Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 1x07 - Victor, Victrola

2012. augusztus 10. 13:00 - Agent "V"

Gondolom mindenkit lekötnek az olimpiai sportközvetítések az utóbbi időben, de azért két magyar aranyérem születése között ajánlom magamat és a Gossip girlt, ami a mai epizóddal eléggé bevadul. Az epizód kódszavai a burlesque és a szüzesség. Lesz itt minden, mint a vásárban, úgyhogy csapjunk is rögtön a lecsóba és lássuk mi a helyzet az Upper East Side-on.

1.png

Enyhén vadnyugati effektekkel átszőtt képsorokkal nyitunk, a főszereplő nem más mint Chuck Bass, kedvenc kurvapecérünk, meg egy nő, akinek az arcát egyértelműen nem akarják nekünk megmutatni, bár a cipő és a ruha alatti selyemkombiné alapján én Blairt szánom a szerepre. Hupsz, ugrunk egyet két nappal korábbra, kár, hogy ezt nem olyan vissza a jövőbe szerűen oldották meg a készítők, de ugye az ember nem kaphat meg mindent és akkor már inkább a Louboutin kollekciót nézem. Kiderül, hogy Chuck üzleti elgondolásból járkál sztriptízbárba, mert szerinte ezzel az apja marha nagyot kaszálni, mármint ha visszarepítené az embereket a halszálkával merevített fűző alatt haldokló félmeztelen lányok idejébe. Elő is adja a tervét Blairnek, ezek szerint biztos benne, hogy az apjában is az ő vére folyik. Mármint,hogy benne is az apjáé, úgyhogy a bár ötletét kajálni fogja. Valami ilyesmi lehet, mikor az ember azt mondja, hogy a munkája a hobbija.

2.jpg

Nate apja valószínűleg még mindig nem nyögte be a nagyon merev és idióta kardigánokban járó feleségének, hogy a megtalált drog nem a gyereké volt, hanem az övé, úgyhogy most a Gyöngysoros a lehetőségeket sorolja a kis nyálasképűnek. Illetve egy lehetőséget, hogy választ egy helyet, ahol rohadt sok pénzért helyre pofozzák, persze senki nem fog semmit tudni, és amúgy a segítséget is csak holnap kapja meg, miután Waldorféknál tövig benyaltak Elenornak. A Kapitány átveszi a szót és kitessékeli nejét a szobából. Apa fia beszélgetés, csak kicsit másképp. A fickó tényleg egy idióta, meg annak nézi a kölyköt is, hárít, mint az állat meg persze azzal hülyíti, hogy egyből ki fogja dobni a cuccot, úgyhogy spongyát mindenre, örüljenek annak, hogy ő megkapta a Waldorf bizniszt, a srác meg a Waldorf lányt.

3.jpg

Brooklynban Jenny a karkötő miatt hisztizik. Mármint amiatt, amelyiket a jelmezbálos boltos pasastól kapta és amelyik Blair kezében maradt a jelmezbálról kirohanás közben. Azért ilyen drága, gyémántos ékszerek lehetnének strapabíróbban is, így észre sem veszik, ha lelopják róluk az utcán. Mondjuk ennél nagyobb gondja lehet Jennynek, valószínűleg parázik, hogy Blair rájön, hogy elment a hülye báljára, meg mondjuk a Humphrey szülők is frankón osztják egymást, úgyhogy nem biztos, hogy anyukája még hazajön a nyári szünetéről. Befut a kis Janet Jacksonunk is, aki persze Danhez jött hivatalos legjobb baráti minőségében. Nem túl jókor, mert a srác nincs otthon, egy szempillantás múlva már azt is tudjuk, hogy miért: éppen Serenát dönti a suli kőlépcsőjének. Nem túl kényelmes a szitu, ezzel el is bénáznak egy darabon, persze erről készül fotódokumentáció is a két Blair rabszolga jóvoltából, úgyhogy megdumálják, hogy ha valamikor valamelyik szülő nincs otthon, akkor ezt a tevékenységet majd ott folytatják.

4.jpg

Becsengetés után Nate elkapja Jennyt a folyosón, ja bocs a lányok részlegén. Mondjuk ezt nem értem, mármint az előbb a főbejárat lépcsőjének dőlve esett egymásnak a Szerencsétlen és a Szépség, de amúgy a fiúk ne menjenek a lányok részlegébe. Na mindegy végülis kinyögi a Nyálas, hogy mit akar, persze hallgatást szeretne kicsikarni Hugicából, mert ugye nem lenne jó, ha Blair megtudná, hogy amíg ő a szüzességét szándékozta elveszíteni vele a jelmezbál után, addig a srác szerelmet vallott a legjobb barátnőjének, akivel a nem is olyan távoli múltban még le is feküdt.Nem tudnak mindent megdumálni, mert persze Hajpántka megérkezik, le is nyúlja a Jennynek szánt ajándék csokit, majd egy nagyon aljas pillantással Hugi után sétál és a kezébe nyomja a karkötőt, és közli, hogy ne hazudjon, mert hát a barátoknak nem szabad és ők azok. Fura, a szótárban szerintem nem pont ez van a barátság témakörnél, dehát ez gazdagország.

