrohan, ne keress többé, pedig Iván szereti. Főcím. 

Iván másnap reggel hívja Gabit (vagyis nem tudja, hogy őt, csak Élete Szerelmét). A nő inkább hagyja a telefonját klimpírozni, mintsem felvegye ennek a szemét házasságszédelgőnek, hát ha még tudná. Ivánt nem lehet könnyen lerázni, újra hívja, üzenetet hagy, VEDD FEEEL! Apa kisvártatva megjelenik, és lerámolja a fiát, aki éppen identitás-válságban van és festi magát. Iván békésen közelíti meg, még egyszer kifested a szemedet, én esküszöm úgy elverlek... Judit rászól, ne beszéljen így a gyerekkel. Aztán Iván kislánykára mosolyog, aki ijedtében inkább elszalad.

02.jpg

Timi Dávidot egrecíroztatja, pakoljál, pakoljál. A csaj Mira (a halott húg) minden cuccától meg akarja szabadítani Dávidot, aki újra rácsap öklével az asztalra, okéoké, kitalálok valamit, csak ne kiabálj. Timi továbbra is kitartóan bunkó, ha nem dobod ki a hülye húgod cuccait, vegyél nekünk nagyobb lakást. Dávid kicsit ingerült lesz, mehetsz, ha nem tetszik. Timi látja, hogy most egy kicsit messzire ment, szexre csábítja a srácot, aki beadja a derekát.

Léna vonatot keres Vámosporoszlóra, lemenni talán-apjához, szembesülni. Egyik kollégája felajánlja, hogy elviszi. Iván pedig induláshoz készíti össze a gyerekeket és megemlíti Juditnak, hogy valami Dorka kereste tegnap este, hogy lemondja a masszázs időpontját, mert fáj a keze. Judit nem örül, most meg neki veszik fel illetéktelenül a telefonját.

03.jpg

Timi Dávid mellkasán elmélkedik, így is meg lehet oldani a vitákat. A csaj minden második mondatával érzelmileg zsarolja Dávidot a babával kapcsolatban, talán nem akarsz jót a babának? Akkor meg miért nem költöznek el, persze nem kell most, ráér még néhány hétig... Dávid nem áll úgy anyagilag, hogy ezt megtehesse, a biciklibolt nem éppen aranybánya, mire Timi rávilágít, miért nem nyargalsz vissza a reklámvilágba, ott sokat kerestél. Dávid húzza a száját, a csaj újra a babával jön: talán illene eltartania a családját, nem? Timi felkapja a vizet, majd akkor ő nem marad otthon a gyerek mellett, hanem baba a nagyinál lesz és akkor majd tud három műszakban dolgozni, ha már Dávid ilyen lusta szemét.

04.jpg

Judit elmegy Dorkához, mintha nem is tudott volna az üzenetről. Nagy vigyorgás közepette bemegy egy kávéra. A lány keze be van kötve, úgyhogy Judit főz nekik kávét. Flörtölgetnek csajosan, Judit bekrémezi és bekötözi kezét. Azután hirtelen megijed és elszalad, de azért ad egy búcsúpuszit Dorkának.

05.jpg

Gabi bemegy a főnökéhez, aki látnoki képességével azelőtt kiszól, jöjjön, Gabi, mielőtt bekopogtatna, mondván a nő léptei erősek és nőiesek, megismeri őket. Gabi néz egy nagyot majd leül, nem kéri az előleget, mégsem lesz műtét. Antal megnyugszik, nem is kell neki, majd magáról kezd beszélni, ő sem egy Antonio Banderas, de ez őt nem zavarja. A nő ismét kínosan mélyen belemegy a részletekbe, Delfin becsapta őt, dehogy fog érte kés alá menni. Megköszöni Antal segítségét és a türelmét, majd kimegy, férfi pedig vágyakozva néz utána. Dávid pedig férfiasan ismét kiáll magáért otthon, elpakolja Mira képét és Mira csocsóját, és akkor Mira többi cuccát is, nehogy Timi újra csúnyán nézzen miattuk.

Judit és Gabi az utcán sétálgatnak, Gabi ismét kinyomja Delfin/Iván hívását. Judit továbbra is jó ötletnek tartja a plasztikázást, tedd meg magadért. Nem azért, mert Gabi csúnya, hanem csak... Aztán kifejti, miszerint mi van akkor, ha van felesége Delfinnek, na bumm. Lehet, hogy egy sárkány a neje (hihihaha), egy gonosz szörnyeteg, aki mondjuk csalja a férfit. Gabi érzi, hogy itt többről van szó, és a kérdésére, hogy Judit megcsalná-e Ivánt, a nő á, dehogy-ozik.

