Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Zsaruvér 1x20 - A turista

2012. július 27. 14:00 - Chat Géza

Erin, Frankkel vacsorázik, mert ugye ő ketten együtt hordozzák magukban az összes magányos ember bánatát, ezért most is, mint mindig le kell nyomni két rundó konyakot, vagy whiskeyt, hogy elviselhetőbb legyen az élet. A panasz tárgya, hogy egy fickót, akit Erin nem tudott rács mögé küldeni, rabláson kapták és lelőtték, de ez a dolog jobbik része, a szar az, hogy a szemétláda lelőtt egy ártatlan nőt is. Na, de haladjunk az eseményekkel. Iova-ból jött gazdagék egy puccos étteremben vacsoráznak, és annyira nem vágja földhöz őket a számla, hogy gazdag úr még egy 200 dolcsit hozzávág a pincér csajhoz. By the way a fickó biomasszával kereskedik, és ahogy az látszik, megy a szekér rendesen. Jó neki. Kimegy elszívni egy szivart, de a füstös élvezetek nem tartanak sokáig. Egy fickó három golyóval is megkínálja, mire kiér gazdagné és fejhangon kezd sipákolni, hogy „Úristen! Meglőtték a férjem. Valaki hívja a mentőket, kérem!”

1.jpg

2.jpg

Dannyék helyszínelnek. A fickót lelőtték és elvették a pénzét meg a bankkártyáit, de nyomozati szempontból nincs semmi használható, na de majd ha kifaggatják az asszonyt. Frank beszél a nagy öreggel, hogy nem kéne Erinnek ennyire rázizzennie az ügyekre, de talán ettől ilyen jó a munkájában nem? De. Dannyék már faggatják is a hirtelen özveggyé vált asszonyt, hogy mit látott, hogyan s miként történtek a dolgok, amikor kiért a vértócsában hempergő férjéhez. „Mintha menekült volna egy fickó, de nem is fickó volt, vagy mégis. Az biztos, hogy volt rajta olyan hogyishívják, na basszameg… pulóver. Igen. Az arcát nem láttam, mert kapucnit húzott a fejére. De amúgy az egész szálló tudhatta, hogy nagy pénzekkel jár a férjem, mert nem kicsit gavallérmód osztja a jattot.” Eközben, hogy mindenkinek kijusson a jóból, jamie és Renzulli egy frissen talált hajléktalan holteste felett mazsolázik. Jamie egyből flörtölni kezd a helyszínen lévő nyomozó csajszival, majd a mosolygás befejeztével a vén róka Renzulli egyből leoltja az öcsköst, hogy ravatalozóban nem lenne jobb nőt felszedni?

3.jpg

Frank megvendégel az irodájában valami turisztikai menedzser tagot – fogalmam sincs, ki fia borja lehet – aki csak azt hajtogatja, hogy nem lesz ennek jó vége, ha kiderül, hogy egy turistát meglőttek New Yorkban. Szóbeli megállapodás alapján megegyeznek, hogy hétfőig kuss van a sajtónak. Dannyék hajtják az ügyet a cél felé. Van egy felszívódott pincérnő, de ugye őt nem lehet elérni. Na csak várd ki a végét. Az elmúlt időszak négy rablása a környéken. Két elkövető sitten, a harmadik ügy mittudomén, a negyedik meg tanúk hiányában lezáratlanként szerepel, de a fickó, Brian Stratton vészkontaktként van megjelölve a hirtelen felszívódott pincérnő adatlapján. És a hab a tortán, hogy a nem okos nő, pont az ő számát hívta az étteremből, pont mielőtt eltűnt volna. A nyomozópáros már száguld is a szerelmi fészekbe, ahol a két beekizett fiatal szórakozik önfeledten. Danny egy laza suhintással elnémítja a hifit, majd beviszi a fiatalokat az őrsre kis teára, sütire, meg egy jó hangulatú beszélgetésre. A testi sértés vádja ekkor minősül fel emberöléssé, mert a pénzes faszi bizony csúnyán megmurdelt. A két fiatalt külön-külön faggatják, de nem tudnak azok lószart sem. Jó, az igaz, hogy néha ellopnak pár húsosabb hitelkártyát, majd azt a pin kóddal  együtt eladják és vesznek sok vidám pirulát. Akkor este is csak bogyóért igyekeztek, de majdnem elcsaptak egy kapucnis, fekete csávót. Hohó! Már hívják is a rajzoló embert, hogy legyen egy jó kis fantomkép a tettesről.