5.jpg

A felnőttek is egymást nyalják-falják, konkrétan Lily Bart Basst, amit szintén nem értek, de biztos tud valamit még azon kívül is, hogy tele van pénzzel. Szóval az irodában smárolnak, amikor megjön Chuck, hozza a szuper tervezetét megmutatni. Persze ha tudna kopogni, akkor nem lenne olyan kellemetlen a szitu, mint amilyen, de azért édes, ahogy figyelmezteti Lilyt, hogy gombolja már be a blúzát rendesen mielőtt kimegy. Lily el, Chuck pedig átadja a szép barna bőrtáska tartalmát, miután megígéri, hogy a Van der Woodsen gyerekeknek nem szól arról, hogy hamarosan mostohatesók lesznek. Apu nagyon boldog, hogy Chuck végre nem csak bulizik, úgyhogy nagy a familiáris boldogság. Néhány találkozó múlva megnézik együtt a helyet.

6.jpg

Blair Serenával zabálja az ajándék csokit azon a bizonyos lépcsőn és meséli, hogy már fent van a Gossip girl-ön, hogy mit művelt korábban ugyanennél a járóalkalmatosságnál Dannel. Csajszis beszélgetés kezdődik a pasiról, meg a szexről, átcsapunk kapcsolatokba is, amely témában Blair ad tanácsot Hosszúlábnak, ami meglehetősen érdekes, mivel az övé se működik valami faszán, de aki nem tudja, az tanítja. Szegény Dan biztos érzi, hogy kibeszélik, úgyhogy egy nagyon gázos álomból riad, amiben Serenával közös szex után a két hülyelány pontozza őket és megtudjuk, hogy a mi Danünk még szűz, úgyhogy most tisztára be van parázva. Apja kint ordibál telefonon a nejével, akinek mindn bizonnyal van valakije, úgyhogy érthető a nem túl kedves hangnem, bár normális szülők ezt azért nem a kölykök előtt játszák le. Ja, nem tudta, hogy Dan otthon van. Mindegy, ő azért vágja, hogy az anyjuk nem éppen jó arc, úgyhogy előtte nem gáz, az érkező Jennynek meg persze egyik sem akarja elmondani, nehogy kiábrándítsák.

7.jpg

Nate igyekszik az apjával való italozásra, szigorúan alkoholmenteset fognak inni, illetve nem fognak, mert mikor felhívja a papáját, az szépen megpróbálja lerázni őt. Chuck a bárban kavar egy alulöltözött csajjal, mikor megjön az apja, aki elküldi a picsába az ajánlatával együtt, mert ilyen hülyeséggel hagyja már. Elindul a limójához, ahol egy csini fiatal csaj várja, ezt persze Chuck is látja, úgyhogy ebből még tutira lesz gebasz. Átnyergelünk Waldorfékhoz, ahol Elenor éppen osztja a lányát, hogy hogyan is kellene kinéznie egy ilyen fontos vacsorán, és mintegy mellékesen megjegyzi, hogy Nate anyja a múltkor azt a tuti gyűrűt viselte, ami nem tudom miért olyan nagy szám, mert a Tiffanynál pont az a lényeg, hogy a kis hercegnők ilyen gyűrűket kaphassanak. Nate-t is látjuk, amint az apja után nyomoz és leskelődik.Pont ki is fogja azt a pillanatot, amikor megveszi a következő adagját ahelyett, amit a kis kardigános neje elkobzott.

8.jpg

Dan és Serena végre találtak maguknak helyet az első szexhez, mégpedig Dan szobájában, ahol éppen kezdenének belemerülni a dolgokba, amikor is bemászik az ablakon fürtös Jackson. Hát ez a csaj tényleg elképesztő, pofátlan és az illemet tényleg csak távolról ismeri. Elég ciki a helyzet, ezt mondani se kell és mikor végre Dan kidobja a csajt, aki állati pofátlanul bámulja őket, akkor belefognának újra a dologba, erre meg megjön Rufus.

9.jpg

Chuck a város másik pontján éppen részegen tántorog, mikor jön Lily és kicsit besegít neki, például a járásban. Próbálja megvígasztalni a srácot, hogy az apja amúgy totál oda van érte és szereti meg minden, erre Chuck eldobja, hogy látta egy csini 25 évessel. Ez gáz. Meg az is, hogy Nate elmondja az anyjának az egész szitut, hogy nem ő az, aki drogozik és gázok vannak a faterral, de ez a hülye nő persze védi az idióta férjét, hogy mert mennyi gondja van. De ostoba ez a nő, öregem.

10.jpg

Vanessa megint visszapofátlankodik Danhez, akinek a helyében én két sallert már leosztottam volna a csajnak, és osztogatja a szuper kéretlen tanácsait, bár az igaz, hogy ha a srác el akar kapni egy olyan csajt, mint a Hosszúlábú, akkor az ocsmány focis lepedőt vegye le az ágyról. Jenny is elég szar helyzetbe kerül Blairnél, mert nagy dumcsizás van és persze a csaj, aki mellesleg kivételesen nem visel hajpántot, előadja, hogy Hugica kicsit égő, mert tuti hajt Nate-re. Ekkor a csaj könnyek között bevallja, hogy mi volt a jelmezbálon és mit mondott a pasi, mikor Serenának hitte.

