Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 1x05 - Dare devil

2012. július 27. 16:00 - Agent "V"

Na, emberek,jelentem újra itt vagyok és persze újra itt van Pletykacica is, akinek nem csak a nevét fordították oltári hülyeségnek, de a magyar hangja is olyan idegesítő, hogy égnek áll az összes hajam, pedig erre azért nagyon odafigyelek. Ott tartunk, hogy Blair és Serena elvileg újra öribarik, és Hosszúlábúnak talán egy normális randi is összejön majd a szerencsétlen Dannel.

gg_11.png

A Waldorf rezidencián vagyunk, ahol Blair az év legfontosabb eseményére készül miután Nate-et elpaterolta Chuck jachtjára. Megjegyzem lehet, hogy ők amúgy együtt járnak, de szerintem az 5 rész alatt egy kezemen meg tudom számolni, hány jelenetben szerepeltek együtt. Szóval az évenkénti pizsamás bulinál tartunk, ami biztos marha nagy durranás, tutira nem olyan, mint amilyeneken én részt vettem, és amik egyébként állati jók voltak. Mindenféle személyzet járkál itt, konkrétan olyan ágyneműket húznak fel a cselédek, amilyet én megfogni se merek és az IKEA-ban amúgy se lehet szerintem kapni. Vannak itt még gyönyörű díszek, meg édes kínai lányok, akik a kellékek alapján manikűrösnek meg sminkesnek néznek ki és látjuk Blairt, aki óriási szervezésben van és epedve várja majd Serenát.Na ha ezt így beharangozták, akkor tuti nem fog jönni.

gg_10_1.png

Lépjünk át a határon és nézzünk be Rufushoz a galériába. Megjön a kisfia, aki ha már úgyis megy a bankba, hogy beváltsa a körülbelül 15 éve gyűjtögetett 1 dollárosait, akkor beváltaná az anyjuk csekkjét, amit ugye a Lilynek eladott festményért kaptak. Persze ez nem olyan egyszerű, mert Rufus fél bevallani az asszonynak, hogy az a nő vette meg élete képét, akit azért rühell, mert a férje mindig is érte volt oda. Kiderül, hogy Dan azért törte fel a malacperselyét, mert este Serenával randizik, bár ő szerintem ezt csupa nagybetűvel írná. Biztos valami rohadt drága, kis adagok fura szószban étterembe akarja elvinni.

gg_12.png

És ha már Hosszúlábúnál tartunk ő is a randin kattog, és próbálja is kiszedni  Hugicából, hogy hova fogja vinni este a tesója, mert egyrészt imádja a meglepetés, de azért jó lenne tudni, hogy mit vegyen fel, mert azért mégse illik nagyestélyiben menni a vidámparkba. Hugica is ezen a vonalon közelíti meg a dolgot, ugyanis a farmer és póló kombinációt ajánlja, látszik is rajta, hogy ennél többet nem néz ki a tesójából. Ha már tesó, akkor persze Öcsike is képbe kerül, éppen hívja Serenát, hogy együtt örüljenek annak, hogy Anyu hazaviszi végre a központból. Megdumálják, hogy a nagy randi előtt még összefutnak otthon, ami ez esetben egy puccos szállodai lakosztályt jelent, majd megérkezünk a suli tróntermébe, ahol Hajpántkirálynő és az udvarhölgyek csacsognak. Blair nagyon örül, hogy Öcsike hazamegy, már csak azért is, mert akkor Anyuval úgyis egymás nyakába borulnak, így Serena nyugodtan elmehet az év rendezvényére. Serena persze nem tudja, miről is hadovál Blair, majd elég nagyot koppan a dolog, főleg mikor rájön, hogy valahogy be kell adagolnia, hogy neki fontos randija van, úgyhogy nem teszi tiszteletét. Blair persze berág, mert nincs kifogás és ez nem így működik, aztán egy oldalvágással próbálja rendezni a dolgot, hogy ha nem megy akkor később nehogy beugorjon és majd keres olyat, aki nem veszi semmibe. Elő is kapja a várólistát, de Serenát nem hatja meg a dolog, úgyhogy inkább le is lép. A kicsi Jenny azért bájolog még ott egy kicsit és mázlija is van, mert Blair valamiért, és biztos nem szívjóságból, elhívja őt a bulijára. Nagyon örül a kiscsaj és bármire kész, bár én ezt a helyében nem erőltetném, mert a csajok ki akarják készíteni.