4.jpg

Frank a sajtótájékoztatón közli a firkászokkal, hogy mindenki nyugodjon megfelé, mert a rendőrség teljesen ura a helyzetnek. Persze az egyik nagyszájú riporter pont közbepofázik valamit, mire Frank elküldte a fenébe. Az őrsön megy a heves fejvakarás, majd jön egy füles, hogy egy bolti árus felismerte a fantomképen lévő férfit. Megkeresik a boltost, azt mondja, ez Pierre. Jóember ő, a fürgetaxinál sofőrködik. A nyomozók bekopogtatnak Pierre lakásán, de a gyanútlan Pierrené nyit ajtót. Drágám, megjöttek a rendőrök. Persze, hogy nyúlcipő és futás elfelé. Dannyék elkapják, mint annak a rendje, és már viszik is vallatószobára.

5.jpg

„Nem öltem meg senkit.” Persze, hogy nem. Az aktáját nyálazva, olyan szavakkal dobállóznak a nyomozók, mint korrupció, lopás és a többi. Az sem ő volt. Viszont az esti kocogás során látott egy embert, aki furcsán viselkedett, mint aki direkt nem akarta, hogy felismerjék, na meg az öltözete sem stimmelt, mert öltöny gatya lakkos cipőhöz, susogós, kapucnis melegítőt vett fel. Dannynek kezd lágyulni a szíve, aminek sem Jackie sem pedig Erin nem örül. Danny köti az ebet a karóhoz, márpedig itt senki sem fog bemószerolni egy ártatlan embert. Jamie eközben megint a hajléktalan hullája fölött megismert csajszival próbál dűlőre jutni, immáron barátságosabb körülmények között, az ablakok nélküli irodában. Jamie adja az ügyetlent, és most esik le, most fogom fel, hogy az egész ál-barátkozás arra megy ki, hogy valaki másnak a belépési kódjával nézhesse meg Lydia Gonsalves aktáját. A piszok. És sikerül is neki.

6.jpg

Frank irodájában jól felelősségre vonják, hogy miért kellett így elküldeni a francba azt a szegény újságírót, majd a pro és kontra érvek után az irodájában kényszeresen megvendégelt hivatalnokokat is kitessékeli a friss levegőre. A nyomozók meglátogatják a gyászoló feleséget, meg a kis családját, egy kis egér itatás és hüppögés után a nő elég felkészültnek érzi magát, hogy azonosítsa a tettest, mert még amúgy sem merte megnézni a híradóban, hogy kit fogtak el. Beviszik a sötétszobába, a másik oldalon felsorakoznak a rosszfiúk és persze, hogy egyből kiszúrja a gyanútlan kocogót. Kattanjon az a bilincs.

7.jpg

A Reagan családi étkezés témája a turista gyilkosság, hogy ki bűnös és ki nem. Erin egyre csak hajtja a saját hülyeségét, ahogy Danny is saját verzióját erősíti, mire Frank egy privát órát ad ebéd után a testvéri szeretetről. Erin kislányom, ne akarj mindenkit rács mögé küldeni, azért mert bűntudatod van a másik ügy miatt; Danny te meg keress bizonyítékot, de azonnal.

8.jpg

Dannyék megint meglátogatják a megözvegyült asszonyt, hogy elvarrják a szálakat. Na, itt derül ki, hogy egy kicsit bizony félrekacsintgatott az asszony. Itt egy számla, na meg a híváslista sem hazudik, úgy ahogy azt maga szeretné, de folytassuk inkább az őrszobán. A latin szeretőt is behívják suttyomba, és Danny egyből felvilágosítja, hogy felesleges kapállózni, de ha van valamilyen a házasságtörő nővel szemben, akkor alkudozhatunk egy keveset. Visszatérnek a nőhöz, mutatnak neki egy hangfelvételt, amin az ő hangja van, és így már minden világos. Ő tervelte ki az egészet. Csúnya, csúnya nőszemély.

9.jpg

Frank a bárban piázgató hivatalnok úrhoz csatlakozik, hogy megdicsérje, milyen szép nyilatkozatot sikerült összehozniuk – amiben bocsánatot kér a turista gyilkosság kapcsán szervezett sajtótájékoztatón elhangzottak miatt – kér is egy tollat, hogy odavésse szignóját, de inkább áthúzza az egészet és meghívatja magát egy pohár whiskeyre a haver kontójára. Frank Reagan tudja hogy kell, Az igazi jófej. 

Címkék: zsaruvér
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása