Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

90210 1x02 - Jet set

2012. október 09. 17:00 - tcsimea

Napfelkeltés szép jó reggellel nyitunk, avagy mégsem, apu és anyu meglehetősen gondterhelten ül le az asztalhoz. Megérkezik Nagyi, aki szintén gondterhelten újságolja, hogy leöntötte a számítógépet némi alkohollal, majd közli, hogy jó lenne, ha hamarabb be tudná fejezni a memoárját, mint egy kedves barátnője, mivel ugyanazokkal a hapsikkal feküdtek le. Ekkor érkezik Dixon, akinek jobb lett volna a reggele, ha ezt a mondatot nem hallja éhgyomorra.

90210 s1 02.jpg

Végül befut Annie is, szintén letörten, mivel telefonon szakított vele a kansasi pasija, hát mit ne mondjak várható volt, de nem hiszem, hogy sokáig fog búslakodni. Anyu és apu elvonulnak tárgyalni, hát miről lenne szó, ha nem apu zabigyerekéről, aki be is dobja a szenvedős-nyalizós labdát, miszerint még most is sokkban van a hírtől, és mindent úgy akar csinálni ezután, hogy kis feleségének jó legyen. Hát ezt már rég elbaszta, szó szerint...Ekkor csörög a telefonja, valami gond van a suliban. Amikor megérkezik, az egész folyosó tele van szeméttel, mindenhová WC papír van felaggatva.

90210 s1 02.jpg2.jpg

Mint kiderül, egy rivális iskola lacrosse csapata csinálta szívatásból, persze minden Beverly Gimis csapattag ott van és már kezdenék a keménykedést, meg a vérbosszút, de apu leolt mindenkit és megtiltja a további kakaskodást.Ezután a szomorú Naomit látjuk a folyosón, megérkezik Ethan, hozott neki egy szál rózsát, de az is törött baszd meg, hogy lehet valaki ekkora tuskó. Naomi rá is kérdez a virág nyamvadtságának okára, mire Ethan közni, hogy a táskájában utaztatta...Ismét csak gratulálni tudok a kis Don Juannak, az már nem jutott el az agyáig, hogy esetleg a kezében is vihette volna. Majd ezután Ethan Annievel haverkodik, és miután megtudja, hogy Anniet dobta a pasija, elkezd keménykedni, hogy márpedig ő simán lenyomná a tagot. Ez egy köcsög.Annie betér egy terembe, ahol egy gyanúsan fehér fogú hímnemű egyed énekel, amitől kis hősnőnk persze elalél, és mint már oly sokszor megtekinthettük a filmtörténetben elejti a kezében lévő cuccokat, a srác meg segít felszedni, közben félszeg beszélgetés bontakozik ki.

90210 s1 02.jpg3.jpg

Tanárbácsi éppen magyar órát tart - mondjuk más tanárt még nem is láttam a suliban – éppen a haikuról magyaráz valamit, amikor Adrianna fülében az MP4-gyel elkezd énekelni. Látszólag totál be van szívva, azt sem tudja melyik dimenzióban van. Szerencsére jön a csengő is, úgyhogy nem lesz megfenyítve, idióta tanárbácsink pedig beveszi azt a dumát, hogy azért néz ki úgy a csaj, mint a mosott szar, mert egy filmmeghallgatásra készül, kell a pénz a családnak a jelzálogra. Na persze, inkább neki a kokóra. Ethan és haverjai az ebédlőben tárgyalnak a bosszúról, mikor megérkezik Dixon és mindenki elkussol, de Dixon is benne lenne a buliban, viszont a többiek spiclinek tartják, így faképnél hagyják. A kedvenc szereplőm Silver is felbukkan, épp a blogját írja nagy serényen, miközben Annie magyaráz neki.

90210 s1 02.jpg4.jpg

Ekkor megjelenik a zenegyerek és vigyorog Anniere, mint a tejbetök, Silver ugrik is az egymásba zúgtatok témára, majd gyorsan távozik. A zenegyerek (igazi nevén Ty Collins) lép az asztalhoz és a musicalpróba után egy vacsira invitálja Anniet. A lány azt hiszi, hogy egy sima pizzázás lesz a téma, ám Ty sportkocsijával nem egy helyi kis kajáldához hajt, hanem egy magánreptérre egy „kisebb" fajta magánrepülőhöz, ugyanis a vacsora San Franciscoban lesz. Hát ez nem semmi, de Annien bassza meg fekete szandál van, fehér fodrosszélű zoknival...

90210 s1 02.jpg6.jpg

Közben egy gyors képsort látunk, ahol Tanárbácsi nyomul rá Silver nővérére, persze jól elbaltázza a dolgot a bénája. Naomi épp a szekrényében pakol, mikor odapenderedik mellé egy emós lány és közli, hogy együttérez vele, majd megmutatja a laptopján – mivel itt mindenki azzal jár suliba – Silver új blogbejegyzését, ahol épp az ő megcsalása a téma. Igen felmegy benne a pumpa és ráront az idióta fenegyerekre, hogy mindenki tudja mi történt és ez milyen megalázó, Ethan persze csak bocsánatot kéreget, de nagyon szarul adja elő, Naomi pedig lekever neki egy kurva nagy sallert. Na végre! Épp itt volt az ideje!

90210 s1 02.jpg5.jpg

Ezután Naomi bosszúból összejön Ethan egyik csapattársával. Dixon és Navid videójátékoznak és a rivális lacross csapatnak való visszavágáson töri a fejét, mikor alkoholgőzösen belibben Nagyi és fasza kis disznós történetével ötletet ad az egyébként sem fantáziátlan fiúknak. Navid elviszi Dixont az apja filmforgatására, aki nem mással foglalkozik, mint pornófilmekkel. (A legnagyobb pornóproducer a világon.) Navid meg úgy ölelgeti ott a pornós csajokat, mintha mindenki a puszipajtása lenne. Este Dixon összetrombitálja a csapatot és a beverly gimi mezébe öltöztetett disznókat engednek el a Rivális suliban.

90210 s1 02.jpg9.jpg

Tanácsadó néni épp egy kávét iszogatva vár valakire, aki meg is érkezik, és nem más, mint az eredeti Beverly Hills 90210 eredeti Brendája!!! Tanácsadó néni és Brenda országos jó barátnők voltak, csak Brenda elhúzott világot látni, de most újra fel akarják lendíteni a barátságukat.

90210 s1 02.jpg7.jpg

Annie jól érzi magát, de a gépen látja meg, hogy 8 üzenete van, ugyanis a Nagyinak autóbalesete volt. Jajj ne...Hazaérve anya jól le is cseszi a lányt, hogy miatta volt, mert neki kellett volna menni a reggel lepiált számítógépért a szervizbe, amit persze Annie elfelejtett a nagy röpködés közepette. Na Nagyi nincs is olyan rosszul, épp a Dallasos Samanthával röhögcsél, mikor Annie felmegy a szobájába. Samantha pedig közli, hogy elhozta az unokáját is, aki nem más mint...Ethan. Fasza. Annievel lemennek a medencéhez, lelkiznek meg nosztalgiáznak egy sort, de végül nem lesz smárolás.

90210 s1 02.jpg8.jpg

Apa raportot tart a disznók miatt, de senki nem vállalja a felelősséget. Dixon majd' szétreped a röhögéstől. Tanárbácsink megint itt van, persze jogosan, mivel ő az edző, de okosakat továbbra sem tud mondani. Később Apu Dixont faggatja négyszemközt, végül Dixon bevallja, hogy ő találta ki az egészet a Nagyi története alapján, és mindent magára vállal. De végül Navid és Ethan bevallják Apunak, hogy ők is benne voltak. Végül nem függeszti fel őket Apu. Kiderül, hogy Silver és Naomi régen barátok voltak, és ugyanolyan kínai tetoválás van a hátukon, ami a barátságukat szimbolizálja. Silver apja régen megcsalta az anyját és ezt csak Naominak mesélte el, de nem tartotta meg a titkát és mindenkinek elmondta.

90210 s1 02.jpg10.jpg

Adrianna meghallgatásra megy, de kokó hiányában elég rosszul van, és lelép. Mikor a suliban Tanárbácsi rákérdez, simán azt mondja, hogy csak ketten maradtak a castingon. Annie hazaérve pedig lebukik, miután az anyja megtalálja a san francisco-i étterem gyufásdobozát a gatyája zsebében. Mondjuk egyébként meg miért turkál a csaj cuccai közt?... Naomi és Ethan este találkoznak, Ethan ki van akadva Naomi Georgedzsal való kavarásán, és nem hogy nem békülnek ki, hanem Ethan szakít a vele. Szerintem nem kár érte. Egyáltalán nem. Tanárbácsi elmegy egy csokor gyeszota virággal Silver tesójához, de meglát a verandán az asztalon 2 terítéket és azt gondolja pasival van. Már éppen menne, mikor Brenda kilép az ajtón és ott marasztalja, kijön Silver nővére (most megtudom a nevét: Carrie), és Tanárbácsi elinvitálja egy kis italozásra, addig Brenda vigyáz a gyerekre.

90210 s1 02.jpg11.jpg

Este Anya és Apa arról beszélgetnek, hogy jó ötlet volt-e Beverly Hillsbe költözni. Közben megjelenik Ty és gyorsan lesmárolja Anniet, és épp ekkor érkezik meg Ethan is, aki távolról látva az eseményeket, inkább távozik.

Címkék: 90210
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esztykee 2012.10.10. 11:56:22

Csak annyi, hogy "Tanácsadó néni" az eredeti Kelly az eredeti Beverly Hillsből!;)
süti beállítások módosítása