06.jpg

Iván kiteszi a sulinál a srácokat és ismét hívja Gabit/Ellát. A nő végre felveszi, Iván öt percet kér, hadd magyarázza meg. Igen, még együtt él a nejével, de csak a gyerekek miatt... hopp, kicsúszott ez is. Gabi ezen kevésbé akad már fenn, de még meggondolja.

Lénát hívatja a főnök, be szeretné mutatni neki az új kreatív igazgatót. Léna ideges és megy is Ivánhoz, akinél ott találja Dávidot, mint az új kisfőnök. Mindketten meglepődnek a másikon, de a lány jobban. Együtt fognak dolgozni, mondja Iván és kéri, hogy vezesse körbe Dávidot. A lány arckifejezésétől a tej is megsavanyodna. Dávid viccesnek találja az egybeesést, hogy itt találkoznak, ugye ő Iván régi haverja és így került hát ide. Léna inkább idegesítőnek, mert a srácot az ő helyébe lépették elő. Lerohanja Ivánt, aki lelki szemei előtt már látja a milliókat, amit majd Dávid hoz a cégnek, így kevésbé érdeklik Léna megjegyzései, amivel a két férfit illeti, akik őt érzései szerint rendesen átvágták.

07.jpg

Ivánt közben Gabi hívja, a szállodában délben találkoznak. Léna szedelődzködik és megy el, a csokrot látva (amit Léna vett) Dávid munkatársként megkérdezi, új barátja van-e a lánynak. Ő annyit válaszol, hogy ez nem tartozik a munkatársakra. A fiúra marad minden, mivel ő is és Iván is elmegy, de még előtte a férfi odaszól neki, ugye, milyen jó csaj ez a Léna, de nem dughatod meg. Judit pedig vásárlás közben lát két lányt egymás kezét fogva, és erősen elgondolkodik.

08.jpg

Iván Schumacherként száguld, hogy odaérjen a hotelbe, közben kis híján elüti a szintén éppen oda igyekvő Gabit. A nő köszön neki, mire ő fintorog egyet, ronda banya (csúnyábban), és tovább hajt leparkolni. Bent a hotelszobában szex után vannak és beszélgetnek, nem jó dolog felrúgni a házasságot. Delfin elsírja, hogy a felesége őt semmibe sem veszi, Ella viszont értékeli, miért ne vágyna hát erre? Gabi megkérdezi Delfin igazi nevét, Iván, jaj, de szép neved van. Gabi a sajátját nem árulja el, sőt, két hétre el kell mennie, de utána majd láthatják egymást, nem kell sötétben lenniük.

09.jpg

Léna közben leért vidékre, kezében virágcsokorral áll a kapuban és csönget. A férfi jön és engedi be, a lány bemutatkozik, a férfi, Horvát Tamás pedig megörül Rita lányának. Léna személyes ügyben jött, Tamás szól, jöjjön be, csak szól a feleségének. A lány nem örül a talán-mostohaanyának. A feleség ellenben nagyon kedves és leültetik őt, fánkot is kap. Ahogy a nő bemegy a házba, Léna kinyögi: te vagy az apám. Kicsit leül a hangulat.

10.jpg

Gabi ismét megy a főnökhöz, de cipő nélkül, ne tudja Antal, ki közelít. Mégis kell a pénz, kezdi a könyvelőnő, Delfin mégis rendes, de szép kerek ez a világ. Antal nem kíváncsi a részletekre, akkor menjen, mondja idegesen, de Gabi puszijától megenyhül.

11.jpg

Léna egy képet is előránt apuról-anyuról, de megtörténik a kiigazítás: akkor Tamás már együtt volt a feleségével, ráadásul nem lehet gyereke, úgyhogy Léna inkább ne csináltasson Apa Kicsi Lánya pólót Tamás képével, mert biztos, hogy nem ő az apja. Tamás felesége azért tud egy-két pletykáról, és tanácsolja a lánynak, hogy járjon utána Vadas Ferkónak, mert köztük bizony történt egy s más, nem csak a rossz nyelvek szerint. Sokatmondóan összenéz a házaspár, de többet nem árulnak el.

Címkék: tarsas jatek
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mohamama 2012.10.10. 15:32:15

Annak idején megnéztem ez az izét, de már unalmas, hogy kb hatodszor ismétli az HBO. Ügyes ötlet ez a zanzásítás, de... Rengeteg idő lehet. Milliomos vagy (mármint szabad órákból )??

Sunday Munich 2012.10.10. 16:25:29

De jó is lenne... Amúgy nem olyan hosszú, ha nekiülsz és belecsapsz. De tény hogy elvesz egy-két órát az életedből a megírása:)
süti beállítások módosítása