gg_2.jpg

Anyuval éppen Eric vitatkozik a központban, mert hiába pakolta össze a bőröndjét, ugyanis nem mehet haza. Itt most nem tudom eldönteni, hogy Lily a szemét kretén és nem akarja, hogy a gyerek hazamenjen, vagy tényleg a doki olyan kretén, hogy elhúzta a szerencsétlen előtt a mézesmadzagot és aztán meg hátba szúrja szegénykémet, de borzasztóan el van keseredve a srác, én komolyan sajnálom szegényt.

gg_3.jpg

Éééééééés eljött a nagy pillanat, hölgyek, urak, perceken belül kezdődik a randi. Ajtónyitás után kínos pillanat következik nagyon egyszerű okból kifolyólag: Dan öltönyben érkezett, Serena pedig farmerben és egy marha jó csizmában van, megjegyzem ebben a cuccban is állati dögös. Dan nagyon viccesen megjegyzi, hogy biztos korán jött, úgyhogy Hosszúlábú kedvesen megkéri, hogy adjon neki 1 percet amíg átöltözik. Addig akár beszélgethetnének is. Dan már egészen azt hiszi, hogy jó estéje van, ugyanis a résnyire nyitva hagyott ajtón meg tudja kukkolni Serenát vetkőzés közben, illetve ezt csak majdnem tudja abszolválni, ugyanis ekkor megjön Anyu, egy rakás méregdrága üzletekből való szatyorral. Ő is biztosan vásárlással vezeti le a stresszt. Ezt megértem, én is ezt csinálom, ha szar napom van. Kicsit beszélget Anyuval, bár elég kretén beszélgetés, mert csupa hülyeséget mond, meg idióta poénokat nyom, de tudatja, hogy imádja a lányát, aki ekkor elő is kerül szép flitteres mini ruhában és érzelmes zenei aláfestés is van, amit Anyu ront el egy pillanat alatt, mikor közli, hogy a táskája nem megy a ruhájához. Kifelé menet rövid hallgatás, majd Serena örömsikolya és egy hosszú, boldog monológ arról, hogy Dan mennyire jófej, hogy Vespával jött érte, mert imádja a Vespákat és élete legjobb nyarán körbeutazta Vespával Olaszországot és mennyire szuper ötlet volt Dantől…majd megszólal egy egyenruhás sofőr és Hosszúlábúnak leesik, hogy ők bizony nem Vespával fognak lófrálni ma este. Kicsi Jenny érkezik Waldorfékhoz, kezében az ultracuki Hello Kitty-s hálózsák meg a nyuszis papucs, amit szerencsére Dorota gyorsan elvesz tőle, ugyanis nem illik a selyemágyneműhöz és az estélyikhez, amiket Blair a kis barátnőknek választ.

gg_4.png

Az étterem, ahova Dan és Serena mentek minden, csak nem két tizenévesnek való még akkor sem ha gazdagok, vagy legalább az egyikük az. Van itt mindenféle antik dísztárgy, meg gyönyörű porcelán, némi klasszikus zene és párolt fürj. Dan próbál túlélni ebben a környezetben, ami azt jelenti, hogy böngészi az étlapot és próbál találni valami ehetőt, amit majd a végén ki is tud fizetni. Serena borzasztóan unatkozik ezen a helyen, tiszta kínos az egész, szóval nem ez lesz az év randija azt hiszem, főleg, hogy még az italok előtt elmegy orrot púderezni. Dan kihasználja a helyzetet és gyorsan megkérdezi a kretén főpincért, hogy a kacsa, amit Hosszúlábú rendelt mennyibe kerül. Miután nem kap infarktust az összeg hallatán, le is mondja gyorsan a saját kajájának a felét és reménykedik, hogy a malacpersely tartalma elég lesz erre az estére.

gg_5.png

A pizsamás bulin éppen a ruhapróba megy, hát az tuti, hogy ez nem egy klasszik ottalvós buli. Jennyi boldogan próbálgatja a ruhákat, amiket Blair persze egy perc alatt leugat, aztán végül egy aranyszínű minire áment mond, ez a cucc pont nekem is kellene, mert tényleg jól néz ki. Hajpántkirálynő elmormol még néhány jól burkolt sértést, aztán megkínálja Hugicát Martinivel, amit nem akar szegény elfogadni, de itt olyan lehetőség nincs, úgyhogy szépen felhörpinti a pohár tartalmát. Jön a meri vagy nem meri játék, ami szintén nem szokványos és Jenny nagyon édes, ahogy meglepődik egy kis leszbizésen.UGRUNK Brooklynba, ahol Rufus ég be mint állat, úgyanis a nagy sötétben erőt gyűjt, hogy felhívja az exnejt, ahol egy pasi veszi fel a telefont és nagyon meghitten közli, hogy a nőci épp a zuhany alatt van, és ő amúgy csak egy barát ám. Az étteremben túl vagyunk a nem túl bőséges vacsorán, desszertet nem kérünk, viszont a veszekedésből kaphatunk egy szeletet, mert Serena kiegyenlítette már a számlát, mert nem akarta, hogy Dan egy ilyen helyen költse el a pénzét, amit tuti nem egy nap alatt hozott össze és amúgy meg Dan ne érezze szarul magát emiatt, mert Serenát nem érdekli ez a kis kiadás, ami másnak egy havi fizetés, ő csak simán Dannel akart lenni, az tök mindegy, hogy hol és mit csinálnak. Erre Dan feloldódik és heves nyakkendő bontogatásba kezd, hogy akkor majd ő megmutatja, milyen is az igazi Humphrey-féle mulatság.

gg_6.png

A csajpartin szuper a hangulat, nagyon jó kis feladatokat kapnak a csajok, kicsit a Sophie Marceau féle Házibulira emlékeztet a dolog, csak itt nem strihelnek az utcán, hanem például feladat lekönyörögni a ruhát a portásról és abban flangálni. Jenny sms-t kap Erictől, aki tök kivan a központban, így Blair kitalálja, hogy Jenny feladata az lesz, hogy valahogyan kiszabadítja Ericet. Viszonylag egyszerűen megoldják amúgy a dolgot, Blair eljátsza a nővérnek a drogos libát, akinek marha gyorsan segítségre van szüksége, mellesleg jól áll neki az elkent rúzs. Amíg a nővérke elmegy orvosért, addig a csajok és Öcsike szépen kislisszolnak az ajtón és szépen elindulnak az éjszakába, ahol a többiek már várják őket. Persze a központ egyből értesíti Anyut, aki kiakad és mivel közlik vele, hogy egy csinos, fiatal, szőke vitte el Ericet, így persze egyből Serenára gondol, aki pipa rá amúgy is. Eközben Hosszúlábúék egy lepukkant kocsmában biliárdoznak, illetve csak Dan, aki el is nyeri a kacsa árát egy pasitól. Serena ráveszi, hogy hívja ki őt játszani, amit persze Dan nem vesz komolyan, de szerintem rendesen alázás lesz ebből. Rufus sem segít szegény Anyunak, ma valahogy nőellenes hangulatban van, úgyhogy nemhogy nem adja meg Dan számát, hogy Anyu utolérje Serenát, hanem rávágja a telefont. Puff neki.

gg_7.png

Az éjszakaiI klubban Blairt éppen leszólítja egy meglehetősen illuminált állapotban lévő erős harmincas sármőr, akit Blair le is ráz a francba. Azért Jenny is nagyon kemény akar lenni, és Blairnek meri vagy nem meri feladatba adja, hogy smárolja le a fickót, amit Blair meg is tesz és ezt persze a pasi haverjai nagy örömmel veszik tudomásul. A smár végén kiderül, hogy a pasinak van egy Amandája is, aki remélhetőleg ezt most nem tudja meg, de sajnos rábaszott, mert Blair már le is nyúlta a zsebéből a mobilját és Jenny már intézi is a telefont. Ki gondolta, hogy Hajpántkirálynő ilyen menő zsebtolvajlásban. Na ezzel Hugicának is sikerült beilleszkednie és jelentem hasonlóan szemét, mint Blair.

gg_13.png

Tévedtem a biliárddal kapcsolatban, Serena kikap, így Dannek a fogadás értelmében tanítania kell őt, és persze ebben a pillanatban leesett, hogy miért is veszített. Hát igen, így kell nagyon közel kerülni valakihez, de persze csókolózni megint nem fognak, ahogy soha, mert megint csörög egy telefon, a srácé, akit Rufus hív, hogy tudassa velük, Öcsike eltűnt.  Végszóra persze megérkezik hozzá Anyu, akit felvilágosít, hogy a randizók már mennek Ericért és amúgy minden oké, ha van kedve várja meg őket.

gg_8.png

A párocska megérkezik a klubba, keresik a tesókat, mikor egy feldúlt nő érkezék és ordítja, hogy Te vagy Clair???? Aztán megtalálja a smároló fickót, aki egyből levágja, hogy Blair keze van a dologba. Kezdődik a cicaharc, a csaj még a lányokra van kiakadva, közben a pasija nyomul rá mindenkire. Erről Blair is felvilágosítja, akinek kis híján ki is kaparja a szemét. Jenny persze benyögi, hogy ő telefonált, ekkor mindenki kiakad: Dan azért, mert a hugának mi köze az egészhez, Amanda azért, mert Jenny még csak kislány, nemár, hogy vele smárolt, a pasi meg azért, mert leesik neki, hogy kiskorúval próbált kikezdeni, szóval szarul járhat. Mondjuk a fickó helyében nem osztanám az észt arról, hogy a 14 éves Jenny milyen dögös, mert egyből a torkának ugrik,úgyhogy szépen kivezetik őket a helyről.ÓRIÁSI főzőcske folyik Rufuséknál, közösen főznek, mint annak idején, amikor a megjitt hangulatban Anyu lazán közli, hogy a fia meg akarta ölni magát és egyébként meg tanácstalan, mert nem tudja mit csináljon, hogy ne történjen meg újra. Szerencsére a hangulat visszatér a régi kerékvágásba és egy tök jól sikerült vacsora sikeredik kettesben, nem kevés múltidézéssel.A jókedvnek az vet véget, hogy exnej telefonál és kicsit meglepődik, hogy a régi vetélytárs veszi fel a telefont.

gg_9.png

Hosszúlábú a klub előtt azért leszúrja Blairt, mert óriási ökörség volt Öcsikét kihozni, de Eric rendes gyerek és megvédi Blairt, úgyhogy vita felfüggesztve és sétálnak egyet és megdumálják, hogy hogy legyen ezután. Humphrey-éknál azért nem ennyi rózsás a helyzet, ott már a ki vagy te, hogy megmondod mit csináljak és a nem érdekel mit mondasz frázisok is elhangzanak. A végén Dan Serenáékkal meg, Jenny pedig Blairékkel, mégpedig az Elenor Waldorf divatház elé, ahol azt a feladatot kapja, hogy lopja le a babáról a szuper flitteres kék kabátot. Na ezt már most látom, hogy óriási szívás lesz. Enyhe lelki terror következik Hajpántkirálynő részéről, aminek a végén Hugica bemegy szépen és lekapja a kabit a babáról, a csajok meg lelépnek éppen abban a percben, amikor megszólal a riasztó. Hát igen, ez égés, de szerencsére kivágja magát azzal, hogy ő egyébként Blair Waldorf és csak bent hagyta a kabátját. A randi páros is egész jól elandalog hazafelé, jót dumálnak és végre jön a várva várt csókolózás, ami 5 rész alatt nem tudott összejönni. Nagyon szép pár egyébként, nem csodálom, hogy civilben is együtt jártak 3 évig. Hogy legyen happy end, Anyu elmegy Öcsikéért, hogy szépen hazavigye és igaz be van szarva, hogy mi lesz,de ez most így helyes. És végül megérkezik Hugica a pizsibulira, ahol körülbelül szemen köpi Blairt azzal, hogy nem alszik ott nála és még a kabátot is megtartja, de mégis jól sül el a dolog, mert Blairnek tetszik a szemtelenség. Alig várom, hogy megtudjam, folytatódik-e a pozitív széria.

xoxo

Címkék: gossip girl
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása