Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Sírhant művek 2x13 – The Last Time (SEASON FINALE)

2012. szeptember 23. 11:00 - Fekete Panna

Az évad utolsó része Nate-tel kezdődik, akit álmából riaszt az ébresztőóra. Én meg arra gondolok, hogy az első jelenetben mindig haláleset történik, remélem nem Nate lesz az, akinek a sírkövén ledöbbenek. Fisher konyha: David és Claire reggelizik, anyjuk pedig Mayáról mutogat fotókat. Ruth nagyon odavan a kicsiért, csomó fényképet készített. Claire ezt nagyban sérelmezi, mert mintha ő nem is lett volna soha kisbaba, egy fotó sincs róla. Kezdi azt hinni, hogy 9 évesen sétált be az utcáról. Megtudjuk, hogy Claire-nek ballagása lesz azon a hétvégén, de a lány mondja, hogy nem kell elmenni, sőt még neki se. Nate érkezik meg ekkor, meglátja a fotókat és nézegetni kezdi őket. David számára most esik le, hogy Nate még nem is látta élőben. Nate számára az, hogy lemondott a gyermek gondviseléséről azt jelenti, hogy nem is látogathatja, de erről anyjának más a véleménye, amire Nate megsértődik, kirobog a konyhából. Ruth még utána szól, hogy ha Nate nem is, de ő mindenképpen részt fog venni az unokája életében, pont. Következő jelenetben Nate őrülten motorozik, érik a sírkő, úgy látom. De nem, a hasnyálmirigy-rákos szobájába lép be, ahol a srác nagyon nem van jól, ránézésre haldoklik és kéri Nate-et, hogy menjen el. De Nate nem megy, átöleli a fiút, aki két roham közt mondja, hogy nem akar meghalni, fél a haláltól, és rohadtul nem látja a fényt. Nate pedig csak mondogatja, hogy engedje el magát, nem lesz semmi baj. A srác arcán félelem és fájdalom keveréke, Nate sírva nyugtatja, ringatja, és egyszer csak vége lesz.

sírkő.jpg

Nate telefonál, éppen időpontot kér az embolizálásra (ragasztóanyagot fecskendőznek be, hogy lezárják a véredényeket), úgy tűnik Aaron halála rádöbbentette, most már lépni kell. Másnapra kap időpontot konzultációra. Eközben David jelenik meg egy pasival, aki a helyi KÖJÁL-tól (Közegészségügyi-Járványügyi Állomás) jött hirtelen, bejelentés nélkül. Nate mondja, hogy elvileg februárig nincs ellenőrzés, de a pasi mondja: panasz érkezett, ha nem bánják, körülnézne. De, kurvára bánják, de nincs mit tenni. Amíg a revizor elmegy mosdóba, a fiúk találgatják, hogy ki lehetett az, a Kroehner ugye tönkrement, bár Mitzi-nek lehet ez az utolsó szemét húzása.

Következő jelenetünkben Claire-rel  vagyunk, a művészeti suliban. Fekete dresszben lép be egy terembe, egyből tudjuk, hogy a Flashdance egyik jelenetét látjuk újra itt. Na nem azt, ahogy Alex a bányában heggeszt, és nem is azt, amikor meghúzza a vécé-lehúzót és magára csapat hat vödör vizet, hanem azt a jelenetet, amikor felvételezik a Pittsburghi Táncintézetbe. A zene bekapcsol (Flashdance – What A Feeling) és Claire elkezd táncolni, de elvét egy lépést, és elesik. Újra szeretné kezdeni, de nem bír felállni, próbálja kézzel mozgatni a lábát, de véletlenül letépi térdből. A jobbat.

láb.jpg

Még szerencse, hogy egészet képzelte zenehallgatás közben, jön egy nő, aki behívja egy irodába.

A pincében vagyunk, ahol Federico Aaron testén dolgozik. Ott van Vanessa is, aki éppen arról ábrándozik, hogy az örökölt pénzből csináltassanak vese alakú medencét a hátsókertben. Rico-nak magyaráz nagyban, majdnem belelép egy vértócsába, úgy látom itt Ruth nem takarít. De férje két lábbal áll a földön, azt mondja, hogy a pénzből első körben megadják a tartozást Vanessa nővére felé, aki sokat segített anyagilag rajtuk. Aztán elkezdenek ebédelni közel kettő méterre a hullától, van gyomruk, nem mondom. Hangokat hallanak, hát nem most bír pont betoppanni David, Nate és az ellenőr? David hál Istennek hamarabb jön le, elpakoltatja a kaját velük menten. A revizor is megérkezik, jó étvágyat kíván, és utána rákérdez, hogy Vanessa-nak van-e engedélye itt lenni. Persze, hogy nincs, fel is jegyzeteli. David ekkor látja meg a vértócsát a földön, szemmel veri Rico-t, aki fog kettő darab szalvétát és ráhelyezi a tócsára. Ennyi erővel akár meg is ütögethette volna az ellenőr vállát, hogy helló, írd fel ezt is. A pasi mindenbe beleköt, a fiúk próbálnak magyarázkodni, de esélytelenek. Aztán persze kiszúrja a tócsát is. Térdig járunk az emberi vérben, klassz. – mondja. Asszem lesz baj. Nem kicsi.

tócsa.jpg

Claire felvételi elbeszélgetésén vagyunk, a nő kérdezi, hogy miért romlottak le a jegyei tavasszal. Mire mondja, hogy rossz barátot választott. Erre a nő felvonja a szemöldökét, akkor oké, ha nincs több kérdés, akár végeztek is. Erre Claire, nem tudni mi okból, megjegyzi, hogy még más is volt, az apukája is meghalt azon időszakban. Elkezd összefüggéstelenül beszélni, hogy apja halála előtt csomó dolgot csinált, viszont amikor meghalt, ez abbamaradt, ez erről szól, az amarról, de ő nem is tudja, hogy mondja meg, és egyáltalán miért kezdett ebbe bele, és elsírja magát, totál zaklatott.

Nate hozta Aaron testét a krematóriumba. Az ott dolgozó srác mondja neki, hogy majd szombaton jöhet a hamvakért, de Nate mondja, hogy ő szeretné elindítani a gépet, ha nem gond. A srác mondja, az is rendben van, viszont nem ma lesz hamvasztás, mert felrobbant egy szívritmus-szabályzó égetés közben, így most szerelik a kemencét. Menjen vissza másnap délután, akkor lesz az esemény. Nate ennek valami okból nagyon nem örül, dühösen vágja be a furgon ajtaját.

Keith otthon üldögél a kanapén, éppen számol valamit össze. David érkezik meg, kezében levegőtisztító, hozta Taylor szobájába. Hol is van a kislány? Keith nem válaszol, David rosszat sejt, berohan Taylorhoz, de a kislány már nincs ott. Kiderül, hogy Keith szülei jöttek el érte, hogy elvigyék magukkal. Örökre. David totál összezuhan, megpróbálhatták volna a felnevelését, de Keith mondja nem lehet, mert ma felfüggesztették. David együttérezne pasijával, de Keith-en most nem az a sapka van, megsértődik, és elvonul.

páratisztító.jpg

Brendával ülünk egy csoportban, székeken emberek ülnek, és hallgatnak egy fickót, aki éppen azt meséli, hogy Istennek és a programnak köszönhetően már három éve nem nyúlt más nőhöz, csak a feleségéhez. Úgy látom szexfüggők csoportjába nyertünk betekintést, Brendának üzenem, hogy nagy kalappal! Egyszer csak belép Scott a terembe (2. évad, 3. rész: a pasi, akit leflörtölt egy bárban, akinek mesélte, hogy süketnémákat tanít jelbeszédre), leül egy székre, és Brendával összenéznek. Brenda simán levágja ki Scott, és a pasi is többször ránéz.

David és Rico álldogálnak egy hulla mellett a pincében, amikor is Nate megérkezik. Rossz híre van, legalább 38 ezer dollár lesz a pince lefolyórendszerének megcsináltatása. Rico csak néz ki a fejéből, mi történt? David mondja, hogy az ellenőrzés miatt ki kell cserélni a csöveket, és hogy egy időre be kell, hogy zárjanak, mert nincs pénzük megcsináltatni. Rico kiakad, mi az, hogy be kell zárni? És vele mi lesz? És mikor fognak újra kinyitni? De David és Nate erre nem tud válaszolni.

Úgy tűnik lement egy szeánsz Brenda buliján, mert már mindenki kötetlenül beszélget a másikkal. Brenda így odamegy Scott-hoz hogyhogynem, és leszólítja. Scott nem ismeri fel, és már előre is elnézést kér, de tavaly 200 nővel feküdt le, az arcok összemosódnak.

gyűlés.jpg

Nate ott van a dokinál, a fiatal nyikhajnál, aki nem tudott normális választ adni arra kérdésre, hogy Nate hogy döntsön a műtéttel kapcsolatban (2. évad 1. rész). A doki ugyanolyan lekezelő, mint ott, lebassza Nate-et, hogy nem jött előbb, főleg, hogy még mindig vannak rohamai. Kirakja a röntgen-felvételeket, és látja, hogy van egy bevérzés, ami nem jó dolog, ellenben elég rossz. Aztán megemlíti, hogy ha lett volna akkor anno embolizáció, akkor nem lennének ilyen helyzetben. Nate-nek ökölbe szorul a homloka egy pillanat alatt, de megnyugtatja magát, és nem nyúl le a doki torkán, hogy a száján keresztül húzza ki a beleit. Jó, akkor most mi lesz? Most már azonnali koponyaműtét, fennáll a bénulás veszélye, lehet nem fog tudni beszélni (a bibi a beszédközpont mellett helyezkedik el), esetleg vegetatív állapotba kerül (a beteg nem ébreszthető, semmilyen ingere nem reagál, s egyedül az agy legősibb központjai működnek, fenntartva a légzést és a keringést), vagy meghal. De nagyon jó eredményekkel végzi ezeket a beavatkozásokat, Nate ne aggódjon, szombatra be is teszi műtétre.

Brenda és Scott együtt esznek Brendánál, ezen miért nem lepődök meg? A téma az, hogy a betegséget sokan nem ismerik fel. Scott örül neki, hogy Brendával nem feküdt le, gondolom ennek Brenda nem annyira. De már öt hónapja, két hete és három napja nem kefélt, a programnak köszönhetően, de leszögezi: nem hisz Istenben, nem azért csinálja. Brenda viszont kijelenti, hogy ő nem hagyja abba az ivást és a füvezést, bármi történjék is. Mire Scott mondja, hogy ne tervezzen előre.

Brenda.jpg

Nate van a krematóriumba, éppen rakják be az ott dolgozóval Aaron testét a kemencébe. Nate elindítja az égetést, az ott dolgozó srác, meg folyamatosan magyaráz. Aztán bekukkant, miújság a kemencében, amikor rájön, hogy rossz helyzetben van a láda, meg kell igazítani. Égetés leáll, kemence ajtó kinyit, nagy kampóval testigazítás, pluszban még megtudjuk az információt, miszerint a mellkas alatt kell lennie a fő égőnek, ott a legnagyobb a testtömeg és ott van a legtöbb folyadék, ami igazán táplálja az égést. Hát ez nagyszerű, köszönjük. Aztán ha már sztoriban van, elmeséli azt is, hogy egyszer kisbabát égettek, akinek a hamvai között fog is volt. Az apa teljesen kiakadt, hogy ez biztos nem az ő gyereke, mire orvost kellett hívni, hogy bizonyítsa, a kisbabáknak már van foguk, csak még az állkapocsban.

Aztán Nate hazaér, pont összefut Ruth-tal, akinek kezében gyerekholmik vannak, éppen indul Lisához. Nate úgy dönt, elkíséri /nyilván nem a gyerekfog a hamuban miatt…/, anyja legnagyobb örömére. Bemennek Lisa lakásába, Ruth-nak van kulcsa, de Lisa még nincs otthon. Nate észrevesz a földön egy elhagyott kis kötött cipőt, lehajol érte, és akkor jön meg Lisa a babával, aki így nem látja őt meg rögtön. Nate felegyenesedik, Lisa észreveszi, és nagyon örül. Fogja is a kicsit, és beleteszi Nate karjaiba, a jelenet nagyon szép. Cseng a telefon, Ruth felveszi, Barb telefonál, akiről kiderül, hogy Lisa húga. Nate nem tudta, érdekes. Ha jól tudom Seattle-ben együtt is jártak, na mindegy, nem az én dolgom, csak mondom.

Maya.jpg

Hazafelé tartunk már Nate-tel és Ruth-tal. Ruth egyfolytában csacsog Lisáról és róla, hogy de szép pár ők ketten, és hogy egy gyerek mindent megváltoztat, mire Nate mondja: nem fogom elvenni Lisát. Anyja mondja, nem is azért mondta, csak jó lenne, ha fia elgondolkozna azon, hogy hogyan tovább, egy gyerek mégiscsak egy gyerek. Nate kéri anyját, álljon meg egy pillanatra. A következőkben már Ruth kérdezi Nate-et: szombaton? Ezek szerint Nate elmondta neki a helyzetet, a betegséget, az agyműtétet, a mindent. David tudja? Igen. Akarod, hogy Claire-nek én mondjam el? Claire is tudja. Ruth-nak nem esik jól, hogy mindenki tudott róla, csak ő nem.

A következőkben már a konyhában vagyunk, Ruth teát tölt, és magyarázz a gyerekeknek, hogy hogy lesz a szombat. Ő megy Nate-tel a kórházba, David pedig Claire-rel a ballagásra, legyen náluk videó kamera, majd később megnézik együtt a felvételt. Claire mondja, hogy ő nem megy, akkor meg főleg, amikor a tesóját műtik. Mire Ruth felhorkan: dehogynem mész, életed egyik legszebb napja lesz, nem hagyom, hogy a testvéreid megint háttérbe szorítsanak. David próbál Claire mellé állni, mire anyjuk ezen teljesen kiakad: én vagyok az anyátok, azt csináljátok, amit én mondok, slusszpassz.

Ruth.jpg

A Diaz házban vagyunk, ahol Federico és Vanessa rakják fel a függönyt. Vanessa éppen arra próbálja rávenni Rico-t, hogy itt a remek alkalom, hogy bevásárolja magát a Fisher & Sons-ba, még egy ilyen lehetőség nem nagyon lesz. Federico viszont bizonytalan, nem nagyon megy az üzlet, másba kellene fektetni. Mire Vanessa jó asszony módjára megmondja, mit kell csinálni: beszélj a srácokkal. Mielőbb.

David és Nate vannak a nyugiszobában, éppen töltik ki Nate temetés-rendelését. David nem nagyon bírja idegekkel, szerinte nem kellene ezzel törődni, Nate úgysem fog meghalni. Viszont tesója más véleményen van, igenis fel kell készülni minden eshetőségre, nemcsak neki, de még Davidnek is. Próbálnak viccelődni, nem nagyon megy, Nate bevallja, hogy nagyon fél. David is. Aztán David bátyja mellé ül, és átöleli.

rendelés.jpg

David ér haza, de Keith még nincs otthon. Leül a kanapéra, és elkezd keservesen sírni, mire Keith mégis csak hazaérkezik. David nem engedi magát sírni látni, így faarccal néz Keith-re, hogy hol járt. Mire a exzsaruk gyöngye mondja, hogy elugrott kajáért, nem mellesleg mekis szett van nála. David mondja klassz, vacsit akart főzni. Keith-et ez nem nagyon érdekli, be is kapcsolja a tévét, és elkezd enni. David megjegyzi: azért nekem is hozhattál volna valamit, de azt a választ kapja, hogy nem tudta, hogy már itthon lesz. David témát vált, mozdult valamit már állásügyben? Nem, semmit, a volt zsaruk mind biztonsági őrök, de ő nem akar az lenni. David próbál tanácsot adni, de Keith mondja: a karrierem nem a te problémád. A beszélgetés megakad.

Ruth és Nikolai együtt dolgoznak a virágboltban, Ruth próbálja az oroszra tukmálni a képeket az unokájáról, de úgy tűnik Nikolai-nak ehhez nincs türelme, ki is mondja, hogy nem az ő unokája, hagyja őt békén vele, nem érdekli, kész. Kis csönd után Ruth mondja: kilépek. Kettő hétig még leszek, de aztán elmegyek. Nikolai mondja, jobb is lesz, legalább csak Robbie-t kell fizetnie. Erre Ruth felpaprikázódik secperc alatt, ó valóban, más gondjaid is lesznek barátom, mert lehet, hogy a Fisher és fiai csődbe mennek, mert nincs pénz arra, hogy kifizessék a lefolyórendszer cseréjét. /Nyilván arra akar ezzel utalni, hogy mennyit költött Nikolai-ra./ Nikolai nem hülye, veszi a lapot, felpattan és lerak Ruth elé 62 dollárt, hogy majd részleteiben kifizeti a tartozást. Ami valljuk be, elég sokáig fog tartani, tekintve hogy Ruth 87 ezer dollárt adott. Bár Ruth azt mondta, hogy ajándékba adta azt a pénzt, mégis elrakja azt a pár dollárt. Nem is értem.

Nikolai.jpg

Claire zenét hallgat (Grant Lee Phillips – Humankind), itt jegyezném meg, hogy Claire nem a világ legszebb nője, de olyan számok mennek mellette a háttérben, ha srác lennék, imádnám. Na szóval, Nate megy be hozzá, halkabbra veszi a zenét. Nincs semmi különös, csak gondolta beköszön. Claire elmeséli neki, hogy totál elszúrta a fősulis felvételi beszélgetést, valami érthetetlen okból elkezdett az apja haláláról beszélni, és totál kibukott. Aztán rákérdez Nate-nél, ez a műtét komoly? Mire Nate mondja, dehogy, semmiség az egész, tényleg. Aztán Nate kezébe veszi a Billy-ről készített képeket, amikor Claire fotózta hátulról, hogy Billy lássa magát mások szemével is. Nem akad ki rajta, sőt, annyit mond, hogy bár Billy nagyon undorító, de a képek baromi jók lettek. Claire meglepődik, azt hitte üvöltözni fog, mert bátyja mindig az észt osztja, közben meg kurvára nincs rendben ő maga sem. Nate erre mondja, hogy valóban, nincs ő rendben egyáltalán, csak idősebb. Mire Claire mondja, ő nem tudja mi van Lisával, vagy Brendával, csak azt látja, hogy Nate kapcsolatai nem annyira mennek jól, sőt sehogy. Erre Nate egy pillanatra ledöbben. De aztán viccelődnek tovább, ugyanis akkor veszi észre, hogy Billy meztelen a képeken.

Federico egy széken, szembe vele a Fisher fiúk. Rico mondja: 50 ezer dollár. Mire David mondja, tudod Te mennyibe van ez a cég? Mire Rico: annyit biztos nem fog érni, ha bezárják. Ja és egyenrangú üzlettárs akarok lenni, másképpen nem megy. David nagyon veszekedne, de Nate kiráncigálja onnan, hogy megbeszéljék. Nate annyit mond Davidnek, hogy szerinte kell egy társ mindenképpen. Nyilván arra utal, hogy lehet ő már nem lesz vasárnaptól. Mire David bólint, annyit mond csak, hogy egyenrangú soha. Visszamennek, Nate ránéz Rico-ra: 75 ezer dollár, 25 %. Erre Rico azt mondja, oké, és nagyon nagyon örül, Nate és David levannak döbbenve, azért gondolom vártak némi alkudozást. De Rico-val madarat lehet fogatni, nagyon aranyos.

Rico.jpg

Nate Brendával ül exnője lakásán, egymással szemben, egy-egy széken. Kölcsönös bocsánatkérések, de leginkább Nate az, aki szeretne beszélni. Arra jött rá, hogy ő tulajdonképpen nem is állt készen a komoly kapcsolatra, bár azt mondta. Mire Brenda félbeszakítja, és próbálja neki elmondani, hogy ő beteg, de nem megy neki, inkább odaad egy könyvet, aminek a címe: Szereleméhség, szembesülés a szex-függőséggel. Elmeséli, hogy jár gyűlésekre, erre Nate megjegyzi, hogy ő is volt egyszer egy ilyenen Seattle-ben. Mi van? Nate is szexfüggő? Hát igen, saját bevallása szerint az. Na de azért rajta nem ment át fél Los Angeles… Bár lehet ő ment végig fél Seattle-n. Na de mindegy is, Brenda megakarja magyarázni neki, hogy azért viselkedett úgy ahogy, mert nagyon szereti Nate-et. Igazán, tiszta szívből, ha nem így lett volna, akkor nem csinál ilyeneket. És most mondja el a lényeget, amitől a hót totál értetlen tekintetembe is felismerés költözik: azért volt ilyen, mert félt valóságosat érezni, inkább a felszínes testi kalandokat kereste, csakhogy elkerülje az igazi érzéseit. Még a végén megértem ezt a nőt, te jó ég. Nate mondja, oké. Én is szeretlek. De totál dühös vagyok, amikor rád gondolok, és még most is. Viszont be kell vallani, hogy a veled való együttléttől többnek éreztem magam, többnek bárki másnál. De anyway, csak annyit akartam mondani, hogy holnap műtenek. Rutinműtét, de mégis tudnod kell. Brenda kérdezi, hogy vele mehet-e, de Nate mondja, jesszus, dehogy. Erre Brenda meg akarja érinteni őt, de Nate feláll, elköszön és elmegy.

Keith valami sorozatot néz a tévében (kommentelők előnyben), amikor David egy szál köntösben telepedik le mellé. Megkérdezi Keith-et, hogy elmegy-e vele másnap Claire ballagására, mire Keith mondja, inkább nem. Nem akarja még, hogy bemutassa David a családnak. Amin persze csodálkozok, mert mintha Keith-et és Taylort láttam volna egyszer a Fisher házban egy karácsonyi vacsin nem oly régen… David felkapja a vizet, jesszus de egy önző paraszt vagy, hogy tegyelek valahova. Erre Keith is felemeli a hangját: sok a gondom mostanában, bocs má’ hogy nem körülötted forog a világ. Mire David felhozza a Taylor témát, hogy őt is illett volna megkérdezni, mire Keith azt mondja, hogy ez családi ügy volt. David rákérdez: én nem vagyok családtag? Keith mondja: hát nem. Még nem. David kiakad, hogy Keith milyen önző, Keith kiakad, hogy David milyen önző. Aztán Keith a falhoz löki, mire amaz nekiesik, amitől mindketten a földre kerülnek. Na, most vagy vér fog folyni vagy oltári nagy dugás lesz. Tippeket kérek.

szex.jpg

Claire és Parker egy gimis bulin van, mindenki okádik sugárban, nagyon szép társaság. Ezekről nekem a ceglédi Filléresben eltöltött estéim jutnak eszembe, azok voltak a szép idők, amikor még kevertet ittunk, sörrel. Attól lehetett igazán hányni. Szóval a téma az, hogy kiket, milyen egyetemre vettek fel. Parker rákérdez Claire-nél, hogy hogy sikerült a felvételi. Mire Claire mondja szarul, lehet az East Valley-be fog mégis járni, a művészeti suli bukó. Erre Parker mondja, hogy vicces, de valszeg ő is oda fog járni, mert a csaj, aki bejuttatta a Yale-re, feladta magát. Claire nagyon röhög. Füvet is szívnak persze, lehet attól. De nem hiszem.

Ki tippelt arra, hogy dugás lesz a verekedés vége? Ott a pont!!

Brenda dobozolja a cuccát a lakásában, no fene, elköltözik???

Nate felteszi Aaron hamvait arra a polcra, amire azokat gyűjtik, akikért nem jött el senki még. Benéz a pincébe, aztán zongoradallam kíséretében bebarangolja a földszintet, a ravatalozót, a nyugiszobát, a dolgozó szobát. Kezébe vesz egy közös képet az apjával és Daviddel. Eközben anyukája szürcsölgeti a teát, de már az emeleten. Nate mondja neki, hogy ideje indulni, ezek szerint szombat reggel van, hát ez a nap is eljött. Ruth nagyon ideges, ki van akadva azon, hogy mindenki tudott Nate betegségéről, csak ő nem. Nate mondja, azért nem mondta el, hogy megvédje anyukáját, mire Ruth mondja, hogy neki lenne a dolga megvédeni a gyerekeit, nem fordítva, hát milyen anya az ilyen? Hogy érezted, hogy szeretlek téged, ha nem voltam melletted? Nate odaül mellé, tudom, hogy szeretsz, de nem tudsz megvédeni. Mire anyja mondja, hogy mennyi időn keresztül szerethette volna jobban őt, hogy neki Nate a mindene, az egyetlen, aki igazán számít. Erre Nate-nél átszakad a gát, elkezd sírni, hogy nem akar meghalni, anyja átöleli, nem fogsz, megígérem. Én meg egy egész zsepit bőgök tele ennél a jelenetnél.

hajnal.jpg

Ellenben a következő jelenet nagyon vicces, Claire éppen gyújtja be a pipát a szobájában, mire David nyit be, bekapcsolt kamerával a kezében. Claire nem találja klassznak a dolgot, kéri tesóját azonnal kapcsolja ki. David nagy nehezen likvidálja a gépet, amikor is megérzi a fű szagát. Claire kérdezi: kérsz? Naná. Aztán már Claire szájfényezik, David Nikolai-t figurázza ki, nem szép dolog. Később Nate-re terelődik a szó, Ruth és ő már korán elmentek, de a műtét az mostanában kezdődhet. Claire mondja, kizárt, hogy elmenjen a ballagásra, mire David is mondja, akkor irány a kórház, Claire vezet. Talpig beszívva. Gratulálok.

Brenda bepakolja a bőröndjeit a piros golfjába. Még egyszer visszanéz, és elindul a kocsival.

golf.jpg

Nate-tel vagyunk, ahogy leborotvált fejjel tolják egy műtős kocsin.

Ruth-tal vagyunk, ahogy ül a váróban kisírt szemekkel. Megérkezik David és Claire, akiket átölel, és ülnek tovább a bizonytalanságban.

Eközben Nate-et elaltatja az altatóorvos, számol vissza 10-től, egészen hatig jut. Álmában futni látjuk egy út szélén. Egy busz megy el mellette, ami lassít, majd megáll. Nate odasétál, az első ajtó kinyílik, de nem ül a buszban senki.

Ezzel a jelenettel ér véget a második évad utolsó része.

vége.jpg

Címkék: sirhant muvek
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bibibababébi 2012.10.15. 11:47:07

Ugye folytatod...!!!:)))))

Fekete Panna 2012.10.15. 20:56:54

@bibibababébi: Sziaa!! Igen, fogom folytatni, de sajnos csak később, mert vár rám egy francia középfokú nyelvvizsga, és munka mellett egyszerűen nem tudom a kettőt egyszerre csinálni. :-( Úgy pedig nem akarok írni, hogy nem tudom teljesen átadni mi történik, nem lenne értelme... De igyekszek vele, mert én is nagyon szeretem írni, és örülök, hogy olvasod!! Jelentkezek majd, megígérem! :-)

bibibababébi 2012.10.16. 11:30:16

@Fekete Panna: Hát csak tanulj szorgalmasan!!! Türelmesen várunk...

ziggy stardust · http://fagyis.blog.hu 2013.01.04. 15:30:43

na, hát én most tartok itt, valahogy kimaradt ez a sorozat eddig. néztem az egyes részeket, aztán olvastam, hátha kimaradt valami a filmből, és azt majd te jól értelmezed nekem (ez volt az ok)
köszi az eddigi munkád, én asszem nélküled folytatom tovább - nem bírom kivárni, míg tovább írod, bocs :)
amúgy csak nekem nem teccik Brenda ruhatára? valami rémes, a kis hímzett kötöttárukkal... de ez csak mellékszál, persze.

Fekete Panna 2013.01.07. 20:42:06

@ziggy stardust: mindenképpen nézd tovább, nem fogsz csalódni!! hamarosan jövök a többi résszel, megmondom őszintén már nekem is nagyon hiányzik, hogy írjak róla... Brenda ruhatára tényleg maga a förtelem, pedig alapjáraton tök csinos az a nő, én nem is értem. mármint a ruhatárát. nem azt, hogy csinos. :-)

ziggy stardust · http://fagyis.blog.hu 2013.01.14. 19:22:28

@Fekete Panna: hát, nem csalódtam télleg, de legalább párszor ledöbbentem... O_o nem spoilerezek, hátha van még rajtam kívül olyan, aki nem látta.
elég ütős volt, legyen ennyi elég. na majd néha visszanézek ide, hátha dolgozol még majd rajta :)
(na annyi spoiler, hogy Brendára a végén ha nem is jó rucikat adtak, de már nem annyira öregasszonyosat :))
amúgy MCHall ebben a filmben néha jobban megijesztett, mint a Dexterben.
süti beállítások módosítása