11.jpg

Eléggé kiakad szegény, kifejezetten sajnálom a csajt, mert ez azért óriási gáz, meg egy ilyen egy lányt totál gallyra vág. Érthető módon nem túl nagy kedvvel meg le a vacsira, ahol már mindenki iszogat és a Kapitány nagyon égőn viselkedik már így az elején. Dan már megint hülyeséget álmodik, most éppen azt, hogy Serena és Nate szexelnek, amit ő néz és abból próbálja eltanulni, hogy hogy is kéne nekifogni a csajnak. Ébredéskor ég egyet az apja előtt is, aki belépve nem tudja nem észrevenni, hogy a gyereke a netről próbált megtanulni szexelni. Ő is jön a kéretlen tanácsokkal és persze ő is leszólja a focis lepedőt. A másik Humphrey gyerek is tanácsot kap, ő Vanessától, aki szerint, ha érdekli, hogy mi van a szüleikkel, akkor menjen el az anyjához és kérdezze meg, miért hagyta ott őket.

12.jpg

A nagy Waldorf vacsi nem megy valami jól, Kapitány tisztára be van pörögve, iszik ha kell, ha nem, mindenkinek full égő, ahogy viselkedik. Ráerőszakolja a nejére, hogy adja oda Blairnek a gyűrűt, amelyik mind fölött áll, hogy felpróbálhassa, nem mintha szegény csaj vágyna még arra a gyűrűre. Nate ekkor úgy dönt, hogy menjenek már le szivarozni egyet. Ekkor mindenki fellélegzik. Chuck ül megint a bárban, nézi a táncosokat, amikor az apja, meg a csini csajszi leülnek mellé és kiderül, hogy a csaj üzleti ügyben van Barttal és például azzal is egyetért, hogy a klubbal kezdjenek valamit. Az apja nagyon büszke rá és köszi, de aztán nem lesz olyan boldog, mikor kiderül, hogy Lily ezt egészen máshogy tudja. Nate meg az apja veszekszenek az utcán, addig addig, amíg apuka be nem pörög annyira, hogy kiüti a saját fiát. Ebben a pillanatban érkezik egy rendőrautó, kiszáll két hekus, akik érdeklődnek,hogy minden oké-e. A papa persze nyomatná, hogy igen,persze, nincs semmi gáz, de Nate ekkor közli, hogy segítségre van szüksége, úgyhogy közli a rendőrökkel, hogy nézzék meg az apja zsebeit, majd csúsztat egy kis lóvét a portásnak a segítségért. Aha, tehát ez nem véletlenül alakult így. Fura szitu és Blair végignézi az ablakból.

13.jpg

Blair a pasiját faggatja az utcán arról, hogy mi történt, mi volt az apjával, és mellékesen felhozza a Serena témát is. Hát az már tuti, hogy a gyűrűre nem lesz szükség, ez a kapcsolat már hamvaiban van, úgyhogy Blair lelép Nate limójával a Chuck féle bulira. Serena és Dan végre alkalmat talál és a srác még készül is gyertyákkal meg minden. Chuck kicsit meglepődik, hogy nincs Nate, de hamar túlteszi magát a dolgon és elkezdenek kettecskén pezsgőzni. Egy kis szekálás után Blair átmegy rosszlányba és igen, ő táncol a sztriptízesekkel a színpadon, amit Chuck nagyon boldog arccal néz, úgyhogy egész jól elszórakoznak itt és a népnek is nagyon bejön a transzik között táncoló dögös kis barna.

14.jpg

Dan hálószobájában is mennek a dolgok a maguk útján, bár fura a helyzet mindkettőjüknek. Dannek azért, mert ez az első szex, Serenának meg azért, mert eddig a többi pasival csak úgy megtörtént és igazából nem is foglalkoztak vele, bezzeg Dan úgy tud nézni rá, ahogy senki és kicsit zavarban érzi magát. Végül szexelni nem fognak, helyette nyomatnak egy aranyos és romantikus összebújást, aztán majd valamikor továbblépnek. Nate az anyjával dumál és nem érti miért m tesznek le óvadékot az apjáért, de kiderül, hogy 1 milla és azért ilyen sok mert csalásért már elég régóta nyomoznak utána és gyűjtögették a bizonyítékokat, szóval most oltári szívás van.

15.jpg

Hugica lelép Hudsonba az anyjához, Blair pedig Chuckkal megy hazafelé a limóban. Azzal nem bajlódott, hogy a ruháját visszavegye, de jó is, mert ahol szex lett volna, ott nem lett, ők viszont szépen egymásnak esnek a limo hátsó ülésén, miközben a szépen kivilágított New Yorkban haladnak. Hát igen, soha nem az van, amit vársz.

xoxo

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása